Urmatorul meci in campionat este pe Ghencea cu Bacaul...3 puncte obligatorii.
Urmatorul meci in campionat este pe Ghencea cu Bacaul...3 puncte obligatorii.
meci fara probleme dupa parerea mea ![]()
om trai si om vedea
Steaua - FCM Bacau.
Un meci intre campioana tarii si ocupanta locului 11 in actualul sezon.
Un meci care se joaca in Templul Fotbalului Romanesc.
In sfarsit un meci in care emotiile nu ar trebui sa existe.
Pentru ca Steaua a marcat 14 goluri si a primit doar 3.Iar Bacaul aproape pe dos.A marcat 3 si a primit 9.
Dintre care 6 de la Dinamo.
Facand o comparatie,ar trebui sa dam si noi cel putin 6.
Dar noi ratam foarte mult,si in plus avem si bun simt.
Suntem gazde.Cred ca le vom da 5.Pentru ca intr-un fel avem motive sa nu-i distrugem.
Probabil ca va interveni si Sechelariu la Gigi,in momentul in care va fi 5-0.Iar Gigi,inima larga cum il stim,ii va face un semn cu mana lui Protasov pentru a opri ploaia de goluri.
Probabil ca daca terenul se va prezenta in foarte bune conditii pentru joc,SuperSteaua va face si spectacol.
Negresit meciul asta trebuie vazut.
Pe astia ii batem singur am curaj sa fac si pariu
ca nu ne incurca frati nostri de la bacau pe noi
. Asa ca ramanem tot pe primu loc!! FORZA Steaua!!
Ba eu zic ca in tur or sa se incontreze tare, dupa care, in retur si mai ales daca avem nevoie de puncte, vor juca normal, fara ambitii nemasurate. Anul trecut Seche plangea ca nu ne-au batut si nu cred ca juca teatru.
Per total, sa zicem meci usor, dar sa-l tratam cu seriozitate ca sa evitam surprizele.
ALLEZ
Eu zic sa nu luam meciul in ras, avem joi meci in UEFA care poate sa oboseasca putin echipa apoi moldovenii vor veni probabil sa joace la ciupeala - o sa joace pe contra-atac si ambitionati de Seche care vrea sa-l bata pe prietenu Jiji.
Nu avem voie sa pierdem nici un punct in campionat, indiferent ca jucam cu Bacaul ori altcineva, mai ales dupa ceea ce vedem ca se intampla in meciul Dinamo-Rapid! Suntem pe primul loc si acolo vom ramane daca nu le dam posibilitatea cainilor sa ne-ajunga!
Avem un meci aparent usor cum a fost si cel de la Tg. Jiu...aceleasi speculati in presa privind prietenia lui Jiji cu patronii respectivelor echipe...Steaua ar trebui sa joace cu determinare la fiecare meci fie el si cu o divizionara B sa nu se intample cum sa intamplat cu Rapid II...Sper sa ramanem pe primul loc...
Meciul cu Bacau este unul din alea in care nu am emotii
Ma duc la meci ca la teatru... Batem cu 4-0 maxim si vedem hatrick Dica... 3 puncte si in continuare lideri... Este un meci pentru marirea golaverajului...
Steaua are meci un meci usor etapa viitoare care ar trebui sa mai aduca trei puncte. Conditia este ca jucatorii sa fie concetrati si sa ineapa bine meciul. daca nu facem greseli copilaresti si nu ne complicam singuri viata, jocul o sa fie un spectacol dupa modelul Otelul si National. Pronostic 4-0
sunt curios ce speculati vor aparea in presa daca Steaua ar invinge la scor...
s-a creeat un precedent: Dinamo-Bacau 6-0... deci ar fi chiar mari prosti ziaristi daca ar nascocii ceva...
s-a creeat un precedent: Dinamo-Bacau 6-0... deci ar fi chiar mari prosti ziaristi daca ar nascocii ceva...
Pai asa sa intamplat si anul trecut...Dinamo si Rapid au castigat la scor si nu sa spus nimik iar cand a castigat Steaua cu 2-0 sa spus ca ar fi fost blat cu toate ca Bacaul nu castigase nici un meci in deplasare de mult timp...
Este adevarat, pe vremea lui Paunescu Bacaul a batut in Ghencea cu 5-1!!! De cand e GG mare prieten cu Seche... nu s-a mai intamplat mare lucru la noi... Dar si Steaua e alta...
oricum cred ca suntem obligati sa gastigam....mai ales la noi acasa
Astea sunt 3 puncte obligatorii pe care trebuie sa le luam si poate cine stie gloria va scoate un egal cu Dinamo!
Astea sunt 3 puncte obligatorii pe care trebuie sa le luam si poate cine stie gloria va scoate un egal cu Dinamo!
Greu de crezut ca se va impiedica Dinamo la Gloria... nu pot sa cred asta... Poate cu CFR-ul dar mai vedem...
cam greu de crezut ca gloria va bate ... e tata jean acolo.. si el stie cel mai bine reteta la prajituri
Astea sunt 3 puncte obligatorii pe care trebuie sa le luam si poate cine stie gloria va scoate un egal cu Dinamo!cam greu de crezut ca gloria va bate ... e tata jean acolo.. si el stie cel mai bine reteta la prajituri
Gloria de la venirea lui Sabau sa schimbat, insa el este dinamovist, totu este posibil...
s-a schimbat .. tot padureanu trage sforile .. stai linistit...
este un meci aparent facil , dar trebuie sa fim atenti , si sa castigam inca 3 puncte in clasament pronostic 2-0
Ce tot va mai faceti probleme ca Dinamo ar putea fi invinsa de Gloria.
Nu i-ati vazut aseara contra egalei Feyenoord-ului?
Si Gloria cine mai e de cand a venit antrenor Sabau ?
Zero Barat.
Singurul lucru serios,ar fi sa privim numai in gradina noastra si sa avem grija sa nu ni se usuce castravetii. ![]()
Numai astfel putem ajunge primii la linia de sosire.
Ce tot va mai faceti probleme ca Dinamo ar putea fi invinsa de Gloria.Nu i-ati vazut aseara contra egalei Feyenoord-ului?
Si Gloria cine mai e de cand a venit antrenor Sabau ?
Zero Barat.
Singurul lucru serios,ar fi sa privim numai in gradina noastra si sa avem grija sa nu ni se usuce castravetii.
Numai astfel putem ajunge primii la linia de sosire.
si inca ceva...ar mai trebui aduse niste rasaduri... :wink: