FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Universitatea Craiova 2-1 (1-1)

«12345»
Lari29.05.2009 18:39
Dayro are pofta de joc. a dat cateva pase foarte bune...se descurca bine din postura de atacant.

Pai el e atacant, de fapt, nu extrema, in mortii ei de treaba!

Pacat ca il strica indolenta in multe momente.

Banel e un jucator de fotbal ce ar trebui sa puna umarul la ramanerea in Liga a II-a la echipa Steaua II. Eventual. Daca nu, ar trebui "intariti" rivalii cu el.

SA DISPARA ODATA DE LA ECHIPA ASTA!!!

redondo29.05.2009 18:47

E frumos meciul...dupa multa vreme,Steaua joaca frumos contra unei echipe bune.

Lari29.05.2009 18:58

Si cu Timisoara am jucat frumos. Si cu Dinamo. Chiar si cu Rapid vreo 60 de minute.

Noi suferim la finalizare si la modul in care ne comportam dupa ce pierdem mingea.

r3fl3x29.05.2009 19:04
E frumos meciul...dupa multa vreme,Steaua joaca frumos contra unei echipe bune.

joaca bine si acum a shutat Ogararu cu stangul ;) ) Steaua joaca bine ... dar aceasta victorie ar insemna sa batem pe Urziceni

Joint29.05.2009 19:05
In acest meci, Pawel e 3 clase sub Ogararu.

in general, Pawel e 3 clase peste Oga :))...parerea mea

Legat dePetre Marin: asta ce termen de valabilitate are ? cred ca s-a cam dus de mult...

zloty29.05.2009 19:06

Baaah e atat de greu sa il muti pa tiganu asta pa stanga?? joaca la fel ca si pe dreapta adica PROST.

vlad29.05.2009 19:09

Cati straini in echipa Stelei !

Semedo,Toja,Dayro,Golanski,Tiago,Zapata....Nicolita,Stancu,Ghionea,Goian,P.Marin

......

Cu totii straini...de fotbal.Se pastreaza pentru meciul decisiv de la Urziceni. Sa vina valizele de la javre!

Doar banii conteaza!

Ronnie29.05.2009 19:16

Cum rateaza astia ma...

Lari29.05.2009 19:19

Cum au facut-o tot sezonu'.

Bah, deci noi am ratat 5 penalty-uri, da? Din care am pierdut cate 2 puncte, da?

Ia faceti un calcul, sa vedeti unde am fi fost cu alea 10 puncte...

Ronnie29.05.2009 19:21

Bravo Stancu!

zloty29.05.2009 19:23

Bv Baneleee , o pasa reusita ai avut si tu in meciu asta dar ai avuto ,ce e al tau e al tau.

Lari29.05.2009 19:26

Si lumea zice ca oltenii merita in Europa si noi nu...

Ce forta are presa asta jegoasa, nene...

andrey_ptm_steaua29.05.2009 19:30

daca eram in locul lui Ghionea si Goian faultam k sa primesc galben si sa nu joc cu Unirea :D

ssilviu_1929.05.2009 19:32

Jucam contra unei echipe de adormiti.E logic sa jucam bine cand astia au o aparare extraordinar de naiva.Craiova joaca in 8.Tin 3 oameni in fata care nu fug absolut deloc.Ma bucura totusi superioritatea clara a liniei noastre de mijloc.Joc bun a lui Toja,Tiago si Szekely(pacat ca nu a intrat mai devreme).S-a miscat bine si Stancu dar totusi erau greu sa nu jucam nimic contra unei echipe in stare de letargie.Cu un patron si un antrenor de Doamne-ajuta cred ca am fi avut sanse bune sa luam titlul anul asta.Pacat.Pleaca ciobane si lasa Steaua sa faca din nou performanta!

Ce ma enerveaza jegosul ala de vochin.O javra imputita!

Joint29.05.2009 19:35

Cat de tare s-a transformat panarama de vochin. Ce voma de om a ajuns...

KERATOCONUS29.05.2009 19:43

Este rusinos ca am ajuns sa tragem de timp pe teren propriu cu "U" Craiova!

Robinson Rufay Zapata29.05.2009 19:44
Si lumea zice ca oltenii merita in Europa si noi nu...

Ce forta are presa asta jegoasa, nene...

Sa lasam presa la o parte si sa vedem realitatea. Craiova chiar a jucat un fotbal placut in acest sezon. Au avut si ei un meci mai slab. Ce Steaua nu a avut meciuri slabe? Nu te apuca sa le numeri ca te plictisesti numarand .

MoWeed29.05.2009 19:45
Nu te apuca sa le numeri ca te plictisesti numarand .

Mai greu ar fi sa le numeri pe alea bune; tre sa te gandesti foarte mult sa gasesti unu...

Robinson Rufay Zapata29.05.2009 19:46
Mai greu ar fi sa le numeri pe alea bune; tre sa te gandesti foarte mult sa gasesti unu...

Vezi ca si tu ai dreptate? :P

Lari29.05.2009 19:46

Am urmarit Craiova cu atentie in acest sezon. Nici ei nu au avut mai multe meciuri extraordinare, stai calm.

O paralela intre doua echipe se face in meciul direct. Care a fost in seara asta si-n tur, unde tot noi am fi meritat victoria.

Robinson Rufay Zapata29.05.2009 19:48
Am urmarit Craiova cu atentie in acest sezon. Nici ei nu au avut mai multe meciuri extraordinare, stai calm.

O paralela intre doua echipe se face in meciul direct. Care a fost in seara asta si-n tur, unde tot noi am fi meritat victoria.

Au avut meciuri mai bune. Meciuri mai proaste ca Steaua in acest sezon a avut doar gloria buzau , pana si ea a facut spectacol cu Vaslui.

Lari29.05.2009 19:53
Au avut meciuri mai bune. Meciuri mai proaste ca Steaua in acest sezon a avut doar gloria buzau , pana si ea a facut spectacol cu Vaslui.

Ce ne mai place sa exageram...

Am jucat atat de prost in acest sezon incat Dinamo, Rapid, Craiova si FC Timisoara au facut anti-joc cu noi... Proasta echipa, nu?

Am jucat atat de prost incat, daca cele 5 penalty-uri erau transformate, am fi avut 10 puncte in plus! 10 PUNCTE IN PLUS!!!

Repet ce-am spus mai sus: noi am suferit enorm la finalizare (Craiova a facut puncte pentru ca Napoli a stiut sa antreneze atacantii. Ca joc, prazarii au fost mult sub noi!) si ne-am miscat extrem de prost dupa ce am pierdut mingea. Fapt care a facut ca adversarii sa dea o groaza de goluri pe contraatac. O GROAZA!!!

Plus de asta, atunci cand ANTRENORUL lasa de izbeliste organizarea jocului, iar linia mediana lipseste cu desavarsire, lasa culoare pentru adversari. Asa au luat puncte toate gioarsele de la noi.

Noua ne-a lipsit un antrenor in acest sezon.

Lasati exagerarile presei de tot cacatu' si uitati-va nitel mai detasat la jocurile noastre.

Virgil29.05.2009 19:55

Dupa cum am prevazut, am castigat. Pe teren a fost o singura echipa, Steaua. Steaua a dominat partida pe de-a intregul iar scorul mincinos de 2-1 ar fi trebuit sa fie mult mai mare. Un 4-1 sau 5-1, exceptand golul din offside al lui Dayro, ar fi oglindit mult mai fidel raportul de forte.

Vorbea cineva inainte de meci de contraatacurile Craiovei. Aiurea.

Ma bucur pentru aceasta victorie si sper sa batem si la Urziceni. Pentru ca se pare ca suntem in vana. Sunt pentru un fotbal corect si in acest sens astept de la Steaua sa joace la valoarea sa si sa doreasca sa castige. Cine-i Unirea? O echipa care prin forta imprejurarilor a ajuns lider. Tratata ca un outsider ea a defilat linistita fara a fi luata prea mult in serios. Cine-i Steaua? Stiti la fel de bine ca mine ca Steaua e o echipa cu pretentii indiferent de situatia in care s-ar afla. Tin cu ai mei, cum sa vreau ca Steaua sa piarda deliberat?

MoWeed29.05.2009 19:57

Lari, daca nu ne incurcam aiurea sezonul asta acum eram campioni detasat.

Din pacate jocul nostru a lasat de dorit. Chiar si daca am fi transformat acele lovituri de departajare, jocul nostru tot mediocru ar fi fost.

Rapid cu tot antijocul ala a castigat in Ghencea. Timisoara ne-a luat 4 puncte. dinam0 e o echipa mediocra care a ajuns sa se bata la titlu doar datorita comisiilor si blaturilor lui borcica....

Lari29.05.2009 20:00

Nu am spus ca am jucat perfect, man. Am si spus care au fost gaurile in jocul nostru.

Dar mi se pare incredibil sa spui ca nu meritam cupele europene in fata unor echipe ca Universitatea. INCREDIBIL!!!

«12345»