Ce frumos era daca era selectia corecta la nationala...ca e de departe fundasul dreapta nr 1 al Europei...chiar si acum ma intreb cum oare a fost Contra cel mai bun al europei..acum cativa ani.. :?:
Ce frumos era daca era selectia corecta la nationala...ca e de departe fundasul dreapta nr 1 al Europei...chiar si acum ma intreb cum oare a fost Contra cel mai bun al europei..acum cativa ani.. :?:
Daca se facea selectia corect la nationala cred ca trebuia convocat doar un portar si eventual un mijlocas
din afara lotului Stelei.
Daca pentru neconvocarea lui Iacob exista explicatii - Mazilu este intr-o forma excelenta (poate vede si Meme), pentru cea a lui George nu este nici una plauzibila. Ogararu este cu 10 clase peste Badoi si Stoican si in plus de asta a avut evolutii constant bune in toate meciurile din acest sezon. Cred ca e prima optiune la nationala...
Daca pentru neconvocarea lui Iacob exista explicatii - Mazilu este intr-o forma excelenta (poate vede si Meme), pentru cea a lui George nu este nici una plauzibila. Ogararu este cu 10 clase peste Badoi si Stoican si in plus de asta a avut evolutii constant bune in toate meciurile din acest sezon. Cred ca e prima optiune la nationala...
Si Ogararu e si el unul din Baietii de suflet a selectionerului nostru...sau poate s-a certat si cu el??
Uite, pe Ogararu chiar l-as vrea la noi. E un jucator talentat si are si bun simt. E calm si in declaratii si nu sufera de falsa modestie ca mult stimabilul Iacob.
Uite, pe Ogararu chiar l-as vrea la noi. E un jucator talentat si are si bun simt. E calm si in declaratii si nu sufera de falsa modestie ca mult stimabilul Iacob.
Chiar ai ceva cu Iacob... mai Reddog, infumurati, ingamfati, plin de aere de vedeta ca cei de la voi nu gasesti niciunde...
sa se mai uite si ei la Ogararu... in special tamas si zicu
Tamas infumurat? Intr-adevar Zicu are ceva declaratii "infumurate" la activ, dar Tamas?
Da, am ceva anti Iacob, pur si simplu nu-l suport. Asa cum pe Radoi il simpatizez, pe Iacob il pun la celalalt calapod, la antipatie. Dar, repet, e un atacant bun, aici nu spun nimic.
Reddog sti tu: pisica cand nu ajunge la struguri spune ca-s acrii!!!
Uite, pe Ogararu chiar l-as vrea la noi. E un jucator talentat si are si bun simt. E calm si in declaratii si nu sufera de falsa modestie ca mult stimabilul Iacob.Reddog sti tu: pisica cand nu ajunge la struguri spune ca-s acrii!!!
era cu vulpea :lol: :lol:
Gresit!!!
Corect este: "Cainele (rosu) cand nu ajunge in Champions League spune ca e competitie de looseri!!!"
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gresit!!!
Corect este: "Cainele (rosu) cand nu ajunge in Champions League spune ca e competitie de looseri!!!"
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Motane!!! Mai revino si tu cu piciorutele pe pamant...mai lasa-ma cu Champions League. Ai vrut sa pari spiritual, nu vreau sa iti stic susta, dar nici chiar sa spui ca noi am declarat asa ceva. Sau macar ca am gandit. Asta era vorba lui Jiji cu Cupa Romaniei, nu a noastra...
Si repet: Pe Ogararu chiar l-as vrea la Steaua, pe Iacob, nici in ruptul capului.
Si repet: Pe Ogararu chiar l-as vrea la Steaua, pe Iacob, nici in ruptul capului.
Ogararu chiar este la Steaua...!?? ![]()
Da, am scris gresit. Merci ca mi-ai atras atentia. Bineinteles ca am vrut sa scriu Dinamo... :wink:
Da, am scris gresit. Merci ca mi-ai atras atentia. Bineinteles ca am vrut sa scriu Dinamo... :wink:
Cred ca Daouda ti-a mai oferit in meciul cu Arges vreo 2-3 motive in plus :twisted:
pai cam toti aia care au venit de la Craiova .. nu arata nimic .. si cum ziceam...e bine ca nu a ajuns vreo unul la Steaua...
pai cam toti aia care au venit de la Craiova .. nu arata nimic .. si cum ziceam...e bine ca nu a ajuns vreo unul la Steaua...
Sa fim fericiti ca nu ajuns plesan la noi...
asa e .. eu am mai zis . intr-un topic .. sunt fericit .. si cred ca Steaua e norocoasa ca plesan nu a ajuns la noi
pai cam toti aia care au venit de la Craiova .. nu arata nimic .. si cum ziceam...e bine ca nu a ajuns vreo unul la Steaua...Sa fim fericiti ca nu ajuns plesan la noi...
Sau Daouda la pachet cu Plesan. :wink:
pai cam toti aia care au venit de la Craiova .. nu arata nimic .. si cum ziceam...e bine ca nu a ajuns vreo unul la Steaua...Sa fim fericiti ca nu ajuns plesan la noi...
Reddog cu Margaritescu ce se intampla? ca nu l-am mai vazut titular...ia luat vedeta de plesan locu??
Reddog cu Margaritescu ce se intampla? ca nu l-am mai vazut titular...ia luat vedeta de plesan locu??
Parca e nerefacut dupa o accidentare. Oricum, baiatul ala e mai muncitor decat gloaba de Plesan.
Parca e nerefacut dupa o accidentare. Oricum, baiatul ala e mai muncitor decat gloaba de Plesan.
plesan e cel mai mare alcoolic pe care l-am vazut. cand juca la Craiova, intr-o vineri seara el cu moti nici nu se puteau tine pe picioare cand au plecat dintr-un club de la mine de acasa. bine ca nu a venit la Steaua
cum ziceam ma bucur ca nu a ajuns la Steaua ..plesan... Adrian Cristea ...daouda ....doar guso ala .. dar daca stau sa ma gandesc nici el... nici unul nu prezinta fata de Steaua
Accidentat. Plesan trebuie sa joaca, doar e "vedeta" si e protejat de conducere...
Si mie mi se pare China mai bun decat Plesan, dar, cine stie? Poate isi da si asta drumul. Nu la prostii... :twisted:
PS: E un oltean care imi place: Moti.
Pai s-a intamplat ca si data trecuta: Dinamo a luat o duzina de olteni si doar unul bun...
Atunci Niculescu, acum Moti...
Restul sunt mediocrii. Margaritescu e mai bun decat oricare dintre ei...
Dar ce treaba au oltenii, Margaritescu & Plesan cu Ogararu ? Topicul asta e despre un fotbalist nu despre "ajutoare de fotbalisti"...