FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Programul meciurilor Stelei din grupa C a cupei Uefa

«12345»
ADRIAN PACURAR04.10.2005 15:01

Programul actualizat al echipelor romanesti din grupele Cupei UEFA

20 octombrie: Steaua - Lens, Dinamo - Heerenveen

3 noiembrie: Rapid " Rennes, Levski Sofia - Dinamo, Sampdoria - Steaua

24 noiembrie: Șahtior Donetk - Rapid

1 decembrie: Steaua - Halmstad, Rapid " PAOK Salonic, Dinamo - ȚSKA Moscova

14 decembrie: Vfb Stuttgart - Rapid, O. Marseille - Dinamo

15 decembrie: Hertha - Steaua

www.gsp.ro

I.N.Money04.10.2005 15:04

Ei au meciuri mult mai usoare decat noi .

alexfilip04.10.2005 15:17

Nu stiu ce sa spun...anul trecut meciul cu Standard s-ar fi terminat 0-0 daca nu era autogolul lui Dragutinovic spre fianl. A fost un meci de lupta oarba la mijloc si ei au fost un pic mai buni ca noi.

Asa ca sa nu ne imbatam cu apa rece...Lens e mai tare ca Standard ( si sa nu uitam ca Valencia era in vrie si in campionat cand i-am eliminat, ca sa nu mai vorbim de Besiktas-ul lui Del Bosque).

E o grupa mai grea ca anul trecut.

Oricum, avem cele mai mari sanse din echipele romanesti.

Radu mic04.10.2005 15:34

vad ca toti suntei foarte increzatori in calificare...eu unul ma rezum la un loc 3 dar va fi foarte greu. Jucam contra unor echipe foarte puternice si omogene( Lens, Herta, Sampdoria) si a nuei surprize poate!!! Halmastad.

Lens are in joc bazat pe tehnica si rapiditate. cele doua varfuri de culoare sunt extrem de buni, au forat sar bine la cap si sunt f bine sustinuti de mijloc. Herta o stiti cu totii ...o echipa tare chiar daca nu este f bine pozitionata in clasamentu germaniei.Sampdoria ..am dat de dracu!!!!iar suedezii sper sa nu ne faca nici o surpriza!!!!

pt cei care spun ca noi avem ce-a mai usoara grupa....mai inavati fotbal....ori cum porumbeii au 2 echipe puternice stutgard si pe tasu iar Dinamo pe tska!!!!

Un!t3d Roon3y04.10.2005 15:41

Fata d 'epoca Zenga' sper ca vom lua puncte si in deplasare! anticipez ca o surpriza o victorie la Sampdoria ! :wink:

ccipri04.10.2005 16:02

Grupa este echilibrata avem sanse mari de calificare.Daca batem pe Lens 90%suntem calificati!Inca un amanunt la ora meciului cu Halmstad campionatul in Suedia va fi terminat de o luna si jumate...asa ca suedezii nu prea vor avea jocuri in picioare!

Primavara europeana ne asteapta din nou!

FanSteaua4Life04.10.2005 16:26
Grupa este echilibrata avem sanse mari de calificare.Daca batem pe Lens 90%suntem calificati!Inca un amanunt la ora meciului cu Halmstad campionatul in Suedia va fi terminat de o luna si jumate...asa ca suedezii nu prea vor avea jocuri in picioare!

Primavara europeana ne asteapta din nou!

Nu fi chiar asa sigur...sar putea sa fie mai rau pentru noi...vor fi mai odihniti...oricum vor disputa in UEFA un meci la 2 saptamani...asa ca nu iti face probleme ca nu vor avea meciuri in picioare...

FANATIK RED-BLUE04.10.2005 18:40

Pfuai, avem cea mai grea grupa. Ne-am bucurat degeaba ca suntem in urna a iv- a; mai usor a fost pentru cateii....mama lor.

Intalnim echipe dintre cele mai puternice campionate; Franta, Italia, Germania. Pentru a ne califica, trebuie sa rupem pinea de la gura, unei echipe din tarile mentionate de mai sus (Sampdoria, Herta si Lens). Cu Halmstad se poate "discuta", dar imi este teama de trioul italiano-germano-francez.

Totusi, este bine ca jucam in meciurile de acasa cu echipe mai abordabile (Lens si Halmstad), mai putin Lens, dar e de preferat Ghencea decat acasa la francezii, care sunt redutabili pe propriu teren si sunt sustinuti de fanii infocati.

Interesant si de urmarit jocul cu Lens si din prisma suporterilor, stiut fiind faptul ca Lens are suporterii admirabilii, care vin in numar apreciabil in deplasare (chiar si in meciurile internationale). Oricum, duelul din tribune va fii total, iadul coboara in Ghencea

Forza Steaua!!!

IL_Diablo04.10.2005 19:58
...cu Lens si cu Halmstad ar trebui sa luam cel putin 6 pct ...

:roll: cel putin 6 puncte? pai mai mult de 6 nu se poate ... e maxim

Eu zic ca meciul cu Lens e cel mai important. Daca pierdem sansele noastre de calificare scad. La Samdoria ... ups... cred ca vom pierde. Cred ca e o paine buna de mancat la Berlin. echipa nu are experienta in Europa. Vom vedea.

Bogdan4Steaua04.10.2005 21:01

Trebuie sa fim realisti. Grupa nu este deloc usoara.

1. Steaua - Lens - sper ca aportul publicului va fi unul substantial si decisiv

Am observat ca Lens se descurca excelent la fazele fixe sau la centrari(au atacanti care sar foarte bine la cap si din pacate aici suntem deficitari).

2. Sampdoria - Steaua - de departe cel mai greu meci in opinia mea - echipele romanesti se descurca foarte prost impotriva celor italiene.

Sampdoria este o echipa in forma si ar trebui sa jucam cu mare atentie. Eu unul nu m-as avanta in atac din primul minut. Ar trebui sa fim precauti. Daca am scoate un egal as fi multumit.

3. Steaua - Halmstadt - nu trebuie uitat faptul ca aceasta echipa a eliminat pe Sporting Lisabona; daca abordam meciul cu seriozitate si nu il vedem dinainte castigat, avem sanse mari sa obtinem o victorie in conditiile in care jucam pe teren propriu

4. Hertha - Steaua - echipa merge bine in Bundesliga, dar nu este de neinvins. Trebuie sa facem un pressing cat mai agresiv si cred ca avem sanse sa marcam. Dupa aceea ar fi indicat sa tinem de rezultat. Sigur, tactica de joc se formeaza si in functie de rezultatele de pana atunci.

Bafta Steaua!

Virgil05.10.2005 02:18

Ca sa concretizez ceea ce a aratat Bogdan mai sus voi spune ca :

1.Steaua - Lens e meci de 1,x.Adica ori 3 puncte,ori cel putin unul.

2.Sampdoria - Steaua,meci de 1,x.Nu pun semnul 2 pentru ca sunt sigur ca Steaua nu va forta aici,pentru ca pare imposibil sa invingi Samp la ea acasa.Concluzie:e posibil sa obtinem un punct.

3.Steaua - Halmstadt 1.In nici un caz nu trebuie ratata victoria.Daca nu luam toate cele trei puncte,calificarea se poate spune ca e ratata.Sa zicem ca mai obtine 3 puncte mari.

4.Hertha - Steaua 1,x,2.Asa cum a spus si Bogdan vom tinde catre unul dintre aceste semne,in functie de nevoie.Hai sa zicem ca obtinem 1 punct.

Totalizand obiectiv,ar fi 6 puncte din meciurile jucate acasa.Sau 4 puncte.

Fortand putin am reusi 7 puncte.Reversul,judecand la modul pesimist,ar fi de 4 puncte obtinute.

Pana pe 20 octombrie putem spera tot ce e mai bine pentru Steaua.De abia dupa meciul jucat in acea zi cu Lens,vom sti ce si cum.

Oricum ma astept la un meci in care ai nostri "sa moara" pe teren.

FORTA

PS Cu 6 puncte Steaua a adus in sezonul trecut primavara in Romania.

mountytoma05.10.2005 02:42

asta e valabil pentru rapid si Dinamo.

Steaua este insa Steaua si nu trebuie sa se sperie de nimeni. Nimic nu e pierdut dinainte, dar cea mai mare greseala este ca baietii sa considere vreun joc castigat dinainte. Eu sper ca Protasov spre deosebire de Zenga sa joace pentru a castiga toate meciurile. Ceea ce nu este imposibil, la fel cum nu este imposibil sa le si pierdem pe toate. Depinde de jucatori cum vor aborda fiecare meci in parte. Si sa nu uite ca trebuie rezolvate pe rand. Hertha, Lens si Halmstad sunt in Europa niste echipe oarecare, care nu au palmaresul Stelei. Sampdoria este altceva, cred ca ei au castigat ori UEFA ori cupa cupelor, dar ei abia au revenit in serie a. Eu asa explic pozitia lor buna in campionat acum, fiind o nou promovata au fost tratati de sus de celelalte echipe. Cu asa tratament, Kaiserslautern a castigat ca nou promovata titlul in Germania acum cativa ani. Chievo juca in cupele europene in al doilea an de la promovare...

Asa ca nimic nu e pierdut, nimic nu e castigat. Osul la treaba, baieti, si puteti juca in primavara! Atunci nu vom mai avea probleme ca se joaca mai multe meciuri in UEFA in acelasi oras, Bucuresti! :-)

Teoctist05.10.2005 02:45

Teoretic se contureaza puternic 6 puncte.Apoi in functie de jocul rezultatelor,to be or not to be

sorin_77705.10.2005 03:00

eu zic ca 7 le avem SIGUR... cel de-al 7-lea il luam de la nemti... Facem egal la berlin in ultimul meci pentru ca suntem cu 6 puncte si cu cutitul la os...

Teoctist05.10.2005 03:01

Sigur,teoretic e foarte simplu.

alex_lef05.10.2005 04:33

Practic in acesta grupa avem 3 pct asigurate (ma refer la halmstad, dak nu-i batem pe astia degeaba mai vb),in rest meciurile vor fi de 1,x,2 (teoretic).

ADRIAN PACURAR05.10.2005 04:44

Totul despre adversarii Stelei

HERTHA BERLIN

Tari acasă

Hertha n-a pierdut decit o singură dată pină acum pe teren propriu in 2005

HERTHA

Anul fondarii: 1892

Culori: alb-albastru

Stadion: "Olimpic" (74.400 locuri)

Presedinte: Bernd Schiphorst

Antrenor: Falko Gotz

Vedeta: Marcelinho

Parcursul din Cupa UEFA: 1-0 si 3-1 cu Apoel Nicosia in turul 1

Site oficial: www. herthabsc.de

Trofee: Campioană a Germaniei (1930, 1931), Cupa Germaniei (2001, 2002)

Precedente: -

Echipa-standard: Fiedler - Friedrich, Madlung, Simunici, Fathi - Dardai - Cairo, Basturk, Gilberto - Marcelinho, Rafael Nando

Rezerve: Tremmel, Van Burik, N. Kovaci, Neuendorf, Wichniarek, Okoronkwo, Salihovici

Pe scurt

@ Hertha ocupă locul 4 in clasamentul Bundesligii, cu 14 puncte după 8 meciuri disputate @ Berlinezii au suferit simbată prima infringere pe teren propriu in anul 2005: 1-2 cu Werder Bremen @ Cel mai bine platit jucator din lotul lui Falko Gotz este internationalul german Friedrich, 2,5 milioane de euro anual, el devansindu-l pe brazilianul Marcelinho cu 700.000 de euro @ Fundasii Madlung si Simunici au fost implicati in primavară in scandalul meciurilor trucate, fiind invinuiti de arbitrul-parior Robert Hoyzer, care insă n-a putut proba acuzatiile.

"Pentru Steaua problemele vor fi Marcelinho si Basturk. Dacă reusesc să-i anihileze au o sansă la Berlin. Foarte important, să nu se baricadeze si să facă tot posibilul să le pună probleme. Berlinezii au mari dificultăți cu echipele care practică fotbal ofensiv"

Laurentiu Regecampf, jucator Alemannia Aachen, Liga a doua

LENS

Cunostinte vechi

Francezii s-au impus in fata CFR-ului intr-una din finalele ultimei editii a Cupei UEFA-Intertoto

LENS

Anul fondarii: 1906

Culori: galben-rosu

Stadion: "Felix Bollaert" (42.000 de locuri)

Presedinte: Gervais Marcel

Antrenor: Francis Gillot

Vedeta: Jerome Leroy

Parcursul din Cupa UEFA: 2-1 si 1-0 cu Lech Poznan, 1-1 si 4-1 cu Varteks, 0-0 si 4-0 cu Wolfsburg, 1-1 si 3-1 cu CFR Cluj (toate in Intertoto), 1-1 si 4-2 cu Groclin

Site oficial: www.rclens.fr

Trofee: Campioană a Frantei (1998)

Precedente: 1-1 si 3-1 cu CFR Cluj in finala ultimei editii a Cupei UEFA-Intertoto

Echipa-standard: Itandje - Demont, A. Coulibaly, Hilton, Assou-Ekoto - Keita, A Diarra, Jussie - Thomert, Cousin, Aruna Dindane

Rezerve: Chabbert, Gillet, Barul, Lachor, Carriere, Jemaa, Feindouno

Pe scurt

@ Lens ocupă locul 8 in clasamentul Ligue 1, cu 14 puncte @ Tot pe locul 8 sunt in clasamentul meciurilor jucate acasă (două victorii, două egaluri), dar si in al meciurilor disputate in deplasare (1-3-1) @ Porecla echipei este "Singe si aur" @ Clubul s-a intarit in vară cu atacantul Aruna Dindane, de la Anderlecht, pentru care a platit 5 milioane de euro @ Are pentru sezonul 2005-2006 un buget de 30 de milioane de euro, de sase ori mai mare ca al Stelei.

"Francezii formează o echipă puternica atletică si masiva Steaua joacă insă bine acasă si are sanse foarte mari de a cîștiga meciul din Ghencea"

Dorinel Munteanu, antrenor-jucator CFR Cluj

SAMPDORIA

Start in forță

Genovezii au avut un debut de campionat foarte bun si sunt pe locul 4 in clasamentul din Serie A

SAMPDORIA

Anul fondarii: 1946

Culori: alb-albastru

Stadion: Luigi Ferraris (42.000 locuri)

Presedinte: Riccardo Garrone

Antrenor: Walter Novellino

Vedeta: Emiliano Bonazzoli

Parcursul din Cupa UEFA: 1-1 si 1-0 cu Vitoria Setubal in turul 1

Site oficial: www. sampdoria.it

Trofee: Cupa Cupelor (1989-1990), Campioană a Italiei (1991), Cupa Italiei (1985, 1988, 1989, 1994), Supercupa Italiei (1991)

Precedente: 1-1 si 0-0 cu Dinamo in "sferturile" editiei 1988-1989 a Cupei Cupelor

Echipa-standard: Antonioli - Zenoni, Castellini, Palombo, Pisano - Diana, Dalla Bona, Volpi, Gasbarroni - Flachi, Bonazzoli

Rezerve: Castellazzi, Sala, Falcone, Zauli, Tonetto, Bazzani, Kutuzov

Pe scurt

@ În ultimul meci de campionat, Sampdoria a cîștigat la scor, 4-1, deplasarea de la Messina @Echipa se află in acest moment pe locul 4 in Serie A, cu 12 puncte @ Sampdoria are un singur jucator strain in lot, bielorusul Vitali Kutuzov @ Golgeterul echipei in acest sezon este Bonazzoli, cu 6 reusite (in medie un gol pe meci).

"Sampdoria a inceput foarte bine noul sezon, este foarte iubita dar Steaua poate prinde o zi mare si eu cred că va invinge aici, la Genova"

Bogdan Patrascu, jucator Piacenza, in Serie B

HALMSTAD BK

Aparare slabă

Suedezii au incasat 36 de goluri in 24 de etape disputate, ultimele sase chiar etapa trecuta de la Djurgardens

HALMSTAD BK

Anul fondarii: 1914

Culori: albastru-negru

Stadion: Orjans Vall (16.000 de locuri)

Presedinte: Bengt Sjoholm

Antrenor: Jan Andersson

Vedeta: Gunnar Heidar Thorvaldsson

Parcursul din Cupa UEFA: 1-1 si 4-2 cu Linfield in turul 2 preliminar, 1-2 si 3-2 cu Sporting in turul 1

Site oficial: www.halmstadsbk.se

Trofee: Campioană a Suediei (1976, 1979, 1997, 2000), Cupa Suediei (1995)

Precedente: -

Echipa-standard: C. Johansson - E. Jensen, Zvirgzdauskas, T. Jonsson, Per Johansson - Anklev, Djurici, A. Johansson, Magnus Svensson - Preko, Thorvaldsson

Rezerve: Sahlman, Borgstrand, P. Larsson, Arvidsson, M. Andersson, Eduardo, Ingelsten

Pe scurt

@ Halmstads ocupă locul 10 in clasamentul campionatului intern (14 formatii), cu 29 puncte acumulate in 24 de etape @ Apararea este punctul slab al echipei, 36 de goluri primite. Doar trei echipe din campionatul suedez sunt mai slabe la acest capitol @ Ultimul meci, disputat in deplasare cu Djurgardens, Halmstads l-a pierdut cu 6-1.

"Am picat cu Halmstad din urna a 5-a? Era cea mai puternică adversară din ultimele 8 echipe ramase"

Oleg Protasov, imediat după tragerea la sorti

www.gsp.ro

ADRIAN PACURAR05.10.2005 04:56

BERLIN

Bere si cirnati la discretie

Suporterii Stelei pot să-și facă de pe acum socotelile pentru deplasarea la Berlin. Un bilet de intrare pe Olympiastadion, cel mai ieftin, costă 10 euro. Aviz celor care preferă să meargă cu masina: pentru un loc de parcare n zona arenei se platesc 4 euro. Foarte important pentru aceia care au banii dramuiti: mai ieftin se poate bea si mnca la snack-barurile de la stadion, unde berea si cunoscutii bratwurst (cirnati prasiti) snt la discretie. Un crnat te duce pnă la 2,20 euro, iar o doză de bere costă 3,30 euro. Singura problema se gaseste numai "Warsteiner". Explicatia? Aceasta este firma cu care Hertha are contract si detine exclusivitatea. y Aurelian Botezatu

Știati ca..

La Berlin, ca de altfel n toată Germania, pe 15 decembrie, romanii vor nimeri n plină perioadă a reducerilor pentru Sarbatorile de iarnă

www.gsp.ro

ADRIAN PACURAR05.10.2005 05:10

Francois Gillot, antrenorul echipei franceze de fotbal Lens, a declarat că Grupa C a Cupei UEFA, din care face parte si campioana Romanei, Steaua Bucuresti, este foarte omogena "În acest stadiu al competitiei, nu mă astept la meciuri usoare.

Avem noroc că nu trebuie să ne deplasam in Suedia, pentru meciul cu Halmstad. Hertha, Sampdoria si Steaua sunt toate echipe clasate intre primele cinci in campionatele țărilor lor. Este esential să câștigam meciurile de pe teren propriu si să reusim să dam lovitura in exterior. Va fi dificil să jucam din trei in trei zile si, de aceea, trebuie să evitam pe cat putem accidentarile. Dacă vom avea ocazia să ne intarim in pauza de iarna o vom face", a declarat Gillot.

Antrenorul formatiei Hertha Berlin, Falko Gotz, s-a aratat, in schimb, multumit de tragerea la sorti. "Vom disputa meciuri interesante, cu echipe din toate colturile Europei si sunt, asadar, multumit de tragerea la sorti. Promit jocuri interesante pentru fani si sunt singur că avem potentialul să ne calificam in faza urmatoare", a precizat Gotz.

Managerul general al echipei Sampdoria Genova, Umberto Marino, crede că Grupa C este foarte echilibrată: "Toate echipele par la fel de puternice. Deplasarile la Lens si Berlin vor fi dificile si chiar si Halmstad este o formatie puternica desi a fost cotată a cincea in grupa Dar cred că dacă vom juca bine

I.N.Money05.10.2005 05:18

Deja incepe sa-mi placa Germania :lol: ...

ADRIAN PACURAR05.10.2005 07:04

Antrenorul Sampdoriei crede că

Steaua este favorită

Conform cotidianului Il Giornale, antrenorul Sampdoriei Genova, Walter Novellino, a declarat: Steaua si Hertha sunt favorite, dar va trebui să luptam pentru a obtine calificarea. Este o grupă grea, dar nu imposibila Cind am plecat la drum in Europa stiam că nu ne va fi usor".Sampdoria joacă impotriva Stelei in runda a doua, la Genova. "Steaua a impresionat in Europa in anii '80. Punctele forte ale romanilor nu mai sunt Hagi si Petrescu, ci Radoi si Oprita, două talente care scriu istoria actuală a clubului".

www.gsp.ro

ADRIAN PACURAR05.10.2005 07:05

Cotidianul francez Le Figaro scrie că Lens va avea o deplasare dificilă la Bucuresti, pentru meciul cu Steaua, care va avea loc pe 20 octombrie, in cadrul grupei C a Cupei UEFA: "Lens va avea parte de două partide soc, la Berlin, cu Hertha si pe teren propriu, cu Sampdoria, nu inainte de o deplasare care se anunță periculoasa la Bucuresti. Doar formatia suedeză Halmstads nu ar trebui să pună probleme lui Lens".

www.gsp.ro

ADRIAN PACURAR05.10.2005 07:11

Antrenorul lui Lens se teme de oboseală

Antrenorul echipei de fotbal Lens, Francis Gillot, adversara formatiei Steaua Bucuresti in grupele Cupei UEFA, crede că oboseala acumulată pe parcursul acestei faze a competitiei va fi principala problemă cu care se va confrunta elevii sai.

"Este o grupă dificila Va trebui să jucam la Bucuresti, cu Steaua, si nu va fi deloc usor. Am fost deja in Romania, pentru meciul cu CFR Cluj, o echipă inferioară celei pe care o vom intalni acum, si am avut dificultăți. Plus că vom juca cu suedezii de la Halmstad, cei care au eliminat-o pe Sporting Lisabona, finalista editiei trecute a Cupei UEFA. De fapt, in această grupă nu există echipe slabe", a declarat Gillot presei franceze.

"În plus, aceste partide se vor adauga celor din campionat si cupa ligii. De aceea mă tem de oboseala pe care elevii mei o vor acumula in această perioada Tocmai am incheiat o serie de sase meciuri in trei saptamani si urmează să disputam o alta de sapte partide intr-un interval asemanator. Trebuie să ne pastram efectivul intact, să tinem cont de accidentari si suspendari. Nu va fi deloc usor", a adaugat tehnicianul lui Lens, echipă calificată in Cupa UEFA după ce a trecut de CFR Cluj in finala Cupei Intertoto

www.prosport.ro

Virgil05.10.2005 07:12

Sigur ca Steaua e o echipa de care ar trebui sa se teama oricare dintre echipele aflate acum in lupta pentru castigarea Cupei UEFA.

E un nume mare,a avut un parcurs lung anul trecut in aceeasi competitie,iar in prezent e liderul campionatului.In plus nu a pierdut nici un meci in 7 etape si are un golaveraj din care rezulta ca atat atacul si apararea sunt puternice.Ca sa nu mai vorbim de mijloc,fara de care cele doua compartimente nu ar fi ceea ce sunt.

Virgil05.10.2005 12:58

Hertha BSC Berlin.

m_Mannschaftsfoto_2006.jpg

«12345»