FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-FCM Bacau

«1345»
Razvan90203.10.2005 15:57
Un meci asupra caruia terenul si-a pus amprenta , o prestatie destul de slaba a echipei noastre.Dar cele trei puncte ma bucura.

Tu esti normal cind faci afirmatiile astea? Cine si-a pus amprenta???? Jiji asupra lui seche sau invers? Voi sinteti exact ca hotul care striga "hotii".Aia de la Bacau parca regretau ca li s-a dat 11 m.

Virgil03.10.2005 16:02

Nu cred ca Dinamo avea nevoie de tortul asta diplomat.Pentru ca stiu sigur ca e o echipa onorabila,care stie sa piarda onorabil.

Sunt convins ca ei nu au vrut sa castige la modul asta.

Numai bistritenii si caraghiosul ala de Corpodean i-au impins spre aceast rusinos deznodamant.Ma gandesc ca la cata onorabilitate au,ar fi in stare sa ceara rejucarea meciului.Asa cum au facut-o si cu National in editia trecuta a Cupei.

Vedeti ca exista un precedent?Dinamo vrea sa rejoace si nu e lasata de Liga "comunista" a lui Dragomir.

ADRIAN PACURAR03.10.2005 16:32
Un meci asupra caruia terenul si-a pus amprenta , o prestatie destul de slaba a echipei noastre.Dar cele trei puncte ma bucura.

Tu esti normal cind faci afirmatiile astea? Cine si-a pus amprenta???? Jiji asupra lui seche sau invers? Voi sinteti exact ca hotul care striga "hotii".Aia de la Bacau parca regretau ca li s-a dat 11 m.

Ai grija cum vorbesti pe viitor da consider ca suntem capabili sa batem un nenorocit de bacau ca dracu nu e Rosenborg.

Razvan90203.10.2005 17:15

Ai grija cum vorbesti pe viitor da consider ca suntem capabili sa batem un nenorocit de bacau ca dracu nu e Rosenborg.

Exact cum intrebi tu acum daca nu sinteti in stare sa bateti un nenorocit de bacau, te intreb si eu daca anul trecut Dinamo nu era in stare sa bata o Alb-Iulia , ultima in clasament sau o Craiova deja retrogradata sau un Galati varza cu carne...fara sa apara acuzatii de blat din gura voastra.

Razvan90203.10.2005 17:34

Se implinesc 5 ani de la moartea UNICULUI CAPITAN Catalin HILDAN In semn de respect, toti dinamovistii din forumuri si-au asociat acest avatar. Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA IN PACE.

apophis_redblue03.10.2005 17:50

Croitoru ala a batut penalty-ul de parca in pauza campetitionala urmeaza sa vina la Steaua. Si pare a avea ceva fotbal in cap.

FanSteaua4Life03.10.2005 19:22
Exact cum intrebi tu acum daca nu sinteti in stare sa bateti un nenorocit de bacau, te intreb si eu daca anul trecut Dinamo nu era in stare sa bata o Alb-Iulia , ultima in clasament sau o Craiova deja retrogradata sau un Galati varza cu carne...fara sa apara acuzatii de blat din gura voastra.

Iti aduc aminte ca anul trecut alba-iulia si Otelul au luat puncte atat Stelei cat si rapidului, numai cu voi au jucat lejer, la fel ca si in meciurile de anul trecut cu bacaul, voi ati castigat detasat si nu sa spus nimik, noi am facut un egal la bacau si un 2 - 0 in Ghencea si sa vb de blat...toti lingai tin cu Dinamo, asa scapati mereu cu basma curata in fatza presei...asta e Dinamo...

Virgil04.10.2005 02:14
Se implinesc 5 ani de la moartea UNICULUI CAPITAN Catalin HILDAN In semn de respect, toti dinamovistii din forumuri si-au asociat acest avatar. Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA IN PACE.

Despre morti numai de bine.

Catalin a fost un mare jucator si un mare om.Dumnezeu sa-l odihneasca !

Ramon Sanchez Pizjuan04.10.2005 05:11

in semn de respect pt Catalin, toti dinamovistii sa-si puna avatarul asta. Cred ca Catalin din ceruri s-ar bucura.

zarboss04.10.2005 05:17

Dumnezeu sa-l ierte

alex_lef04.10.2005 05:30

ce dreaq vb dinamovistul asta pe situl nostru sau poate voi nu aveti site .Ce kkt vrei sa zici ca are bacaul forta sa bata Steaua in Ghencea uitati-va la voi cat de obositi sunteti o sa ne faceti de rusine in europa

zarboss04.10.2005 05:31

cu cine te certi ma ????? :twisted:

«1345»