FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«15678917»
maye01.07.2009 19:47

Azi au terminat la egalitate 1-1 cu Wisla Cracovia.

fredysteaua01.07.2009 20:41

cat de bine ar fii sa ii ajute si Dinamo in afara stadionului=))

impuscam 2 iepuri deodata=))))))))

scapam Romania si de caini si de unguri

brasov2601.07.2009 23:18

aoleu...ai putea folosi limba romana?

Eu din 1990 sînt plecat din România.Am avut 7-ani.2-ani în Belgia și 1-an în Germania.

De finitiv ne-am stabilit în Ungaria de 16-ani.Asta mi-a adus sorta findcã Taicãmio ie șofer de tir.Așa cã de bine înțeles câ un om ca mine mai ales de la 7-ani uitã un pic limba.Da nam probleme mã descurc.

Salut pentru toți:Mircea

mircea_1003.07.2009 15:21

Stie careva cand se pun in vanzare biletele?

eqro03.07.2009 16:03

Mattersburg 3 - 0 Ujpest

Cum sa ne fie frica de astia cand pierd cu 3 -0 in amical cu o fantoma? AHAHAH.O sa joc Steaua la handicap.

Le dam 3 - 1 In Ghencea, si 2 - 1 la ei.

D4v1dstelist03.07.2009 17:50
Mattersburg 3 - 0 Ujpest

Cum sa ne fie frica de astia cand pierd cu 3 -0 in amical cu o fantoma? AHAHAH.O sa joc Steaua la handicap.

Le dam 3 - 1 In Ghencea, si 2 - 1 la ei.

Pai de la Steaua nu stii la ce sa te astepti....

alex-8804.07.2009 18:57

Prieteni, s-ar putea sa fiu eu putin surescitat si sa exagerez dar intrand pe site-ul oficial al Ujpest am gasit ceva ce m-a contrariat. La sectiunea forum anunta ceva despre deplasarea lor la Bucuresti, ma rog, ceva neinteresant daca n-ar trona acolo, pe juma' de pagina, un afis ce contine harta Ungariei mari, incorporand Ardealul. Ok, e plin netul de astfel de lucruri numai ca aici vorbim de site-ul oficial al clubului si de o actiune care prefateaza cumva un meci oficial organizat de UEFA. Acum, intreb si eu, oare un banner mare cu "Trianon" ar atrage mai mult atentia UEFA decat o astfel de harta?

D4v1dstelist04.07.2009 19:15
Prieteni, s-ar putea sa fiu eu putin surescitat si sa exagerez dar intrand pe site-ul oficial al Ujpest am gasit ceva ce m-a contrariat. La sectiunea forum anunta ceva despre deplasarea lor la Bucuresti, ma rog, ceva neinteresant daca n-ar trona acolo, pe juma' de pagina, un afis ce contine harta Ungariei mari, incorporand Ardealul. Ok, e plin netul de astfel de lucruri numai ca aici vorbim de site-ul oficial al clubului si de o actiune care prefateaza cumva un meci oficial organizat de UEFA. Acum, intreb si eu, oare un banner mare cu "Trianon" ar atrage mai mult atentia UEFA decat o astfel de harta?

Crezi ca primim amenda?Ce au ei e pe net..

dee05.07.2009 23:00
Ok, e plin netul de astfel de lucruri numai ca aici vorbim de site-ul oficial al clubului si de o actiune care prefateaza cumva un meci oficial organizat de UEFA. Acum, intreb si eu, oare un banner mare cu "Trianon" ar atrage mai mult atentia UEFA decat o astfel de harta?

va testeaza reactia,(parerea mea) e un mesaj prin care indeamna lumea la unire spirituala,culturala, nationala, nu politica, faze din astea. Pai cand au fost incidentele din Rep Moldova, cati n-ati afisat la meciuri bannere cu Basarabia pamant romanesc si harta Romaniei Mari? V-ati gandit la reactia rusilor din Rep Moldova (ce pot aia sa inteleaga) s-au v-a durut undeva ca-i puteti invrajbi impotriva moldovenilor? eu zic ca e acelasi lucru, cum e campania Basarabia Pamant Romanesc, adica un apel pt cunoastere, stiinta si informatie, nimic mai mult.Internele sa fie interne, externele sa ramna externe, iar oamenii normali, cu scaun la cap, sa remedieze tampeniile ce se nasc din controlul permanent si reciproc al acestor doua tabere.

_yang06.07.2009 08:29

Sa inteleg ca tu nu consideri Basarabia pamant romanesc...?

KERATOCONUS06.07.2009 10:18
cat de bine ar fii sa ii ajute si Dinamo in afara stadionului=))

impuscam 2 iepuri deodata=))))))))

scapam Romania si de caini si de unguri

Dupa parerea mea, dinam0vistii nu-i vor ajuta pe fanii lui Ujpest in afara stadionului. Oricat de mult ne-ar ura spurcatii, sunt si ei nationalisti, si niciodata nu s-ar alia cu ungurii.

Virgil07.07.2009 09:07

11-le lui Bergodi pentru meciul cu Ujpest:

Tatarusanu - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Szekely, Onicas, Toja, Ochirosii - Surdu, Kapetanos

O echipa interesanta din care fata de vechiul 11 titular lipsesc Zapata, Nicolita si Stancu, in primul rand. Apoi Ov. Petre, Tiago, Dayro si Semedo.

MoWeed07.07.2009 11:09

Mai e ceva timp pana atunci; nu putem fi siguri ca asta va fi primul 11

kata_roby07.07.2009 20:14

Sper ca la meci sa fie stadionul aproape full si in peluza un spektacol de nedescris :X:X :steag_cruce_invers:

Guardian07.07.2009 22:52

Crima si pedeapsa facem cu astia .

cRiss4Steaua07.07.2009 23:09

imi spune si mie cine este Marius Ianuli ? E antipaticu ala care se agita ca un clovn pe banca tehnica langa antrenor ? Ce functie oficiala are ? E vreun nepot sau fin de a lui Becali ?

MoWeed08.07.2009 05:51
imi spune si mie cine este Marius Ianuli ? E antipaticu ala care se agita ca un clovn pe banca tehnica langa antrenor ? Ce functie oficiala are ? E vreun nepot sau fin de a lui Becali ?

Marius Ianuli este baiatul ala cu tenul mai inchis care este pe banca(exact, e ala de se agita pe banca tehnica). E un nepot de-a lui Becali dar functia oficiala nu o stiu exact

Adrian08.07.2009 06:35

Marius "Mache" Ianuli are functia oficiala de nepot al lui Gigi.

Virgil08.07.2009 07:16

Marius Ianuli zis Mache e director sportiv.

AlleXyS08.07.2009 07:28

eu cred ca se califica Steaua , dar nu chiar dupa meciuri asa usoare cum credeti voi :D

totusi , cred un 2-0 , 3-0 in tur , si in retur un egal , 1-1 , sau o victorie a noastra cu 1-0 sau 2-1

Maye08.07.2009 07:53
Marius Ianuli zis Mache e director sportiv.

Asta era tot cu Adi Ilie in sezonul trecut.Tot dupa el!Si acum are impresia ca stie si el sa faca transferuri.

Patetic.

**alex**08.07.2009 10:08

Mache mai nou se ocupa de transferuri. I-au fost platite deplasarile pe stadioanele de pe youtube si a gasit cativa jucatori. La asta se referea Argaseala cand a declarat ca transferurile se fac prin "mijloace specifice".

RaMs3s08.07.2009 23:33

am citit acum pe un site de sport ca pt deplasarea de la budapesta nu se vor mai primi 1000 de bilete...ci doar 500. E adevarat sau e o alta " stire bomba" ?

kyrre09.07.2009 09:03

Aveti idee cand se pun biletele in vanzare?

Si cat costa?

Virgil09.07.2009 09:31

Cu cateva zile inainte de ziua meciului.

«15678917»