FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«123417»
darkye23.06.2009 17:54

pronostic : 1 convins ....la diferenta de 3-4 goluri batem :steag_cruce_invers:

rLz23.06.2009 20:46

cines astia? ... am ajuns sa ne facem griji sa nu ne bata toti sclavii ... nasol...

DelPiero1023.06.2009 20:59

Presupun ca vom trece de Ujpest,fotbalul ungar la nivel de club este slab rau,e drept,la Nationala si-au m'ai revenit.Totusi,nu va luati dupa becaliot si nu m'ai intrebati ironic cine e Ujpest...este una din echipele de traditie ale Ungariei si o echipa care are cateva rezultate europene prestigioase.Nu vad totusi o dubla masna foarte problematica cu ungurii...

dangeor23.06.2009 21:15
cines astia? ... am ajuns sa ne facem griji sa nu ne bata toti sclavii ... nasol...

sclavii cui?

john_8623.06.2009 21:20

Eu nu sunt ironic, chiar nu am auzit in viata mea de ujpest. Sunt niste unguri anonimi si trebuie sa ii batem clar si acasa si in deplasare. Nu veniti cu texte ca nu trebuie subestimat adversarul bla, bla. Eu nu concep altceva de la dubla asta decat doua victorii ale Stelei.

The Game24.06.2009 04:19

Nu imi fac nici cea mai mica grija ca nu ii batem pe unguri,si pe teren,dar si in afara lui,pentru ca dupa cum se anunta lucrurile va fi o adevarata "vanatoare" de unguri prin Bucuresti si prin afara lui

Virgil24.06.2009 05:04

O stiu de pe vremea cand era echipa politiei, Ujpest Dozsa. E o echipa cu o istorie interesanta si are un palmares intern bogat. E de luat in seama.

Atentie, nu faceti eroarea pe care o fac redactorii din presa audio-vizuala, se pronunta Uipeșt. Fostã Uipeșt Doja.

JDERUL24.06.2009 07:30

Uipest a facut istorie nu numai in Ungaria ci si in Europa.La ea au evoluat unii dintre cei mai buni fotbalisti maghiari din toate timpurile:Bene,Albert,Fazekas.

Daniel-Ionut24.06.2009 08:01

Se pare ca Ujpest ar deveni 'satelitul' lui Celtic, ca ar trimite secundul si mai multi jucatori sa evolueze pentru Ujpest :look:

Virgil24.06.2009 08:03

E foarte posibil, dar daca e vorba de rezerve sau de jucatori pe care vor sa-i tina in activitate, nicio problema.

Virgil24.06.2009 08:42

Tibor Moldovan: "Steaua e mult mai puternicã, iar ungurii de la Ujpest sunt speriați!"

mihaita1324.06.2009 09:32

ar fi bine sa fie speriati de noi !! sa ii batem cu 4-0 :) vreau prea multe a?:)

:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Virgil24.06.2009 09:37

Sigur ca vrei mult dupa un sezon in care cu greu am reusit sa insciem 2 goluri pe meci. Daca aici batem cu 2-0, acolo putem sa luam bataie cu 1-0, 2-1.

1on24.06.2009 09:41
O stiu de pe vremea cand era echipa politiei, Ujpest Dozsa. E o echipa cu o istorie interesanta si are un palmares intern bogat. E de luat in seama.

Atentie, nu faceti eroarea pe care o fac redactorii din presa audio-vizuala, se pronunta Uipeșt. Fostã Uipeșt Doja.

Un lucru interesant, "Dozsa", pronunțat în românește "Doja", vine de la numele revoluționarului ardelean György Dozsa, adicã Gheorghe Doja.

Virgil24.06.2009 09:48

Dozsa se traduce prin cuvantul doge in limba româna dar nu-i inteleg semnificatia.

cRiss4Steaua24.06.2009 10:03

Doamne cat astept meciul asta :| deja ungurii de la mine din oras care nu sunt stelisti spun ca ne-o luam de la ujpest :)) fanii cica sunt periculosi si antisemitii din ungaria .. si cum ungurii nu se suporta cu romanii, cred ca vor fi ceva lupte in special la budapesta .. Acolo in sud, in special in Bucuresti am auzit ca si Mircea Sandu sau cine vorbea de o alianta cu Ungaria pentru un CE, cei de la GSPTV si Sport.ro vorbeau drept "vecinii nostri" de parca ne-ar fi frati .. pronostic: Steaua 2 - 0 Ujpest si in retur ... meci strans sub 2 goluri .. un egal sau victorie Steaua sper :D

Virgil24.06.2009 10:20

Le-o tragem Criss, spune-le sa stea linistiti. Nu pentru ca avem ceva cu ei, ci pentru ca suntem mai buni. Despre cele doua atribute care ii caracterizeaza ce sa spun? Orice nas isi are nasul.

Lari24.06.2009 10:31

''Am citit cã steliștii sunt încrezãtori în șansele lor. Sarcina noastrã este de a ne dovedi valoarea. Meciurile cu Steaua nu vor fi ușoare, dar trebuie sã facem toți un efort. Nu ne e teamã de Steaua, este o echipã bunã, dar noi am jucat și împotriva unor formații mai valoroase decât Steaua'', a spus Dudici pe site-ul oficial al clubului maghiar, informeazã Jurnalul Național.

Cãpitanul Szabolcs Balajcza, portarul echipei, a subliniat cã Steaua era cel mai valoros adversar posibil, și-ar fi dorit evitarea unei astfel de confruntãri, dar nu înseamnã cã vor renunța la luptã.

Fundașul Thomas Vaskó sperã într-o atmosferã bunã, relaxatã în lot pentru a aborda fãrã presiune meciurile cu Steaua. Vaskó afirmã cã un rezultat strâns la București va oferi șanse de calificarea lui Ujpest, în perspectiva manșei secunde.

gsp

Daniel-Ionut24.06.2009 10:41
Nu ne e teamã de Steaua

Pai sa va fie :excl:

cRiss4Steaua24.06.2009 10:50

ahahaha cica am jucat si impotriva unor echipe mai bune decat Steaua :)) cine ? zalaegerszeg ? :)) saracii

Virgil24.06.2009 10:53

Se poate Criss. Cred ca daca ne prindeau pe vremea lui Lacatus, in vana in care eram, se alegea praful. Important e ca baietii sa nu intre infatuati pe teren, pentru ca nu joaca numele, joaca ei in persoana. Si astia tot violeti, ca aia din Banat. Nu suport echipele in violet, inclusiv Fiorentina.

mircea_1024.06.2009 11:03

da...se imbraca in mov=> curve :D

Daniel-Ionut24.06.2009 11:21
da...se imbraca in mov=> curve :D

Ce conteaza in ce se imbraca...

Puteau sa se imbrace si in patratele de diferite culori :)

Important e cum joaca, si noi trebuie sa ii batem.

PS: daca Steaua o sa aibe echipamentul de rezerva MOV :confused: ? :D

DelPiero1024.06.2009 11:23
Doamne cat astept meciul asta :| deja ungurii de la mine din oras care nu sunt stelisti spun ca ne-o luam de la ujpest :)) fanii cica sunt periculosi si antisemitii din ungaria .. si cum ungurii nu se suporta cu romanii, cred ca vor fi ceva lupte in special la budapesta .. Acolo in sud, in special in Bucuresti am auzit ca si Mircea Sandu sau cine vorbea de o alianta cu Ungaria pentru un CE, cei de la GSPTV si Sport.ro vorbeau drept "vecinii nostri" de parca ne-ar fi frati .. pronostic: Steaua 2 - 0 Ujpest si in retur ... meci strans sub 2 goluri .. un egal sau victorie Steaua sper :D

Ungurii viseaza.Ii vom bate.Dar interesant de vazut atmosfera...atat la noi,cat si la Ujpest.Probabil se vor scanda multe trivialitati.Pacat ca atunci cavd va fi meciul,voi fi la mare.Ultimul meci cu ungurii(aka,cu Nationala lor) a adus o atmosfera de vis pe Ghencea...cu torte(in 99,cand a revenit Hagi).Incredibila atmosfera.N-am mai vazut niciodata asa ceva de atunci. :rolleyes:

mihaita1324.06.2009 11:39
Sigur ca vrei mult dupa un sezon in care cu greu am reusit sa insciem 2 goluri pe meci. Daca aici batem cu 2-0, acolo putem sa luam bataie cu 1-0, 2-1.

asta e ... poate spargem gheata .. POATE ..

:steag_cruce_invers:

«123417»