FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Timisoara - Steaua 1 - 0 (1 - 0)

«1678910»
redondo22.05.2009 22:30

@MO Weed

Tara asta a tacut atunci cand a avut un presedinte curvar.S-a ridicat saracu' Vadim sa le deschida ochii,dar a vorbit la pereti.Se zicea atunci ca poate sa faca ce vrea in timpul liber.Pai si atunci de ce sa-mi pese mie de ce face Becali in timpul lui liber? Nu tata,am si eu viata mea personala de care sa ma ocup.

@Ovidiu

Aici e mai mult decat un protest. Nu face comparatii cu Barcelona...situatia nu este la fel.

@Dane

Sincer acum,e imposibil sa-mi amintesc toate declaratiile pe care le-a dat.Dar mie in toti cei 9 ani de cand e la TV mi se pare ca e la fel.

DanStan22.05.2009 22:32

Asa e, la Steaua situatia e mult mai grava.

Bogdan4Steaua22.05.2009 22:32

Aici nu e vorba de a participa sau nu in UCL.

E vorba de faptul ca nu avem perspective de mai bine, e vorba de faptul ca Steaua se identifica din ce in ce mai mult cu Becali.

Inainte de era Becali, Steaua era respectata; poate urata, invidiata, dar respectata... existau doar contestatari sporadici, eternii frustrati asa-zisi anti-comunisti, care scuzau performanta internationala a Stelei vaicarindu-se ca aveam prioritate la selectia jucatorilor datorita lui Valentin...

Exceptand eternii rivali si coloratii din Giulesti, echipele ne respectau. In contrast, dinamovistii erau huiduiti cam peste tot.

In acest moment, datorita "idolului" Becali, suntem huiduiti pe majoritatea stadioanelor. Constat cu stupoare ca publicul timisorean a inceput sa urasca Steaua mai mult decat pe Dinamo, in ciuda faptului ca au 100 de motive ca ierarhia sa fie exact pe dos. Toate aceste lucruri se intampla datorita unui singur om, datorita faptului ca am ajuns sa avem in tribune o gramada de suporteri becalizati, manelisti, suporteri de UCL, scursuri care s-ar arunca in genunchi pentru 100 de euro de la marele gibon, suporteri care se inmultesc pe zi ce trece datorita ignorantei multora...

Paradoxal, presa il pupa in dos pe Becali pentru ca aduce rating, dar matura pe jos cu Steaua, pentru a se razbuna pe acelasi personaj.

Cum se face ca sunt trecute cu vederea toate blaturile dinamovistilor, iar noi suntem facuti troaca de porci la orice meci castigat impotriva jenantilor campionatului? Cum se face ca Tamas primeste doar o etapa suspendare dupa un rosu, ca Lucian Goian joaca dupa 4 galbene(clare ca lumina zilei, sustinute de probe video), iar presa ignora aceasta chestiune, insa ne ameteste zi de zi cu eternul caz valiza? Cum se face ca un club precum CFR Cluj, care ar fi beneficiat de "afacerea Goian 4 galbene" obtinand un plus de 3 puncte tace malc, evident datorita blatului care le-a adus anul trecut titlul si le-a umplut conturile... de ce nu face analogii presa? De ce... ? Pentru ca e mai simplu sa ai o discutie de 10 minute cu "respectabila" caricatura Becali... ai subiecte de presa pentru o saptamana intreaga...

Sunt scarbit... mi-e dor de Steaua!

kaycee22.05.2009 22:33
Hai ma sa fim seriosi.Omul asta a suferit mereu de grandomanie si a vorbit prostii la TV mereu....de cand a aparut,din 2000.Dar pe mine ma intereseaza decat ce a realizat la Steaua. Daca mie mi se pare ca unul dintre voi e idiot,ce sa fac? Sa-l caut sa-i dau cu ceva in cap?

@Kaycee

El este patron al acestei echipe.Vrei sa-ti dovedesc cu argumente ca echipa a avut mari realizari sub conducarea lui? Cu argumente.

n-ai ce sa-mi dovedesti ca nu am fost plecat in vreo expeditie selenara in ultimii 9 ani. stiu ce rezultate au fost la echipa. scoteam in evidenta faptul ca neclaritatile tale au un raspuns.

MoWeed22.05.2009 22:35
Pai si atunci de ce sa-mi pese mie de ce face Becali in timpul lui liber? Nu tata,am si eu viata mea personala de care sa ma ocup.

Daca esti un stelist adevarat, viata personala implica intr-o oarecare masura si Steaua.

Declaratiile pe care le-a facut le-a facut in calitate de patron si reprezentant al clubului Steaua, deci nu se poate considera ca le-a facut in timpul lui liber. Nu ma intereseaza ce face Jiji in viata personala; din partea mea poate sa se si casatoreasca cu una din oile lui. Dar, atata timp cat face aceste lucruri din calitatea de reprezentant al clubului Steaua, actiunile lui ma afecteaza si pe mine ca suporter stelist.

Adrian22.05.2009 22:36
.Pai si atunci de ce sa-mi pese mie de ce face Becali in timpul lui liber? Nu tata,am si eu viata mea personala de care sa ma ocup.

Corect!

De ce sa imi pese de Steaua 24 din 24, 7 din 7?

Da-o-in aia a lu' doamna ma-sa!

E destul sa imi pese de Steaua 90 de minute pe saptamana. Hai, poate 180 plus prelungirile, daca joaca si in Europa.

Si nu, nu sunt suporter de rezultat! Cum sa fiu suporter de rezultat?! Doar pt ca nu ma intereseaza Steaua decat cand o vad la TV si cand bate ca sa ma pot da mare la prieteni a doua zi? Nu frate, nu sunt suporter de rezultat.

Ah! Ce imi place cum le zice redondo asta. Eu zic sa il alegem sef al Stelei sa stea si el acolo sus langa becalii, sa ii pupe mana :D

Auzi bah redondo, daca tot ai viata personala, de ce plm nu te duci sa iti vezi de ea?

Ce plm cauti aici?

Bah, toata lumea, voi sunteti prosti mah!

Pai ce dracu tot vorbiti cu un suporter al universitatii Craiova despre Steaua?

Bai redondo, ia zi, saptamana care vine suporterul cui esti? Al Stelei sau al Craiovei?

Nu te obosi sa raspunzi.:D

1on22.05.2009 22:40

@redondo:

Dacã prin ceea ce face în timpul lui liber, jj afecteazã în rãu Steaua, nu-i normal sã-mi pese?

Off topic:

Mie nu-mi place sã mã iau de oameni doar pentru cã se ia toatã lumea de ei, dar o dai în prostii mari de tot. Bill Clinton nu tot curvar a fost? Le-a pãsat americanilor de asta? Mãcar singurul pãcat al lui jj sã fi fost curvãsãria, iar în rest sã fi fost un conducãtor așa cum trebuie, atunci cred cã mi-l tatuam și eu pe spate. Iar dacã spui "sãracu' Vadim", îmi dau seama cã meriți sã fii între oile negre de pe aici.

redondo22.05.2009 22:43

@Bogdane

Hai sa-ti spun o noutate.Steaua a fost club departamental...deci in afara unor orase care nu au avut echipe locale cu traditie...a fost urata aproape la fel ca si Dinamo.Bine,poate nu chiar la fel,deoarece era Armata,in vreme ce Dinamo era Militia.

@Mo Weed

Regret ca trebuie sa-ti aduc aminte,dar eu mereu am spus ca are si bune si rele.Tu ai enumerat relele.

@Ovidiu

Barcelona nu are patron,ci presedinte,care e ales.Un patron nu poate demisiona ci doar vinde,si asta daca exista cumparator. Noi am trait sub regimul comunist,iar Becali este primul patron pe care l-a avut aceasta echipa.De asta nu-l poti compara cu Valentin sau cu Alecsandrescu,care erau dictator respectiv presedinte.

@1On

M-am referit la altceva.Becali nu stiu sa fie si curvar.Dar din cate imi amintesc eu,americanilor le-a cam pasat de acel incident.

@Adriane

De Steaua imi pasa 24h din 24.Nu si Becali. Dar daca pentru tine Steaua e tot una cu el,e treaba ta.

Adrian22.05.2009 22:47

Cum nu e curvar mah?

Da' cand a zis la ziar ca el vrea "sa-mi suga voiculescu **** ca sa nu mai dau bani la femei" nu era autodenunt? :D

Ia uite cum a-ntorso...acum iti pasa 24 din 24? Acum nu mai ai viata mah? :D

Bai, ai numai minciuni in tine. Ca sa nu folosesc expresia " plin de rahat", ca iar imi faceti o tona de reclamatii.

Pai bai adevaratule, daca becalii isi baga aia in Steaua, nu ar trebui sa imi pese?

Si nu ma freca la cap cu cacaturi gen "a facut si bine si rau". El a facut doar rau. ce bine a facut?

Nu a facut nici un bine. Binele l-au facut cei care erau la echipa. De la Piturca la MM, de la Zenga la Protasov la Oli si la jucatori. In momentul in care el a scapat de oamenii care faceau bine si a inceput sa se implice, de atunci putem vorbi despre ce a facut el.

Si nu ma lua nici cu banii. A scos inzecit fata de cat a bagat in echipa. INZECIT!

Steaua l-a facut om!

Eu zic ca daca era curvar se gasea cel putin o **** care sa vina la Diaconescu pana acum.Era de fapt imposibil sa nu se gaseasca....scormonea soricelu ala peste tot.

Mo Weed

Dictator in fotbal,nu in politica.

Bai, tu pe ce lume traiesti?

Cum sa mergi la diaconescu sa zici de rau de becalii?

Tu nu aia vazut ca i-a sechestrat pe aia ca i-au luat masina. Pai daca una din aia ar face asa ceva, adica sa ii strice imaginea, crezi ca nu ar merge mai departe? Crezi ca nu i-ar da omorul?

Trezeste-te bah!

Diaconescu e omul lui. Pana sa apara imaginea la TV, ala il suna si becalii trimitea pe fane si pe zmara.

DelPiero1022.05.2009 22:48

Valentin Ceausescu era dictator?=)) Hai ca asta e tare. :)) Jijinho este 10 ori mai debil mintal decat tatal VITREG al lui Valentin,Nicolae...si prin asta spun totul.De meci n-am ce sa spun...JENANT!Suntem din ce in ce mai jos...cum Doamne iarta-ma sa fie patronul antrenor...mor cand vad Steaua in postura asta.De fapt,asta e Steaua?

1on22.05.2009 22:48
Aici nu e vorba de a participa sau nu in UCL.

E vorba de faptul ca nu avem perspective de mai bine, e vorba de faptul ca Steaua se identifica din ce in ce mai mult cu Becali.

Inainte de era Becali, Steaua era respectata; poate urata, invidiata, dar respectata... existau doar contestatari sporadici, eternii frustrati asa-zisi anti-comunisti, care scuzau performanta internationala a Stelei vaicarindu-se ca aveam prioritate la selectia jucatorilor datorita lui Valentin...

Exceptand eternii rivali si coloratii din Giulesti, echipele ne respectau. In contrast, dinamovistii erau huiduiti cam peste tot.

In acest moment, datorita "idolului" Becali, suntem huiduiti pe majoritatea stadioanelor. Constat cu stupoare ca publicul timisorean a inceput sa urasca Steaua mai mult decat pe Dinamo, in ciuda faptului ca au 100 de motive ca ierarhia sa fie exact pe dos. Toate aceste lucruri se intampla datorita unui singur om, datorita faptului ca am ajuns sa avem in tribune o gramada de suporteri becalizati, manelisti, suporteri de UCL, scursuri care s-ar arunca in genunchi pentru 100 de euro de la marele gibon, suporteri care se inmultesc pe zi ce trece datorita ignorantei multora...

AVE!!! Treaba asta mi-a spus-o clar un suporter de-al Oțelului, omu' n-are nicio treabã cu echipele din capitalã. La fel, și un turc ce ține cu Galatasaray, care-a fost la semifinala din '89, la București.

MoWeed22.05.2009 22:49
@Bogdane

Hai sa-ti spun o noutate.Steaua a fost club departamental...deci in afara unor orase care nu au avut echipe locale cu traditie...a fost urata aproape la fel ca si Dinamo.Bine,poate nu chiar la fel,deoarece era Armata,in vreme ce Dinamo era Militia.

Vrajeala! dinam0 era mult mai urata in majoritatea oraselor tarii. Ai uitat ca plecau cu camioanele jandarmeriei de la meciuri la un moment dat?

Cand venea Steaua in oricare oras din tara se umplea stadionul de oameni veniti sa vada o echipa considerata in principal curata.

Relele depasesc cu mult bunele. Analogia lui DanStan cu Ceausescu este buna....

Valentin nu a fost niciodata dictator. A fost chiar un om cu foarte mult bun simt, care lucra la institutul de la Turnu Magurele, cand putea sa fie ca frate-su un om important in stat.

redondo22.05.2009 22:49

Eu zic ca daca era curvar se gasea cel putin o **** care sa vina la Diaconescu pana acum.Era de fapt imposibil sa nu se gaseasca....scormonea soricelu ala peste tot.

Mo Weed

1on22.05.2009 22:51
@1On

M-am referit la altceva.Becali nu stiu sa fie si curvar.Dar din cate imi amintesc eu,americanilor le-a cam pasat de acel incident.

Le-a pãsat, într-adevãr, dar în final n-a contat. ªi-a dus mandatul pânã la capãt. ªi, de fapt, nu le-a pãsat dacã i-a dat sau nu **** Monicãi, ci faptul cã a negat în fața judecãtorului.

MoWeed22.05.2009 22:54
Mo Weed

Ha ha ha....

Pai daca era dictator in fotbal, il lua pe Hagi direct de la Farul; nu-l mai lasa la Sportul. Valentin n-a fost niciodata dictator in fotbal; era doar un om important din anturajul echipei. Prin asocierea clubului cu numele lui, securistii de la dinam0 nu mai aveau curajul sa faca atatea abuzuri impotriva Stelei(cum ar fi arestarea tatalui lui Tudorel Stoica inainte de meciurile cu spurcatii).

ovidiu1122.05.2009 22:54
@Ovidiu

Barcelona nu are patron,ci presedinte,care e ales.Un patron nu poate demisiona ci doar vinde,si asta daca exista cumparator. Noi am trait sub regimul comunist,iar Becali este primul patron pe care l-a avut aceasta echipa.De asta nu-l poti compara cu Valentin sau cu Alecsandrescu,care erau dictator respectiv presedinte.

Bine atunci, da-mi tu un exemplu de patron de echipa de fotbal care se crede sfant (sper ca realizezi ce inseamna acest cuvant si care e gradul de idiotenie pe care trebuie sa il ai ca sa zici asa ceva). Zi-mi un patron de echipa care se crede mai bun antrenor decat antrenorul echipei, dar nu schimba antrenorul pentru ca e un om bun. Zi-mi un patron de echipa care impune jucatori si care alcatuieste echipe. Zi-mi un patron de echipa care jigneste suporterii, in conditiile in care fara ei o echipa n-ar putea exista/supravietui. Eu am senzatia ca pot sa continui cu astfel de fraze la infinit, dar cred ca stii si tu care-s problemele.

kaycee22.05.2009 22:55

anticipand urmatoarele schimburi de replici intre tine si restul pe suprafata a inca 3 pagini de forum, spune-ne si noua te rog care-i mesajul pe care trebuie in definitiv sa-l retinem dupa discutia cu tine? am inteles pana acum din ce-ai transmis tu ca Gigi Becali e un rau acceptabil pt echipa. ce mai trebuie sa luam aminte?

redondo22.05.2009 22:56

Din cate stiu eu Hagi a fost imprumutat de la Sportul pentru Supercupa cu Dinamo Kiev.Apoi a refuzat sa se mai intoarca(normal).Sportul a facut ceva galagie,dar pana la urma a fost un "transfer in beneficiul fotbalului romanesc"...0 lei.

@Ovidiu

Pe Becali l-a omorat diplomatia in relatia cu suporterii. In rest vrei exemple...Kokalis,Vardinoianis,Berlusconi,dar au fost mai diplomati,deci mai smecheri si au scapat de injuraturile suporterilor.

@Kaycee

E suficient.

MoWeed22.05.2009 22:59

In cazul in care nu stii, regulamentul permitea astfel de transferuri atunci. Si asta de prin 1985...

redondo22.05.2009 23:03
In cazul in care nu stii, regulamentul permitea astfel de transferuri atunci. Si asta de prin 1985...

Pai cum sa nu permita...Fotbalul era subortdonat politicii partidului.N Ceausescu chiar a propus ca echipa care lua campionatul,Steaua sau Dinamo sa ia de la adversari cei mai buni fotbalisti pentru a face o campanie buna in Europa. Profitand de faptul ca dictatorul nu se pricepea la fotbal,conducatorii au facut schimburi intre rezerve.

danimarcu22.05.2009 23:06
De asta nu-l poti compara cu Valentin sau cu Alecsandrescu,care erau dictator respectiv presedinte.

Esti dus rau baiete!Ai auzit tu vreodata de vreun dictator -angajat?Sau de vreunul care locuia intr-un apartament la bloc,ca toti oamenii normali?

Raman la parerea ca iti omori timpul creand polemici...

Auzi la el,"saracu' Vadim"... Noua coalitie Jiji-vadim poate sa stea linistita,are asigurat cel putin un vot.

1on22.05.2009 23:09
Noua coalitie Jiji-vadim poate sa stea linistita,are asigurat cel putin un vot.

"Maimuța curentatã" care "priza de pe bordurã din fațã la Marriot" și "nebunul și posedatul".

redondo22.05.2009 23:13

Marcule esti beat? Acum la ora asta? Valentin era angajat? Tu ai fata sa vorbesti de Vadim? Din punctul meu de vedere poti sa zici ce ai chef de Becali.Dar nu de Vadim,care e unul dintre cei mai destepti si cititi oameni pe care i-a avut aceasta tara.

kaycee22.05.2009 23:17

@redondo citeste te rog articolul asta din gsp cu titlul: Nu e Steaua, E O GLUMÃ!

imi este rusine de rusinea lor, a tuturor! macar daca am sti sa pierdem cu demnitate, dar scursurile astea se dau si-n spectacol ca doar nu e de ajuns mizeria in care ne regasim.

DanStan22.05.2009 23:17
Pai cum sa nu permita...Fotbalul era subortdonat politicii partidului.N Ceausescu chiar a propus ca echipa care lua campionatul,Steaua sau Dinamo sa ia de la adversari cei mai buni fotbalisti pentru a face o campanie buna in Europa. Profitand de faptul ca dictatorul nu se pricepea la fotbal,conducatorii au facut schimburi intre rezerve.

Exact. Pe vremea aia, desi regimul era strict, se mai putea totusi face cate ceva pentru a trece peste opiniile dictatorului pentru ca fotbalul sa evolueze. Acum insa, dictatorul nu se pricepe la fotbal nici cat Ceausescu insa se implica de 10 ori mai mult decat ala si de 10 ori mai prost. Iar peste opiniile lui nu se poate trece. Cat despre Valentin ... hai sa facem o comparatie intre fiul dictatorului Ceausescu si rudele dictatorului Becali. Daca nu-ti placea ce face Valentin Ceausescu, o persoana de bun simt si care a evitat excesele atunci presupun ca nu-ti place nici de rudele lui Becali, niste parveniti care habar n-au de fotbal dar care au pretentia sa hotarasca tot la club pentru ca, de, sunt 'rude cu Jiji, dom'le !'

«1678910»