FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sorin Ghionea

«1456»
fredysteaua14.05.2009 19:26

LA MULTI ANI CAPITANE !!!!

gby1023.07.2009 09:48

Un jucator elementar in lotul Stelei...confera singuranta si incredere...cuplul sau cu Goian

Robinson Rufay Zapata26.10.2009 05:14

Eu iti multumesc pentru tot ce ai facut la Steaua. E randul sa lasi pe altul. Esti total pe langa la orice faza din meci. Probabil sotia ta nu iti da pace noaptea intreaga , nu stiu care-i problema.

Dragoshel20.01.2010 21:27

Imi vine foarte greu sa plec de la Steaua in acest moment, deoarece am petrecut aici atatia ani minunati, in care m-am bucurat de trofee si de performante mari in cupele europene. Simt ca las in urma cea mai frumoasa perioada din viata mea si pot spune ca inima mea va ramane intotdeauna alaturi de Steaua. Stiam ca va veni si acest moment si am simtit ca este timpul sa fac pasul spre o experienta in fotbalul din strainatate. Faptul ca Oleg Protasov este antrenor la Rostov a contat destul de mult, deoarece am lucrat foarte bine cu el in perioada in care a antrenat la Steaua si este un tehnician foarte capabil. Sper sa fiu sanatos si sa am rezultate cat mai bune cu noua mea echipa. In ceea ce-i priveste pe fostii mei colegi, le doresc din tot sufletul sa aiba un sezon care sa onoreze blazonul Stelei si ii rog sa-mi pastreze si mie o medalie de campion la vara. Le multumesc tuturor celor care activeaza la club, incepand de la conducatori, antrenori sau jucatori si pana la ingrijitorii terenurilor pentru faptul ca au contribuit la afirmarea mea ca jucator si pentru ca mi-au oferit onoarea de a lucra alaturi de ei. De asemenea, le multumesc in mod special suporterilor care au fost alaturi de mine si de echipa si ii asigur ca ii iubesc si vor fi mereu in inima mea. Forza Steaua!

Sorin Ghionea - capitanul Stelei

red&blue_boy21.01.2010 07:13

Cu toata forma sa mai putin buna sezonul asta,e pacat c-a plecat Ghionea,mai ales si pe o suma asa mica.Plus ca pentru moment n-avem nici inlocuitor de nadejde...

Daniel-Ionut21.01.2010 18:15

Bafta Sorine!

razvan2822.01.2010 20:57

Bafta Sorine in Rusia ! Sa ai numai realizari

XeLeRoN23.01.2010 15:44

Bafta Sorine :steag_cruce_invers:

David23.01.2010 15:51

Mult noroc la Rostov!

ALINN24.01.2010 07:44

un jucator bun....era un om de baza in apararea Stelei!

Bafta Sorine!! :steag_cruce_invers:

David24.01.2010 18:18

Fundasul central Sorin Ghionea, care miercuri a semnat un contract cu gruparea din Rusia FC Rostov, consideră că lasă in urmă cea mai frumoasă perioadă din viata lui după plecarea de la Steaua.

"Îmi vine foarte greu să plec de la Steaua in acest moment, deoarece am petrecut aici atâția ani minunati, in care m-am bucurat de trofee si de performante mari in cupele europene. Simt că las in urmă cea mai frumoasă perioadă din viata mea si pot spune că inima mea va ramane intotdeauna alaturi de Steaua. Știam că va veni si acest moment si am simtit că este timpul să fac pasul spre o experiență in fotbalul din strainatate", a spus Ghionea pentru site-ul oficial al Stelei.

Ghionea a precizat că a contat in decizia lui de a evolua pentru FC Rostov faptul că formatia rusească este antrenată de Oleg Protasov.

"Faptul că Oleg Protasov este antrenor la Rostov a contat destul de mult, deoarece am lucrat foarte bine cu el in perioada in care a antrenat la Steaua si este un tehnician foarte capabil", a mai spus el.

Fundasul are incredere că Steaua va reusi să câștige titlul in Liga I si fară el.

"Sper să fiu sanatos si să am rezultate cat mai bune cu noua mea echipa În ceea ce-i priveste pe fostii mei colegi, le doresc din tot sufletul să aibă un sezon care să onoreze blazonul Stelei si ii rog să-mi pastreze si mie o medalie de campion la vară", a mentionat Sorin Ghionea.

International roman a tinut să precizeze că suporterii stelisti vor ramane in inima lui. "Le multumesc tuturor celor care activează la club, incepand de la conducatori, antrenori sau jucatori si pană la ingrijitorii terenurilor pentru faptul că au contribuit la afirmarea mea ca jucator si pentru că mi-au oferit onoarea de a lucra alaturi de ei. De asemenea, le multumesc in mod special suporterilor care au fost alaturi de mine si de echipa si ii asigur că ii iubesc si vor fi mereu in inima mea. Forza Steaua!", a concluzionat Sorin Ghionea.

Sorin Ghionea si-a luat ramas bun, miercuri seara de la membrii delegatiei steliste din Antalya.

Sorin Ghionea a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea din prima ligă a Rusiei, FC Rostov.

Sorin Ghionea, 31 de ani, a fost transferat pentru prima dată de Steaua in 2002. După un imprumut la echipa de unde a provenit, Otelul Galati, Ghionea s-a reintors la Steaua in sezonul 2004-2005. Ghionea a cucerit două titluri de campion al Romaniei cu Steaua si a facut parte din echipa care a ajuns pană in semifinalele Cupei UEFA in sezonul 2005-2006.

romaniansoccer.ro

ionel_9427.01.2010 09:57

Sorin era cel mai bun jucator de la Steaua parerea mea pacat ca a aplecat era jucatorul mu preferat de la plecarea lui Radoi si din pacate ciobanu la vandut a ramas garzelak care este singuru care mai are pesonalitatea sal infrunte p Becali oricum mult succes sorine ;)

Daniel-Ionut28.01.2010 17:36

Ghionea a fost prezentat oficial la Rostov, si se pare ca va purta tricoul cu numarul 2.

ghioneax.jpg

David28.01.2010 19:48

Pe ala scrie Ghionea?

KERATOCONUS29.01.2010 15:31
Pe ala scrie Ghionea?

Pe ala n-are cum sa scrie Ghionea. Uita-te mai bine la pixelul albastru. E un trucaj ordinar. Rusine, Dinu Patriciu!

Astristul29.01.2010 16:11

Buna asta Kera! :))

@ David: Pe tricou scrie Ghionea! ;)

Г=G, gi, ghi in romana.

я = ea in romana.

Asa cum Steaua = Стяуа! :)

gio_stgloria29.01.2010 16:41

N-am inteles de unde pana unde mutarea la anonimii astia inseamna pentru Ghionea un pas inainte. Asta va trebui sa o lamureasca mai incolo.

Astristul29.01.2010 18:10

Din punct de vedere financiar SIGUR e un pas inainte! ;)

Lari09.03.2010 10:42

Sorin, cum e la Rostov?

Despre oraș nu am prea multe de spus, că nu am apucat să vad prea multe. Poate după ce vine familia aici voi iesi mai mult. Adevarul e că mă simt cam singur. Acum vad si eu ce inseamnă să joci in strainatate.

Conditiile de pregatire de acolo cum sunt?

Extraordinare! Cinci stele!

Care ar fi marele tau regret in raport cu ce ai trait la Steaua?

Acel meci retur cu Middlesbrough. Prin presă nu s-a mai vorbit de multă vreme despre acel meci, insă noi, cei care am fost pe teren atunci, resimtim si acum ceea ce s-a intamplat. Multă vreme după aceea am discutat intre noi...

Și concluzia care a fost?

Asta e si problema. A fost un meci nebun, despre care nu stii ce concluzie să tragi. Nu reusesc nici acum să-mi dau seama cu precizie cine a fost de vină sau dacă a fost cineva de vina Singura concluzie e că si acum am coșmaruri.

Ramane, totusi, doar un meci de fotbal. Unul frustrant, dar, totusi, doar un meci...

Un meci in urma caruia in palmaresul fiecaruia dintre noi putea scrie că suntem cel putin finalisti intr-o cupă europeana

"Steaua are un vestiar unit!"

Steaua de acum se poate ridica la nivelul Stelei de atunci?

Știu că multă lume crede altceva, dar Steaua de acum poate face performanță. Eu stiu foarte bine ce oameni si ce fotbalisti am lasat acolo. Fostii mei colegi au potentialul de a se ridica la nivelul echipei care a jucat cu Middlesbrough.

Relatia dintre conducere si echipă este tot mai incordata..

Citesc si eu despre asta, dar nu cred că e chiar asa. Apoi, mă feresc să vorbesc despre asta, pentru că eu nu mai sunt acolo si ar fi anormal. Retineti insă un singur lucru: la Steaua vestiarul este foarte unit. Asta contează mult.

Cine ia titlul?

Greu de spus acum. Lupta se va duce pană spre final. Oricum, după evolutia Stelei la Cluj, pot spune că fosta mea echipă are sanse foarte mari.

"În afară de semifinala cu Middlesbrough, un alt mare regret al meu e legat de faptul că nu am reusit titlul cu numarul 24. Astept insă o medalie din partea colegilor mei la vară", Sorin Ghionea, fundasi FC Rostov

"Chiar dacă nu mai sunt la Steaua, astept o convocare la echipa nationala Voi raspunde mereu neconditionat", Sorin Ghionea, fotbalist FC Rostov

ProSport

David10.03.2010 18:03

Un alt indiciu ar fi numele lui Patriciu incomplet din planul indepartat.

Lari03.02.2011 19:35

Sorin Ghionea, dorit la Dinamo. Fostul nostru fundas isi cam cauta echipa, ca cica aia nu i-au dat banii de vreo 4 luni.

Lari09.02.2011 12:14

Ghionea va juca la FC Timisoara, e oficial.

red&blue_boy09.02.2011 18:27

Apreciez ca s-a tinut de cuvant si n-a mers la Dinamu.

gio_stgloria09.02.2011 19:12

probabil n-a avut oferta..

«1456»