Ce ametiti sunt astia in aparare. Doooooaaaamneeeeeeeee!!!
Ce ametiti sunt astia in aparare. Doooooaaaamneeeeeeeee!!!
Nu se poate cat il lauda astia de la Antena1 pe Becali .. ca ce grozav joaca Rusu (din 2 in 2 minute),ca jucam mai bine decat in meciurile trecute, etc, etc ....
aceeasi echipa era si pe timpul lui Lacatus, dar acum in lipsa lui kapetanos la bagat pe rusu, probabil Laca il baga pe petarda de Litu, in rest nu putea oierul sa schimbe sistemul de joc
da jucam mai bine...1-0 pentru Timisoara
ce organizati santem ![]()
sa ma pish pe ea de aparare..hai Timisoara macar sa va primiti alea 6 pct si sa nu ia cainii campionatul
aceeasi echipa era si pe timpul lui Lacatus, dar acum in lipsa lui kapetanos la bagat pe rusu, probabil Laca il baga pe petarda de Litu, in rest nu putea oierul sa schimbe sistemul de joc
Mai corect ar fi zis in lipsa unor atacanti in lot ![]()
unii mai sus va ca spun ca rusuu nu joaca nimic...cred ca nu va uitatii la meci..:-?
Din pacate am pierdut prima repriza, va intreb am ratat ceva?
Cat ii scoru' ?
Ghici?1-0 pentru ei logic.Oricum,mai bine Balint decat Jiji....
Cat ii scoru' ?
1-0 pt Timisoara , gol Parks minutul 32
Bun, bun Gigi ca antrenor ![]()
![]()
![]()
1-0 Timisoara.....jucam la fel de penibil
Becali marele antrenor
scor final corect 1-1 gol Banel Nicolita. ![]()
scor final corect 1-1 gol Banel Nicolita.![]()
Deci o sa fie 2-0 daca da Banel gol nu? Ca la poarta cealalta nu vad cum sa dea indianul asta gol
La anul vom ocupa un loc format din doua cifre.
Deci o sa fie 2-0 daca da Banel gol nu? Ca la poarta cealalta nu vad cum sa dea indianul asta gol
mai vedem noi ... eu simt golul asta, da nu ma mai uit la meci ca ma supar degeaba.
pana acu,"antrenoru" fecali si-a aratat clasa... echipa este exact dupa fatza si infatisarea ciobanului,adik mizerabila in joc ... si pana la urma e mai bine...nu prindem europa,jegu infect nu mai ia niciun ban de la UEFA si poate se duce dracu invartindu-se
am jucat mult mai bine ca timisorenii, dar din nou avem ghinion
Ar trebui jucat Tiago mai in fata , e cam singuru capabil de o pasa decenta.
PENIBILI!! Nicolita,Toja si Semedo sunt absolut penibil...ce sa mai,o panarama de echipa,asta e Steaua in momentu asta...
Imi doresc sa ii batem iar cu 8-1, fmm de tarani plini de complexe de inferioritate si sa pierdem cu 3-0 la masa verde dupa aia.
*** asta de Nicolita ce mai cauta la Steaua ?
Tiago are o stea tatuatã de jur-împrejurul cotului drept.
** Banele ,o centrare buna n-ai dat
"...cred ca 90% din centrarile lui Banel Nicolita sunt inutilizabile..." ... eu as spune ca 100% sunt asa