FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sorin Ghionea

«12346»
weeezer_2008.04.2006 08:43
yo no sa uit meciul cu Dinamo(cand a dat pe langa minge...si a dat gol..ZICU park) si meciul cu Rapid(Cupa UEFA) .... :evil: :evil:

Dar meciurile din UEFA de anul trecut cand juca cu masca pe fata poti sa le uiti?

nu le-am uitat...dar tocmai in meciurile mari si importante a gafat... :cry:

gafa din meciul cu rapid trebuie lasata in urma... io-s de parere ca daca cineva face o greseala, dar pana la urma tot noi aveam castig de cauza, cum a fost cazul lui Ghionea, atunci greseala a fost bine venita. la urma urmei, ne-am calificat, nu? n-avem de unde sa stim ca daca ramanea 1-0, ne era mai bine... adica da, era mai bine, pt moment, dar poate curgea altfel jocul, cine stie... asa e totul perfect. cat despre greseala cu rabicii, poate se revanseaza maine

Dano12.04.2006 12:20

Va veti da seama de valoarea lui Ghionea cand nu va mai juca la Steaua.

alinush8912.04.2006 15:01

Lasa...sa nu joace la alta echipa in afara de Steaua :wink:

cristian01412.04.2006 15:58

Sorin Ghionea sau Zorro :D - unul din jucatorii cei mai constanti din campionatul nostru.Nu tin minte sa fi gresit grav, decat poate la meciul cu Rapid din tur, dar nici atunci nu a gresit decisiv, eroarea lui corelata cu gafa lui Carlos ducand la golul giulestean; in final ne-am calificat noi si totul e bine cand se termina cu bine.Ma bucur pentru el, a avut o ascensiune uriasa in scurt timp, are multe meciuri ca titular, are un comportament in teren de mare aparator si sper sa ajunga si la nationala titular incontestabil.Desi risc sa par subiectiv, nu vad la nationala cine i-ar putea scoate din prima echipa pe cei 2, Sorin si Dorin, poate doar Chivu.Rebuturile dinamoviste gen Barcauan, sau Tamas, nu cred ca se compara cu fundasii nostri de aur, si in consecinta Piturca ar trebui sa se gandeasca de 2 ori in alcatuirea primului 11, pentru ca nu tin minte un meci al Romaniei cu SG si DG titulari.

Multa bafta in continuare Sorine, iti urez ca dupa ce Steaua cucereste UCL :P sa te transferi in Italia la Milan. :wink:

weeezer_2012.04.2006 21:11

faptul ca a apartinut celei mai bune defensive din tara, in doua "ere" diferite (si cu Radoi, si acum cu Goian), spune multe. Respect. Plus ca e si simpatic

redandblue12.04.2006 21:12

Ghionea si Goian ar trebui sa fie titulari incontestabili in nationala...dar nu in turneul din america bineinteles...

alinush8913.04.2006 07:53

Sa dea Domnu' sa fie unul dintre cele mai bune cupluri de fundasi centrali din europa,asa cum au fost Belodedici si Bumbescu in 86' si 87'....cred ca este cel mai bun cuplu de fundasi centrali din actuala editie a cupei UEFA :wink:

axl2313.04.2006 08:33

Ghionea e un fundas excelent, faptul ca a gresit atunci e o intamplare. cu Goian face un cuplu excelent, este de multe ori initiatorul unor atacuri excelente, paseaza bine, nimic de reprosat.

imi aduc aminte cand juca cu masca pe fata...nesu si-a spart capul de 2 ori, Radoi ar fi in stare sa joace cu un picior in ghips, Iacob merge la vestiare cu clavicula rupta in loc sa se odihneasca, Banel mai are un pic si-si rupe gatul in careul advers, Carlos renunta la salariu numai ca sa joace! doamne, ce jucatori avem!

DTP-Ludacris17.04.2006 20:34

azi m-am uitat iar la meciu Steaua-Valencia ...

DA !! Ghionea este un super fundas,ce meci a putut sa faca...a jucat extraordinar,a dat niste pase....de pase...

NO COMMENT

spre_2417.04.2006 20:48

Ghionea are talent :) pakat ca nu a avut cu cn sa il arate..dekt cu valencia ! acu o sa demonstreze iar talentul lui si restu !

Melku03.05.2006 19:40

Cred ca a facut un meci foarte bun cu Tg.Jiu, in afara de siguranta pe care a dat-o in aparare deseori a urcat in atac impingand constant echipa de la spate.De vreo 3 meciuri incoace vad ambitie si foame de victorie la el cum numai poate la Radoi sau Nicolita am vazut.

axl2304.05.2006 06:29

da, s-a vazut ca vroia victoria cu orice pret, mi-a placut daruirea lui.

spre_2404.05.2006 08:28

nushtiu daka ati vazut faza cu rapid...cand la faultat o zburatoare si sa dus la el ia dat un picior la impins si ia zis: dt in MM de cioara !

=))))

forever_STEAUA04.05.2006 12:22

@spre_23

OK, si ce ai vrut sa zici cu asta? Sincer, eu nu am inteles...

I.N.Money04.05.2006 15:02

Sa demostreze ca Ghionea e stelist adevara si joaca cu sufletul pentru echipa asta,cred... :)

axl2304.05.2006 18:08

faptul ca numesti pe cineva cioara si pe altul javra nu te face un stelist adevarat. sa nu intelegi gresit, cum ca Ghionea n-ar fi un stelist adevarat. este.

spre_2404.05.2006 22:51
@spre_23

OK, si ce ai vrut sa zici cu asta? Sincer, eu nu am inteles...

ca e singurul din echipa..care e asa si un fel de suporter..care se mai ia cu ei...cand au zis de noi faza cu bee...ati vazut ca el a fost singuru care le-a zis ce le-a zis la TV ! dc nu au zis si ceilalti..asta vroiam sa zic..nu ma refer ca nu imi plac ceilalti jucatori ca nu au zis..da imi place de el ca e asa mai ... nush cum sa zic:d

***alex***05.05.2006 08:08

Si un nou episod: "Daca nu ai ce scrie, abereaza!" Ghionea la Brondby!! deci avem asa: Dica la Espanyol sau Castellon, Nicolita la Castellon, Ogararu la Toulouse, Paraschiv la Dinamo Kiev... maine e noua zi, ce va urma??

DTP-Ludacris05.05.2006 15:11

Ghionea este un mare fundas...merita sa joace la nationala :roll:

Stryker05.05.2006 16:19
Si un nou episod: "Daca nu ai ce scrie, abereaza!" Ghionea la Brondby!! deci avem asa: Dica la Espanyol sau Castellon, Nicolita la Castellon, Ogararu la Toulouse, Paraschiv la Dinamo Kiev... maine e noua zi, ce va urma??

Astea sunt la fel de aberante cu Dica,Banel si Ghionea cum este si faza cu Insua la Steaua :wink:

axl2308.05.2006 08:31

la cartonasul rosu primit de Ghionea in meciul cu Bistrita NU A FOST FAULT!

nu ca a fost fault dar nu de galben, NU A FOST FAULT!

Ghionea a fost eliminat pe nedrept! Victoras si-a meritat-o dar Ghionea a fost eliminat aiurea, serea, sper sa ai cosmaruri!

***alex***11.05.2006 07:56

LA MULTI ANI Sorin!

Ale_Steaua4ever11.05.2006 11:50

E ziua lui Ghionea??? Super! La multi ani!! Si multe multe fericiri lui si tuturor celor de la Steaua! :wink: Lova ya guys!

redandblue11.05.2006 12:25

la multi ani Sorin Ghionea!!!

forever_STEAUA11.05.2006 12:33

La

Titlul de campion e cadoul pe care vreau sa il primesti. :D

«12346»