FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rugby

«167891018»
Lari05.09.2010 18:24

Miercuri, 8 septembrie, CSA Steaua Bucuresti - CSU Aurel Vlaicu Arad.

Clasament:

1. CS CSM Stiinta B. Mare 17 17 0 0 792-149 13pbonus 81puncte

2. CSA Steaua Bucuresti 17 14 0 3 774-207 12pbonus 68p

3. RCJ Farul Constanta 18 13 0 5 590-299 12pb 64p

4. CS Dinamo Bucuresti 18 9 0 9 549-400 13pb 49p

5. CSU A. Vlaicu Arad 15 9 0 6 323-389 4pb 40p

6. RCM U de Vest Timisoara 17 4 0 13 262-489 7pb 23p

Sambata, 11 septembrie, CSA Steaua Bucuresti-RCM U de Vest Timisoara.

f234567k05.09.2010 18:43

Ne-a cocosat Farul in ultimele doua meciuri directe. Sper sa ne trezim in semifinale ca avem o revansa de luat cu Baia Mare.

AG05.09.2010 20:35

miercuri la ce ora si unde?

Daniel-Ionut05.09.2010 20:44
miercuri la ce ora si unde?

Ora 11:00, stadion Ghencea.

AG05.09.2010 20:47

asa matinal ... m'au spart astia

RaMs3s27.09.2010 12:44

Din cate am inteles o sa jucam sambata finala cu baia mare pe arcu de triumf :) . Cine stie mai multe sa dea detalii , si sper sa apara pe prima pagina un articol sa fim cat mai multi

Tz3pI27.09.2010 12:51

Se vor posta pe prima pagina toate informatiile in timp util. Baia Mare are o echipa puternica, insa cu aportul nostru putem castiga un nou titlu la rugby.

Sud194702.10.2010 08:42

Prezent la meci :D , unde sta galeria?

zob7902.10.2010 08:54
Prezent la meci :D , unde sta galeria?

La tribuna a doua (neacoperita)

Sud194702.10.2010 09:29

S-a notat !:))

RaMs3s02.10.2010 17:02

Suntem vai de capu' nostru :) . Finala campionatului , cu Baia Mare , sambata , ora mai mult decat accesibila si noi suntem 20-30 MAXIM !? :)

Si nu numarul conteaza , si cantitatea stiu ! Dar unii din baieti o dadeau cu "baia mare , m..e baia mare " cand noi nu avem nici un fel de rivalitate cu Baia Mare si nici ei cu noi , scandare de sfarsitul meciului din moment ce baietii nu au spus absolut nimic de Steaua !

Pe langa faptul ca am acceptat prea usor sa ne mutam mai sus ,la "amenintarile " a 2 mustaciosi . " Lasa ba steagu ca nu vad meciu, duceti-va sus " , la un moment dat un tip a reusit miraculoasa captura de 2 stegulete de 15 cm patrati si o goarna , moment in care "baietii vechi de prin peluza " de 15 ani " Da-le foc...da-le foc "

Dupa incheierea partidei altii de data asta au incercat sa fure un steag ai bai-marenilor , just 4 fun banuiesc . Auzisem ca a reusit un tip, dupa auzisem ca nu a fost nimic...in fine

Stau si ma gandesc daca asa demonstram ca suntem tari , facand capturi cu Baia Mare ?

Ei de bine de rau s-au prezentat bine [ 63 de oameni ] , noi [ cei din Bucuresti] nu stiu daca eram 5 daca finala s-ar fi jucat nu in Baia mare , ci in alt oras !

Din partea mea respect celor din Baia Mare

Postez aici ca stiu ca intrati ,cei mentionati mai sus , stiu ca frecventati forumu , stiu ca intrati des si sigur o sa cititi !

Si stiu ca rufele nu se spala in public , dar trebuia sa o spun

Un baiat [ Nu doar eu , sunt sigur ] care a venit azi la finala , incercand sa faca ceva .

Sud194702.10.2010 17:39

Mie mi-a placut , era mai frumos sa cante toti (toata tribuna , macar ''Lupta Steaua!'' ), am vazut si eu marea captura:)).

AG02.10.2010 18:26

mda... numarul 9, tiganul ala mic , ala e de vina :)))

Sud194703.10.2010 07:00

AG , vorba aia ''Noi nu vrem tigani in Romania'' :thumbup:

saptemai03.10.2010 07:25

ramses, n-a avut nimeni nimic cu ei pana cand au inceput sa ne injure aia de la ei care intrasera in teren.

si da, baiatul ala le-a luat steagul ala de unul singur doar for fun, l-a prins garda in spate si le-au dat alora carpa.

daca tot ai venit la meci, ai si cantat sau....ca baietii cu berica in mana?

Tavi stelistu bm03.10.2010 13:00

1. @saptemai , fara suparare da nu stiu daca ai vazut dar NU ne-au lasat sa intram pe teren , ba inca a intrat un cetatean de la noi pe teren a primit un placaj ca la rugby , asa ca nu stiu cine v-a injurat , noi nu oricum , plus ca barbosu ala de la voi marele ultras cu tricou de la noua dreapta (nu am nimic cu el , sa nu se inteleaga gresit) , tot meciul ne-a aratat semne obscene , iar ma intreb de ce , doar asa de smecherie ? sau poate nu stiu eu , da asta inseamna sa fi ultras in ziua de azi ? cum spunea si ramses nu am avut nimic cu voi , da vad ca voi cu noi da , desi nu stiu de ce , ba mai mult , o data in timpu meciului am cantat si antidinamo , dar nah in fine ....

2. Cat despre tipul cu captura acelei "carpe" galben-albastre , ce sa zic , doar atat :)) .... Si nu era singur erau doi , da nu conteaza asta oricum .... Faza e ca nu era nici baner , nu era nici baner de brigada , nimic , era doar un simplu steag galben-albastru ce reprezinta culorile orasului Baia Mare , care daca venea sa ni-l ceara frumos il dadeam frumos , nu trebuia atata harababura pentru el , sincer :)) da noh am uitat ca e Bucuresti si ultraseria e in floare acolo :-j ..... Totusi baieti si eu sunt stelist de mic , dar incep sa ma imi fac griji ca o dati spre rapid , numa aia mai fac capturi din astea fantoma .....Si de ce spun asta ? Ganditi-va si voi , si asta o spun eu ca baimarean , : ati incercat sa faceti captura de steag simplu in doua culori , de la "mega hooligans-ultrasii" din Baia Mare , si nici aia nu ati reusit ....

saptemai03.10.2010 14:51

de luat vi l-a luat sa fim seriosi. (ca vi l-au dat baietii albastri inapoi e altceva)

au intrat vreo 5 de la voi in teren, mustaciosul ala placat si inca 4 dintre care doi au injurat cand se intorceau. asta am vazut-o cu ochii mei. probabil pentru asta a luat-o razna tipul ala, sa nu mai zicem de bucuria indecenta dupa "inca" un titlu jepcarit in finala.

in fine, tavi, ori esti stelist la toate disciplinele ori la rugby iei pauza? cam ce te face pe tine asta?

ai putut sa te bucuri dupa prestatia voastra jenibila si un titlu luat prin eseu de penalizare 15vs13? da' cand a fluierat aiurea sfarsitul primei reprize cu omul nostru in plin fuleu spre 22-ul vostru ce-ti trecea prin minte?

ps: tricoul ala il reprezenta pe Capitan nu noua dreapta.

Tavi stelistu bm03.10.2010 16:50

Poi tot el e de vina , ca ni l-au dat "baietii albastrii" inapoi e altceva , pentru ca si el stia ca sunt acolo , si tocmai pe acolo a trecut sa il prinda , nu ? Pacat de el ca a luat si ceva pumni de la "albastrei" am vazut chiar eu cu ochii mei cum 4 il tineau unu ii dadea , din pacate , da nu e important asta , ca dupa cum spuneam daca venea sa il ceara frumos il dadeam .

Vad ca o ti mare si tare ca "prestatie jenibila" si nu stiu ce , eu nu stiu ce meci ai vazut tu , si nu stiu daca ai observat dar si noi am avut un eseu pe care arbitru nu la dat pe motiv ca nu a vrut , am mai avut cateva lovituri de penalizare , nu le-a dat pe motiv ca nu a vrut , daca ai fost la meci ai vazut si reactia suporterilor baimareni la adresa arbitrilor , de atac cred ca nu mai are rost sa vorbim , s-a vazut clar cum baimarenii la inaintare au fost mai puternici , cu toate ca apararea Stelei a fost tare de tot . Oricum anul trecut , tot arbitrii au fost de vina , anul asta din nou tot arbitrii ... Si inca ceva arbitrii sunt tocmai din Bucuresti .

Si nu nu iau pauza , sunt stelist la orice , iti spun sincer ca nu eram suparat si daca batea Steaua , chiar deloc , daca ma crezi e bine daca nu tot bine . Chiar mi-am dorit sa ajungem in finala cu Steaua si nu alta echipa am mai spus-o asta si mai de mult , si inca ceva , cand canta galeria Stelei iti spun sincer ca imi venea si mie sa cant dupa ei . Da nah la meciul asta am mers ca si suporter baimarean , cu toate astea dupa premierea celor de la Steaua am strigat si noi "Steaua , Steaua" catre jucatori cand mergeau catre vestiar , vreo 2-3 ne-au aplaudat si atat , da voi ati plecat deja ....

In fine ce a fost a fost , ce va fi va fi ... Sa auzim de bine !

STARforce03.10.2010 17:33

Toate ca toate cel mai enervant era soferu' autocarului care tot dadea cu claxonul ala tampit...

saptemai03.10.2010 19:28

ah, deci v-au furat si pe voi? insa doar noi eram in 13.

si v-au furat si pe voi? d-aia v-a dat cadou un eseu, cand eram in 13?

si a fluierat aiurea cand al nostru avea liber in fata pt eseu la pauza?

tu te auzi? stii, suntem stelisti, avem o istorie tumultoasa in spate, stim cand se fura pentru noi si ne dam seama si cand suntem furati. n-ai cum sa vinzi castraveti gradinarului.

mstef20.10.2010 10:12
Daniel-Ionut29.10.2010 20:00

Sambata, 30 octombrie, de la ora 19:00 pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo - Steaua in Cupa Romaniei la rugby!

STARforce29.10.2010 22:17
Sambata, 30 octombrie, de la ora 19:00 pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo - Steaua in Cupa Romaniei la rugby!

Prezent +1 hehehe se stie!!!!

Andrei Dobre30.10.2010 09:20

La 19 pe "Arcul de Triumf" ! Poa' ne dau mizeriile afara iar... :)

Ar fi bine sa postati pe prima pagina, unii nu stiu la ce ora-i meciul.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE30.10.2010 11:13

La ora meciul sunt prezent in gara. :steag_cruce_invers:

«167891018»