FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sorin Ghionea

«13456»
stelistul stelist11.05.2008 14:13

LA MULTI ANI!!!

c.ronaldo1711.05.2008 15:17

Happy birthday to you

This is your day

All those things for you

We love you in every way

This is your day your day

Happy birthday to you

Happy birthday to you

You're so young

Age it is just a number

Don't you stop having fun

Happy birthday to you

This day will be come

Once every year

Because you're so wonderful

In each and every thing you do

Happy birthday to you

This is your day

All those things for you

We love you in every way

Happy birthday to you

This day is only for you

Cause you're so special in every way

Happy bïrthday to you

:clap: :clap: :clap:

mountytoma11.05.2008 15:45

la multi ani Sorine! sa fii sanatos si sa ne dai aceeasi siguranta mereu!

bodanelu11.05.2008 16:08

La Multi Ani!

mountytoma11.07.2008 14:13

in meciul cu swindon town, Ghionea, unul din jucatorii mei favoriti de atlfel, mi-a lasat un gust amar prin atitudine. nu ma deranjeaza ca a dat autogol. se intampla si se va mai intampla. l-am vazut insa atacand cu ambele picioare un sarman englez din Liga a treia intr-un meci AMICAL, fara sa isi ceara scuze pentru asta. ma doare sa vad asta, Steaua era recunoscuta ca singura echipa civilizata dintre echipele romanesti dar se pare ca vremea aia a trecut

sper sa fie doar o intamplare si sa il revad pe Sorin Ghionea asa cum il stiam: un fotbalist serios, civilizat si valoros. care poate fi mandria noastra in orice echipa tare din lumea civilizata!

fansteaua4627.08.2008 20:17

Bravo ! :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

CatalinBerceni29.08.2008 09:17

sper sa termine cu ideea de a pleca in afara cat se afla la Steaua pt ca nu vreau sa-l vad huiduit pt lipsa de concentrare

mountytoma11.09.2008 15:16

altadata un exemplu de seriozitate, se pare ca Sorin a ramas cu gandul la transferul ratat in italia. sper sa se trezeasca la realitate, sa-si dea seama ca e mai bine sa plece de bun, decat sa fie dat afara ca Bostina la Dinamo...

gestul de ieri, cand l-a impins cu mana pe feroez (nu a fost totusi lovitura), a fost complet gratuit si iresponsabil, si nu il defineste.

Lari02.01.2009 16:21

Ce-si doreste Ghionea pentru 2009:

Sã aducã în palmaresul Stelei titlul cu numãrul 24, obiectiv care îl obsedeazã încã de la câștigarea ultimului trofeu de acest gen, și o nouã calificare în grupele Ligii Campionilor, de aceastã datã direct, fãrã a mai trece prin emoțiile tururilor preliminare.

Sursa: TVR

Un alt stelist adevarat ale carui calitati sunt, din pacate, sub nivelul sentimentelor sale pentru acest club.

bodanelu20.01.2009 11:48

Sa-ti traiasca bebelul. Sa creasca mare si frumos!

Lari22.01.2009 17:36

"Presiunea este imensã la Steaua, dar trebuie sã ne concentrãm și sã aducem titlul 24 în Ghencea. Ne e greu fãrã Rãdoi, dar trebuie sã ne mobilizãm și fãrã el. Cãpitanul va fi stabilit de colectiv. Am auzit prin presã cã fugim de banderolã, dar nu e nimic adevãrat. Am sânge și caracter de lider, este o mare mândrie pentru mine sã port banderola. Simt cã pot sã trag echipa dupã mine", a spus Ghionea la finalul ultimei partide de pregãtire a Stelei din cantonamentul de la Oliva Nova, Steaua-Alicante: 2-0 (1-0). Goluri: Kapetanos si Litu.

Lari04.02.2009 00:41

Terek i-a oferit lui Ghionea 300.000 € pe an, dar cãpitanul roș-albaștrilor n-a vrut sã plece în Cecenia Gigi Becali acceptase deja cele aproximativ 1,3 milioane de euro pe care Terek le propusese pentru transferul definitiv al lui Sorin Ghionea. Stoperul ar fi cîștigat la ruși 300.000 de euro pe an, dublu decît în Ghencea.

"Îmi doresc sã mã transfer în strãinãtate, dar nu sînt atît de disperat încît sã mã duc sã joc în Cecenia", s-a confesat apropiaților noul cãpitan al Stelei dupã plecarea lui Rãdoi la Al Hilal.

Surse autorizate afirmã cã Becali a fost impresionat de atitudinea lui Ghionea, deși inițial s-ar fi supãrat cã, prin refuzul jucãtorului, pierde o sumã importantã. Drept rãsplatã, și dupã ce s-a consultat cu Lãcãtuș, a decis sã-i încredințeze banderola pentru retur. Asta chiar dacã, acum douã sãptãmîni, spusese despre Sorin cã "nu știu dacã e bun de cãpitan. E cam nervos și în funcția asta e nevoie de un om mai echilibrat".

Din gsp

redondo04.02.2009 01:08

Pai foarte bine...ca doar nu pleci ca altii doar de dragul de a pleca...cum a facut Fl Petre,din Romania,in Bulgaria,sau Paraschiv in Serie B...si nu numai el.Ori prinzi o mare echipa sau bani foarte multi,ori ramai.

SteauaB04.02.2009 02:37
Terek i-a oferit lui Ghionea 300.000 ? pe an, dar cãpitanul roș-albaștrilor n-a vrut sã plece în Cecenia Gigi Becali acceptase deja cele aproximativ 1,3 milioane de euro pe care Terek le propusese pentru transferul definitiv al lui Sorin Ghionea. Stoperul ar fi cîștigat la ruși 300.000 de euro pe an, dublu decît în Ghencea.

"Îmi doresc sã mã transfer în strãinãtate, dar nu sînt atît de disperat încît sã mã duc sã joc în Cecenia", s-a confesat apropiaților noul cãpitan al Stelei dupã plecarea lui Rãdoi la Al Hilal.

Surse autorizate afirmã cã Becali a fost impresionat de atitudinea lui Ghionea, deși inițial s-ar fi supãrat cã, prin refuzul jucãtorului, pierde o sumã importantã. Drept rãsplatã, și dupã ce s-a consultat cu Lãcãtuș, a decis sã-i încredințeze banderola pentru retur. Asta chiar dacã, acum douã sãptãmîni, spusese despre Sorin cã "nu știu dacã e bun de cãpitan. E cam nervos și în funcția asta e nevoie de un om mai echilibrat".

Din gsp

Ai ratat sansa... Pararea mea, e prea lent pentru fotbalul mare.

redondo04.02.2009 08:55

@SteauaB

La Terek ai trecut in fotbalul mare? Hai ma frate nici chiar asa!

mountytoma05.02.2009 15:39
Terek i-a oferit lui Ghionea 300.000 € pe an, dar cãpitanul roș-albaștrilor n-a vrut sã plece în Cecenia Gigi Becali acceptase deja cele aproximativ 1,3 milioane de euro pe care Terek le propusese pentru transferul definitiv al lui Sorin Ghionea. Stoperul ar fi cîștigat la ruși 300.000 de euro pe an, dublu decît în Ghencea.

Ghionea e baiat destept. daca ii dadeau aia un milion pe sezon, era altceva. dar asa, sa stai mereu cu frica teroristilor de stat sau privati, nu-ti mai arde de nici un ban.

150.000 la Steaua inseamna mult mai mult decat 300.000 acolo.

mai bine mai asteapta, ori e ceva foarte bun, ori ramane la noi.

Lari28.02.2009 09:18

Dupa meciu' cu Vaslui are traumatism facial la nivelul fosei orbitale, soldat cu un episod de hemoragie externa la nivelul pleoapei superioare, cat si cu o hemoragie interna, care a crescut in volum, micsorand campul vizual al jucatorului.

lupu8928.02.2009 19:37

Nu cred ca va avea probleme in juca urmatorul meci sau in a se antrena.

danimarcu01.03.2009 18:48

Noul cãpitan al Stelei, Sorin Ghionea, își ia în serios rolul și spune cã se va implica în conflictul dintre fani și finanțator. Fundașul spune cã echipa are nevoie de încurajãrile fanilor în lupta pentru titlu și le transmite acestora cã Steaua fãrã Becali e mai slabã."Nu am crezut niciodatã cã Becali vinde Steaua și am convingerea cã nu o s-o facã. Domnul Becali ne asigurã stabilitate și încearcã sã creeze condiții pentru performanțã. Trebuie sã fim uniți și sã rãmânem o echipa. Divergențele dintre suporteri și patron nu sunt bune. Toți vrem același lucru, sã luãm titlul și sã demonstrãm pe teren cã putem sã facem asta. Când o sã fim iar sus, toatã lumea va fi fericitã și mulțumitã din noi"

"Normal cã aud din teren ce se spune din tribune. Sper ca în scurt timp patronul sã ajungã la un numitor comun cu suporterii și sã gaseascã o cale sã se împace cu ei ca sã ajutam Steaua.Sper ca fanii sã înțeleagã acest lucru și eu voi încerca sã mediez acest conflict", a declarat Ghionea la SPORT.RO.

Eu zic sa-ti vezi mai bine de treaba ta!...

Daniel-Ionut11.05.2009 10:43

La Multi ani capitane :excl:

john_8611.05.2009 10:44

La multi ani!

razvan2811.05.2009 15:49

La multi ani Ghionila :clap: :clap: :steagcruce::beer2:

Robinson Rufay Zapata11.05.2009 17:07

La multi ani Sorine!

redondo11.05.2009 18:31

La multi ani si sa ai grija de putoii mai tineri...invata-i ce e Steaua!

Bogdan4Steaua11.05.2009 19:48

La multi ani, Sorine!

«13456»