FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Universitatea Craiova 2-1 (1-1)

«12345»
D4v1dstelist25.05.2009 15:47

Mentalitate de condamnat....

UTaaradfans25.05.2009 16:06

bafta cu Craiova!!!

UTA=Arad

1616.jpg

1616.jpg

D4v1dstelist25.05.2009 16:47

Multumim!Vrem UTA in Liga I si bafta cu Prima Doamna! :thumbsup:

Cred ca fratii Costea nu vor putea trece de Goian si de Ghionea.N-au trecut ei nici Gilardino si Mutu!

danimarcu25.05.2009 20:34
Multumim!Vrem UTA in Liga I si bafta cu Prima Doamna! :thumbsup:

Cred ca fratii Costea nu vor putea trece de Goian si de Ghionea.N-au trecut ei nici Gilardino si Mutu!

N-a trecut Gilardino,pacat insa ca s-a furisat mingea!...

Virgil:

Sunt intr-adevar asi pe contraatac. Cine-i opreste pe ai nostri sa le pregateasca o contra arma?

Cuplul Pedrazzini-Jiji

Parerea mea e ca ii vom invinge. Nu putem pierde de doua ori consecutiv pe teren propriu, dupa doi ani de invincibilitate!

Nu,dar putem s-o punem de inca un egal,ceea ce e cam acelasi lucru...

Suntem inca Steaua.

Eu voi fi mandru ca sunt stelist si pe locul 15 sau in divizia B,nu asta-i problema. Pesimismul meu este alimentat de jocul echipei...

D4v1dstelist26.05.2009 12:17

Ma refeream la meciul din tur.Scuze ca nu am mentionat.Nu stiu de unde atat optimism dar mi-am pus in minte ca nu pierdem si ca suntem favoriti.Cat poate rata Florin Costea,mai ceva ca Semedo.Si mai cred si in efectul euforiei dupa meciul cu Rapid.Nu au antrenor,au facut un meci penibil cu Buzau si nu au cinestie ce aparare.Sa zicem ca e ceva de capul lui Bornescu,dar in rest......

red&blue_boy27.05.2009 06:19

Mi-e ca nu batem nici Craiova,iar daca Rapid nu se incurca la Vaslui nu mai avem nici sanse matematice la un loc de UEFA.Asa ca putem linistiti sa nu fortam cu Urziceni,desi oricum,la cum jucam,nu prea avem sanse.

r3fl3x27.05.2009 10:31

cu cine sa avem sanse??? cu Lovin,Banel si Dayro ??? daca ar fi sa vina Costea si Lazar poate s-ar scimba ceva..

mountytoma27.05.2009 14:20
Asadar Steaua - Craiova, fara spectatori in Ghencea. Steaua practica un joc placut ochiului, cel putin in ultimele doua meciuri. Daca Stancu, sau Kapetanos, sau amandoi, vor reveni, partida e ca si castigata. Pentru ca "U" nu se mai afla pe val. Pentru ca antrenorul lor (Napoli) a fost debarcat cu o etapa inainte de Lacatus. Pentru ca in lot exista o oarecare emotie privind primirea licentei pentru a putea participa in Liga 1 si in viitoarea editie de campionat.

Apoi regula e regula, dupa doua rele vine una buna.

Steaua : Craiova, pronostic: 1.

FORZA Steaua!

mi-ar placea sa-i batem pe olteni, ca am facut Armata in prostenia lor... dar cred ca nu avem sanse. in ultima parte a campionatului Craiova a jucat mai mult pentru casele de pariuri. indepartarea lui napoli e praf in ochi, pentru a mai acoperi din mizeriapariurilor. am asa un morcov...

dar daca pierdem e mai bine. sa mearga Craiova in UEFA ca merita mai mult ca noi. si sa nu mai avem nici o sansa inainte de meciul cu urziceniul, ca sa nu mearga Dinamo in Champions League. ar da faliment si ar pleca toti jegosii aia in frunte cu Borcea si turcu! in plus, poate pleaca becalopitecul, futu-i fuziunea ma-sii de cioban prost, cine mai credea ca am vazut toate mizeriile! uite ca e capabil de si mai si!

Virgil28.05.2009 09:04

Am vazut repriza a doua de la Barca-Man Utd 2-0, dar nu m-a incantat. Fotbalul mi se pare a fi in regres. Pai putem compara meciul de aseara cu meciurile galactice dintre Real si Bayern sau Bayern-Mancester disputate cu cativa ani in urma?

Mai bine un Steaua-Craiova. Chiar avem ce vedea la olteni. Fratii Costea sunt incantatori, dar nu numai ei. Sunt pustii aia nabadaiosi care stiu sa dribleze, sa alerge, sa joace un fotbal liber, neinchistat in tactici, in dogme.

Sunt sigur ca Steaua se va ridica la inaltimea echipei oltene si impreuna vor oferi un spectacol mult mai agreabil decat cel vazut aseara. Daca nu s-ar fi jucat cu portile inchise(ce reguli idioate, de parca Steaua ar fi de vina) ar fi fost un meci de referinta pentru ura reciproca pe care o manifesta cele doua galerii.

Mi-e dor de un neaos "La olteni, m.uie la olteni!" sau de un "Stiinta Craiova suge p.ula lui Steaua!" Doamne, cat de bine rasuna in Templu si ce voiosie produce! Ne-au stricat "baietii rai din Comisii distractia! Lua-i-ar gaia!

liquid squad28.05.2009 09:21

si cum o sa stau eu in fata TV si o sa ma uit la descultii aia doamne ce amfacut sa meritam asta nu stiu **** Becali

redondo28.05.2009 10:30

Virgile,fotbalul nu e in regres,dar tu pari sa te fi referit doar la finale. Sezonul in Liga Campionilor a oferit mai multe meciuri de poveste decat acum 7-8 ani. Nu e corect sa judeci un sezon intreg dupa o finala in care a jucat doar o echipa.

Virgil29.05.2009 05:45
Nu e corect sa judeci un sezon intreg dupa o finala in care a jucat doar o echipa.

Asa e. Dar o finala a Ligii ar trebui sa fie ceva nemaipomenit pe pamant, ceva ce noi ne-am obisnuit sa numim "extraterestru". N-a fost sa fie.

DelPiero1029.05.2009 08:40

Nu neaparat.De obicei,intr-o finala de CL joaca doua echipe.Miercuri a jucat doar una. ;)

Virgil29.05.2009 16:57
Nu neaparat.De obicei,intr-o finala de CL joaca doua echipe.Miercuri a jucat doar una. ;)

Figurat vorbind. In realitate au fost doua. Desi unii nu contenesc cu laudele la adresa Barcei, eu cred ca daca jucam in locul englezilor, cu echipa din 1986, le-o mai trageam odata.

O sa-i batem pe olteni in schimb. Sa-i mai taiem din mandrie lui Mititelu, dar sa si aratam ca locul pe care ne aflam in prezent, e cumplit de neadevarat. Hai Steaua!

D4v1dstelist29.05.2009 17:14

Batem cu Becali antrenor......Asta e cumplit de neadevarat.....Daca batem,va fi datorita unor jucatori care totusi merita tricoul.

Simona.maria29.05.2009 17:33

:steag_sah_mic: mai sunt 15 minute pana la marele meci.............,dar sa speram k va fi un succes,sa nu uitam k sansele noastre sunt destul de mici.Forza Steaua

:bananadance:

dr.adrian929.05.2009 17:35

un link pt suporterii infocati din germania?

Robinson Rufay Zapata29.05.2009 17:42

Desi nu sper intr-o victorie , sa zic un pronostic , 1-0 pentru Steaua sa imi pare mai apoi rau ca am gresit :D

Khalid29.05.2009 17:57

Tiago e excelent la mijloc si nu e singurul meci in care joaca bine. Cred ca merita acei 700-800 mii care erau vehiculati prin presa.

r3fl3x29.05.2009 18:20

1-0 :x:x:x:x:X goooooooollll toja

----------------------------

Update

1-1 .... :-< ce mi-ar place sa-l vad pe Florin Costea la Steaua...

ssilviu_1929.05.2009 18:21

Nu jucam rau pana acum(asta si datorita Craiovei).In afara de vesnicul Nicolita+Goian si Ghionea care sunt in nota lor obisnuita din acest sezon,adica sunt praf.In rest imi plac pana acum Tiago si Toja.Sa vedem ce va fi in continuare...Ciobane pleaca!!!!!!!

Ma omoara cioroiul ala de Nicolita!Tot jocul il strica!Jucam si noi in sfarsit ceva si el strica totul.

Lari29.05.2009 18:21

In acest meci, Pawel e 3 clase sub Ogararu.

mircea_1029.05.2009 18:29

Dayro are pofta de joc. a dat cateva pase foarte bune...se descurca bine din postura de atacant.

andrey_ptm_steaua29.05.2009 18:34

Nu-l mai suport p tiganu de Banel...Goian si Ghionea mi se par indolenti...Petre Marin a fost destul de activ tinand cont d postul lui si de varsta sa...in rest fotbal frumos

zloty29.05.2009 18:38

Ce pase reuseste sa dea Tiago , nush de ce a jucat pana acuma inchizator .

«12345»