Suntem vai de capu' nostru
. Finala campionatului , cu Baia Mare , sambata , ora mai mult decat accesibila si noi suntem 20-30 MAXIM !? 
Si nu numarul conteaza , si cantitatea stiu ! Dar unii din baieti o dadeau cu "baia mare , m..e baia mare " cand noi nu avem nici un fel de rivalitate cu Baia Mare si nici ei cu noi , scandare de sfarsitul meciului din moment ce baietii nu au spus absolut nimic de Steaua !
Pe langa faptul ca am acceptat prea usor sa ne mutam mai sus ,la "amenintarile " a 2 mustaciosi . " Lasa ba steagu ca nu vad meciu, duceti-va sus " , la un moment dat un tip a reusit miraculoasa captura de 2 stegulete de 15 cm patrati si o goarna , moment in care "baietii vechi de prin peluza " de 15 ani " Da-le foc...da-le foc "
Dupa incheierea partidei altii de data asta au incercat sa fure un steag ai bai-marenilor , just 4 fun banuiesc . Auzisem ca a reusit un tip, dupa auzisem ca nu a fost nimic...in fine
Stau si ma gandesc daca asa demonstram ca suntem tari , facand capturi cu Baia Mare ?
Ei de bine de rau s-au prezentat bine [ 63 de oameni ] , noi [ cei din Bucuresti] nu stiu daca eram 5 daca finala s-ar fi jucat nu in Baia mare , ci in alt oras !
Din partea mea respect celor din Baia Mare
Postez aici ca stiu ca intrati ,cei mentionati mai sus , stiu ca frecventati forumu , stiu ca intrati des si sigur o sa cititi !
Si stiu ca rufele nu se spala in public , dar trebuia sa o spun
Un baiat [ Nu doar eu , sunt sigur ] care a venit azi la finala , incercand sa faca ceva .