FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Timisoara - Steaua 1 - 0 (1 - 0)

«18910»
Marius23.05.2009 07:55

hai ma, ce mare tragedie e ca nu jucam in UEFA la anul'? eu unu' ma bucur oarecum de aceasta infrangere, macar pentru faptul ca jijelu' nu a iesit la TV sa-mi spuna ce antrenor tare e

@ Mo, nu te mai contrazice singur :D

PS: Fara off-topic, nu discutam despre Vadim aici

El s-a ridicat pentru propriul lui interes. Daca se ridica pentru un abuz, nu-l chema pe Jiji sa candideze pe listele PRM...

Viata mea nu este perfecta, dar nici Vadim nu este cel mai mare patriot al tarii. Un

Viitoarele postari referitoare la acest personaj vor fi considerate off-topic

MoWeed23.05.2009 08:00

M-a luat valu mah :D Eram si eu obosit, ce vrei :)

greenyes23.05.2009 08:09
Si-a facut simplu calculele: impreuna cu Becali incearca sa mobilizeze acea plaja a electoratului, nationalista si iubitoare de crestinism...

Cu aceste cuvinte ai dat cu noroi in toti crestinii si nationalistii care nu au nici in clin nici in maneca cu acest personaj.

A fi nationalist si crestin nu inseamna ca vadid e idolul tau.......

Legat de Steaua.....

Am mai spus o de cateva ori. degradarea Stelei seamana izbitor cu degradarea neamului romanesc continuata mai "profesionist" dupa 89. Dar daca Steaua chiar va muri NOI suntem cei mai mari vinovati.

NOI stim ce a INSMENAT Steaua (majoritatea, sper) si totusi i am permis acestui cancer sa ne calce in picioare!

ISTORIA Stelei ne a fost la indemana si totusi am plecat capul cand cei care au facut istorie au fost terfeliti de ...cancer......(bine ca ar mai fi si problema cealalta, unii dintre ei s au lasat calcati in picioare benevol...asta i alta mancare de peste, sa fie sanatosi sau amcar sa realizeze ca prin asta au pus si ei umarul la situatia actuala a clubului care i a facut faimosi)!

Chiar daca am inceput mai tarziu decat ar fi trebuit sper sa continuam eliberarea Stelei altfel, viitorul pentru Steaua inseamna disparitie sigura sau o FOARTE LUNGA PERIOADA de regasire a IDENTITATII.

Bogdan4Steaua23.05.2009 09:39
Cu aceste cuvinte ai dat cu noroi in toti crestinii si nationalistii care nu au nici in clin nici in maneca cu acest personaj.

A fi nationalist si crestin nu inseamna ca vadid e idolul tau.......

Tocmai. Vorbeam de faptul ca acesta e publicul pe care vrea sa il atraga cu aceasta propaganda. Asta nu inseamna ca toti nationalistii si crestinii il vor vota pe Vadim. Sa nu incurcam borcanele!

Offtopic din nou pe tema Vadim, data viitoare imi dau auto-warning... :hypocrite:

redondo23.05.2009 09:55

@Le Reseau Pansant

Platini are numai schimbari in cap.A dat de altfel organizarea Euro Poloniei si Ucrainei in detrimentul Italiei. Europa League este tot ca si UEFA dar are unele modificari...spre ex. vor fi grupe de cate 4 si se vor juca cate 12 meciuri pe grupa,exact ca la Champions League.

In legatura desfintarea Cupei Cupelor,era necesar sa se intample acest fapt deoarece marile echipe nu mai trageau deloc la Cupe si astfel era o competitie foarte slaba. Daca te uiti ce echipe erau calificate in sferturi la ultima editie,te doare capul.

@Bogdan

Pe Vadim nu trebuie sa-l vezi ca idol doar din punct de vedere politic.Pe mine unul m-a impresionat inca din 98,dar repet,fiecare are parerea lui...oricum nu va castiga niciodata.

cornisa5825.05.2009 14:14
Cu ceva ani in urma, tineam cu o echipa, se numea STEAUA pe atunci... era cea mai buna echipa din Romania… Cu trecerea anilor aceasta echipa a disparut…

Mi-e dor de Steaua! :(

Ofer recompensa pentru cine mi-o aduce inapoi :wall:

Eu încã mai sper cã aceeia echipã va fii refãcutã care a fost odatã Steaua pentru cã aceastã echipã e tot ce na fost Steaua pînã acum

«18910»