@Lari: Daca Steaua juca bine , de ce oare ne plictiseam la meciurile ei?
Vorbea cineva inainte de meci de contraatacurile Craiovei. Aiurea.
Eu vorbeam de contraatacuri.Azi oltenii au jucat slab,din fericire pt noi.
Dupa cum am prevazut, am castigat.
In sfarsit ai nimerit-o si tu.Nici nu mai conteaza ca din a 33-a incercare.
Important este sa faci valuri.
Meci ceva mai bun pt noi,cu aportul decisiv al oltenilor care au jucat slab astazi.
Sa se incheie dracului odata campionatul asta si sa vedem ce o mai fi de Steaua noastra ...
Pentru ca nu stiam sa atacam, desi aveam posesia, iar adversarii nu erau in stare sa domine.
Si vezi ca ai inteles ce-ai vrut tu.
Eu nu am spus ca am jucat fenomenal, ci ca am avut un joc peste Craiova. De fapt, daca recitesti ce-am scris, vei vedea ca am si spus de ce suntem atat de jos in clasament.
Pentru ca nu stiam sa atacam, desi aveam posesia, iar adversarii nu erau in stare sa domine.
Si vezi ca ai inteles ce-ai vrut tu.
Eu nu am spus ca am jucat fenomenal, ci ca am avut un joc peste Craiova. De fapt, daca recitesti ce-am scris, vei vedea ca am si spus de ce suntem atat de jos in clasament.
Am inteles ce ai vrut sa zici. Am inteles de ce nu suntem mai sus in clasamnet. Insa Steaua anul acesta a suferit la absolut tot , aparare , atac si mai ales mijloc. Probabil tie ti se pare ca Steaua a jucat cat de cat fotbal , insa eu iti spun sincer ca m-am plictisit mai la toate jocurile Stelei , si ma mai trezeam din amorteala la vreo pasa gresita a lui Toja , Banel sau Dayro.
Pasiunea disparuse si din cauza jegului.
Daca tie ti se pare ca in acest sezon Steaua te-a plictisit, se vede ca nu ai prins perioada Piturca. Mai bine pentru tine...
Pe mine nu m-a plicitisit, pe mine m-a enervat jocul nostru in acest sezon, mai ales in acest retur.
Eu ma voi autopropune la ban de pe acest site daca in sezonul viitor, fara niciun transfer, nu luam titlul, in cazul in care vine macar Bergodi si este lasat sa lucreze.
Am prins si perioada aceea. Eram eu mai mic , da imi mai amintesc ceva. Dar meciurile din acest sezon sunt amintiri clare ale unei echipe fara vlaga , fara idei de joc , practic a unei echipe de orice altceva numai fotbal nu.
Pasiunea disparuse si din cauza jegului.
Daca tie ti se pare ca in acest sezon Steaua te-a plictisit, se vede ca nu ai prins perioada Piturca. Mai bine pentru tine...
Pe mine nu m-a plicitisit, pe mine m-a enervat jocul nostru in acest sezon, mai ales in acest retur.
Eu ma voi autopropune la ban de pe acest site daca in sezonul viitor, fara niciun transfer, nu luam titlul, in cazul in care vine macar Bergodi si este lasat sa lucreze.
Uite,am ajunge,cum zici tu.Sunt total de acord cu tine.Dar ai pu o conditie colosala."...si este lasat sa lucreze." Avem mijloc bun,atacam,ratam,facem gafe in aparare,si suntem unde suntem.Asta e echipa lui Lacatis.Jucand ala Lacatus,dar antrenati de Pedrazinni,am avut finalizari,si am batut Craiova.Insa daca ramanem cu Pedrazini retrogradam de la anul.Daca nu ar fi Jegul am avea atatea posibilitati.Hagi,Petrescu,Piturca,Boloni.Asa,si Bergodi e bun.Insa,serios vorbind,cu Jegul,ne putem trezi si cu un Ionut Popa.
N-a fost un meci rau. Presiunea a fost pe prazari si au cedat. Jucatorii nostri au luat o gura de aer in lipsa de suporteri, voievod in loja si antrenor pe banca. Au aratat ca nu au uitat in totalitate sa joace fotbal, pe fondul unui joc imprecis in aparare al prazarilor. Ca sa nu ma acuzati de subiectiv, surpriza neplacuta pentru meciul asta mi s-a parut Tiago, a avut o evolutie mediocra, parca cu gandul la plecare sau la viitorul incert pe care il are. Mi-a facut placere sa il vad pe Rusu in teren, eu am incredere ca poate face lucruri bune pentru Steaua. Nu imi place ca Toja nu stie/poate sa joace 90 de minute, oboseste si nu mai da randament deloc. Nu mi-a placut sa il vad pe Szekely putin indolent, dand apa la moara celor care il contesta. De ce Rusu are loc pe teren si Ochirosii nu reuseste sa intre in echipa in conditiile in care suferim pe postul lui?
In sfarsit o victorie...
Ce ne mai place sa exageram...
Am jucat atat de prost in acest sezon incat Dinamo, Rapid, Craiova si FC Timisoara au facut anti-joc cu noi... Proasta echipa, nu?
Am jucat atat de prost incat, daca cele 5 penalty-uri erau transformate, am fi avut 10 puncte in plus! 10 PUNCTE IN PLUS!!!
Repet ce-am spus mai sus: noi am suferit enorm la finalizare (Craiova a facut puncte pentru ca Napoli a stiut sa antreneze atacantii. Ca joc, prazarii au fost mult sub noi!) si ne-am miscat extrem de prost dupa ce am pierdut mingea. Fapt care a facut ca adversarii sa dea o groaza de goluri pe contraatac. O GROAZA!!!
Plus de asta, atunci cand ANTRENORUL lasa de izbeliste organizarea jocului, iar linia mediana lipseste cu desavarsire, lasa culoare pentru adversari. Asa au luat puncte toate gioarsele de la noi.
Noua ne-a lipsit un antrenor in acest sezon.
Lasati exagerarile presei de tot cacatu' si uitati-va nitel mai detasat la jocurile noastre.
O astfel de gandire aveau multi si la sfarsitul campionatului trecut, si la sfarsitul turului. Exact acest tip de gandire ne duce dracului in jos si ne afunda in mediocritate.
Sa crezi ca avem lot bun, ca nu mai avem nevoie de intariri este sinucidere curata. Avem nevoie de o restructurare totala. Fundas stanga, mijlocasi laterali si centrali, atacanti... ne lipsesc. Tiago este singurul jucator care isi merita locul in echipa de la mijloc in sus. Banel, Lovin, Ov.Petre, Litu, Dayro... cu ei facem performanta? Sa ii antreneze si Mourinho, Ferguson... nu scoti mare lucru de la ei!
Contabilizezi 10 puncte din penalty-uri si le adaugi la punctele pe care le avem acum... creezi astfel o impresie falsa, crede-ma! Penalty-uri se rateaza! Chestiile astea cu "daca ar fi inscris atunci..., daca nu am fi lovit bara..." sunt scuze!
Repet: NU JUCAM NIMIC! Din 2 motive:
1. Nu avem jucatori
2. Nu avem antrenor
Din pacate, satisfacerea uneia dintre cele doua conditii ne poate doar salta 2-3 locuri in clasament. Dintr-o echipa care provoca altora complexe, ajungem o echipa care isi creaza complexe. De cand nu am mai batut la Timisoara? De cand nu am mai luat 6 puncte de la Dinamo? De cand nu am mai luat Cupa Romaniei? De cand nu am mai castigat toate derby-urile?
chestia cu loviturile de la 11 metri si cele 10 puncte in plus e complet gresita. Cel putin 2 dintre acele penalty-uri au fost ratate in meciuri castigate. In tur cu FC Arges si in retur cu Bistrita.
Oricum eu imi amintesc de doar 4 penalty-uri ratate:unsure:
Penaltyurile alea se compenseaza cu golurile lu' Kapetanos din minutu' 90. Daca nu marca grecu' dar erau transformate acele penaltyuri tot pe-acolo eram.