FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-FCM Bacau

«12345»
FanSteaua4Life02.10.2005 10:36

gloria - dinako 1 - 2, aia de la gloria parca sunt jaloane in aparare...

ADRIAN PACURAR02.10.2005 10:39

Lasa-i in pace pe aia nu ne intereseaza , sa ne vedem de drumul nostru si de meciurile noastre.Hai la stadion !

Captain RedBlue02.10.2005 10:41

Din comentariul celor de la National TV: ,,mi se pare ciudata atitudinea jucatorilor bistriteni in unele faze din aparare...``, ``ciudat! nici un jucator bistritean nu alearga dupa aceea minge...``. Nu am spus eu ci comentatorii acestei partide! :roll:

sorin_77702.10.2005 10:58

Lasati blatul de la Bistrita al javrelor, noi trebuie sa ne vedem de drumul nostru... Pe mine ma bucura aceste vicii ale lor pentru ca in Europa nu cred ca vor merge mai departe... s-a vazut si in meciul de la Everton ca nu conteaza in deplasare... noi cel putin ne-am dat drumul...

Despre meciul cu bacaul vad ca toata presa striga la unison ca arbitrul partidei este cel mai bun prieten al lui MM... SI CE DACA :lol: :lol: :lol:

Virgil02.10.2005 11:28

17:30.

Am vorbit cu factorii de raspundere ai Departamentului Ploi din Primaria Cereasca si au fost de acord sa opreasca ploaia. :) :)

E o vreme frumoasa acuma,de numa...

misha02.10.2005 11:53

stiu ca n-ar trebui sa ma intereseze ca fac cateii ...dar vreau sa spun ca mi-a "placut" foarte mult teatrul de la meci lor...pacat de actori...nu prea au reusit sa ma impresioneze :twisted:

in fine..si acum sa revin la Steaua.....teoretic bacaul nu ar trebui sa ne puna probleme...practic...cine stie :roll:

alex_lef02.10.2005 12:25

ziceau astia de4 la realitatea k nu se stie dak se joaca meciul :cry: .In rest despre javre noroc cu blatu ca la cat de obositi sunt orice echipa ii batea ,iar dak continua asa adio europa adio campionat

brav002.10.2005 13:17

Vai ce meci la Bistrita! Nici nu stiu ce s-a intamplat defapt... Bistrita ataca toata prima repriza, inscrie. Repriza secunda, jucatorii bistriteni zici ca erau jaloane. Mai alearga doar 1-2. Se face schimbare la Bistrita iese un fundas si intra un atacant la scoru de 1-1! Inscrie zicu de 1-2. Doamne ce fata are si Zicu asta... zici ca e copilas de nu i-a coborat un testicul.(nepotu la 5 ani e mai matur ca el).

Se termina bomba de meci.

Dau si io ca tot omu pe gsp.ro si prosport.ro si in loc sa citesc despre cele 2 penaltiuri care nu s-au acordat bistritei in prima repriza la scoru de 0-0 citesc ca ce frumos a invins dinamU. Iar mai jos titltu mare "Arbitrează prietenul lui MM Stoica". Tot acolo gasiti sondaj "daca Steaua va invinge bacaul". Alte articole in presa noastra... "Bacaul poate produce surpriza". Toata tara zici ca asteapta prabusirea Stelei de pe primu loc...

Una peste alta dinamU mai ia 3 puncte din deplasare, din nou favorizata de un bulan fantastic si de un arbitraj chior.

Meciu de diseara sigur se amana... e frant terenu

AmuntBoy02.10.2005 13:28

ce vreme de kkkt

sa vedem ce teren european avem si cati vor venii la stadion

Eu fac pas pt azi :cry:

sorin_77702.10.2005 14:51

meci amanat... pana maine... la ce gazon avem era imposibil de jucat...

I.N.Money02.10.2005 15:40

Nu se poate !!! vai de noi....am stat ca prostii in ploaie....Jiji nici nu a fost

ady_gogoasa02.10.2005 18:56

Steaua-Bacau:amanat din cauza ploii !!!

Dar ce ne facem daca in loc de Bacau va fi in grupe Roma sau alta echipa?

Credeti ca UEFA o sa tolereze asemenea situatii? Eu unul nu cred si o sa fim nevoiti sa jucam in alta parte si atunci sa il vad eu pe nea Jiji ce o sa mai zica!!!

AdiM03.10.2005 04:52

Astia sunt cretini??? Cum dracu sa plec la trei de la servici ca sa ajung la meci... :x

sorin_77703.10.2005 05:02

de la ora 16.00 va incepe partida... Este bine ca se joaca astazi , altfel daca se amana pentru alta data se aglomera destul de mult programul... Cine stie ce alte amanari vor mai fi... :cry:

zarboss03.10.2005 05:18
Steaua-Bacau:amanat din cauza ploii !!!

Dar ce ne facem daca in loc de Bacau va fi in grupe Roma sau alta echipa?  

Credeti ca UEFA o sa tolereze asemenea situatii? Eu unul nu cred si o sa fim nevoiti sa jucam in alta parte si atunci sa il vad eu pe nea Jiji ce o sa mai zica!!!

ce sa zica UEFA?!!?!?? asta e nivelul nostru.. stiu ei de ce nu ne vor in CL( proasta organizare,teren de kkt si mai sunt si scandari rasiste)

ulivius03.10.2005 11:46

Victorie cu 1-0. Baietii iar au muncit. Doua bare, dar am avut noroc la 11 metri. Lovin mi s-a parut cel mai slab iar Para cel mai bun. A muncit enorm la mijloc si a si marcat. Forza Steaua !!!

sorin_77703.10.2005 13:42

nu am vazut meciul, fiind la munca, dar l-am ascultat pe Safta pe net... si vreau sa zic ca mai aveam un pic si imi smulgeam parul din cap. bine ca la cum comenteaza zici ca jucam cu Real sau Barca... :lol: si la fiecare atac al nostru zici ca e unu la unu cu portarul advers... :lol: Bine ca am batut...

3 puncte si suntem in continuare pe primul loc

ADRIAN PACURAR03.10.2005 14:05

Un meci asupra caruia terenul si-a pus amprenta , o prestatie destul de slaba a echipei noastre.Dar cele trei puncte ma bucura.

I.N.Money03.10.2005 14:19

Azi am fost ca la teatru... :oops:

forza_steaua2203.10.2005 14:52
Razvan90203.10.2005 15:10

RUSINE SA VA FIE....sa nu mai vorbiti de blaturi la altii.

Virgil03.10.2005 15:14

Totul e bine cand se termina cu bine.

Multumesc Paraschiv!Multumesc Hamutovschi!

Mai ce gol a dat Para...Parca hipnotizase intreaga aparare bacauana.

In rest bine.S-a putut face si plaja...

I.N.Money03.10.2005 15:16

Am si yo intreb spun pentru ca nu am vazut stirile din sport ieri ca am stat in ploaie sa astept meciu..dar s-a facut vreun tam-tam despre meciu de la Bistrita?? ca azi si Pro TV,antena 1 si tvr atacau Steaua ca au facut blat.

Virgil03.10.2005 15:25
Am si yo intreb spun pentru ca nu am vazut stirile din sport ieri ca am stat in ploaie sa astept meciu..dar s-a facut vreun tam-tam despre meciu de la Bistrita??

Bineinteles ca s-a facut.Comentatorul meciului Gloria-Dinamo a recunoscut ca a fost somat telefonic de numeroase persoane,sa denunte blatul din teren.

A fost un meci jenant.In repriza a doua Bistrita nu a mai vrut sa joace,iar Dinamo abia se mai tinea in ghete de oboseala.Nu mai spun CA Corpodean le-a refuzat gazdelor doua penalty-uri clare in prima repriza.A fost tort diplomat.Mai mult decat blat.

I.N.Money03.10.2005 15:38
Bineinteles ca s-a facut.Comentatorul meciului Gloria-Dinamo a recunoscut ca a fost somat telefonic de numeroase persoane,sa denunte blatul din teren.

Asta am vazut si eu..si ei negau....ca e meciu corect..bla..bla ... :lol:

«12345»