FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«123421»
iancu dragosh08.10.2005 08:13

Din pacate nu prea ai dreptate aici. Ogarartu este nascut in 1980 si Para in 81. In anul 2005 ar fi trebuit sa fie mult mai multi jucatori de la juniori in echipa mare. Avand in vedere ca cei din grupa 86 au acum 19 ani inseamna ca din 7 grupe de copii au iesit doar 2 fotbalisti. Si sa nu uitam ca Para a venit pe la 12 ani de la Alexandria.

Mai rau este ca lucrurile merg din ce in ce mai prost. Mult iubitul nostru Presedinte s-a decis sa desfiinteze doua grupe de juniori si sa inlocuiasca mai toti antrenorii, toti foste glorii ale Stelei, cu niste ilustrii necunoscuti. De altfel ultimul antrenor care a descoperit un fotbalist de clasa, si anume Radu Troi, a ramas la club doar dupa interventia lui Ogararu, fostul sau elev.

I.N.Money08.10.2005 08:51

Eu m-am referit la faptu ca sunt crescuti de Steaua..nu ca au fost in aceeasi grupa 8)

iancu dragosh08.10.2005 09:52

am inteles asta. ceea ce am vrut sa spun eu este ca 2 jucatorii la 7 ani este foarte putin.

I.N.Money08.10.2005 13:20

Pai uite acum au aparut Litu si Simion...dar mi se pare ca ei sunt adusi de la Craiova+ mai e Marius Toma portarul de la tineret care sincer e peste Cernea.

Acrhine08.10.2005 18:42

Eu cred ca este unul dintre cei mai buni fundasi de banda din Romania si merita sa joace la Steaua si al Nationala!! Este un jucator in crestere de forma si tanar cu un viitor in fata.

sorin_77709.10.2005 05:20

Asa cum am spus:

Asculti si tu "I.N.Money" in gura unui comentator dinamovist...

Curand Piturca va calca stramb cu alegerile lui din aparare... curand... vezi meciul din Finlanda... curand

Ogararu va juca super in UEFA, va fi iarasi de neoprit...

Contra ne-a cam dat emotii grele de tot si asta intr-un meci cu Finalanda... daca am fi jucat cu o echipa mai puternica sigur primeam gol dintr-o greseala a jucatorului de la Getafe... Cred ca Ogararu ar merita o noua convocare. Badoi pare a juca mai retras, nu este asa de incisiv ca fundasul nostru...

I.N.Money09.10.2005 05:57

Contra trebuie sa se tunda ca de la pletele alea nu mai vede mingea...la fel si la faza cand s-a accidentat mi-a adus aminte de meciu de pe nisip cu Danemarca... :lol:

Virgil15.10.2005 05:21

George si ... umbra lui.

1542681511.jpg

1542681511.jpg

Mihai Somanescu15.10.2005 08:44
Din pacate nu prea ai dreptate aici. Ogarartu este nascut in 1980 si Para in 81. In anul 2005 ar fi trebuit sa fie mult mai multi jucatori de la juniori in echipa mare. Avand in vedere ca cei din grupa 86 au acum 19 ani inseamna ca din 7 grupe de copii au iesit doar 2 fotbalisti. Si sa nu uitam ca Para a venit pe la 12 ani de la Alexandria.

Mai rau este ca lucrurile merg din ce in ce mai prost. Mult iubitul nostru Presedinte s-a decis sa desfiinteze doua grupe de juniori si sa inlocuiasca mai toti antrenorii, toti foste glorii ale Stelei, cu niste ilustrii necunoscuti. De altfel ultimul antrenor care a descoperit un fotbalist de clasa, si anume Radu Troi, a ramas la club doar dupa interventia lui Ogararu, fostul sau elev.

pai daca tot spui ca din 7 grupe au iesit doar 2 fotbalisti, nu e clar ca ceva nu mergea acolo?stii cati fotbalisti a descoperit fosta mare glorie a Stelei Satmareanu?sau Bumbescu?dc nu stii iti spun eu : 0(zero)!spre exemplu Litu era folosit de Bumbescu ca fundas central!dupa ce a fost schimbat Bumbescu antrenorul care l-a inlocuit l-a bagat in atac si a iesit golgeterul campionatului.

zarboss15.10.2005 14:01

ar trebui sa-l aduca pe belo antrenor la juniori.. ati vazut ce bine isi face treaba la valencia

iancu dragosh16.10.2005 17:28

Eu nu am spus ca nu trebuie schimbate lucrurile,ba din contra. faptul ca sunt atat de putini fotbalisti crescuti de sectia noastra de copii si juniori cere o schimbare. Insa solutia este elaborarea unui plan serios. Este nevoie in primul rand de investitii in infrastructura, in acest moment nu exista nici un teren acceptabil in tot complexul. In acest moment terenul mare are un gazon impecabil fata de restul complexului. Practic, dupa cum ati vazut, multe antrenamente se fac pe cele doua peluze de gazon de la intrare.

In al doilea rand politica de personal trebuie fiarte bine gandita. exista persoane, precum Bumbescu, care nu au calitati de antrenor. In ceea ce-l priveste pe Satmareanu acesta este de cativa ani buni presedintele sectie de copii si juniori si nu are mnici o grupa pe mana,asa ca nu avea cum sa antreneze vreun jucator. Este adevarat ca in calitate de presedinte al acestei sectie are o responsabilitate si mai mare, dar in avand in vedere conditiile de pregatire, precum si remunerarea angajatilor din acest departament nu este de mirare ca nu exista rezultate.

Din pacate in acest moment se doreste o schimbare la gramada, iar inlocuitorii sunt de o calitate indoielnica. cel mai bun exemplu este inlocuirea lui radu Troi, ultimul antrenor care a crescut un fotbalist(Ogararau) si care a fost foarte apropae de a mai promova un altul. Din pacate Avram, unul din cai mai buni copiii din tara nascuti in 1986 s-a accidentat destul de urat si nu s-a mai auzit nimic de el de atunci.

Asa ca este nevoie urgena de o restrucurare, insa una cu cap, nu facuta la gramada, pe baza de cumetrii si fara nici un ban investit. Acum este de datoria lui Laca sa se ocupe de acest lucru asa ca mult succes.

zarboss17.10.2005 05:00

sa speram ca vor face ceva . ca trebuie facut..

I.N.Money18.10.2005 06:35

Daca vrem sa avem un club mare...trebuie sa avem o scoala de fotbal buna....gen scoala lu Ajax(stiu ca visez dar poate intr-o zi :lol: )

FanSteaua4Life18.10.2005 07:26

Macar o scoala de fotbal ca a la Atlhetico Bilbao...Ei nu cumpara niciodata jucatorii straini, nici macar din restul Spaniei...Cei mai multi jucatori vin din propria scoala de fotbal, si cativa de la Real Sociedad si alte cluburi din Tara Bascilor...Nici un jucator din afara tari Bascilor nu a jucat vreodata la Bilbao...Nu zic sa fie la fel la Steaua dar este un exemplu bun...Acolo in fiecare an ies 10-15 jucatori pentru prima echipa...

zarboss19.10.2005 05:30

la noi nu o sa vezi asa ceva......

I.N.Money19.10.2005 08:53

Din cate vad cluburile "mici" au scoala buna de fotbal....nu vad pe Chelsea sau Real folosind jucatori crescuti de ei...

SSK19.10.2005 15:33

Cred ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] se va implica mai serios in problema destul de spinoasa a juniorilor. Tin minte ca pe vremea cand inca mai juca la noi, Laca statea toata ziua la stadion si urmarea juniorii, le mai dadea sfaturi. Intai si intai trebuie venit cu un plan serios, pe termen mediu si lung (ca in 2-3 ani nu putem astepta mare lucru). Apoi cu banii...care ne duc la o alta discutie.

Cat despre modelul Bilbao, ce-ar mai fi de spus cand in inima cartierului Drumul Taberei exista o scoala de fobal numita nici mai mult nici mai putin decat..."Dinamo victoria" :evil: :oops: :evil:

FanSteaua4Life19.10.2005 18:11
Din cate vad cluburile "mici" au scoala buna de fotbal....nu vad pe Chelsea sau Real folosind jucatori crescuti de ei...

Real Madrid are o scoala de fotbal impresionanta, am fost la centrul de copii si juniori, dar foarte multi jucatorii tineri se duc la alte echipe, nu prea au loc in echipa Realului, acolo trebuie sa se faca si publicitate, sa fie jucatorii cunoscuti care sa aduca profit nu numai pe plan fotbalistic, la Chelsea cred ca la cati bani are Abramhovici isi permite orice jucator, deci nu mai intra in discutie...

FanSteaua4Life19.10.2005 18:12
Cat despre modelul Bilbao, ce-ar mai fi de spus cand in inima cartierului Drumul Taberei exista o scoala de fobal numita nici mai mult nici mai putin decat..."Dinamo victoria"  :evil:  :oops:  :evil:

Asta e culmea, nu stiam, si nu sa facut nimik pentru a o face sa dispara, asa subtil, peste noapte??? :roll:

SSK31.10.2005 17:22

FanSteaua4Life, din pacate, nu...

Ontopic - baiatul asta ma uimeste pe zi ce trece cu declaratiile sale de bun simt. Rar vezi fotbalisti care sa nu se exprime in clisee si care sa iti lase impresia ca chiar trec prin procesul gandirii vorbele care le scot pe gura. Iar Ogararu este unul dintre ei.

redandblue10.11.2005 13:15

Ontopic - baiatul asta ma uimeste pe zi ce trece cu declaratiile sale de bun simt. Rar vezi fotbalisti care sa nu se exprime in clisee si care sa iti lase impresia ca chiar trec prin procesul gandirii vorbele care le scot pe gura. Iar Ogararu este unul dintre ei.

De acord Ogararu gandeste ce spune...

sorin_77710.11.2005 16:43

De acord Ogararu gandeste ce spune...

Trebuie sa isi ia revansa neaparat la o vorba de-a lui atunci cand a spus ca este suparat ca o echipa ca Dinamo este pe primul loc..... Sa demonstreze ca Steaua merita sa fie acolo si astfel sa nu fie nici el si nici noi suparati :wink:

deeA_2210.11.2005 17:21

Oga..este jucatorul care demonstreaza ca fotbalu` e arta..e stelist adevarat!! i love him!!! :mrgreen:

I.N.Money10.11.2005 18:33

Stie cum sa vorbeasca...este jucatorul care vorbeste prin fapte....eu zic ca merita banderola in aceeasi masura cum o merita Radoi...

redandblue10.11.2005 18:53
Stie cum sa vorbeasca...este jucatorul care vorbeste prin fapte....eu zic ca merita banderola in aceeasi masura cum o merita Radoi...

Ogararu vb in primul rand pe teren si apoi la altele...

«123421»