Cea mai mare dezamagire a mea a fost ca nu a stat "nea Jiji" pe banca,ar fi fost amuzant sa vedem panarama cum face pe antrenorul.
Meciul nici nu a mai contat,asa cum nu mai conteaza ce facem in aceste ultime meciuri,ce am facut in acest campionat si probabil ce vom face in urmatorul.Steaua a dominat,dar ca de obicei a dominat steril si a pierdut in fata unei echipe caraghioase in aparare.Balint nu va ajunge departe cu aceasta mentalitate defensiva si incep sa inteleg de ce Iancu e nemultumit de el. Steaua e in cea mai catastrofal perioada din ultimii 40 de ani si timisorenii abia ne-au batut.
Felicitari,Jiji,ti-ai desavarsit opera in acest sezon la Steaua si as vrea sa numar cateva din "realizarile" care ti se pot atribui,direct sau indirect:
-impunerea amatorismului si a nepotismului la acest club
-lipsa investitiilor in transferuri la un club ca Steaua,daca nu mai ai bani pleaca tata,nu-ti bate joc de istoria acestui club.E jenant faptul ca jucatorii trebuie sa-si cerseasca un drept,si anume banii din salariu(indiferent de cat de bine sau rau joaca)
-aducerea antrenorilor doar pentru a multumi tribuna,ca sa nu mai vorbesc ca acestia trebuie sa fie servili pentru a-i face pe plac patronului.
-stricarea imaginii a acestui club din toate punctele de vedere.
-lipsa trofeelor in acest sezon,ca si in precedentele doua.
-eliminarea Stelei din Europa(ma antepronunt insa cred ca asa va fi)
-nici o victorie in derby-uri,cu exceptia meciului cu Urziceni(daca nu era fundul lui kapetanos nici pe astia nu-i bateam).
-pozitionarea pe locurile 4-7 in acest retur.
-cel mai slab atac dintre toate echipele cu pretentii la titlu.
Si ar mai fi multe altele,insa nu mai am rabdare sa le tastez.Concluzia trista au tras-o antenistii,si anume ca Steaua ataca in ultimele minute cu Litu si rusu.Nu stiu daca sa ma pufneasca rasul sau plansul.Trofee zero,campanie europeana aproape inexistena(exceptia galata),joc zero,transferuri 80% ratate,fani divizati.Becali a facut mai mult rau Stelei decat 10 Borcea la un loc.
Dar hai sa privim viitorul. Ce ne asteapta sezonul viitor?
TRANSFEURI. Greu de crezut ca ciobanul va scoate bani pentru niste jucatori decenti,avand in vedere ca zis ca nu prea ii mai pasa de Steaua,doar baga bani si atat,nu se mai "implica".S-ar putea aduce jucatori bunicei si cu un buget mic,insa ti-ar trebuie niste profesionist care sa-i vada la lucru.Are Steaua asa ceva? Nu prea cred.
ANTRENOR. Cine ar fi destul de tampit incat sa vina la Steaua acum? Raspunsul e simplu.Un om care nu mai are de pierdut la capitolul imagine si care sa fie un om servil.Nu cred ca Becali se poate schimba in relatia sa cu antrenorii iar din cate am vazut Becali nu invata din greseli ci le repeta la nesfarsit.
LOT. Putinii fotbalisti buni o sa fie vanduti ca sa faca Jiji rost de bani. O sa ramanem cu cei care nu pot fi vanduti iar restul lotului o sa fie format din tineri.Deci puteti sa spuneti adio de acum titlului sau a cupei.Poate cineva sa-i zica ceva lui Jiji cand va baga tineretul? Cand o sa fie criticat o sa zica "pai nici asa nu va place?".De unde sa stie saracul ca o echipa buna e una formata din veterani+tineri,asezati corect in teren,pe pozitiile lor preferate,de catre un antrenor priceput.
Pana cand neamul stelist nu-si va da seama ca Becali e principalul vinovat pentru dezastrul de la echipa,vorbim in gol.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.