FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rafal Grzelak

«1345»
red&blue_boy01.12.2009 10:44
......Rafal e un jucator foarte bun pentru combinatii, chestie care definea odata jocul Stelei... si el si Kapetanos merita o soarta mai buna decat sa fie criticati sau impiedicati sa joace de catre muistul universului.

Asa e,dar daca nu mai joaca n-are cum sa demonstreze ceva...Mirare ar fi sa mai ramana din iarna...

sabin130719.12.2009 07:49

Lumea vede ce face el (gig Becali), nu trebuie sa mai zic si eu.

Rafal Grzelak

mircea_1023.01.2010 14:58
Gigi Becali e un circar. Nu stie altceva decat sa-i faca de rahat pe jucatorii Stelei. Atacul nu vine de la vreun sef de club, ci de la polonezul fara par - Grzelak, exilat la Steaua 2.

Grzelak e furios ca Becali ii ia numarul 10 ca sa i-l dea favoritului sau - Tanase. Dupa Bergodi, polonezul vrea sa dea si el Steaua in judecata.

Grzelak se antreneaza cu Steaua 2, vrea sa scape de cosmarul Becali, dar nu pleaca pana nu primeste toti banii - salariul pe ultimele 4 luni.

"De ce spune Becali ce pot sa fac? Nimic! Pentru ca el intotdeauna spune rahaturi despre jucatori.

Daca joaca unul prost el zice ca e un jucator de rahat. Nu cred ca e corect. Daca eu ma duc la circ, el unde ar trebui sa mearga? Spune-mi! Asta e intrebarea!" - Rafal Grzelak.

La cererea patronului, Grzelak a fost scos de pe lista de Europa si nu prea a mai jucat dupa venirea lui Stoichita.

David23.01.2010 15:38

Asta e un jucator foarte bun,care are soarta aproximativa cu cea a lui Kapetanos.Nici el nu juca mare lucru pana la venirea lui Munteanu.Insa mi se pare dubioasa tinere fortata in afara lotului,dupa ce i s-a vazut valoarea la meciul cu Ujpest.Oare a fost prea sincer in vreo declaratie,iar muiia no. 1 s-a simtit jignita?

XeLeRoN23.01.2010 15:42

E un jucator bun dar se pare ca nu e pe placul patronului si asa nu prea are cum sa ne demonstreze :steag_sah_mic:

David23.01.2010 16:15

Conducere penibila.

john_8623.01.2010 16:34

Respect, Rafal!

blindica24.04.2010 08:46

Sper ca Rafal sa uite cat mai repede de umilinta traita in Romania,trebuie sa ai nervii tari sa fii macinat de niste oameni mai slabi decat tine.Trecem peste faptul ca nu joaca si cateodata mai primeste si bani,nu cred ca a venit sa nu joace.Mi-ar fi placut sa-l mai vad dribland,dar pt o alta conducere.

gio_stgloria24.04.2010 12:43

eu am uitat total de acest jucator. e accidentat ? nici la echipa a 2-a nu l-am vazut.

red&blue_boy24.04.2010 14:55

Nu cred ca e accidentat...E mai degraba efectul Jiji....

blindica24.04.2010 18:04

Nu-l mai folosesc nici la echipa a 2 a,omu` asteapta sa plece in vara...

gio_stgloria24.04.2010 19:14

La mumu Jiji ! Cu siguranta era peste toja si peste forma actuala a lui tanase. Unii nu stiu ca banii nu sunt totul.

MihaitzaM1426.04.2010 08:32

Conducere de KkT :-j

Lari20.08.2013 15:39

Fostul jucator al Stelei, mijlocasul Rafal Grzelak (31 de ani), in prezent legitimat la Flota Swinoujscie, in Liga a doua poloneza a declarat că "și doreste o calificare pentru compatriotii sai.

"Nu stiu cine este mai puternica Echipele sunt schimbate, cel putin din perioada mea. Eu ii stiu doar pe Tatarusanu si pe Tanase. Legia are "foame" mai mare să ajungă in grupe. Ultima echipă poloneză care a ajuns acolo este Widzew Lodz, acum 17 ani. Sper să piardă Steaua! Dar nu pentru că sunt fan Legia, ci pentru fotbalul polonez", a declarat Grzelak pentru sport24h.ro.

Mijlocasul a vorbit si despre modul in care a fost tratat la Steaua. Domnul G Becali a renuntat la serviciile polonezului in 2009 după ce a decis că nu va mai cumpara niciodată "jucatori straini sau cu chelie". "Nu-mi pasa de ce zicea el. Am si uitat vorbele alea. Știu că vorbea de rau pe mai multi din echipa asa că nu mă atingeau acele cuvinte", a mai spus Grzelak.

1 gol in 6 meciuri pentru Steaua in Liga 1 are Rafal Grzelak

2 prezente in nationala țării sale are mijlocasul polonez

ProSport

grzelak.jpg

«1345»