Si-a facut simplu calculele: impreuna cu Becali incearca sa mobilizeze acea plaja a electoratului, nationalista si iubitoare de crestinism...
Cu aceste cuvinte ai dat cu noroi in toti crestinii si nationalistii care nu au nici in clin nici in maneca cu acest personaj.
A fi nationalist si crestin nu inseamna ca vadid e idolul tau.......
Legat de Steaua.....
Am mai spus o de cateva ori. degradarea Stelei seamana izbitor cu degradarea neamului romanesc continuata mai "profesionist" dupa 89. Dar daca Steaua chiar va muri NOI suntem cei mai mari vinovati.
NOI stim ce a INSMENAT Steaua (majoritatea, sper) si totusi i am permis acestui cancer sa ne calce in picioare!
ISTORIA Stelei ne a fost la indemana si totusi am plecat capul cand cei care au facut istorie au fost terfeliti de ...cancer......(bine ca ar mai fi si problema cealalta, unii dintre ei s au lasat calcati in picioare benevol...asta i alta mancare de peste, sa fie sanatosi sau amcar sa realizeze ca prin asta au pus si ei umarul la situatia actuala a clubului care i a facut faimosi)!
Chiar daca am inceput mai tarziu decat ar fi trebuit sper sa continuam eliberarea Stelei altfel, viitorul pentru Steaua inseamna disparitie sigura sau o FOARTE LUNGA PERIOADA de regasire a IDENTITATII.