bafta cu Timisoara baieti !!!
UTA Arad!!!
bafta cu Timisoara baieti !!!
UTA Arad!!!
Nu cred ca e treaba noastra cine sa vina. A fost un rus , un israelit...se gasesc solutii
hai ma baieti acuma sincer sa fim..nu sunt nicii pro nici contra Becali..dar acu pe bune cine mai vine in Romania..sa bage banii intr'un club de fotbal??care sincer acu o zic cu regret A AJUNS DE RASU LUMII...
hai ma baieti acuma sincer sa fim..nu sunt nicii pro nici contra Becali..dar acu pe bune cine mai vine in Romania..sa bage banii intr'un club de fotbal??care sincer acu o zic cu regret A AJUNS DE RASU LUMII...
care bani? arata-mi ca a bagat bani in ultimul an..
sau nu ai vazut ultimele declaratii? ca jucatorii buni costa bani, ca antrenorii buni la fel? Si ca o sa foloseasca jucatorii de la tinerete?
care bani? arata-mi ca a bagat bani in ultimul an..sau nu ai vazut ultimele declaratii? ca jucatorii buni costa bani, ca antrenorii buni la fel? Si ca o sa foloseasca jucatorii de la tinerete?
Sunt de acord sa aduca jucatori de la echipa a doua. Un Rusu , Abuzatoaie , Mustata sau Filip cu siguranta vor juca mai bine decat un Dayro sau Stancu. Daca nici asa nu merge , atunci sa aduca din nou jucatori romani sau straini care cica ar fi de valoare.
Sa bage bani? Ma scarbesti....
Anul asta, Jiji a incasat cel putin 20 de milioane de euro de la Steaua(aproximativ 10 milioane din CL, 5 milioane pentru Radoi, 1 milion pentru Nesu+bilete+contracte publicitare+televizarea partidelor din Liga 1, etc).
Cati bani a bagat si cati bani a castigat? Jegul e pe plus de 2-3 ani pentru ca banii veniti din CL nu au fost reinvestiti in echipa ci au intrat in buzunarele lui...
Si totusi, ne aflam pe topicul despre FC Timisoara-Steaua de vineri 22 mai 2009. Ce sanse oferiti echipei noastre?

Avem vreo sansa sa facem o figura frumoasa? Faptul ca Gigi Becali a facut cunoscut ca va institui disciplina la nivelul vestiarului cat si la nivelul dreptunghiului magic, poate contribui la un reviriment al echipei?
Steaua nu a rămas fără antrenor după plecarea lui Marius Lăcătuș. Sau cel puțin așa vrea să ne arate finanțatorul echipei, Gigi Becali, care a preluat prerogativele "Fiarei" din prima zi de la plecarea acestuia.
Becali a fost la antrenamentul echipei, le-a ținut o predică jucătorilor și le-a cerut să nu mai dea declarații presei. Antrenamentele sunt conduse de Massimo Pedrazzini, dat tot Becali este cel care va face echipa la meciul cu FC Timișoara din weekend.
Gigi Becali nu a glumit atunci când a spus că se va implica din nou la echipă, așa cum făcea până nu de mult. Patronul echipei din Ghencea știe deja pe cine vrea să titularizeze in meciul cu echipa lui Dan Petrescu. Ogăraru poate fi sigur că nu mai prinde echipa până când se intoarce la Ajax, Golanski fiind favorit pe postul de fundaș dreapta, in timp ce Andrei Ionescu va deveni și el o parte importantă a echipei. Surpriza lui Becali este Vlad Rusu, golgheterul de 19 ani de la Steaua II, care a fost mutat chiar de patron in lotul echipei mari, informează gsp, citată de antena3.ro.
Jucătorii Stelei au simțit din plin plecarea de la echipă a lui Lăcătuș. Latifundiarul a fost intransigent cu jucătorii și le-a vorbit nu mai puțin de 20 de minute. În privința restanțelor salariale pe lunile martie și aprilie, Becali a vorbit cât se poate de clar "Dacă luați șase puncte cu Timișoara și Craiova vă luați și banii, altfel vă luați gândul de la ei!". Nici relația jucătorilor cu presa nu il mulțumește pe patron, care a dat ordinul pentru silenzio stampa. Până la finalul sezonului, jucătorii nu mai pot vorbi cu mass-media. Nu in ultimul rând, cine va mai fi prins in oraș după 11 seara, informează sursa citat, va fi amendat serios. Motivul dat de Becali este simplu: "nu o să vă fie prea bine ținînd cont de locul pe care sunteți!". (V.A.)
sursa: jurnalul.ro
Putina disciplina nu strica.Poate ii va scoate jjjj din letargie ![]()
Sa bage bani? Ma scarbesti....
Anul asta, Jiji a incasat cel putin 20 de milioane de euro de la Steaua(aproximativ 10 milioane din CL, 5 milioane pentru Radoi, 1 milion pentru Nesu+bilete+contracte publicitare+televizarea partidelor din Liga 1, etc).
Cati bani a bagat si cati bani a castigat? Jegul e pe plus de 2-3 ani pentru ca banii veniti din CL nu au fost reinvestiti in echipa ci au intrat in buzunarele lui...
pai si daca vine altu nu o sa fie la fell??
Cu toate ca e Gigi mare antrenor,nu o sa batem nici la Timisoara.O sa jucam tot haotic,la nimereala,daca iese ceva bine,daca nu iar bine.Sper sa nu fie asa,dar sansele sunt mici.Oricum,hai Steaua!!! ![]()
daca as sti ca Timisoara ii va sufla titlul lui Dinamo mi-as dori sa ne bata...de fapt si Unirea daca ar trebui sa ia titlul mi-as dori sa ne bata...oricine sa ia campionatul numai javrele nu
victorie la violent!!! bafta
UTA=Arad
frumos ![]()
pai si daca vine altu nu o sa fie la fell??
Nu o sa fie la fel, pentru ca, asa cum ai zis si tu, macar e ALTU. Mai rau decat oierul nu are cum sa fie.
jocul timisoarei cu Dinamo a fost un joc de supunere,ceea ce inseamna ca vor sa li se intoarca roata si sa li se supuna Steaua(cel putin asa vad eu)..cuvinte nu mai exista pentru situatia Stelei si pentru meci..
Imi aduc aminte de "maxima"lui Virgil(daca nu ma insel),inainte de meciul cu Rapid:Ii Batem De Ne Rup!!!
Rezultatul nu mai trebuie amintit!
jocul timisoarei cu Dinamo a fost un joc de supunere,ceea ce inseamna ca vor sa li se intoarca roata si sa li se supuna Steaua(cel putin asa vad eu)..cuvinte nu mai exista pentru situatia Stelei si pentru meci..
Ba Andreea
Dinamo-Timisoara a fost blat ![]()
Chiar crezi ca Steaua va face blat cu Timisoara... ca sa castige polistii?
ce stiti? cum facem rost de bilete?avem tren care sa ajunga in timp util?dati mai multe detalii sa stim si noi cei care nu avem cum sa facem rost de bilete altfel... ![]()
eu sunt curios cum va fi meciul asta de la Timisoara dupa meciurile nostre cu celelalte echipe "tari"din ultima perioada, pe care dupa parerea mea le-am dominat, chiar daca am facut egaluri si am pierdut pe greselile noastre. Diferenta este ca de aceasta data meciul este in deplasare.
Steaua va intalni in urmatorul meci contand pentru etapa 32 a Ligii 1 (burger,realitatea si restu) formatia timisoreana Poli AEK Timisoara.Meciul se va discupa in data de Vineri, 22 mai, incapand cu orele 21:00, fiind transmis in de postul Antena 1 si comentrat LIVE SCRIS pe situl suporterilor stelisti fcsteaua.ro.
Te inteleg,si eu sparg tot prin casa cand sunt nervos!... ![]()
Despre meci: chiar nu-i inteleg pe unii care inca se mai agita ca spray-urile !Sezonul e ratat,fratilor!Noi suntem Steaua,mai jos de locul 1 se numeste un sezon ratat,chiar daca locul doi inca duce in preliminarii pt Liga Campionilor...
Steaua a ajuns de rasul lumii! Circarul asta ne-a adus atat de jos unde nici rivalii nostri de moarte nu sperau ca vom ajunge vreodata!Si nu ma refer doar la locul in clasament cand spun "jos"...
Tm-Steaua 6-0 sper eu...
Imi aduc aminte de "maxima"lui Virgil(daca nu ma insel),inainte de meciul cu Rapid:Ii Batem De Ne Rup!!!Rezultatul nu mai trebuie amintit!
Nu te inseli deloc. Ai vazut? Am mintit? ![]()
Despre meci: chiar nu-i inteleg pe unii care inca se mai agita ca spray-urile !
Nu mai tin minte cine a emanat ineptia aceasta, dar raspunsul e: "ne agitam pentru ca ne pasa (nu suntem nesimtiti) de orice rezultat al echipei noastre; mai ales ca la terminarea ultimelor trei etape ale campionatului, exista sansa unei clasari intre echipele care vor juca pentru Europa League; si chiar asa, doresc foarte mult sa incurcam Timisoara pentru egalitatea din editia trecuta de la Bucuresti, cand ne-a stopat din cursa pentru titlu; s-o stopam si noi, chiar de la "castigarea" titlului ala moral de care tot vorbeste umflatul ala stupid de Marean Iancu ot Giulesti. Adica sa o "ajutam" sa ramana pe locul 3, care nu ofera nici macar sansa disputarii unor tururi preliminare pentru accederea in CL.
Ba AndreeaDinamo-Timisoara a fost blat
Chiar crezi ca Steaua va face blat cu Timisoara... ca sa castige polistii?
Dinamo - Poli a fost blat, Dinamo le-a lasat semifinala din cupa k sa le lase ei meciul din campionat, ce era mai important pentru patrupezi un trofeu sau 3 puncte ce le poate duce 10 mil d euro ? Timisoara o sa joace pe bune cu noi si cred k o sa ne rupa franele...
Iancu a zis aseara o vorba desteapta, ii poate lasa pe Dinamo si fara cupa si fara Liga, daca Urziceni bate Dinamo , Unirea ia titlu , ultimile 2 etape ialomitenii intanlind Timisoara si Steaua, aici a zis-o bine Iancu si tare as vrea sa bata Unirea p Dinamo,
daca Unirea bate Dinamo PREFER SA LE DAM MECIUL, SA NU PRINDEM EUROPA ANUL ASTA SI LA anul SA BATEM TOT AVAND PROGRAM LEJER, DECAT SA MEARGA Dinamo IN Liga
corect e asa: dinam0 da 2 mil pe torje si mansour. mansour nu mai vine intre timp, dinam0 a dat banii deja. ce e de facut? hai sa negociem. shakira se duce la porc si ii spune : vezi ca e nasol, daca te dau in judecata castig sigur... cum facem? porcul ii spune tremurand cu inima cat un purice somalez: pai ce sa fac... iti dau 6 puncte... shakira accepta pe loc. si pentru ca timisorenii au fost atat de generosi in tur si au marcat si in propria poarta doar ca sa castige spurcatii cu 3-0 , s-a gandit shakira sa le dea cupa timisorenilor, asta asa ca bonus.
Asadar: torje + 6 puncte = 2 mil + semifinala cupei
Ce afarere poate fi mai profitabila ?
Ciobanul,"saracu",e pe nicaieri.Vrea sa antreneze Steaua ca oficial,da el nu are nici macar dreptul de a parasii Ilfovul.Nu vede meciul pe viu,iar Pedrazini e sub Lacatus.Sincer!
Imi aduc aminte nostalgic de un anume 8-1,dintr-o epoca apropiata,dar total diferita........
TRIST! Jiji,MORI!
La acel 8-1 nu venise inca BKP la Timisoara,care atunci se batea la retrogradare.