Las-o pe bunicuta Dee in pacea ei, daca s-ar lua toti copiii dupa ea, am avea parte de o lume ca in Equilibrium.
mah... m-ai suparat :-) pai treaba voastra ce faceti, n-am eu treaba cu asta,bautura sa curga garla, faceti tot ce doriti, ca doar de aceea traim in democratie si libertate. .. dar sa nu mai vina deni sa se planga "vai, 5 min ploua, 5 min nu" , cand poate afla singur cauza. Numai bine!
app, punctul/punctele alea stationare ( care nu-s in niciun caz eu ) tin in echilibru stabil un sistem desfasurat pe mai multe planuri, dar asta e o alta poveste. N-a spus nimeni ca e musai sa ne intersectam vreodata, ideea era sa nu ne incurcam in mod deliberat unii pe altii, sa influentezi/manipulezi negativ destinul unui om sau a unei comunitati sau mai grav, sa promovezi incompetenta si neprofesionalismul profesand anumite meserii ( de care nu esti capabil sau n-ai competenta necesara), doar pentru a demonstra ca altii sunt si mai incompetenti si corupti ( in speta angajatii firmelor mari si a institutiilor statului, guvernatii etc) si a castiga bani facil de pe seama asta, in loc sa dai cartile pe fata si sa vii sa ii ajuti sa se perfectioneze, atunci cand acestia gresesc, nelasandu-i sa promoveze ceva ce nu corespunde anumitor standarde. Cei care-i succed, vor trebui sa traga din greu sa corijeze ceea ce acestor oameni li s-a permis sa faca s.a.m.d Deci, Dorule, ce evolutie visezi cand unii strica si altii repara, in loc sa se armonizeze si sa-si continue proiectele si munca depusa de ceilalti profesionisti, indiferent de valul care e momentan sus ?! exista o miscare ondulatorie continua si nu e just ca unii sa fie nevoiti doar sa repare ceea ce grupul celor care se plimba des prin toata tara strica, asta fiindu-le meseria. Ar trebui sa se inverseze rolurile sau sa mai stea pe tusa.
Fiind perioada de criza, e ok ce au incercat sa faca, adica sa aduca putin la suprafata economia subterana, insa eu zic ca e cazul ca noi, cei neimplicati politic sau militar, sa ne vedem de ale noastre, sa ne bucuram de vara si de soare, iar guvernatii sa gaseasca solutii pentru a-si onora promisiunile, iar din toamna sa speram la mai bine. In caz contrar, vor fi sanctionati legal, la urmatorul scrutin, cand cei 75% vor castiga alegerile,printr-o mobilizare si iesire la vot. O sa copiem modelul suedez si vom avea un partid romanesc al piratilor, adica oameni profesionisti... cine stie