FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Universitatea Craiova 2-1 (1-1)

«12345»
liquid squad23.05.2009 19:59

deci eu nu mai rezist sa-l impuste cineva pe muistu ala,mie scarba de el ce am ajuns ma ce face asta cu Steaua noastra ma ne lasam la un oier **** in gura? **** Gigi Becali

rezistenta_ultras23.05.2009 20:04

la cum i-am vazut azi jucand pe olteni in giulesti,probabil or sa faca scor si cu noi in Ghencea.oricum e de preferat sa ne bata ca sa nu traga zdrentele astea ale noastre ultima etapa sa incurce urziceniul...

sper sa bata maine urziceniul si campionatul e jucat,iar pe urma MM chiar merita sa ii sustinem echipa care o sa joace in Ghencea meciurile de CL.

avem o datorie morala fata de el...

predatorpulse723.05.2009 20:15

Virgile,am vazut si eu faza aia cu "miticii" insa nu mai ma supara de multa vreme copilarii d-astea.

Oamenii normali la cap stiu ca razboiul provincie/capitala e unul fals din start,pentru ca ambele parti se insala.Bucurestenii nu sunt cei mai smecheri din Romania asa cum provincialii nu sunt busola morala a tarii.Am doar 23 de ani insa am vazut de atatea ori banateni/ardeleni/olteni comportandu-se de o mie de ori mai rau ca "miticii" incat nu mai cred de mult mitul "civilizatilor" din restul tarii.

Eu sunt un constantean care traieste momentan in Bucuresti si n-am inteles niciodata de ce se iau oameni din restul tarii de bucuresteni.Pai majoritatea oamenilor din Bucuresti sunt din provincie!!! Sunt destui de putini cei ai caror familii au cateva generatii de trait in acest oras.Sau o fi Bucurestiul vreo gaura neagra a Romaniei si ii corupe pe toti "virginii" care intra in el? Nu,capitala noastra e imaginea perfecta a tarii.Aici e aglomeratie,mizerie,poluare,oameni galagiosi,de multe ori needucati, insa intrebati-va de ce vin oamenii aici daca e atat de nasol? Pentru ca sunt oportunitati mai multe fata de alte orase din tara. Si ar mai fi o chestie legat de "civilizatii" din tara? Ce se intampla cu ei odata ce vin in Bucuresti? Majoritatea scapa in 2 secunde de stratul ala de "civilizatie" si incep sa se comporte ca miticii pe care-i detesta. Am auzit de atatea ori la Cluj "ue Steaua","ue Dinamo",la Timisoara si Craiova nu mai zic,si avem si exemplul recent de la meciul de ieri,echivalentul oricarei chemari catre galerie in Bucuresti pentru clasicul "ue nume adversar".

Scuze de off-topic.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ady_ultras23.05.2009 20:39

jucam acasa, cu portile inchise, Lovin se bucura,Craiova a umilit rapid in giulesti .. pronostic clar 2 , o sa bag si la pariuri, daca Steaua isi bate joc de noi, eu dc sa nu scot bani de pe carca lor ?

Astristul23.05.2009 20:42
Se pare ca-s pe val din nou,dupa 3-0 in Ghiulesti...

Craiovenii joaca extraordinar pe contraatac.Prevad o noua infrangere.

Sper sa nu. Chiar nu suport sa ne invinga careva pe Ghencea! :angry:

Ce pacat ca se joaca fara spectatori. :(

iNsTiGaToR23.05.2009 21:15

mdea...avem snase foarte mari sa...nu prindem Europe League....imi dau lacrimile cand ma gandesc la faptul ca ne batem cu Craiova pentru locul 6

ultimele 2 etape derby-uri ..cu Unirea si cu Craiova...incredibil...incredibil asa ceva

radusteaua2323.05.2009 21:29

oricum nu meritam sa ne calificam Europe League nu jucam nimic decat sa ne facem de ras stam acasa mai bine . CIOBANE PLEACA DIN Ghencea NE BAGI IN B

mircea_1024.05.2009 07:51

batem 1-0. gol ionescu :D

ktalyn24.05.2009 07:55

Cu siguranta vom avea un meci greu tinand cont de forma slaba a echipei, insa mizez pe o victorie in ultimele minute..

Astristul24.05.2009 13:03
batem 1-0. gol ionescu :D

Ar fi super. Le-ar da o "palma" oltenilor. :cool:

valentin2day24.05.2009 13:10

Eu sper sa batem pe olteni si sa ne calificam in Europa League, desi avem sanse mici. Nu cred ca are legatura cu faptul ca oierul va ramane sau va pleca de la Steaua, in schimb ne da sansa sa constrim din nou un nucleu. Avem un lot de valoare destul de buna, mai putin atacantii, acum ne trebuie un antrenor bun, eu l-as prefera pe Bergodi.

pronosticul meu: Steaua - Prazari FC 1:0 (gol Dayro)

Robinson Rufay Zapata24.05.2009 14:12

Mie unu imi e frica sa ma uit la acest meci. Imi e frica sa nu fim umiliti. Pana acum am pierdut , dar nu am fost umiliti...prevad ceva rau cu oltenii :D

D4v1dstelist24.05.2009 18:13

Virgile,pentru mine,optimismul tau imi este ca o cana de apa rece de munte pe arsita!Parca mai imbarbatezi spiriutul jalnic din aceasta situatie penibila.

Stitii ce urasc cel mai mult la faptul ca Dinamo poate ajunge in UCL?Ca o face pe spatele nostru!Asa cum a facuto si CFR!Daca nu era Steaua,primul loc ducea in UEFA.Daca nu ajungea in semifinala UEFA,Dinamo nu ar fi vazut fotbal de calitate.Imi este si sila la gandul ca Barcelona,Chelsea sau Liverpool ar putea juca in Stefan cel Mare!

Si ca rasplata ce?Il auzim pe Turcu cum sustine ca Steaua nu merita nici Europa League.

Steaua in Europa League,poate chiar primavara europeana iar Dinamo pe ultimul loc in grupele ligii fara nici un punct! Asa sa dea Dumnezeu!

Bateti Craiova.La scor de neprezentare.Aratati ca meciul cu Otelul nu a fost o intamplare!

Ca Stelist,in orice situatie s-ar afla clubul,tu trebuie sa fii in stare sa urli cat te tin plamanii,dulcele,maiestuosul si minunatul :

"FORZA Steaua!" fularsteaua2

r3fl3x24.05.2009 18:22
...Mai are cineva vreo speranta? ...

mai am eu una =))) e 1-0 pt Urziceni ... sper sa ramana asa si sa bata la Timisoara ... si sper sa ne bata si pe noi ( cred ca n-o sa aiba probleme cu noi .. doar daca le da ciobanu prima mare sa-i bata pe Urziceni pt dinamu )

valentin2day24.05.2009 19:10

Castigam cu olteni, pierdem cu ialomitenii. Simplu!

predatorpulse724.05.2009 19:29

Fratilor,cum am zis si topic-ul despre liga1,cheia este la TAS. Daca Timisoara nu face presiuni sa ia punctele inapoi,inseamna depinde doar de Unirea si va fi foarte greu.Daca isi ia punctele inapoi o sa traga tare de tot cu Unirea si cine bate in acel meci ia campionatul.

De asemenea sunt sigur ca jijinho da meciul unirii daca se va ajunge in aceasta situatie.Steaua nu cred ca poate sa-i bate pe olteni iar daca crapid bate etapa viitoare,pa pa europa pentru noi asa ca vom da meciul unirii,desi sincer vorbind nici nu e nevoie de asta. Voi vedeti Steaua de azi batand pe Unirea oriunde? Pai in tur am avut bulan cu partea dorsala a grecului ca altfel scoteau punct pe Ghencea.

Stiu ca multi abia asteapta sa sara in sus daca pierd javrele campionatul insa sincer,mi se cam rupe.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bestcormo24.05.2009 19:37

cred ca ne scot fotbalul din cap oltenii..

oricum.. eu nici nu vreau sa prindem cupele europene anul asta.. de ce sa mai ia Becali cateva milioane bune si sa ne si facem de ras..? mai bine stam acasa..

andrey_ptm_steaua24.05.2009 20:01

Marian Iancu a avansat o ipotezã surprinzãtoare în aceastã searã, spunînd cã este posibil ca Steaua și Unirea Urziceni sã fusioneze din sezonul viitor!

"Urziceniul este cea mai bunã echipã a campionatului. Cel puțin este cea mai constantã. În inerția declarației lui Dan Petrescu, spun și eu cã am auzit despre o fuziune între Unirea și Steaua București", a șocat Iancu la Fanatik, la OTV, dupã care a detaliat:

"Din punct de vedere juridic, Steaua S.A absoarbe Urziceniul și Urziceniul dispare din campionat. Continui acest exercițiu de imaginație și cred cã Steaua poate lua tot activul și pasivul Unirii, adicã jucãtori, palmares și așa mai departe. Astfel, Steaua poate merge în Liga Campionilor și echipa de pe locul 7 se va califica în Liga Campionilor", a mai adãugat Iancu.

Ciobanul nu a negat spunand ca trebuie doar sa accepte bucsaru

Virgil25.05.2009 09:13
Se pare ca-s pe val din nou,dupa 3-0 in Ghiulesti...

Craiovenii joaca extraordinar pe contraatac.Prevad o noua infrangere.

Sunt intr-adevar asi pe contraatac. Cine-i opreste pe ai nostri sa le pregateasca o contra arma? Parerea mea e ca ii vom invinge. Nu putem pierde de doua ori consecutiv pe teren propriu, dupa doi ani de invincibilitate! Suntem inca Steaua. Dupa ce vom fuziona cu Unirea, va fi alta gasca in alta traista.

Melku25.05.2009 09:19

E foarte posibil sa ii invingem pentru ca nu au cum sa pregatesca meciul cu noi. Noi nu avem stil de joc :))) Jucam la mica ciupeala. Elementul surpriza este de partea noastra.

Stefan8825.05.2009 09:20

Doamne ajuta sa pierdem si meciul asta.As dori un 5-0 pt Craiova.Ea merita sa joace intr-o cupa europeana noi,nu.

D4v1dstelist25.05.2009 10:06
Doamne ajuta sa pierdem si meciul asta.As dori un 5-0 pt Craiova.Ea merita sa joace intr-o cupa europeana noi,nu.

Sincer,jucatori ca Zapata,Goian,Toja ,Ionescu sau Ghionea ar merita.Nu vad de ce acestia jucatori nu ar face meciuri decente in Europa.De ce sunt fratii Costea mai buni?De ce ar fi Marius Niculae mai bun?De ce sa joace Matache sau Dolha in UCL?Timisoara!Pentru Balint!Sau macar Urziceni pentru Dan Petrescu!

Steaua in Europa League!Avem jucatori,in curand probabil vom avea si antenor,iar numele Stelei nu va pieri!Dupa trei participari in UCL?E absurd!

vlad25.05.2009 10:26
Fratilor,cum am zis si topic-ul despre liga1,cheia este la TAS. Daca Timisoara nu face presiuni sa ia punctele inapoi,inseamna depinde doar de Unirea si va fi foarte greu.Daca isi ia punctele inapoi o sa traga tare de tot cu Unirea si cine bate in acel meci ia campionatul.

Cheia este la comisii.Ce mai este de zis dupa decizia de astazi a Ligii? Dinamo si Urziceni vor juca la aceasi ora meciurile viitoare. Daca ar fi castigat Dinamo ieri la Urziceni nu se mai lua aceasta decizie. Si unii dintre noi vor ca Steaua sa invinga Urziceniul in ultima etapa doar ca nu suntem antidinamovisti?? Atata timp cat o participare in Europa League nu aduce nicio faima clubului nostru ci doar niste bani pentru cazino,imi doresc sa ne friga ialomitenii in ultima etapa. Jocurile se pare ca se fac pentru militieni si banateni. Doar Unirea poate pierde titlul.

Ma scuzati ca nu sunt suporter de rezultat si nu simpatizez Fc Steaua. Ciobanul are nevoie disperata de bani.Este in pom ca toti samsarii de terenuri.El nu si-a cladit o afacere pe ceva serios. Nu-i cumpara nimeni terenurile agricole din jurul Bucurestiului,cele pe care le poseda si sunt supra-evaluate de el. Are nevoie de cash Ciobanul.Va vinde jumatate de echipa pe 2 lei(nu ca ar face mai mult) si va fugi cu banutul la ruleta sa-i dubleze dupa mintea lui.

Astia din neamul lui Becali sunt niste gambleri. Giovan Becali a lasat-o mai usor cu ruleta dupa ce a si-a pierdut banii si timpul prin cazino.Cat sa-i mai reziste inima dupa 30 de ore non-stop in cazino si tigara de la tigara?? Acolo se fac afacerile dupa logica lor.

Pacat ca nu se jaoca cu spectatori sa-i mai umplem frigiderul cu...carne Oierului!

D4v1dstelist25.05.2009 12:40

Jucam cu Craiova!Chiar nu va pasa?Va fi un meci frumos si ultima sansa de a termina campionatul decent!

cornisa5825.05.2009 14:02
Castigam cu olteni, pierdem cu ialomitenii. Simplu!

Ar fii frumos sã ajutãm Unirea sã ia campionatul din mãna cãinilor chiar dacã nu reușim sã jucãm în Cupa UEFA nu pierdem nimic cu jocul practicat acum nu prea avem sanse oricum cu nici o echipã din strãinãtate așa mãcar o sã avem satisfacția cã cãinii au pierdut campionatul .

:steag_cruce_invers:
«12345»