FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Timisoara - Steaua 1 - 0 (1 - 0)

«178910»
MoWeed22.05.2009 23:18
Marcule esti beat? Acum la ora asta? Valentin era angajat? Tu ai fata sa vorbesti de Vadim? Din punctul meu de vedere poti sa zici ce ai chef de Becali.Dar nu de Vadim,care e unul dintre cei mai destepti si cititi oameni pe care i-a avut aceasta tara.

Valentin era ANGAJAT al Institutului de cercetare de la Turnu Magurele.

Vadim este intr-adevar un om citit, dar este un jeg. Iti dai seama ce caracter are cand vezi cum se porcaieste cu lumea din politica. Dimpotriva, acest om care se poate pupa cu un om pe care-l injura acu cateva luni, nu are ce cauta in viata publica. Daca era intr-adevar un om cult, nu recurgea la asemenea jigniri.

Apropo, mi-se pare o jignire la adresa romanilor care poseda creier, ca un om care l-a lins in fund pe Ceausescu sa faca acum pe dizidentul si pe nationalistul...

Este o jignire la adresa oamenilor de valoare pe care i-a avut tara asta sa-l pui pe Vadim in grupul lor.

PS: Fara off-topic, nu discutam despre Vadim aici

Adrian22.05.2009 23:19
Marcule esti beat? Acum la ora asta? Valentin era angajat? Tu ai fata sa vorbesti de Vadim? Din punctul meu de vedere poti sa zici ce ai chef de Becali.Dar nu de Vadim,care e unul dintre cei mai destepti si cititi oameni pe care i-a avut aceasta tara.

Mai destept chiar decat tine? Nu se poate!!!

Hai mah, totusi, raspunde:

Suporterul cui vei fi saptamana care vine?

Al Stelei sau al craiovei?

ovidiu1122.05.2009 23:20

Bai frate, eu vad ca ai idoli de seama, mai intai un cioban, apoi un mosneag senil.

Asta e forum despre Steaua. Iar, referitor la Steaua, citeste si tu articolul asta: w w w.gsp.ro/fotbal/Liga-1/nu-e-Steaua-e-o-gluma-139456.h t m l

N-o fi in totalitate adevarat, insa faptul ca am ajuns in situatia in care un ziar scrie astfel de lucruri despre noi, e cat se poate de trist.

Daca tu nu vezi care-s problemele, inseamna ca ai ceva la cap. Daca le vezi, inseamna ca nu esti stelist

N-am avut nicio intentie de a jigni, ci doar de a prezenta realitatea in ceea ce te priveste.

redondo22.05.2009 23:22

@Mo Weed

Da,corect,era angajat al acelui institut.Am crezut ca se referea la el ca angajat al Stelei.Ii cer scuze lui Marcu pe aceasta tema.Dar sa-l faci jeg pe Vadim....el nu s-a ridicat pt Becali, ci impotriva unui abuz.

@Adriane

Chiar nu pot sa spun.

@Ovidiu

Vadim chiar e idolul meu.Si?

MoWeed22.05.2009 23:24
Dar sa-l faci jeg pe Vadim....el nu s-a ridicat pt Becali, ci impotriva unui abuz.

El s-a ridicat pentru propriul lui interes. Daca se ridica pentru un abuz, nu-l chema pe Jiji sa candideze pe listele PRM...

ovidiu1122.05.2009 23:26
@Ovidiu

Zi si de Jiji, macar sa stim o treaba. Apoi recunoaste si ca vei tine cu Craiova saptamana viitoare, caz in care, avand in vedere ca asta e un site al Stelei, mi se pare ca sunt motive suficiente sa nu ti se mai citeasca postarile pe-aici.

redondo22.05.2009 23:27
El s-a ridicat pentru propriul lui interes. Daca se ridica pentru un abuz, nu-l chema pe Jiji sa candideze pe listele PRM...

Sper sa ai tu o viata atat de perfecta incat sa nu te rusinezi mai tarziu ca l-ai numit jeg pe unul dintre cei mai mari patrioti ai tarii.

@Ovidiu

Becali nu va fi niciodata idolul meu. Il salut cu aceasta ocazie pe Kaycee,care a inteles exact ce am vrut sa spun.

Adrian22.05.2009 23:32

Bai...deci...e clar ca vadim e eroul lui redondo.

Pai, haideti sa comparam:

Vadim era mare comunist inainte de 89 si, cum a venit razmerita, un-doi a tradat si a schimbat partea.

Caracterul tradator se vede si la redondo. Pe langa faptul ca se da Stelist desi el e suporter al universitatii Craiova, redondo a aratat calitati clare de benedict arnold. A fost pro Lacatus atat timp cat becalii a fost pro-Lacatus. In momentul cand Gigi a zis ca nu mai e cu Laca, hopa si redondo a sarit sa il arda :D

Probabil ca el a intermediat intalnirea dintre Gigi si vadim. Cred ca ziua in care s-au impacat aia doi a fost cea mai fericita zi din viata lui :D

Bah redondo, ziceai ceva de o viata, nu stiu ce.

Nu te cheama viata la ea?

Du-te mah, nu mai sta pe aici!

MoWeed22.05.2009 23:35

Viata mea nu este perfecta, dar nici Vadim nu este cel mai mare patriot al tarii. Un patriot nu ar fi pupat in c*r comunistii NICIODATA! Pentru un patriot adevarat, beneficiile materiale care le-ar primi in urma tradarii tarii sale nu ar conta

Uite-ti aici idolul cat de cult si civilizat este. Nu are ce cauta in viata publica...

http://www.youtube.com/watch?v=uP-D5u3yh7o...feature=related

Orice replica referitoare la C.V.Tudor pastreaz-o pentru tine.

Viitoarele postari referitoare la acest personaj vor fi considerate off-topic

redondo22.05.2009 23:36

Pai am recunoscut ma ca am gresit la faza cu Lacatus. Tu ai avut dreptate si eu m-am inselat. Dar tu l-ai atacat de la inceput,in vreme ce eu l-am asteptat sa vad ce poate...apoi normal ca l-am atacat,dar doar ca antrenor...niciodata ca om.

O zi fericita din viata mea a fost cand Vadim l-a numit "maimuta curentata" sau "ai freza de berbec cret".A fost singurul care i-a inchis gura,spre deosebire de altii care se multumeau cu replica...ne vedem la tribunal.

kaycee22.05.2009 23:39
Sper sa ai tu o viata atat de perfecta incat sa nu te rusinezi mai tarziu ca l-ai numit jeg pe unul dintre cei mai mari patrioti ai tarii.

@Ovidiu

Becali nu va fi niciodata idolul meu. Il salut cu aceasta ocazie pe Kaycee,care a inteles exact ce am vrut sa spun.

sunt aproape sigur ca si restul au inteles ce vrei sa transmiti doar ca nu putem fi de acord cu tine. curios este faptul ca in situatia actuala si subiectiv pana la extrem sa fii si tot nu mai poti nascoci motive pt care Becali ar trebui sa ramana patron.

redondo22.05.2009 23:45
sunt aproape sigur ca si restul au inteles ce vrei sa transmiti doar ca nu putem fi de acord cu tine. curios este faptul ca in situatia actuala si subiectiv pana la extrem sa fii si tot nu mai poti nascoci motive pt care Becali ar trebui sa ramana patron.

Sunt realist,nu subiectiv. Ofera tu o alternativa mai buna acum si eu te ascult.S-a oferit cineva care sa cumpere Steaua?

Bogdan4Steaua22.05.2009 23:46

Nu ca ar avea legatura cu topic-ul, dar intr-un an sa treci de la:

"Moarte banditului Gigi Becali" la "Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti" mi se pare imoral si penibil...

Ca sa lamurim treaba: Vadim a avut varful "de forma" atunci cand a ajuns in turul 2 la alegerile prezidentiale... de atunci s-a dus in jos constant. S-a incapatanat sa creada ca va ajunge presedinte, dar a dat chix, derapajele sale din ce in ce mai dese indepartand oamenii politici din jurul lui, ramanand in final doar cu lingaii de rigoare care ii canta in struna. Electoratul lui s-a dus de asemenea pe apa sambetei, momentan fiind compus din putinii pensionari muritori de foame cu un IQ scazut(ceilalti nu mai voteaza pentru ca nu are rost) si din unii tineri nationalisti care au impresia ca "tribunului" ii pasa de Romania...

Aceeasi soarta o are Becali in "afacerea fotbalistica". A avut acelasi "varf de forma" dupa episoadele Vadu Rosca, Ferentari si suitul pe Maybach. Aceeasi grandomanie l-a dus si pe el la piezanie. Ca tot vorbim de comunism, asa s-a dus dracului si Nicolae Ceausescu, un cizmar analfabet inconjurat de lingai(precum acelasi Vadim) care ii spuneau zi de zi ca e cel mai inteligent din estul Europei. Am vazut cu totii cum a sfarsit...

Sa nu ma intelegi gresit... nu contest calitatile de orator ale lui Vadim, nu ii contest cunostintele in materie de istorie, literatura si nu numai, dar omul este un demagog... a-l idolatriza este o tampenie...

Si-a facut simplu calculele: impreuna cu Becali incearca sa mobilizeze acea plaja a electoratului, nationalista si iubitoare de crestinism... asta plus banii lui Becali... crezi ca l-a pupat in fund cat a fost in puscarie pentru ca s-a comis o presupusa nedreptate? Nu, totul a fost calculat...

Intorcandu-ne la oile noastre(din pacate la propriu), Becali trebuie inlaturat cu orice pret, altfel riscam ca Steaua sa moara de tot!

ovidiu1122.05.2009 23:50
Sunt realist,nu subiectiv. Ofera tu o alternativa mai buna acum si eu te ascult.S-a oferit cineva care sa cumpere Steaua?

Naivitatea si incapatanarea dusa la extrem sunt chestii specific oltenesti?

Cine dreaq sa se puna la masa pentru negocieri cu o asemenea persoana?

Cand a declarat ciobanul, public si serios, ca vrea sa vanda Steaua?

Ti se pare corect sa ceara acum acelasi pret pe echipa ca atunci cand la echipa inca mai era o urma de profesionalism si nu eram pe locul 8?

Ti se pare corect sa spui acum, in perioada asta, cand toata tara e vizibil afectata de criza, ca nimeni nu vrea sa cumpere, cand, in alte conditii, oferte ar fi venit destule?

redondo22.05.2009 23:53

Vadim a avut sansa lui in 2000 la alegerile finale care insa au fost fraudate.Nu e absolut deloc o tampenie sa-l idolatrizezi.Il consider cel mai destept om pe care l-am intalnit,desi respect orice parere.

Despre Steaua...sa fie bine,asta vreau si eu

@Ovidiu

Ai ceva personal cu oltenii? Ti-am oferit argumente in orice discutie. Bun,deci nu vinde...care e solutia?

kaycee22.05.2009 23:55

la un pret rezonabil de bun simt sunt sigur ca ar exista doritori, dar in conditiile in care reputatia lui Becali e cunoscuta pana si in spania nu cred ca si-ar dori cineva mediatizarea interesului pt preluarea clubului. exemplu clar l-am avut cand a incercat magnatul ala evreu sa cumpere Steaua; omul a venit frumos cu o oferta, l-a ametit Gigi cu putin iz de branza si a fugit ala de nu s-a mai auzit de el.

redondo22.05.2009 23:58
la un pret rezonabil de bun simt sunt sigur ca ar exista doritori, dar in conditiile in care reputatia lui Becali e cunoscuta pana si in spania nu cred ca si-ar dori cineva mediatizarea interesului pt preluarea clubului. exemplu clar l-am avut cand a incercat magnatul ala evreu sa cumpere Steaua; omul a venit frumos cu o oferta, l-a ametit Gigi cu putin iz de branza si a fugit ala de nu s-a mai auzit de el.

Faza cu evreul a fost o inscenare a lui Gigi.Si eu nu cred ca era bine ca echipa sa ajunga pe mana unui evreu...nu-mi cere te rog sa dau explicatii pentru asta....Sa vina unul concret cu banu' pe masa...si atunci se va gandi si Gigi de doua ori.

ovidiu1123.05.2009 00:05
Vadim a avut sansa lui in 2000 la alegerile finale care insa au fost fraudate.Nu e absolut deloc o tampenie sa-l idolatrizezi.Il consider cel mai destept om pe care l-am intalnit,desi respect orice parere.

Despre Steaua...sa fie bine,asta vreau si eu

@Ovidiu

Ai ceva personal cu oltenii? Ti-am oferit argumente in orice discutie. Bun,deci nu vinde...care e solutia?

Solutia e sa plece! Sa plece, indiferent de ce ar urma. Un patron mai slab (ca sa nu enumar, din nou, toate defectele ciobanului ca patron) e greu sa avem.

Atunci cand ai o masina tare, o tii, ca esti in centrul atentiei, ai sanse sa agati tipe misto, iar prietenii te privesc cu admiratie. N-ai niciun motiv sa vinzi masina aia, nu? Chiar si daca nu-ti mai permiti sa o intretii, si esti nevoit sa-i pui benzina mai rar, tot o tii, ca e mai bine decat deloc. Dar ce-ar fi daca, atunci cand o conduci, pietonii incep sa arunce cu pietre in tine, pentru ca nu conduci masina aia cum trebuie. Pe ei nu-i intereseaza ca tu agati tipe misto sau ai admiratia prietenilor datorita masinii, pe ei ii intereseaza ca tu conduci prost, si de-aia arunca cu pietre in tine. Deci, daca pietonii ar fi cat mai multi, esti din ce in ce mai fortat sa vinzi masina, pentru ca n-ai incotro.

Sa stii ca un an in B n-ar fi groaznic, mai ales daca asta ar fi solutia pentru a scapa de cancerul actual. Asa am scapa si de suporterii de rezultat, de jucatorii care stau doar pentru bani, si am putea incepe o reconstructie.

redondo23.05.2009 00:15

Suporteri de rezultat...hm...pai daca Steaua ar juca 3-4 ani in B ar disparea ideea conform careia Steaua are cei mai multi suporteri....asta e clar.Dar fiecare vede in felul lui ideea de a fi suporter.Eu pun pariu ca daca sunt intrebati sa spuna campania Stelei in Europa in 67 spre ex. peste 90% din baietii de pe site ar ramane corigenti.Eu unul stiam astea pe de rost si atunci cand nu existau internet sau carti oficiale.Altul insa considera ca esti suporter daca vi cu capu' spart dupa ciocniri cu rivalii...e discutabil.

axl23.05.2009 00:16

Sa-ti traiasca! Pana luni.

redondo23.05.2009 00:18
Sa-ti traiasca! Pana luni.

Pai ce e luni?

dr.adrian923.05.2009 05:32

uitati ce spune goethe pe pagina lui redondo

<<Recunosti un om de valoare dupa numarul de imbecili care se coalizeaza impotriva lui.>>

@redondo

iti respect parerile, dar sunt luate din aer, scoase din burta. incearca sa fii mai obiectiv.

in rest numai de bine sa ne auzim.

Daniel-Ionut23.05.2009 06:11

Cu ceva ani in urma, tineam cu o echipa, se numea STEAUA pe atunci... era cea mai buna echipa din Romania… Cu trecerea anilor aceasta echipa a disparut…

Mi-e dor de Steaua! :(

Ofer recompensa pentru cine mi-o aduce inapoi :wall:

bodanelu23.05.2009 06:18
Cu sau fara MM, Becali tot urla si atunci la TV si zicea ce i se scula.Dar da ce sa protesteze baietii daca echipa mergea ceas? Spuneti ca nu suportati sub nici-o forma personajul Becali.Bun...atunci de ce n-ati protestat din 2000.Omul, de atunci a aratat ca nu prea e sanatos la cap.Nu? Aaaa...ati asteptat sa nu mai joace echipa nimic,si deci automat sa aveti un motiv serios.

de ce faci pipi impotriva vantului? sau la Craiova se prinde doar otv si sunt singurii care ti-au format o parere?

In orice domeniu este necesar sa delimitezi problemele. E un politician dobitoc...bun,nu-l votezi.Pe tine, ca suporter al acestei echipe te intereseaza Becali doar ca patronul Stelei.Nimic mai mult.Daca s-a certat sau nu cu Hagi,e treaba lor.Il cunoasteti voi personal pe Rege ca sa stiti ca este un om extraordinar? Sau e suficient ca daca a fost cel mai mare fotbalist roman sa aiba mereu dreptate? In cei 6 ani de cand e patron Becali va convin in general rezultatele?

PS A propos Mo Weed in legatura cu jignitul fostelor glorii...MM a facut acest lucru mult mai pronuntat.

Pai daca el apare pe TV la emisiunile politice sau de alt gen cu Becali, Patronul Stelei, nu ma afecteaza pe mine?

PS: mai usor cu vadim.... ca sunteti cam offtopic

Le reseau pansant23.05.2009 07:35

ce sa spun sper sa primeasca aia de la Timisoara punctele si sa ia si urziceniu campionatul, sa se duca astea 2 in Cl.

Despre Steaua, sunt convins ca daca Jiji alege 5 persoane dupa forumul asta in conducere clubul nostru o sa fie mai profesionist decat toata Liga 1 la un loc. Sper ca macar in Cupa UEFA sa jucam anul asta.

PS: sa ii aia in gura pe aia de la UEFA cu schimbatul competitiilor si a denumirilor lor, ca si a formatului de altfel. Dupa ce au distrus Cupa Cupelor acum vreo 10 ani, acum au mutilat si competitia asta Cupa UEFA. Ce zda ma-sii e aia europa lig? Eu vreu sa revina vechiul format; nu porcaria fotbalistica de acum.

«178910»