FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Universitatea Craiova 2-1 (1-1)

«1235»
MoWeed22.05.2009 21:42

Vineri, 29 Mai, Steaua va intalni pe teren propriu Universitatea Craiova, intr-un meci contand pentru etapa a 33-a a Ligii 1. Meciul se va juca fara spectatori in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF ca urmare a scandarilor "rasiste" de la meciul cu Rapid din etapa a 31-a.

Steaua se afla pe locul 7 si, din pacate, jocul nu ne da sperante pentru o calificare in extremis in cupele europene.

Virgil23.05.2009 07:27

Ce scandari rasiste Mo? Tigan sau cioara sau altceva de genul, e renumele lor de decenii la rand. Asa cum cei de la Dinamo sunt numiti caini, cum noua ni se spune oi, iar oltenilor - prazari. Si asa mai departe. Ei stiu acest lucru, dar le place sa pozeze in victime ale (chipurile) "rasismului" si sa faca rau partenerelor de intrecere ale caror suporteri scandeaza, provocati de mizeriile "expectorate" de zdrentele din peluza lor.

Ar face bine sa-si puna doua ciori pe emblema, ca sa oficializeze aceasta porecla devenita mai degraba renume, decat ceea ce vor ei sa insinueze ca ar insemna.

Asadar Steaua - Craiova, fara spectatori in Ghencea. Steaua practica un joc placut ochiului, cel putin in ultimele doua meciuri. Daca Stancu, sau Kapetanos, sau amandoi, vor reveni, partida e ca si castigata. Pentru ca "U" nu se mai afla pe val. Pentru ca antrenorul lor (Napoli) a fost debarcat cu o etapa inainte de Lacatus. Pentru ca in lot exista o oarecare emotie privind primirea licentei pentru a putea participa in Liga 1 si in viitoarea editie de campionat.

Apoi regula e regula, dupa doua rele vine una buna.

Steaua : Craiova, pronostic: 1.

FORZA Steaua!

PRAZARI SPURCATI, DE SOCOTEALA SA NE LUATI! (Asta ca sa nu ramanem datori "dragului" public oltean care ne-a tranmis aceleasi urari de bine in turul campionatului. Si inca pe viu>)

MoWeed23.05.2009 07:30

Virgile, de aceea am pus ghilimelele de rigoare la cuvantul "rasiste". Nici eu nu consider acele scandari rasiste...

4_ever_steaua23.05.2009 08:14

adio....visul frumos s-a terminat pentru Steaua anul asta,iar meciul cu Craiova nu promite multe din partea Stelei....

Melku23.05.2009 08:21

Castigam sau nu, ii mai pasa cuiva? Mai are cineva vreo speranta? Singura mea speranta este sa nu ia Dinamo campionatul. Restul e cancan.

Stanici23.05.2009 08:23

Las' ca e ai bine asa. Adio bani din Europa, adio performante pe termen scurt, adio suporteri de performanta, adio tigani borati in tribunele Templului...

Melku23.05.2009 08:26

Pai da, eu unul nici nu imi doresc sa obtinem o clasare chinuita pe un loc de Europa League. Ce sa cautam acolo cu jocul asta? Plus ca poate isi pierde interesul si babuinul asta nenorocit si nu ne lasa odata in pace. Visez la multe dar cel mai mult la ratarea titlului de catre Dinamo, NU vreau sa se duca direct in grupe, vreau sa simta fotbalul adevarat inca din turul preliminar.

LE Totusi as vrea sa ii batem pe prazari, sa planga putin "minunea blonda" :))

Robinson Rufay Zapata23.05.2009 08:27
Las' ca e ai bine asa. Adio bani din Europa, adio performante pe termen scurt, adio suporteri de performanta, adio tigani borati in tribunele Templului...

Sa nu intelegi gresit. Sunt stelist de la 6 ani. Doar pentru ca fratele meu mai mare tinea cu cine altcineva decat cu Craiova. Dar cei mai multi suporteri sunt de performanta. Daca Steaua nu ar fi avut performante crezi ca mai era numita echipa cu cei mai multi suporteri?

Melku23.05.2009 08:33

@ Robinson Rufay

Si cu cine sa tina ma? Cu echipa militienilor? Ca si palmares, ei sunt dupa noi dar ca numar de suporteri sunt mult inferiori. Deci nu, majoritatea suporterilor NU sunt de performanta.

Robinson Rufay Zapata23.05.2009 08:36
@ Robinson Rufay

Si cu cine sa tina ma? Cu echipa militienilor? Ca si palmares, ei sunt dupa noi dar ca numar de suporteri sunt mult inferiori. Deci nu, majoritatea suporterilor NU sunt de performanta.

Cand juca Steaua semifinala de Cupa UEFA la orice pas vedeai pe unul cu esarfa cu Steaua , cu bratara cu Steaua. Acum...mai rar. Dar pana la urma fiecare tine cu cine vrea si cat vrea. Eu totusi sunt bucuros ca sunt stelist. Chiar si in aceste momente.

Melku23.05.2009 08:39

Stim cu totii aspectul asta dar mai e un pas foarte mare pana sa afirmi ca cei mai multi suporteri sunt de performanta. Tu compari doua momente diametral opuse, o semifinala de Cupa UEFA (un moment de bucurie maxima, de sarbatoare, fericire) si cel mai slab sezon de cand sunt suporter...un moment in care nu prea ai ce sarbatori.

Robinson Rufay Zapata23.05.2009 08:41
Stim cu totii aspectul asta dar mai e un pas foarte mare pana sa afirmi ca cei mai multi suporteri sunt de performanta.

Cel putin impresia mea asta e. Pentru ca desi sa zicem ca multi sunt stelisti , daca vorbesti cu cineva care nu e microbist insa se mai uita din cand in cand la fotbal iti zice ca tine cu Steaua doar cand bate ca altfel il enerveaza.

Melku23.05.2009 08:45

Lasa-i ma in pace, d-aia nu poti sa dormi tu? :)) Fiecare are modul lui de exprimare a afectiunii pentru o echipa, nu putem fi toti la fel. Exista un proverb romanesc pentru cei care duc grija altora dar nu vreau sa ti-l spun, te-as jigni si nu vreau asta :)

Robinson Rufay Zapata23.05.2009 08:51
Lasa-i ma in pace, d-aia nu poti sa dormi tu? :)) Fiecare are modul lui de exprimare a afectiunii pentru o echipa, nu putem fi toti la fel. Exista un proverb romanesc pentru cei care duc grija altora dar nu vreau sa ti-l spun, te-as jigni si nu vreau asta :)

Eu nu duc grija nimanui. Dar asta-i adevarul , sunt multi din aia care zic eu ;) . Si sa terminam aici ca intram in off. :D

kaycee23.05.2009 09:45

Lovin, în dialog cu un fan: "Mã bucur cã jucãm fãrã spectatori cu Universitatea. ªi?" --- in prostia lui omu' e sincer. in viziunea lui, jocul de fotbal ar trebui privat de aportul fanilor atunci cand acestia indraznesc sa-l critice pe colosul din bacau. ce sa-i faci cand esti perfect si nu accepti usor critica?!

referitor la partida noastra, ce sa zic, sper sa castigam macar meciul asta ca doar speranta se stinge ultima....!

dr.adrian923.05.2009 10:32

sa fi stelist e un privilegiu social.

sa fi stelist adevarat e un privilegiu divin.

Ic3MaN23.05.2009 12:15
sa fi stelist e un privilegiu social.

sa fi stelist adevarat e un privilegiu divin.

Stelistii adevaratii se cunosc nu se inventeaza ;)

Bogdan4Steaua23.05.2009 12:45

Craiova are jucatori de calitate... momentan traverseaza o perioada mai proasta...

Ce moment mai bun pentru un reviriment decat un meci cu Steaua?

Ma aliniez celor care nu isi doresc sa participam anul acesta in Europa League. De ce sa o facem? Sa se umple mizeria din conducere de bani?

Vorba lui Stanici, poate scapam si de coloratii manelisti fani Fc Steaua sau FC Champions League. Poate scapam si de ordinarul ce ne conduce, de lingaul de Argaseala, de rudele creditorului si de toti incompetentii din acest club.

clausblaus23.05.2009 15:19

Indiferent de rezultatul din meciul cu Craiova,campionatul asta va intra in istoria neagra a Stelei.

Nu stiu,zau,ce importanta are rezultatul final,cand echipa joaca cum joaca si in fruntea ei este cine este?

Daniel-Ionut23.05.2009 15:58

Mi-e si frica sa ma uit la meci :no:

zetroc23.05.2009 18:47
Craiova are jucatori de calitate... momentan traverseaza o perioada mai proasta...

Ce moment mai bun pentru un reviriment decat un meci cu Steaua?

Ma aliniez celor care nu isi doresc sa participam anul acesta in Europa League. De ce sa o facem? Sa se umple mizeria din conducere de bani?

Vorba lui Stanici, poate scapam si de coloratii manelisti fani Fc Steaua sau FC Champions League. Poate scapam si de ordinarul ce ne conduce, de lingaul de Argaseala, de rudele creditorului si de toti incompetentii din acest club.

bine zici , si eu doresc sa nu participam in Europa League anul aceasta , si poate lasa ciobanul echipa ca sincer mai jos de atat nu am fost de mult timp . sincer nu vad care ar putea fi scaparea din aceasta situatie , si ce o sa fie dupa asta , ce o sa se intample in vara cu echipa , ce jucator o sa vina, daca o sa vina cineva , si multe altele . Am ajuns rau de tot , si asta datorita unui singur om , si ala fiind ciobanul .

Virgil23.05.2009 19:01
bine zici , si eu doresc sa nu participam in Europa League anul aceasta , si poate lasa ciobanul echipa ca sincer mai jos de atat nu am fost de mult timp . sincer nu vad care ar putea fi scaparea din aceasta situatie , si ce o sa fie dupa asta , ce o sa se intample in vara cu echipa , ce jucator o sa vina, daca o sa vina cineva , si multe altele . Am ajuns rau de tot , si asta datorita unui singur om , si ala fiind ciobanul .

In mod sigur Steaua ar fi fost cea mai indreptatita sa ocupe un loc intre cele 6 echipe care ne vor reprezenta in Europa. Si asta pentru punctele realizate pentru ca Romania sa aiba doua reprezentante in Champions League si 5 in Europa League. Soarta insa, se mai stramba uneori si bine face, pentru ca altfel ciobanul si-ar fi luat-o prea tare in cap. Ce e rau din toata afacerea asta e ca noi stelistii vom fi tinta batjocurii.

Nu pot sa nu-mi amintesc cum la sfarsitul meciului de la Timisoara, intreg stadionul a cantat ceva despre gunoaie de mitici, jignindu-ne fara ca membrii comisiilor de disciplina sa se sesizeze, cu atat mai putin sa-i penalizeze! Sper ca timisoarei sa nu-i fie returnate cele 6 puncte. Ar fi impotriva firii, ar insemna ca legile si regulamentele acestei tari pot fi incalcate, fara ca faptuitorii sa plateasca.

In ceea ce-l priveste pe cioban, se pare ca iar i s-a urcat libertatea la cap. A afirmat ca va da Steaua peste 40 de ani, atunci cand va muri. Ramane de vazut ce surprize ii va oferi viata si mai ales daca ii va conveni sa fie injurat non stop. Sunt oameni infinit mai buni si mai curati decat el, dornici sa readuca Steaua printre marile echipe ale lumii.

danimarcu23.05.2009 19:44
Asadar Steaua - Craiova, fara spectatori in Ghencea. Steaua practica un joc placut ochiului, cel putin in ultimele doua meciuri. Daca Stancu, sau Kapetanos, sau amandoi, vor reveni, partida e ca si castigata. Pentru ca "U" nu se mai afla pe val. Pentru ca antrenorul lor (Napoli) a fost debarcat cu o etapa inainte de Lacatus. Pentru ca in lot exista o oarecare emotie privind primirea licentei pentru a putea participa in Liga 1 si in viitoarea editie de campionat.

Apoi regula e regula, dupa doua rele vine una buna.

Steaua : Craiova, pronostic: 1.

Se pare ca-s pe val din nou,dupa 3-0 in Ghiulesti...

Craiovenii joaca extraordinar pe contraatac.Prevad o noua infrangere.

Bogdan4Steaua23.05.2009 19:46

Virgile, faptul ca au scandat tampenii la adresa Stelei nu are legatura cu cele 6 puncte. Oricat ma enerveaza AEK Bragadirul, cele 6 puncte au fost castigate de ei pe teren si nu merita(jucatorii) sa nu le fie atribuite in clasament. Ironiile galeriei nu au fost catalogate drept rasiste, deci nu vor fi sanctionate, asa cum nu sunt sanctionate expresii de genul "UE Dinamo, UE Rapid", etc...

Si inca un aspect: imi aduc aminte de acel 1-8, atunci cand timisorenii cantau si isi incurajau echipa, fara injurii. Aveau doar doi inamici: UTA prin traditie si Dinamo, pentru episoadele trecute. Aceleasi rahaturi debitate de Becali, precum si venirea puscariasului de Iancu le-a schimbat radical pozitia...

MALDINI23.05.2009 19:48

EuroPA anul asta

«1235»