Desi sunt credincios, nu o sa ma ascund si recunosc ca nu sunt religios.Cred ca e normal sa faci bine. Cred ca e bine sa fii om bun. Cred ca e bine sa fii loial, sa nu minti, sa nu faci rau. Toate astea sunt ok cu mine. Insa toate celulele din mine striga sus si tare ca trebuie sa am grija de ai mei si doar de ai mei. Sa fac sa le fie bine lor inainte de toate.
Poporul roman se trage din 2 neamuri puternice, cuceritoare, expansioniste: Dacii si Romanii. Azzido chiar a pus azi dimineata pe site un material despre regele Burebista, material de pe descopera.ro. Foarte bun! Merita citit. Chiar ma gandeam sa propun ca site-ul descopera.ro sa primeasca un pic de publicitate pe site-ul nostru. Ma gandesc ca ar fi un pic de munca in folosul comunitatii. Cei care intra acolo chiar au ce invata.
Noi, din pacate, am ales sa ignoram stramosii. In loc sa facem lucruri mari, asa cum au facut ei, noi am ales sa stam cuminti. De ce sa ne negam natura?
De fapt, in acest moment, natura noastra ne spune sa stam cuminti. Pentru ca asta fac 2000 de ani de sclavagism din om. Noi am stat ca sclavii 2000 de ani. Sclavi in propria noastra tara, sclavi pe propriul nostru pamant. Desi noi trebuia sa stapanim toata zona balcanilor si poate mai mult.
Niciodata nu am fost uniti(nici acum nu suntem) si niciodata nu am avut ambitii mai mari decat umplerea stomacului. Astea au distrus poporul asta. Tu poti sa cauti consolari in credinta ta, poti sa crezi ca suntem asa molai pentru ca asa zice Biblia sa fim, adevarul e ca tinem tot timpul capul plecat si ii lasam pe altii sa ne calce in picioare.
"Aparatorii democratiei" pe care tu ii urasti, nu fac altceva decat sa aibe grija de ai lor. Nu fac altceva decat ceea ce au facut si stramosii nostri. Ei sunt proprii lor stapani si nu pleaca capul in fata nimanui. Ca se numesc americani sau rusi, britanici, francezi, nemti, etc. - nu conteaza. Tot ce conteaza e ca noi suntem doar carpa pe care ei isi sterg bocancii. Si eu unul inca sunt de parere ca trebuia sa fie invers.
Adrian,
Dacii erau un neam cu un mod de viata care ii apropia mult de crestinism inainte de a fi increstinati sau crestinati, cum o fi corect. Traiau unul pentru altul si-i ajutau pe cei care aveau nevoie. Comunitatea daca exprima numai si numai bunatate si omenie dar cand era nevoie i calcau in picioare pe dusmani. Am sa caut si paote in curand am sa postez materialul.
Cand te uti la Miscarea Legioanra vezi aceleasi caracteristici ca si la daci. Legiunea nu a vrut expansiune, a vrut doar binele neamului romanesc. Legioanrii au ceat tabere de munca, au cosntruit manastiri, biserici, au ajutat saracii, etc. Totul a fost facut in spirit crestinesc.
Pe cine au urmarit sa distruga mai intai comunistii cand au napustit la noi in tara??? Miscarea Legionara.
In cartea scrisa de alt supravieturitor al iadului comunist creat in puscarile comuniste de exterminare, Demostene Andronescu - Reeducarea de la AIud- Peisaj Launtric, este scris cum bolsevicii au cules informtii despre Miscarea Legionara inca de a navali in tara noastra. Ofiterii romani arestati dupa tradarae de la 23 august au fost anchetati in legatura cu organizarea si modul de actiune a Miscarii Legionare. Cand au pus laba pe Romania au actionat in consecinta. Iar Demostene Androenscu nu a fost legionar ca sa-l putem banui de subiectivitate.
Daca citesti memoriile supravietuitorilor holocaustului rosu din Romania ai sa afli ca cele mai mari suferinte au fost indurate de membrii Miscarii Legionare.
Daca te intereseaza iti pot trimite tot ce am gasit pana in momentul de fata.
Numai bine!