Sper intr-un stadion cat mai plin,sa le aratam la unguri ce-i aia galerie!
Sper intr-un stadion cat mai plin,sa le aratam la unguri ce-i aia galerie!
am citit acum pe un site de sport ca pt deplasarea de la budapesta nu se vor mai primi 1000 de bilete...ci doar 500. E adevarat sau e o alta " stire bomba" ?
Ungurii primesk la Bucuresti 2000 bilete iar noi in deplasare 500
... Ar trebui sa le dam si noi 500 de bilete
.... Orcum o sa ii acoperim ...
FORZA Steaua !
bilete, primul 11, Mache, transferuri , etc... TOATE CA TOATE ! Dar daca nu le administram un 3-0 minim (asa fara drept de apel) acestor DESCULTi ai caror suporteri par copia fidela a baietilor de la Fulgerul Timisoara, iar sare toate presa in aer, iar scandaluri, iar vorbeste Jiji 24 din 24 pe toate posturile. Ce ma enerveaza e ca toti aia de la GSP au prezentat`o pe Ujpest ca fiind un fel de... cum sa zic eu... egala a echipei noastre. Bullshiiiiiit ! Sper sa inchidem gura tuturor latrailor .
Lupta Steaua !
Ar trebui ca FCSB Ticketing sa poata oferi posibilitatea cumpararii biletelor de pe site-ul oficial. Pentru ca suntem o gramada de suporteri din provincie care ar veni la meci dar nu stiu daca mai gasesc bilete in ziua meciului. Si ar fi mult mai usor sa le cumperi de pe site si sa le ai in buzunar cand pleci. La fel sa se poata proceda si cu meciurile din deplasare pe care Steaua le joaca in provincie dar astea sunt deja vise.
Ungurii primesk la Bucuresti 2000 bilete iar noi in deplasare 500... Ar trebui sa le dam si noi 500 de bilete
.... Orcum o sa ii
vezi care-i capacitatea stadionului din Budapesta si apoi fa un calcul simplu de ce doar 500 de bilete v-au fost alocate. Apoi, fa procentajul si afla cat la suta a oferit clubul Steaua galeriei oaspete. Dupa , ia regulamentul UEFA si vezi ce scrie acolo, iar dupa o sa tragi concluzia buna. Va plangeti uneori ca niste fetite in loc sa faceti minimul efort de a gandi ![]()
vezi care-i capacitatea stadionului din Budapesta si apoi fa un calcul simplu de ce doar 500 de bilete v-au fost alocate. Apoi, fa procentajul si afla cat la suta a oferit clubul Steaua galeriei oaspete. Dupa , ia regulamentul UEFA si vezi ce scrie acolo, iar dupa o sa tragi concluzia buna. Va plangeti uneori ca niste fetite in loc sa faceti minimul efort de a gandi![]()
Capacitatea stadionului lui Ujpest este de aproximativ 14.000 de locuri. Capacitatea stadionului Steaua este de 27.000 de locuri. UEFA cere echipei organizatoare sa cedeze 10% din capacitatea stadionului propriu echipei oaspete. Din cate am auzit, conducerile celor doua cluburi au ajuns la un acord in ceea ce priveste biletele care vor reveni suporterilor oaspeti. Suporterii lui Ujpest vor primi aproximativ 2.200 de bilete, iar suporterii Stelei vor primi aproximativ 1.000 de bilete.
@ dee
asta asa e, dar Steaua poate negocia cu ujpest o intelegere de reciprocitate, ei kiar nu ne pot dda 2000 d bilete , dar le putem da noi 500 ;![]()
@ deeasta asa e, dar Steaua poate negocia cu ujpest o intelegere de reciprocitate, ei kiar nu ne pot dda 2000 d bilete , dar le putem da noi 500 ;
daca exista in cadrul cluburilor un bun mediator (negociator) eu zic ca se poate ajunge la o intelegere amiabila si sa primiti si voi mai multe bilete pentru Budapesta, daca exista o cerere atat de mare din partea stelistilor iubitori de fotbal. Cu siguranta inteleg si ei ce inseamna pasiunea pentru fotbal
. Bafta la Budapesta! Nu uita ca, clubul Steaua isi asuma raspunderea pentru cei care fac deplasarea, deci, sunt mai precauti si conducatorii vostri, probabil e criza, n-au chef de amenzi etc. ... de aceea s-au limitat initial la 500 si ulterior v-au acordat incredere si au marit nr de bilete. Voi o sa le dati 500 si am senzatia ca sefii lor vor accepta acest challange pt galeria lor, ce naiba, doar se cred caractere tari,puternice, deci ar fi bine sa o demonstreze pe stadion si sa se faca auziti prin cantec,coregrafii etc.
Într-un amical disputat chiar pe terenul propriu al celor de la Ujpest, viitorii adversari ai Stelei din preliminariile Europa League au fost învinși de Pandurii Tg Jiu, scor 3-1.
Ghesepe
Ar fi chiar culmea sa ne bata astia!
dee, dar tu pana la urma tii cu Steaua " v-au fost alocate " ; " bafta la budapesta" ; " conducatorii vostrii " , ?? fa-ma sa inteleg dc vorbesti despre Steaua la pers a3a sg si despre noi la pers a2a plural .. nu te consideri dintre noi ?? incep sa ma intreb ce cauti p-aici, sper sa ma insel
dee e cu U de cand se stie...
vezi care-i capacitatea stadionului din Budapesta si apoi fa un calcul simplu de ce doar 500 de bilete v-au fost alocate. Apoi, fa procentajul si afla cat la suta a oferit clubul Steaua galeriei oaspete. Dupa , ia regulamentul UEFA si vezi ce scrie acolo, iar dupa o sa tragi concluzia buna. Va plangeti uneori ca niste fetite in loc sa faceti minimul efort de a gandi![]()
Ce ar fi sa vezi tu capacitatea guritei tale? Nu de alta, dar, procentual vorbind, o depaseste de mii de ori pe cea a mintii. Si mi-e sa nu umple baietii golul ramas. In gura, adica. Pe forum, adica.
Stanici, glumet ca de obicei.
Ce-ar fi sa pun eu putina apa peste praful ala, sa-l transform in clisa si sa-l modelez. In emerson fittipaldi de pilda. Ar fi incitant.
Daca si Pandurii le-a dat 3-1 la ei acasa... inseamna ca Industria Sarmei Campia Turzii ii rupea ![]()
Trebuie sa ii batem neaparat...
Cred ca-i bagam prea mult in seama. Cele doua meciuri cu ei pot fi considerate o extensie a pregatirilor in vederea noii editii de campionat si a Europa League, care trebuie castigata.
Va fi totusi primul meci oficial in noul sezon si de ce nu in noua formula.Deci nu vom castiga la scor astronomic.Eu cred ca va fi 2 sau 3-0 si va fi foarte bine.
Ooo,redondo,ce-ti facura astia? ![]()
E fericit omu ca am inceput si noi sa jucam bine ![]()
Defapt si eu sunt fericit ca in sfarsit Steaua e ce a fost in urma cu cativa ani
unde e razvane Steaua asta de care zici?
Pai fata de anul trecut in care ne chinuiam sa trecem de mijloc e o inbunatatire in joc.Sunt sigur ca in cateva meciuri Bergodi va reusi sa faca echipa sa joace mai bine , mai in viteza cum jucam pe vremea lui Oli.
Ooo,redondo,ce-ti facura astia?
Adica vezi ceva ilogic in ce am spus?
In legatira cu meciul de prezentare va f difuzat pe sport.ro de la 20:30 , a intrebat cineva pe ce post este meciul .
Adica vezi ceva ilogic in ce am spus?
Nu, ma refer la astia,care te-au banat.Sau e vorba doar de unul? ![]()
Nu, ma refer la astia,care te-au banat.Sau e vorba doar de unul?
2 au fost.
In legatira cu meciul de prezentare va f difuzat pe sport.ro de la 20:30 , a intrebat cineva pe ce post este meciul .
Meciul de prezentare, ca si meciul tur cu Ujpest, vor fi transmise de catre Antena 1. Problema este ca, conform prosport.ro, meciul retur de la Budapesta va fi transmis de Digisport. Asta e o mare problema si sper sa nu fie asa. Ca iar o sa vada Steaua 30% din populatia Romaniei. Macar o exista pe net vreun site pe care sa se vada Digisport?