FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Programul meciurilor Stelei din grupa C a cupei Uefa

«12345»
FanSteaua4Life08.10.2005 16:07

Poate ii batem si noi asa :lol: ...

SteauaToronto08.10.2005 16:10

Scuzati-ma ca e offtopic dar Cehia 0-2 Olanda!Rezultat pana acum!

I.N.Money08.10.2005 16:27

Parca vad ca bate Cehia in finlanda prin min 85.. :cry:

ill_dottore08.10.2005 17:10
Parca vad ca bate Cehia in finlanda pr :wink:  :twisted: in min 85.. :cry:
:P
FanSteaua4Life08.10.2005 17:41
Parca vad ca bate Cehia in finlanda prin min 85.. :cry:

Sper sa bata sau sa faca Finlanda in minutul 85

Virgil10.10.2005 13:29
Preturile la bilete nu cred ca poti sa spui ca sunt chiar exagerate. Prin comparatie, anul trecut au fost chiar mai mari : la meciurile cu Standard, Besiktas, Valencia, Villareal biletul la peluza a costat 200.000 de lei !

Dar ce zici de pretul biletelor la meciul Dinamo - Heerenveen?

50.000 lei la PELUZE

100.000 lei la TRIBUNA A-II-a

150.000 lei la TRIBUNA I

200.000 lei la TRIBUNA 0

Iar vor sa aiba tribunele goale conducatorii clubului nostru.Sau vor sa vada ei mai lejer meciul.Sa nu-i mai deranjeze plebea.

Fata de ce preturi practica Dinamo,la noi e japca:

FOTOLII - 150 lei (1.500.000 lei vechi)

TRIBUNA 0 - 100 lei (1.000.000 lei vechi)

TRIBUNA I - 50 lei (500.000 lei vechi)

TRIBUNA II - 25 lei (250.000 lei vechi)

PELUZE - 15 lei (150.000 lei vechi)

Allen10.10.2005 13:58

Management de kkt. Iar o sa fie stadionul pe 1/2 gol, iar atmosfera pe care ne-o dorim si ne bazam atat noi cat si jucatorii o sa fie ca la meciul cu Rosenborg. Si cred ca n-ati uitat ce rezultat a fost atunci. Sa pui preturi mai mari la un meci din Cupa UEFA decat la un derby cu Dinamo e prostie curata. Personal as plati cu mult mai mult sa merg la un derby decat la un meci dintr-o grupa cu echipa oarecare dintr-o cupa a saracilor. E parerea mea.

O sa vedem ce o sa fie, sa dea Dumnezeu sa invingem, dar exista multe lucruri in neregula la clubul asta al nostru.

reddog10.10.2005 15:21
Preturile la bilete nu cred ca poti sa spui ca sunt chiar exagerate. Prin comparatie, anul trecut au fost chiar mai mari : la meciurile cu Standard, Besiktas, Valencia, Villareal biletul la peluza a costat 200.000 de lei !

Dar ce zici de pretul biletelor la meciul Dinamo - Heerenveen?

50.000 lei la PELUZE

100.000 lei la TRIBUNA A-II-a

150.000 lei la TRIBUNA I

200.000 lei la TRIBUNA 0

Iar vor sa aiba tribunele goale conducatorii clubului nostru.Sau vor sa vada ei mai lejer meciul.Sa nu-i mai deranjeze plebea.

Fata de ce preturi practica Dinamo,la noi e japca:

FOTOLII - 150 lei (1.500.000 lei vechi)

TRIBUNA 0 - 100 lei (1.000.000 lei vechi)

TRIBUNA I - 50 lei (500.000 lei vechi)

TRIBUNA II - 25 lei (250.000 lei vechi)

PELUZE - 15 lei (150.000 lei vechi)

La noi se vrea cat mai multi sustinatori ai echipei, de aceea sunt biletele atat de accesibile. Stati sa vedeti la meciul cu CSKA ce va fi. Isi scot ei pana la urma "parleala". Totusi nu prea am inteles tactica de la voi. Nici voi nu ati abundat in spectatori la ultimele partide. La preturile astea nu stiu cati veti fi. Cam piperat totusi...

SSK10.10.2005 16:21

Virgile, cred in continuare ca preturile nu sunt exagerate pentru niste meciuri de cupe europene. Cred ca suporterii stelisti trebuie sa invete ca Steaua nu merita umilinta de a fi "purtata spre victorie" de un stadion lasat sa intre moca :evil: Vremea gratuitatilor a trecut ! Meciuri ca astea prinzi doua intr-un an, poti sa faci un sacrificiu.

Despre Dinamo...ce sa faca si ei ? Nu ti se pare jenant sa nu reuseasca sa umple stadionul ala de doispe mii de locuri al lor nici la meciuri "europene" ?... Asa ca...poftim preturi 8)

reddog10.10.2005 16:25

Bine ca il umpleti voi pe al vostru. Pai eu va sfatuiesc sa o faceti cat inca mai puteti, daca intelegi aluzia.

PS: Cand voi veti aduna 60.000 de oameni atunci sa mai spui ceva. Si atunci nu au fost de-a "moca".

SSK10.10.2005 16:41

lol... reddog, stai tu linistit, poate doar in visele voastre erotice o sa umpleti voi un stadion de 60.000 de locuri (sau doar daca o sa va strangeti vreodata toti la un loc :wink: ). Pe stadionul ala am fost si eu, ca s-o vad pe Manchester, si ca mine au fost, bag mana in foc, cel putin 10.000 ! In jurul meu era usor de remarcat cine "nu sarea ca cainele"... Eram multi, trust me ! 8)

reddog10.10.2005 16:58

Si ce te face pe tine sa crezi ca la meciul vostru cu Valencia nu erau multi care voiau sa ii vada pe spanioli??? Consider ca aceasta discutie nu isi mai are rostul acum. Ce zici?

FanSteaua4Life10.10.2005 21:22
Si ce te face pe tine sa crezi ca la meciul vostru cu Valencia nu erau multi care voiau sa ii vada pe spanioli??? Consider ca aceasta discutie nu isi mai are rostul acum. Ce zici?

Pentru ca la Steaua se umple stadionul de cateva ori pe sezon...la voi...stai sa ma gandesc...de cand nu sa mai jucat cu casa inchisa?...nu mai imi aduc aminte...nici la Dinamo - Steaua din sezonul trecut nu sa umplut groapa...

Teoctist11.10.2005 03:58
Virgile, cred in continuare ca preturile nu sunt exagerate pentru niste meciuri de cupe europene. Cred ca suporterii stelisti trebuie sa invete ca Steaua nu merita umilinta de a fi "purtata spre victorie" de un stadion lasat sa intre moca  :evil: Vremea gratuitatilor a trecut ! Meciuri ca astea prinzi doua intr-un an, poti sa faci un sacrificiu.

SSK-ule daca tot ai vorbit de sacrificiu,de ce sa nu-l faca ei si sa-l facem noi?Pentru ca nu ai idee cat de saraca-i lumea.

Iar faptul ca ai platit un bilet,indiferent cat ai dat pe el,nu inseamna ca ai intrat moca.

Si apoi ce mare echipa e Lens,care vine din Intertoto,sa merite un sacrificiu banesc?

Dar Halmstad ce mare echipa o fi,cand se afla in apropierea retrogradarii,intr-un campionat slab ca al nostru?

Si ca sa nu se supere Hertha si Sampdoria,ele ce mari echipe sunt?

Cand spunem de echipe de grupele UEFA,stim ca nici una,nu e macar egala ultimei echipe din CL.

Da,daca jucam in Champions League,as fi fost de acord cu aceste preturi.

Pentru preturile pe care le-au pus la un meci cu Lens,sa le fie rusine!

FanSteaua4Life11.10.2005 06:41
Virgile, cred in continuare ca preturile nu sunt exagerate pentru niste meciuri de cupe europene. Cred ca suporterii stelisti trebuie sa invete ca Steaua nu merita umilinta de a fi "purtata spre victorie" de un stadion lasat sa intre moca  :evil: Vremea gratuitatilor a trecut ! Meciuri ca astea prinzi doua intr-un an, poti sa faci un sacrificiu.

SSK-ule daca tot ai vorbit de sacrificiu,de ce sa nu-l faca ei si sa-l facem noi?Pentru ca nu ai idee cat de saraca-i lumea.

Iar faptul ca ai platit un bilet,indiferent cat ai dat pe el,nu inseamna ca ai intrat moca.

Si apoi ce mare echipa e Lens,care vine din Intertoto,sa merite un sacrificiu banesc?

Dar Halmstad ce mare echipa o fi,cand se afla in apropierea retrogradarii,intr-un campionat slab ca al nostru?

Si ca sa nu se supere Hertha si Sampdoria,ele ce mari echipe sunt?

Cand spunem de echipe de grupele UEFA,stim ca nici una,nu e macar egala ultimei echipe din CL.

Da,daca jucam in Champions League,as fi fost de acord cu aceste preturi.

Pentru preturile pe care le-au pus la un meci cu Lens,sa le fie rusine!

Atunci eu ce pot sa spun, anul trecut in ultima etapa cu Timisoara am venit la meci si nu am mai gasit bilete, am platit 400 000 lei pentru un bilet la peluza, ce trebuia sa fac...pt mine Steaua merita tot sacrificiul...

sorin_77711.10.2005 07:10
lol... reddog, stai tu linistit, poate doar in visele voastre erotice o sa umpleti voi un stadion de 60.000 de locuri (sau doar daca o sa va strangeti vreodata toti la un loc  :wink: ). Pe stadionul ala am fost si eu, ca s-o vad pe Manchester, si ca mine au fost, bag mana in foc, cel putin 10.000 ! In jurul meu era usor de remarcat cine "nu sarea ca cainele"... Eram multi, trust me !  8)

Am fost sa vad si eu pe Manchester si am fost cu un caine si alti doi stelisti de-ai mei... Cred ca raportul a fost cam in multe situatii... Si nu o mai dati cu 60.000 de oameni ca o peluza era goala...

sorin_77711.10.2005 07:18

Nu va mai plangeti toti ca biletele sunt scumpe... Un bilet la Circul de Stat costa 170.000 lei cel mai ieftin... de ce nu ar costat un meci la Steaua in Cupa UEFA tot atat... ?!?!?

Sa fim seriosi... 150.000 lei nu reprezinta nici macar valoarea meselor mancate in cursul unei zile...

lasati vaicarelile si veniti la meci... Nu fumati 2-3 zile si veniti la meci... nu mai beti 10 beri, beti doar 2 si veniti la meci... nu mai dati banii pe taxi pana la stadion, veniti cu 41... :wink:

Steaua merita orice sacrificiu... Plus ca sunt doar doua meciuri in Europa in aceasta toamna jucate acasa... Ar fi un mare pacat sa nu veniti... O sa aveti ce regreta!!!

Virgil11.10.2005 07:27

Ai dat o data,la un meci mare.Ti-ar conveni sa dai asa mereu?

Hai sa nu mai facem caz de cat tinem cu Steaua punand in discutie cat am da pe bilet.

Nu e vorba de noi.De mine,de tine,de Teoctist,de SSK.E vorba de cei multi care nu au posibilitati.

Trebuie sa recunosti ca si de data asta,ca si la meciul cu Rosenborg,conducatorii au cam sarit calul.

Daca nu recunosti inseamna ca ai foarte multi bani si nu-ti pasa de pret.Sau vrei sa pozezi in martir pentru ca ti-ai "sacrificat" banii sa o vezi pe Steaua intr-un meci impotriva unei echipe banale.

SSK11.10.2005 15:16

Nu, nu sunt un tip cu prea multi bani, desi nici nu ma caut prin toate buzunarele de 150.000 de lei. Oricum, asta e irelevant. Eu ma refeream la stabilirea de prioritati. Daca esti suporter adevarat, te gandesti din timp ca vin meciurile europene si actionezi in consecinta. Nici pentru mine sa dau 500.000 de lei pe abonament nu a fost chiar de colea, dar iti spun sincer ca, desi banii aia ar fi putut avea multe alte destinatii, in nici un moment nu am conceput ca as putea sa nu imi iau abonament ! Cam la fel vad lucrurile si cu meciurile astea. In plus, mai spun inca o data ca preturile sunt totusi mai mici decat anul trecut. (si nu-mi spuneti ca a scazut euro intre timp :D )

FANATIK RED-BLUE11.10.2005 23:14
Bine ca il umpleti voi pe al vostru. Pai eu va sfatuiesc sa o faceti cat inca mai puteti, daca intelegi aluzia.  

PS: Cand voi veti aduna 60.000 de oameni atunci sa mai spui ceva. Si atunci nu au fost de-a "moca".

Mai scade, mai scade din cifra aia. La fel ca si Sorin_777 si multi altii am fost si eu cu frate-meu.

P.S. daca meciul cu Vilareal se juca pe Manoliu, iti garantez ca stadionul ar fi fost plin.

zarboss12.10.2005 04:29

si eu am fost la meci cu prieten dinamovist... si cam are dreptate fanatik.. in privinta villareal

zarboss12.10.2005 04:33
Nu, nu sunt un tip cu prea multi bani, desi nici nu ma caut prin toate buzunarele de 150.000 de lei. Oricum, asta e irelevant. Eu ma refeream la stabilirea de prioritati. Daca esti suporter adevarat, te gandesti din timp ca vin meciurile europene si actionezi in consecinta. Nici pentru mine sa dau 500.000 de lei pe abonament nu a fost chiar de colea, dar iti spun sincer ca, desi banii aia ar fi putut avea multe alte destinatii, in nici un moment nu am conceput ca as putea sa nu imi iau abonament ! Cam la fel vad lucrurile si cu meciurile astea. In plus, mai spun inca o data ca preturile sunt totusi mai mici decat anul trecut. (si nu-mi spuneti ca a scazut euro intre timp  :D )

asa e .. macar un Cupa UEFA sa facem o figura frumoasa si mergem cat mai multi la stadion.. chiar daca pentru unii pretul biletelor este mare.. ar trebui sa faca un efort si sa mearga la meci... eu unul daca as fi in locul lor ,si daca as putea face un sacrificiu.. nu mi-as ierta gestul , daca nu as ajunge la meci

strezahuzum13.10.2005 06:28

Haideti fratilor ca prea o dam in tragic ... 250.000 ROL nu inseamna totusi chiar atat de mult ( la 25.000 ROL o bere, 30.000 ROL un pachet de tigari inseamna 10 beri sau 8 pachete de tigari -- renunti la bere si tigari o saptamana si vezi Steaua , e un sacrificiu chiar atat de mare ? )

E totusi vorba de un spectacol. Showbiz, daca vreti. Cand te duci la cinematograf nu platesti biletul ?

ADRIAN PACURAR13.10.2005 09:09

Mai nu mi se pare o tragedie renuntati la alte tampenii pe care dam banii si mergem la stadion !

FanSteaua4Life13.10.2005 11:17

Pe 16 la Constanta si pe 20 in Ghencea...ne vedem acolo...

«12345»