FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-FCM Bacau

«12345»
Captain RedBlue26.09.2005 12:25
Ce tot va mai faceti probleme ca Dinamo ar putea fi invinsa de Gloria.

Nu i-ati vazut aseara contra egalei Feyenoord-ului?

Si Gloria cine mai e de cand a venit antrenor Sabau ?

Zero Barat.

Singurul lucru serios,ar fi sa privim numai in gradina noastra si sa avem grija sa nu ni se usuce castravetii. :)

Numai astfel putem ajunge primii la linia de sosire.

si inca ceva...ar mai trebui aduse niste rasaduri... :wink:

Bine spus...niste rasaduri proaspete n-ar strica deloc...mai ales ca unele n-au prea prins si s-au cam ofilit...o fi din cauza inundatiilor?... :?

Virgil26.09.2005 12:27

Sigur ca da.

Dar pana in intersezon,mai rabdam.Ne facem treaba cu ce avem.Inclusiv cu Paraschiv,un "castravete" ale carui prestatii sunt foarte atent monitorizate de persoane de bine.

Captain RedBlue26.09.2005 12:30

Rabdam...ce sa-i faci?...oricum un rasad bun prinde mai bine la primavara...ca-i timpu` favorabil si vegeteaza mai bine...

Virgil26.09.2005 12:31

Cine se pricepe,stie. :)

Sau mai bine,cine intelege,stie. :D

(Pentru ca imi place Albert)

I.N.Money26.09.2005 13:20

Ii batem rau...doar nu ne incurca prietenu Seche?? :lol:

montreal26.09.2005 13:29

meciurile care vor decide Campioana de toamna

sunt :

Farul- Steaua

Rapid- Steaua

CFR Cluj- Steaua

Daca in cele 3 meciuri, Steaua pierde cel mult 3 puncte atunci va conduce la sfarsitul turului

daca nu, atunci Dinamo va fi primul loc fara nici o emotie, turul e f usor pentru ei.

zarboss26.09.2005 13:55
meciurile care vor decide Campioana de toamna

sunt :

Farul- Steaua

Rapid- Steaua

CFR Cluj- Steaua

Daca in cele 3 meciuri, Steaua pierde cel mult 3 puncte atunci va conduce la sfarsitul turului

daca nu, atunci Dinamo va fi primul loc fara nici o emotie, turul e f usor pentru ei.

ma eu cred ca la constanta e mai greu...ca CFR-ul e greu de crezut ca va face fata .. asta si lipsei de pregatire datorita parcursului european de asta vara... iar rapidul e in deriva .. si poate nu isi mai revine..

dar eu zic sa stai linistit ca nu se stie de unde sare norocu.. nu se stie nici Dinamo.. ce o sa faca...mai e..

sorin_77726.09.2005 14:17
...

si inca ceva...ar mai trebui aduse niste rasaduri... :wink:

Da exact, niste rasaduri... ca seminte stricate avem... poate la iarna...

PS: Nu va faceti probleme, Dinamo va pierde 3 jucatori importanti in iarna... Noi probabil unu... dar are deja inlocuitor...

Cu Bacul nu imi fac probleme... Deplasarile grele (rapid, Farul, CFR) sunt binevenite acum in tur... o sa avem un retur cu echipe grele acasa... Singura deplasare grea va fi in groapa javrelor....

Virgil27.09.2005 01:57

Toate deplasarile sunt grele.In general.Si nu numai pentru noi.Pentru toti.

Toate cele trei deplasari ale noastre sunt foarte grele.

Nu cred totusi ca vom pierde.

La Constanta desi suntem mai mereu clientii Farului in ultima vreme,e posibil sa luam cel putin un punct.Desi daca vom juca precum la Iasi,probabil ca le vom lua pe toate.

La Cluj am invins si in sezonul trecut.Dupa ce ne-au rupt la picioare.E de asteptat sa le-o tragem si acum.

In Giulesti meciul e deschis oricarui rezultat.Desi la romantismul lor de acum,mai degraba le-o varam noi de cel putin trei ori in ate.

Sa dea ei mai mult de atat?

Nu a reusit nici Dinamo.

Si oricum,Rapidul nu e Dinamo.

Iar Steaua e Stea

Punct.

FanSteaua4Life27.09.2005 04:43

Cu siguranta rapidul este intr-o pasa proasta, de revenirea lor depinde meciul de joi, daca se vor califica vor avea un moral bun, daca nu vad timpuri sumbre pentru ei...

zarboss27.09.2005 05:08
Cu siguranta rapidul este intr-o pasa proasta, de revenirea lor depinde meciul de joi, daca se vor califica vor avea un moral bun, daca nu vad timpuri sumbre pentru ei...

daca nu se califica in grupele UEFA .. o sa fie vai de mama lor .. Copos a anuntat ca va lua masuri drstice impotriva echipei.. daca se baga asta nu cred ca isi mai revine rapid anul asta.. si asta e bine :twisted: :twisted: :twisted:

Grinch27.09.2005 12:43

Din cate stiu eu dupa meciul cu Feyenoord idiferent de rezultat vor fi demisi Lucescu si Vama , presedinte vine Gino Iorgulescu , antrenor e posibil un strain si cam atat stiu , iar Nationalul va fi vandut unor oameni de afaceri din Craiova ...inca odata spun : Nimic nu e sigur . Oricum asta nu prea ar trebuie sa ne intereseze ...CRApid

montreal27.09.2005 14:38

lasa Rapidul uite ce se intampla la noi:

"Societatea care administreaza clubul nu are bani, dar jucatorii vor lua compensatii din alte parti, de la alte firme. Sa vedem ce societati vom gasi pentru a da primele, poate familia sau nepoii mei..."

Ciobanul a declarat ca este posibil sa nu ajunga la meciul cu Valerenga de la Constanta. "Gandurile mele sunt mai multe pentru Romania decat pentru fotbal", a spus Becali.

NO COMMENT

Virgil27.09.2005 14:57

Cu alte cuvinte,pe Steaua o conduce,acum se gandeste sa conduca si Romania.

E foarte clar.

montreal27.09.2005 15:28

Dupa cum se vede, o conduce la groapa.

Asta se crede Salvatore della patria; Steaua este doar o unealta, se foloseste de ea.

zarboss27.09.2005 15:32

"Societatea care administreaza clubul nu are bani, dar jucatorii vor lua compensatii din alte parti, de la alte firme. Sa vedem ce societati vom gasi pentru a da primele, poate familia sau nepoii mei..."

Ciobanul a declarat ca este posibil sa nu ajunga la meciul cu Valerenga de la Constanta. "Gandurile mele sunt mai multe pentru Romania decat pentru fotbal", a spus Becali.

NO COMMENT

vrajeala de cioban...are bani stati fara grija... acu vrea sa sensibilizeze poporul... si cand ii vine o oferta concreta pe Radoi... declara ca se gandeste la fotbal... asa subit

FanSteaua4Life28.09.2005 04:06

NO COMMENT

vrajeala de cioban...are bani stati fara grija... acu vrea sa sensibilizeze poporul... si cand ii vine o oferta concreta pe Radoi... declara ca se gandeste la fotbal... asa subit

Am mai zis, de la Becali te poti astepta de la orice, asta se joaca cu nervi nostri...

zarboss28.09.2005 06:22

nu se joaca ... isi bate joc !!!!

Teoctist28.09.2005 06:48

Becali nu stie sa exprime clar ceea ce gandeste,ce simte.De aceea provoaca de foarte multe ori confuzii.In detrimentul lui,fara discutie.

Pacatul lui e ca nu stie sa taca,sau sa vorbeasca printr-un purtator de cuvant.

Actiunile sale sunt surprinzatoare si hotarate.Ganditi-va cum l-a vandut pe Neaga si ce scandal imens a produs.Un om cerebral ne-ar fi pregatit cu ceva timp in urma,pentru ca la sosirea momentului vanzarii sa fim oarecum impacati cu ideea.

Becali este un om simplu,vanitos,care face asa cum il taie pe el capul.

Comportamentul lui este aidoma celor din mediul in care s-a invartit.

Virgil28.09.2005 08:07

In plus mister GB nu este un stejar.

Este o biata trestie in bataia vantului.

Inainte de ultimele alegeri il critica si satiriza pe Basescu,acum ii pupa mana.

Cu Iliescu,Nastase si compania,procedeaza exact pe dos.I-a adulat,le-a cantat osanale pe vremea cand erau la putere.

Acum ii injura si din comunisti nu-i scoate.

Va las pe voi sa spuneti ce caracter are.

sorin_77728.09.2005 17:28

Mai usor cu Becali, aici joaca Steaua cu Bacaul... Deviati fratilor...

Vorbiti mai bine de ce are nevoie Steaua ca sa inscrie tot atatea goluri bacaului... ca si rivalii? Trebuie sa ii luam la golaveraj.

steaua_forewer28.09.2005 20:27

bine zis sorin_777 , aici se vorbeste de meciul cu bacaul si in plus nu vad nimic interesant de discutat despre Gigi .....cat depre jocurile din campionat avem 3 deplasari infernale cu toate ca avem sanse sa le castigam p toate , rapid , Farul si Cluj sunt echipe incomode :?

steaua_forewer28.09.2005 20:30

scuzati ca am scris de 3 ori acelasi msg dar imi daduse o eroare , si am dat submit de 3 ori

Teoctist29.09.2005 01:29
Vorbiti mai bine de ce are nevoie Steaua ca sa inscrie tot atatea goluri bacaului... ca si rivalii? Trebuie sa ii luam la golaveraj.

Cred ca ar trebui sa avem echipa cainilor,sa-l avem antrenor pe Andone,sa jucam in Groapa,iar conducator sa fie celalalt Becali. :)

Lasand gluma la o parte,nu cred ca avem nevoie de nimic.Nu ne lipseste nimic.Trebuie doar sa vrem.

In ce priveste golaverajul,nu cred ca e esential.

La puncte ar fi indicat sa-i luam.

sorin_77729.09.2005 03:57

la puncte i-am luat si asa sa ramana pana la fluerul final al campionatului... 1 punct ii darama pe caini... ori sa fie complexati toata viata... 1 punct dupa care sa alerge alte 23 de partide si sa nu il recupereze.... :lol:

«12345»