FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rafal Grzelak

«1235»
Ronnie30.06.2009 09:51

grzelak-tifetz-ah423.jpg

FC Steaua Bucuresti anunta transferului jucatorului polonez Rafal Grzelak, in varsta de 27 de ani. Mijlocasul stanga provine de la Skoda Xanthi si a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogon Szczecin si Boavista Porto. De asemenea, Grzelak a adunat si doua partide in tricoul reprezentativei Poloniei.

sursa: steauafc.com (site-ul oficial)

f234567k30.06.2009 10:04

Mãcar ãsta nu a dat 2 goluri in 3 ani precum alți mijlocași exotici aduși de Virgil "breloc" Becali.

ovidiu1130.06.2009 10:17

Daca as fi in locul lui Bergodi as pleca fara sa ma gandesc. Din cate stiu inca n-a semnat, iar ce se intampla la Steaua din punct de vedere al achizitiilor e o adevarata bataie de joc.

red&blue_boy30.06.2009 10:41

@ ovidiu11 : si eu cred asa,ai dreptate in ceea ce spui,referitor la achizitii.Nu stiu cat rezista Bergodi,doar cu promisiuni.Totusi,daca vine,ii doresc multa bafta lui Grzelak la Steaua!

Padrese30.06.2009 10:44

Powodzenia Rafal :steag_sah_mic:

Witamy do :oleole:

vlad30.06.2009 10:45

Macar Ciobanul ii satisface dorintele lui Bergodi. Ii aduce jucatorii pe care ii vrea.

"..... Cristiano Bergodi nu îl știa dinainte, dar l-a acceptat. Recomandãrile pentru el erau concludente. Ce pot sã mai spun este cã salariul sãu nu depãșește 120.000 de euro", a declarat Argãsealã.

mircea_1030.06.2009 10:49

sper sa ma insel, dar am o presimtire, ca asa pleaca cum a venit(fara sa auzim de el)

red&blue_boy30.06.2009 10:50

Sper sa nu fie asa,dar si eu sunt cam sceptic cu privire la valoarea lui.

andrey_ptm_steaua30.06.2009 11:09

din ce-am vazut pe youtube inscrie doar cu poarta goala,plus un gol din lov libera

ovidiu1130.06.2009 11:11
Macar Ciobanul ii satisface dorintele lui Bergodi. Ii aduce jucatorii pe care ii vrea.

"..... Cristiano Bergodi nu îl știa dinainte, dar l-a acceptat. Recomandãrile pentru el erau concludente. Ce pot sã mai spun este cã salariul sãu nu depãșește 120.000 de euro", a declarat Argãsealã.

Asta e o gluma, sau ce? Faptul ca Bergodi nu-l stia tie iti spune ca a fost dorit de el? E cat se poate de evident ca i s-a bagat pe gat jucatorul asta. Avand un lot subtire si in conditiile in care nu s-a realizat niciun transfer pana acum, e normal sa-l vrea pe asta decat deloc.

zloty30.06.2009 11:15

Recomamdarile pentru el erau concludete, baaaaaaaaah astia transfera fotbalisti numai din auzite , dao dracu de treaba suntem echipa de cartier? Ai ca stiu si eu pa cineva care joaca de rupe in fata blocului ,nu il luati si pe el? Cat despre jucator: sper sa faca treaba :steag_cruce_invers:

red&blue_boy30.06.2009 11:15

Si eu cred ca nu Bergodi l-a dorit pe polonez.Barem de-ar fi bun.

r3fl3x30.06.2009 11:18
sper sa ma insel, dar am o presimtire, ca asa pleaca cum a venit(fara sa auzim de el)

De Tiago ai auzit inainte sa vina la Steaua ?? sau de Golanski si Thereau ??

ovidiu1130.06.2009 11:21
De Tiago ai auzit inainte sa vina la Steaua ?? sau de Golanski si Thereau ??

Tiago avea 23 de ani cand a venit la Steaua si Thereau 22 daca nu ma insel. Chiar si in conditiile in care nu erau cine stie ce fotbalisti, aveau sanse sa creasca la Steaua. Asta are 27 de ani si singurul criteriu dupa care a fost adus a fost sa accepte salariul propus. Valoarea e ultimul lucru care se cauta in momentul de fata la Steaua.

vlad30.06.2009 11:22
Asta e o gluma, sau ce? Faptul ca Bergodi nu-l stia tie iti spune ca a fost dorit de el? E cat se poate de evident ca i s-a bagat pe gat jucatorul asta. Avand un lot subtire si in conditiile in care nu s-a realizat niciun transfer pana acum, e normal sa-l vrea pe asta decat deloc.

Promit ca de acum incolo o sa pun si o iconita pentru fiecare fraza pe care incerc s-o editez perfect ca micutul Boc.

Ne ducem cu totii pe cursa,vorba lui Axl. In urma raman doar persoanele incapabile de o ironie.

r3fl3x30.06.2009 11:23
Tiago avea 23 de ani cand a venit la Steaua si Thereau 22 daca nu ma insel. Chiar si in conditiile in care nu erau cine stie ce fotbalisti, aveau sanse sa creasca la Steaua. Asta are 27 de ani si singurul criteriu dupa care a fost adus a fost sa accepte salariul propus. Valoarea e ultimul lucru care se cauta in momentul de fata la Steaua.

Ai dreptate dar cred ca ar fi mai bine sa-l vedem jucand iar apoi sa ne dam cu parerea :)

bijoux_bz30.06.2009 11:37

Ce sa-l mai vezi jucand. e parasuta omu . daca nici macar in lotul lu skoda xhanti nu mai are loc... e clara treaba. ne facem dracu de ras cu un asemenea transfer. isi bate ciobanu joc de noi... precum ceausescu. ne promite lucruri mari in nesimtire si apoi ne da prin gura . ce sa mai speram noi la cupele europene cu jucatori de mana a patra...

ce ma enerveaza echipele mici care fac performanta... incepe si ciobanu sa creada din ce in ce mai mult ca se poate face performanta cu bani putini... si uite unde ajungem... barem daca asa sta treaba sper sa ne facem la anusi mai de cacao si sa plece dracu la oile lui .

r3fl3x30.06.2009 11:43
Ce sa-l mai vezi jucand. e parasuta omu . daca nici macar in lotul lu skoda xhanti nu mai are loc... e clara treaba. ne facem dracu de ras cu un asemenea transfer. isi bate ciobanu joc de noi... precum ceausescu. ne promite lucruri mari in nesimtire si apoi ne da prin gura . ce sa mai speram noi la cupele europene cu jucatori de mana a patra...

ce ma enerveaza echipele mici care fac performanta... incepe si ciobanu sa creada din ce in ce mai mult ca se poate face performanta cu bani putini... si uite unde ajungem... barem daca asa sta treaba sper sa ne facem la anusi mai de cacao si sa plece dracu la oile lui .

http://www.youtube.com/watch?v=TOJg-ArE8yo...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tWs6UulXtK4...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=v7XBDkRhYO0...feature=related

si ce mijlocas stanga mai avem noi acum ??? in afara de Toja ... care joaca mai mult mijlocas ofensiv

strezahuzum30.06.2009 12:39
Recomamdarile pentru el erau concludete, baaaaaaaaah astia transfera fotbalisti numai din auzite , dao dracu de treaba suntem echipa de cartier? Ai ca stiu si eu pa cineva care joaca de rupe in fata blocului ,nu il luati si pe el? :steag_cruce_invers:

Vine gratis ? Accepta un salariu sub 100.000 de euro pe an, poate chiar mai putin ? Stie ca nea JJ este "El capo di tutti i capi" ? Daca raspunsul e "da" la cele 3 intrebari, sigur ca ar putea sa vina

Robinson Rufay Zapata30.06.2009 13:01

Cred ca ar fi trebuit deschis topicul dupa ce jucatorul juca un meci la Steaua , unu oficial , pentru ca nu se stie niciodata ce se intampla la Steua noastra.

bijoux_bz30.06.2009 13:07
http://www.youtube.com/watch?v=TOJg-ArE8yo...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tWs6UulXtK4...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=v7XBDkRhYO0...feature=related

si ce mijlocas stanga mai avem noi acum ??? in afara de Toja ... care joaca mai mult mijlocas ofensiv

cum spunea un coleg pe un alt topic: daca vrei iti fac un supermontaj cu Lovin si Banel si o sa zici ca valoreaza 20 mil fiecare. fratilor nu va mai luati dupa fazele video de pe net.. ce dracu nici acum nu v-ati invatat?? continuam sa ne complacem in iluzii impuse de agarici ( persoanele implicate de fatza de exclud ) care posteaza faze spectaculoase cu jucatori varza ?

ii avem pe Ochirosii si toja. toja a facut unul din cele mai bune meciuri ale lui la Steaua ( 1-0 cu galata - pasa de gol ) atunci cand a jucat pe stanga; Ochirosii da centrari foarte bune din viteza si are capacitate, ii trebuie doar cat mai multe meciuri in picioare ca titular si o sa creasca mult.

dupa mine grzelak s-ar bate cu toja pt postul de rezerva de mijlocas stanga .

MoWeed30.06.2009 13:47

Hai sa asteptam sa vedem de ce e in stare polonezul pana sa-l facem "super jucator" sau "panarama". Nu trebuie sa judecam dupa niste filmulete de pe Youtube..

Transferul lui Kapetanos a fost luat in ras si s-a dovedit a fi cel mai util transfer facut sezonul trecut, in timp ce Toja era vazut ca "salvatorul Stelei" si nu este peste media lotului.

mihaita1330.06.2009 16:07

hai sa te vedem de ce esti in stare ... iti urez sa dai vro 10 goluri ... si vro 20 de centrari pentru goluri ... sa fii titular ... si sa nu faci Steaua de ras:)

:steagcruce::hai_steaua: Bafta !!

razvan2830.06.2009 23:17

Bine ai venit la Steaua !

Sper sa faca treaba in tricoul Stelei , din ce am vazut si din ce am auzit la TV (referintele sale sunt destul de bune) pare un jucator bun , dar trebuie sa-l vedem la treaba pe teren , acolo isi va demonstra valoarea...oricum ii urez mult succes

red&blue_boy01.07.2009 10:52

Exact,conteaza in teren ce face.Poti sa ai tot referinte bune,iar daca nu joci nimic...De exemplu Dayro.Bafta Rafal!

«1235»