FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fenomene Stranii ....

«12345»
micutZu' Deni25.06.2009 20:27
Pai mah, daca macar citeai cartea aia era ceva.

Inveti sa scrii in clasele 1-8 nu la liceu

Io ma refeream pentru toate genurile de scoli generale , liceu ... da dadeam un exemplu :D

Ps : Ronnie ai bacu mah ?? Ia da-mi si mie id tau ca pe ala echi nu te-am mai vazut :D

MoWeed25.06.2009 20:29

Culca-te mah ca maine dimineata ai examen

Io ma refeream pentru toate genurile de scoli generale , liceu ... da dadeam un exemplu :D

Pai in generala faci gramatica, unde inveti cum sa folosesti cratimele, virgulele, semnele de punctuatie, etc

Ronnie25.06.2009 20:30

Da' ce pot sa dorm? Stau pe Softpedia si incerc sa aflu subiectel de maine. Ca babele.

Deni, cand dispare "BUZZ-ul" de pe messenger esti primul caruia ii dau add.

MoWeed25.06.2009 20:31

Ai EMOtii?

Ronnie25.06.2009 20:32

Bag o cinzeaca inainte sa scap de EMOtii. :))

micutZu' Deni25.06.2009 20:41
Bag o cinzeaca inainte sa scap de EMOtii. :))

Mi-am bagat mess 9 si nu mai are buzz:))

Daniel-Ionut26.06.2009 05:50
Mi-am bagat mess 9 si nu mai are buzz:))

baga-ti 10 ca au sters buzz-ul din el :)

dee26.06.2009 20:40
Ba ce oftopic sunteti ... nu e nimeni de a vazut vreun fenomen straniu ? :D

dar spune tu ce ai vazut????

altii simt, altii miros, altii gusta "chestii" stranii si mai sunt si altii , in genul tau, care cica le vad, sau doar lanseaza o duma, doar actoria e in voga. Hai, Deni, spune-ne ce ai vazut tu sau ai doar emotii ca ti se apropie bac-ul si esti ingrijorat ca nu o sa mai poti anticipa intrebarile?! Nu uita ca tehnica evolueaza mereu la fel ca si mintea omului :D

micutZu' Deni27.06.2009 19:25
dar spune tu ce ai vazut????

altii simt, altii miros, altii gusta "chestii" stranii si mai sunt si altii , in genul tau, care cica le vad, sau doar lanseaza o duma, doar actoria e in voga. Hai, Deni, spune-ne ce ai vazut tu sau ai doar emotii ca ti se apropie bac-ul si esti ingrijorat ca nu o sa mai poti anticipa intrebarile?! Nu uita ca tehnica evolueaza mereu la fel ca si mintea omului :D

Uite un fenomen straniu e vremea asta nehotarata ... 5 min ploua ... 5 min caldura ...:( unde mai sunt verile caniculare ca odinioara??:(

dee28.06.2009 07:05
Uite un fenomen straniu e vremea asta nehotarata ... 5 min ploua ... 5 min caldura ... :( unde mai sunt verile caniculare ca odinioara?? :(

pai atunci iti dai seama de ce clujeni sunt bolnavi, pentru ca presiunea atmosferica este cam mare pe aici, poluare mare etc.... era cazul sa mai apara cerul senin si pe la noi. Eu spun sa te linistesti, sa tragi un pui de somn, sa nu mai bei multe chestii, energizante, sa fii atent la radiatiile emise de baterii, sa nu porti lanturi de argint ca te fac mult prea receptiv si atentie la sunetele de joasa frecventa care-ti produc paranoia. Fa-ti un set de analize, ca poate esti alergic la ceva si e bine sa stii. Mai lasa-te de jocuri cu consola,meditatii profunde, iesi din casa, fa putina miscare si consuma-ti energia. Numai vezi sa nu te incarci negativ, deci, mai schimba-ti anturajul din cand in cand, ca sa fii un om echilibrat. Du-te in vacanta (sunt o groaza de promotii in vara asta) si te relaxezi, iar la toamna, incepi scoala, doar esti clasa a XII-a, nu? :P

Stanici28.06.2009 07:27

Eu zic sa te apuci serios de bautura, sa tufi toate fetele pe care le poti pacali, sa incerci si tu iarba, sa vezi daca iti place, sa iti faci prezenta la un meci pe Ghencea, sa incerci sa bei incontinuu cateva zile, lucruri normale pe care le fac baietii de varsta ta. Las-o pe bunicuta Dee in pacea ei, daca s-ar lua toti copiii dupa ea, am avea parte de o lume ca in Equilibrium.

dee28.06.2009 07:31
Las-o pe bunicuta Dee in pacea ei, daca s-ar lua toti copiii dupa ea, am avea parte de o lume ca in Equilibrium.

mah... m-ai suparat :-) pai treaba voastra ce faceti, n-am eu treaba cu asta,bautura sa curga garla, faceti tot ce doriti, ca doar de aceea traim in democratie si libertate. .. dar sa nu mai vina deni sa se planga "vai, 5 min ploua, 5 min nu" , cand poate afla singur cauza. Numai bine!

app, punctul/punctele alea stationare ( care nu-s in niciun caz eu ) tin in echilibru stabil un sistem desfasurat pe mai multe planuri, dar asta e o alta poveste. N-a spus nimeni ca e musai sa ne intersectam vreodata, ideea era sa nu ne incurcam in mod deliberat unii pe altii, sa influentezi/manipulezi negativ destinul unui om sau a unei comunitati sau mai grav, sa promovezi incompetenta si neprofesionalismul profesand anumite meserii ( de care nu esti capabil sau n-ai competenta necesara), doar pentru a demonstra ca altii sunt si mai incompetenti si corupti ( in speta angajatii firmelor mari si a institutiilor statului, guvernatii etc) si a castiga bani facil de pe seama asta, in loc sa dai cartile pe fata si sa vii sa ii ajuti sa se perfectioneze, atunci cand acestia gresesc, nelasandu-i sa promoveze ceva ce nu corespunde anumitor standarde. Cei care-i succed, vor trebui sa traga din greu sa corijeze ceea ce acestor oameni li s-a permis sa faca s.a.m.d Deci, Dorule, ce evolutie visezi cand unii strica si altii repara, in loc sa se armonizeze si sa-si continue proiectele si munca depusa de ceilalti profesionisti, indiferent de valul care e momentan sus ?! exista o miscare ondulatorie continua si nu e just ca unii sa fie nevoiti doar sa repare ceea ce grupul celor care se plimba des prin toata tara strica, asta fiindu-le meseria. Ar trebui sa se inverseze rolurile sau sa mai stea pe tusa.

Fiind perioada de criza, e ok ce au incercat sa faca, adica sa aduca putin la suprafata economia subterana, insa eu zic ca e cazul ca noi, cei neimplicati politic sau militar, sa ne vedem de ale noastre, sa ne bucuram de vara si de soare, iar guvernatii sa gaseasca solutii pentru a-si onora promisiunile, iar din toamna sa speram la mai bine. In caz contrar, vor fi sanctionati legal, la urmatorul scrutin, cand cei 75% vor castiga alegerile,printr-o mobilizare si iesire la vot. O sa copiem modelul suedez si vom avea un partid romanesc al piratilor, adica oameni profesionisti... cine stie :)

Jolly8628.06.2009 11:22

Dee...daca atat scrii intr-un topic de caterinca oare cat scrii in unul normal...avand in vedere ca aici nu trebuie sa argumentezi nimic.

Uite, asta da fenomen ciudat : Faptul ca scrii incredibil de mult !

Imi e mila de ala cu care te mariti :))

dee28.06.2009 11:27

pai de aceea exista acest forum, sa scriem orice ABERATIE orice TAMPENIE, orice MESAJ pe care tot omul, de la mic la mare, NE-STELIST, il intelege! la misto, totul la misto. Nu de aceea a fost creat acest forum? pt relaxare si bunadispozitie?! doar nu e un panou de control al populatiei sau de transmitere de informatii confidentiale, ci o comunitate de prieteni care se mai tachineaza, glumesc, fac schimb de impresii... cam atat. Am scris acum, dupa o pauza mai lunga, ca sa mai anim spiritele, ca vad ca ati ramas f putini pe aici. Bafta cu licenta si cu anii de master.

Jolly8628.06.2009 11:31
pai de aceea exista acest forum, sa scriem orice ABERATIE orice TAMPENIE, orice MESAJ pe care tot omul, de la mic la mare, NE-STELIST, il intelege! la misto, totul la misto. Nu de aceea a fost creat acest forum? pt relaxare si bunadispozitie?! doar nu e un panou de control al populatiei sau de transmitere de informatii confidentiale, ci o comunitate de prieteni care se mai tachineaza, glumesc, fac schimb de impresii... cam atat.

Esti criminala ! :))

dee28.06.2009 11:35
Esti criminala ! :) )

ms, ms ...

astept sa apara si pedeapsa si dl Dovstoieski sau mai bine nu, sa fie un scenariu bollywoodian, ca alea se termina cu happy end si parca contin si ceva note moralizatoare. Numai bine! hai ca v-am lasat.

Jolly8628.06.2009 18:01

Dupa ce mi-am pierdut cheile acum o sapt la Steaua - FC Bihor...ieri ma suna IBJ sa-mi zica ca le-a gasit ! Dupa o sapt !!!!

Nu speram sa le mai vad...asta da fenomen straniu !

Ps : Multumesc IBJ !

Fane28.06.2009 18:13

@jolly86

Mai repede l-as injura ... ce sa-i mai multumesti acum dupa ce ai spart si inlocuit butucul ? :D

bodanelu28.06.2009 18:25

lbj mah :D

lbj, recuperator de chei :)

1on28.06.2009 19:05

SUA-Brazilia 2-0

cRiss4Steaua28.06.2009 19:54

=))) bine postat la fenomene stranii :laugh:

1on28.06.2009 20:04

2-2. E mai puțin straniu.

MoWeed28.06.2009 20:14

S-a revenit la normal

Jolly8628.06.2009 20:40
@jolly86

Mai repede l-as injura ... ce sa-i mai multumesti acum dupa ce ai spart si inlocuit butucul ? :D

Fane...stii ca la meciul ala ma intrebai ce am la picior...ma durea ingrozitor...ei bine aveam meniscul extern fracturat...!

Crezi ca am avut chef sa schimb butucul...oricum dorm cu telescopicul langa pat :)))

micutZu' Deni28.06.2009 20:43
pai atunci iti dai seama de ce clujeni sunt bolnavi, pentru ca presiunea atmosferica este cam mare pe aici, poluare mare etc.... era cazul sa mai apara cerul senin si pe la noi. Eu spun sa te linistesti, sa tragi un pui de somn, sa nu mai bei multe chestii, energizante, sa fii atent la radiatiile emise de baterii, sa nu porti lanturi de argint ca te fac mult prea receptiv si atentie la sunetele de joasa frecventa care-ti produc paranoia. Fa-ti un set de analize, ca poate esti alergic la ceva si e bine sa stii. Mai lasa-te de jocuri cu consola,meditatii profunde, iesi din casa, fa putina miscare si consuma-ti energia. Numai vezi sa nu te incarci negativ, deci, mai schimba-ti anturajul din cand in cand, ca sa fii un om echilibrat. Du-te in vacanta (sunt o groaza de promotii in vara asta) si te relaxezi, iar la toamna, incepi scoala, doar esti clasa a XII-a, nu? :P

Io zic ca e vremea proasta ... si tu cu Stanci ma luati ca nu imi cheltiesc energia ... pai in primu rand ies mereu pe afar si fac miscare ... chiar am si sala de forta in pod .... si nu am nici o consola sau jocuri pe calculator inafar de ragatu ala de fifa 08 , la care si la alaam inceput s iau bataie de la Stelistub !! Nu sunt paranoic , nu am de ce sa fac consultati , nu le inteleg rostu ... :))

PS : Si Stanci ... vreau sa vin la meciu cu Ujpest de pe 16 cu mai multi ... sper sa ne iei si pe noi sub aripa ta protectoare .... inafar de asta am facut toate chestile din lista ta :))

Aaaaa si un fonomen straniu .... iar incepu la Valcea dintr-odata ploaia !!! X(

«12345»