FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-FCM Bacau

«12345»
sorin_77729.09.2005 04:09
scuzati ca am scris de 3 ori acelasi msg dar imi daduse o eroare , si am dat submit de 3 ori

s-a rezolvat... si eu am patit la fel... cred ca sunt niste probleme....

sorin_77730.09.2005 15:55

Credeti ca merita Cristea sa joace o repriza intreaga cu Bacaul? A aratat suficienta dorinta de a marca si chiar s-a miscat bine cu norvegienii. A avut o bara si o ocazie la lovitura de cap excelent lovita mingea.... Cred ca un gram de noroc nu i-ar strica...

Captain RedBlue30.09.2005 16:06

Daca-as fi in locul lui Oleg l-as lasa pe Cristea sa joace in a doua repriza, doar in conditiile in care as avea un rezultat lejer la pauza...N-as risca nici un experiment in conditiile in care avem un singur punct avans...Altfel, pot sa spun ca nu s-a miscat deloc rau la finalul meciului cu Valerenga...

sorin_77730.09.2005 16:09

bine, este adevarat ca este bine sa fie introdus cand avem 2 goluri avans la pauza... insa totusi nu il pot numi un experiment...

Captain RedBlue30.09.2005 16:36

Bine! Sa rectificam! NU ar fi un experiment, dar totusi nu i-as acorda increderea de a juca, decat atunci cand as fi sigur ca am un avantaj care mi-ar permite sa risc sa introduc un atacant care nu a mai inscris de mult timp. :(

UltraSS30.09.2005 17:58

Cristea e un jucator de contre si eu zic ca el e mai folositor rezerva titular a dar doar 3 goluri 2 cu liliecii si 1 cu Poli aman2 decisive ce-i drept :!:

I.N.Money30.09.2005 18:01

Am si eu o intrebare....astia au vreun psiholog la echipa?? poate lucreaza unu cu Cristea sa-l puna iara pe picioare

FanSteaua4Life30.09.2005 18:11

Am vb cu Cristea 2 minute la antrenamentul oficial al meciului cu Valerenga, era umpic suparat ca nu jaca titular, imi spunea ca asa nu o sa isi revina...

Bogdan4Steaua30.09.2005 18:44

S-a straduit mult la meciul cu Valerenga si s-a putut citi pe fata lui ambitia. Chiar mi s-a facut mila pentru ca imi dau seama prin ce trece baiatul asta. Sper sa fie introdus in cateva meciuri macar din postura de rezerva si sa dea goluri. Cred ca doua-trei goluri ar face mai mult decat o suta de sedinte la pshiolog.

Virgil01.10.2005 04:08

Personal cred ca poate fi folosit chiar din primul minut,pentru ca Bacaul nu cred ca va pune mari probleme echipei Stelare.

Jucand din primul minut,macar o repriza,va avea timp sa demonstreze ca si-a revenit.Nici macar nu trebuie sa dea gol ca sa ne dam seama ca joaca altceva decat pana acum.

Ce?Iacob,Dica sau altii marcheaza meci de meci?

ulivius01.10.2005 05:30

Cristea are valoare. Nu merge in campionat pt ca toate echipele care joaca cu Steaua se baga cu poponetu' in poarta. De asta are Iacob o asa mare importanta.

SteauaToronto01.10.2005 15:37

Daca nu vine ploaie mare si vant si imi schimba directia dishului Meciul Steaua-FCM Bacau va fi transmis in direct la fcsteaua.ro in mod text dar de fiecare data cand sunt faze importante se va pune video ca data trecuta cu Poli Iasi-Steaua!Va asteptam!

criminalu200501.10.2005 16:30
Daca nu vine ploaie mare si vant si imi schimba directia dishului Meciul Steaua-FCM Bacau va fi transmis in direct la fcsteaua.ro in mod text dar de fiecare data cand sunt faze importante se va pune video ca data trecuta cu Poli Iasi-Steaua!Va asteptam!

mai bine ii inviti pe stadion frate ca alfel daca ploua nu stiu ce ne facem...

Victorie e clara dar daca facem ca Barcelona cu zaragoza nu stiu care va fi rezultatu...

Radu mic01.10.2005 18:12

nu mai fiti asa de siguri!!! am mai vazut surprize de genul 1-1!!! ori cum bacaul e o echipa slaba si ar trebui s-o invingem fara mari problerma mai ales ca jucam in Ghencea!!!

FanSteaua4Life01.10.2005 20:43

deja au aparut speculatile...

"Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, l-a delegat pentru partida din această seara Steaua - FCM Bacau, pe Marius Martis "Centralul" din Focsani este unul dintre cei mai buni prieteni din lumea fotbalului ai presedintelui gruparii din Ghencea, Mihai Stoica.

MM i-a botezat fetita surorii lui Martiș si a participat de citeva ori la aniversarile zilei de nastere ale arbitrului. De asemenea, in urmă cu cîțiva ani, cind Martiș avea probleme in cariera de arbitru din cauza faptului că in cazierul sau figura condamnarea pe care a primit-o in 1995 pentru tilharie, Mihai Stoica i-a propus postul de director sportiv al gruparii din Ghencea. În cele din urmă insa Martiș a ales să continue in arbitraj după ce a fost reabilitat de justitie si a fost promovat in Divizia A de Ion Craciunescu.

De asemenea, in una din precedentele deplasari ale Stelei in cupele europene, Martiș a fost invitat de conducerea din Ghencea să calatorească impreună cu delegatia oficiala alaturi de alte personaje importante din fotbalul romanesc.

"Initial nu-l delegasem pe Martis insă a trebuit să fac niste schimbari si am ajuns la el in cele din urma Poate să fie prietenul lui Dumnezeu, dacă va gresi, va plati"

Ion Craciunescu

"Dacă aveti aceste informatii publicatii-le in ziar, eu ce să mai comentez? O voi face, dacă va fi cazul, după meci"

Gheorghe Chivorchian, presedinte FCM Bacau

"sunt soferul lui Martis acum nu pot vorbi"

La telefonul arbitrului focșănean a raspuns ieri o voce care semana cu cea a lui Martis dar atunci cind a auzit despre ce este vorba, persoana de la celalalt capat al firului a replicat: "De fapt, eu sunt soferul domnului Martis El este ocupat acum, reveniti peste 30 de minute". După o jumatate de ora Martiș n-a mai raspuns la telefon, iar peste alte două-trei minute si-a inchis celularul.

A facut puscarie in 1992

În urmă cu 13 ani, Marius Martiș a tilharit impreună cu trei prieteni un cetățean turc, caruia i-au furat 2.695 de dolari. Au fost toti arestati in acea seara insă Martiș a stat cel mai putin la inchisoare, de fapt pină pe 29 iunie 1992, ulterior avind să se dea si sentinta in dosarul sau: "Martiș Marius Marian este condamnat, pentru savirsirea infractiunii prevazute de articolul 211 al. 1, cu aplicare art. 75, litera a, la doi ani si două luni inchisoare. Instanta obligă inculpatul să achite catre stat suma de 50.000 de lei reprezentind cheltuieli judiciare". El a fost ulterior reabilitat, astfel incit cazierul sau este curat in acest moment.

E finul lui Nicu Gheară

Cunoscutul interlop este nasul de cununie al "centralului" din Focsani. La nunta sa, Martiș l-a avut ca invitat de onoare pe cintaretul Marcel Pavel, adus special de Gheară pentru a-i face pe plac actualului arbitru.

Protasov: "sunt nelinistit"

Desi echipa sa e neinvinsă in Divizia A si joi seară s-a calificat in grupele Cupei UEFA, Oleg Protasov a spus că se teme foarte mult de partida din această seara cu FCM Bacau. "Am o neliniste de fiecare dată după un meci reusit in cupele europene, pentru că trebuie foarte multă atentie. Trebuie să uitam de meciul cu Valerenga si să dam totul pentru cel cu FCM Bacau", a declarat ucraineanul de pe banca roș-albastrilor."

Am spus eu ca presa va specula ceva, sa vedeti ce va iesi daca va castiga Steaua la scor si daca vor fi greseli de arbitraj...

Virgil02.10.2005 02:00
deja au aparut speculatile......

Nu trebuie sa ne sperie acest lucru.Pentru ca Steaua nu are nevoie de ajutorul arbitrului pentru a invinge pe FCM Bacau.

In alta ordine de idei,consider ca e bine sa se stie cine e Martis,sa cunoastem putin din trecutul lui.

Nu mi se pare deloc ca ne-ar afecta cu ceva speculatiile lor.

Ma gandesc ca nu cumva Martis sa se sperie si sa avantajeze Bacaul pentru a nu da nastere la interpretari.

FANATIK RED-BLUE02.10.2005 04:36

Ce dracu', tocmai pe asta l-a gasit Craciunescu sa il convoace. In loc sa evite speculatiile, olteanu' gafeaza prin delegarea "omului in negru". Sper sa fie un arbitraj corect.

ADRIAN PACURAR02.10.2005 05:29

Am devenit si noi paranoici chiar daca este prieten cu MM poate sa reuseasca o prestatie corecta.Intrebarea ar fi urmatoarea , ce cauta oameni care au facut puscarie in arbitraj.

Captain RedBlue02.10.2005 05:53
...ce cauta oameni care au facut puscarie in arbitraj.

La asta ar trebui sa raspunda Ionica, Mitica si Mircica! Din pacate, mai mult ca sigur, va fi o intrebare retorica!

Si ce naiba au gasit tocmai arbitrul asta? Vad deja comentariile inamicilor nostri...Oricum ar castiga Steaua si la orice scor, arbitrul va fi cel care a ``avantajat-o``!

ADRIAN PACURAR02.10.2005 06:19

Aici ai dreptate dar Complexul Steaua este prea mare pentru ei.Sunt prea complexati..

DRUGHI02.10.2005 06:43

a aflat careva daka se mai joaca pe potopul asta, eu sincer sa fiu daka ploaia se va mentine in ritmul asta cu siguranta meciul se va amana...NASPA NU VREAUA, sa speram ca se va opri ploaia.

I.N.Money02.10.2005 07:05

La cum ploua...sa speram ca se opreste...

alex_lef02.10.2005 08:15

ce mai vb atat cu astia nu stam la discutii in caz ca terenul nu se va prezenta in conditii bune (sigur asa va fi) vreau 3 puncte si atat

PS:POATE incuraca gloria pe javre

Captain RedBlue02.10.2005 09:43

Gloria-Dinamo la pauza 1-0...Poate ramane asa...Noi sa batem diseara...Ne distantam la 4 puncte...Si le facem cu mana la catei! :lol:

SteauaToronto02.10.2005 09:44

GOOOOOOOL GLORIA! Gloria 1-0 Dinamo! Debia m-am trezit si uite o veste buna! :D

«12345»