FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1171819202144»
forever_STEAUA13.11.2006 13:30

Bine ai revenit CAPITANE! Frumos gestul tau de ai oferi banderola lui Dica, la fel si gestul acestuia de a o refuza :)

alinutzzza_dica14.11.2006 19:17

foarte frumos gestul lui Radoi dar si al lui Dica.sunt super happy ca a revenit aevaratul capitan si stiu ca echipa se va mobiliza odata cu revenirea lui in terencand l'am vaut intrand pe teren am fost asa de emotionata si de fericita totodata.si cand a dat gol ,cand totzi suporterii strigau"Mirel Radoi" am fost super fericita :)..TE IUBIM CAPITANE!!BINE AI REVENIT!!!

al_led15.11.2006 12:54

Faptul ca Mirel se pregateste intens este un semn ca totul este ok cu el

Virgil17.11.2006 13:30

01tifetmirelradoihome-161856222b95a3af43Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a explicat traseul banderolei de capitan din meciul disputat de Steaua impotriva lui FC National. "Ordinea capitanilor era urmatoarea: Paraschiv, Dica, Ghionea. Cum Para a iesit, am vrut sa-i dau banderola lui Dica, insa el mi-a zis: "Tu esti capitanul", nicidecum nu a refuzat-o", a afirmat Radoi.

Intrebat daca Dinamo a jucat meciurile doar pe teren, Mirel a avut un raspuns socant: "Daca mi-as spune parerea, m-ar suspenda Comisia".

www.gsp.ro

PoWeR19.11.2006 10:39

Noroc de Radoi la Targu-Jiu, ca daca nu eram la 12 pct de caini aku :evil: ..

Europa_Steaua_Oriunde_Ste19.11.2006 12:31

Cu Radoi avem mari sanse cu Dinamo Kiev !

banelitza1620.11.2006 08:51

Hai capitane!!! Asteptam mult de la tine.. sa nu ne dezamagesti! :!: :!: :!:

c.ronaldo1703.12.2006 08:07

Wou... tare... Radoi a fost portar... :)))

Andreea stelista07.12.2006 04:49

Radoi la OL?

TRANSFER Capitanul Stelei este jucatorul despre care Gerard Houllier afirmase ca si l-ar dori la echipa, iar vârful francez a fost urmarit de Marseille

Mirel Radoi ar putea ajunge la Olympique Lyon. Cel putin asa sustin surse neoficiale din cadrul clubului, care pretind ca echipa franceza e dispusa sa ofere 7 milioane de euro pentru capitanul Stelei.

La conferinta de presa, antrenorul Gerard Houllier recunoscuse ca e interesat de un jucator român, dar nu a dorit sa-i rosteasca numele. Desi nu a jucat contra lui OL la Bucuresti, Radoi e jucatorul care l-a impresionat pe Houllier, care a urmarit cu atentie si evolutiile fotbalistului dinaintea accidentarii.

Sursa: Prosport

mircea_zion07.12.2006 12:31

nu e o idee buna sa il vanda nici pe Dica nici pe Radoi asa cum a facut Jiji si gresala aia cand l-a vandut pe NEAGA nu trebuia dar in fine..pacat :(

Bogdan4Steaua07.12.2006 13:03

Cred ca jucatorul vizat este Dica, nicidecum Mirel sau Thereau. Capitanul a fost accidentat mult timp si trebuie sa revina la parametri optimi, iar Thereau mai are inca de demonstrat pentru ca e doar la inceput.

Andreea stelista07.12.2006 14:12

stiu k Dica e cel vizat dar asta scria(ma rog si presa din ziua d azi)....

***alex***11.12.2006 15:31

Din pacate, Mirel e departe de forma cu care ne obisnuisem!

Phire11.12.2006 17:08

Trebuie sa avem rabdare cu el, e foarte greu sa revii dupa o accidentare care te-a tinut departe de teren aproape jumatate de an, la forma maxima.

Phire13.12.2006 12:54
Steaua a refuzat 10 milioane de euro pentru Rădoi

Impresarul Dumitru Tudor spune că Mirel Rădoi a refuzat o ofertă din prima ligă din Rusia, conform TV Sport. Prin intermediul lui Gigi Becali, mijlocaşul Stelei a refuzat transferul la o echipă mare din Rusia care era dispusă să ofere 10 milioane de euro. Dumitru Tudor susţine că echipa abia şi-a schimbat antrenorul şi că este vorba de un tehnician celebru. Zenit Sankt Petersburg l-a numit antrenor în această perioadă pe Dick Advocaat. "Pe lista lor Rădoi a fost o prioritate. Nu Steaua a refuzat oferta, ci Rădoi, care a spus că vrea să stea pînă la vară la Steaua", a declarat Dumitru Tudor.

sursa: gsp

_yang30.12.2006 22:38

Asta e un adevarat capitan...

weeezer_2016.02.2007 15:19

Mai bine pleca. Era mai bine pentru el, incep sa cred asta din ce in ce mai tare. Nu pare a avea puterea sa revina la ce a fost Radoi inainte de operatie. Aseara, si cam in fiecare meci de cand a revenit, atat cat a jucat, nu a fost nici macar mediocru.

A inceput sa se plafoneze. Sau poate ma insel si e doar o pasa mai proasta.

Virgil24.02.2007 09:49

Sevilla - Steaua 1-0 :

Mirel impecabil.

Rãdoi a fost cel mai bun stelist joi searã, fiind cu totul alt jucãtor fatã de acum o sãptãmânã. Are stiinta jocului ca fundas central si, chiar dacã a evoluat în centru-stânga desi el este dreptaci, a anticipat fiecare fazã, a fost mereu la locul potrivit, iar determinarea si agresivitatea l-au ajutat sã rezolve multe faze critice.

"Rãdoi a fost cel mai bun, iar Stancu a gafat la gol, însã a fost printre putinele lui erori. Avea capul spart si în pauzã era ametit rãu, chiar am fost tentat sã-l schimb"

Cosmin Olãroiu

Sursa : http://www.gsp.ro/index.php?a=73044&shift=1

axl2325.02.2007 17:39

ce i-a venit sa dea cu piciorul in nevinovatul ala de la uta? ciudatel, l-a enervat, l-a injurat de mama, ce i-a facut?

strezahuzum25.02.2007 18:28

Nu l-a injurat nimeni. E vorba de nervii si aerele vedetei noastre dragi, care dupa accidentare a vorbit foarte mult si a jucat destul de putin.

Sper sa ia vreo 3 etape de suspendare, poate isi baga mintile in cap.

janker steaua25.02.2007 19:01

bine le-a facut,mai lasati-l in pace pe Mirel.

Bogdan4Steaua25.02.2007 19:37

Dariurea lui Radoi este apreciata, dar daca se manifesta in acest fel mai bine ne lipsim...

janker Steaua, daca tu incurajezi astfel de intrari....no comment.

danielcristian26.02.2007 15:59

Regretabil.Pacat ca nu si-a tinut nervii sub control,incepuse sa-si revina(cred ca ,lasand la o parte intrarea de rosu,Radoi a facut un meci bun)!Oricum,nu are nici o scuza pt ce a facut!Sper sa se calmeze si sa redevina acel capitan pe care il stim cu toti!

bogd4n09.03.2007 18:06
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Mirel_Radoi...oi_la_Poli.html ce e asta..scz ca fac reclama la site dar nu inteleg :!:
Dragoshel09.03.2007 18:12

Au gresit lotul:)) :idea: :idea:

«1171819202144»