ar fii frumoasa o coregrafie mare:
"Bine-ati venit in infern"
pentru ce? care infern? ala cu free Gigi?
ce ne stresam atata cu astia!!nu inteleg...echipa de Liga 2-3 dupa mine!dak nu ii batem si pe astia...ii de rau atunci!
ps:cum zic ungurii
rau,mai rau...IOAI
pentru ce? care infern? ala cu free Gigi?
aici e vorba de galerie ... in ce spuneam eu cu coregrafia ... ca il injuram pe cioban e alta treaba ... ca noi il injuram pe cioban dar uitam de alte lucruri care trebuie sa le facem pe langa cum ar fii sa ne respectam ... a ajuns sa nu se mai teama nimeni de noi sa numai vorbeasca nimeni de infernul din templu si sa vina echipe gandindu-se ca poate ii batem nu cum gandeau inainte cate goluri lom ...
trebuie injurat ciobanu si facut ceva, mitingul a fost primul pas dar sa nu uitam sa ne respectam totusi, tii minte printre ultimele meciuri in retur numai stiu exact a cui galerie parca CFR nush sigur dar au fost unele momente cand se auzeau peste noi in templu...pai cand vreodata s-a auzit cineva mai tare la noi acasa? numai zic ca noi si in deplasare ne impuneam chiar foarte bine ...
sustin ideea cu coregrafia! ![]()
Steaua sa bate,sa-i rupa!!iar pe suporterii si jucatorii adversi facetii sa se simta ca in iad akol pe Ghencea!!sa vezi cum dispar toti din transilvania!pe mama lor!
De ce sa dispara ungurii din Transilvnia ? Eu is ungur si nu vreau sa dispar . Aici m-am nascut si aici vreau sa traiesc . Transilvania e a noastra , a romanilor , maghiarilor a tuturor care s-au nascut si traiesc in aceasta tara !
PACE ! Ne mai auzim !
LUPTA Steaua ! Sa-i spulberam pe 'ujpestani'
![]()
dute ma :laugh:
aici e vorba de galerie ... in ce spuneam eu cu coregrafia ... ca il injuram pe cioban e alta treaba ... ca noi il injuram pe cioban dar uitam de alte lucruri care trebuie sa le facem pe langa cum ar fii sa ne respectam ... a ajuns sa nu se mai teama nimeni de noi sa numai vorbeasca nimeni de infernul din templu si sa vina echipe gandindu-se ca poate ii batem nu cum gandeau inainte cate goluri lom ...trebuie injurat ciobanu si facut ceva, mitingul a fost primul pas dar sa nu uitam sa ne respectam totusi, tii minte printre ultimele meciuri in retur numai stiu exact a cui galerie parca CFR nush sigur dar au fost unele momente cand se auzeau peste noi in templu...pai cand vreodata s-a auzit cineva mai tare la noi acasa? numai zic ca noi si in deplasare ne impuneam chiar foarte bine ...
exact asta voiam sa zic si eu .. deja parca nu mai suntem respectati de nicio galerie .. si patrupezii si cheferistii cand veneau in Ghencea se auzeau mai bine
poate si asta e ideea.
De ce sa dispara ungurii din Transilvnia ? Eu is ungur si nu vreau sa dispar . Aici m-am nascut si aici vreau sa traiesc . Transilvania e a noastra , a romanilor , maghiarilor a tuturor care s-au nascut si traiesc in aceasta tara !PACE ! Ne mai auzim !
LUPTA Steaua ! Sa-i spulberam pe 'ujpestani'
Eu unul am destui prieteni maghiari,si sunt roman ma intzeleg f. bine cu ei pana la un moment cand unii,numai unii nu toti, zic ca transilvania ii a lor!!nu is de acord!TRANSILVANIA este si va fi a romanilor!ca traiesc multi maghiari akol e problema lor!
Da este vorba de Steaua,deci oricine tine cu Steaua,fie el maghiar sau roman,suntem frati in sensul asta!!
aha daca e sa o lom asa Romania e si a chinezilor, turcilor, arabilor etc care s-au nascut aici nu?
terminati-o cu astea frate, unde e mandria noastra?
bodanelu, ideea este sa isi bata joc de noi toti ? bun asa :laugh:
exact asta voiam sa zic si eu .. deja parca nu mai suntem respectati de nicio galerie .. si patrupezii si cheferistii cand veneau in Ghencea se auzeau mai bine
de la TV se auzeu mai bine? "microfon de fond" iti spune ceva? ![]()
bodanelu, ideea este sa isi bata joc de noi toti ? bun asa :laugh:
Stai calm ca nicio galerie adversa nu ia peluzele steliste in deras. Exista metode de a impune respect ca peluza - nu neaparat prin cantece si coregrafii.
Oricum, eu prefer sa isi bata altii joc de mine decat sa incurajez bataia de joc la care e supus clubul Steaua de catre ala.
nu`mi spune nimic .. i`a explica`mi tu :>
Intereseaza-te singur.
Oricum, eu prefer sa isi bata altii joc de mine decat sa incurajez bataia de joc la care e supus clubul Steaua de catre ala.
nu poti sa te sacrifici tot timpul, doar pentru ca unii sa constientizeze ca gresesc si sa se corecteze.
Tu-l culpabilizezi numai pe Becali, insa omiti faptul ca Becali are o groaza de angajati, deci, vina e comuna. Din moment ce Becali inca mai e patron la sectia de fotbal, inseamna ca e acolo cu un anumit scop,la asta trebuia tu sa te gandesti. Tine minte ceea ce-ti spun: cand vezi ceva la televizor, oamenii vor percepe in alt mod decat tine, care vezi live. Numai bine, Dorule
Poate si Becali va testeaza pe voi si de-al dracului nu se schimba pana cand voi, galeria dati dovada de profesionalism si incurajati echipa alaturi de ceilalti spectatori prezenti la meci sau plecati in alta parte, unde cu siguranta o sa fie mai bine, pentru ca oamenii capabili sunt apreciati peste tot.
incurajati echipa alaturi de ceilalti spectatori prezenti la meci
Din 10 alti spectatori prezenti la meci, 7 nu stiu trei cantece care sa contina mai mult de 5 cuvinte.
total de acord cu bodanelul ... doar ca dc e asa ? daca am canta mereu astia putini care suntem ar stii si toata lumea ... dar iar intervine ciobanu ... nu ai cum sa il lasi in pace, nu se poate ignora ... asta ar trebui sa fie mort !
Mai bine traiesc cu unguri in Románia decát cu tiganii.
Hai Steaua!!!
Vezi, ba, ca te tradeaza Á-ul.
Si ip-ul ![]()
mai bine omoram si tiganii si ungurii
"Ujpest este cel mai puternic adversar pe care îl puteau întâlni în aceastã fazã a competiției. Forța acestei echipe este datã de suporteri. Ei sunt cu mult peste valoarea echipei.
Ce se întâmplã în Ungaria la derbiurile Ferencvaros-Ujpest este ceva de nedescris. La noi, Steaua-Dinamo pare o paradã a modei pe strãzi fațã de ciocnirile dintre suporterii maghiari."
iauzi
sunt de acord cu protestul impotriva creditorului, desi nu cred ca da rezultate, dar ma gandesc ca sunt unele meciuri la care totusi ar trebui incurajata echipa, si daca nu echipa macar sa facem atmosfera buna la meciuri mai importante, cum e cel cu Ujpest, nu ca ar fi mare echipa, dar sunt unguri .. :laugh:
"Ujpest este cel mai puternic adversar pe care îl puteau întâlni în aceastã fazã a competiției. Forța acestei echipe este datã de suporteri. Ei sunt cu mult peste valoarea echipei.
Ce se întâmplã în Ungaria la derbiurile Ferencvaros-Ujpest este ceva de nedescris. La noi, Steaua-Dinamo pare o paradã a modei pe strãzi fațã de ciocnirile dintre suporterii maghiari."
iauzi
) sunt de acord cu protestul impotriva creditorului, desi nu cred ca da rezultate, dar ma gandesc ca sunt unele meciuri la care totusi ar trebui incurajata echipa, si daca nu echipa macar sa facem atmosfera buna la meciuri mai importante, cum e cel cu Ujpest, nu ca ar fi mare echipa, dar sunt unguri .. :laugh:
taci mai Criss, ca si noi avem ceva sange de ungur in noi, doar suntem ardeleni si ei au ceva de la noi + ceva de la sasi :-)
apai treaba lor ce fac la derbyurile lor in Ungaria, nu vad de ce la hochei galeria Stelei si cea a harghitenilor trebuie sa se injure, ca doar traim in aceeasi tara.