Am mai pierdut o finala
Baia Mare 24-Steaua 12
asta e poate la anul o sa CASTIGAM !!!
Am mai pierdut o finala
Baia Mare 24-Steaua 12
asta e poate la anul o sa CASTIGAM !!!
Am vazut ca Timisoara a batut pe Baia Mare in finala Cupei cu Vlaicu si Lucaci in primul 15. Felicitari fostilor stelisti si sa vedem ce o sa facem fara ei ![]()
Astazi, cand am vazut echipa nationala imbracata in verde, m-am simtit exact ca atunci cand Steaua a jucat in echipamentul ala lesinat, pe Giulesti. Eu inteleg ca sponsorii trebuiesc pupati putin, dar de aici pana la a juca in culoarea bancii respective, mi se pare prea mult, + ca pe tot timpul pauzei au rulat melodii in limba portugheza.
Astazi debuteaza noul sezon al Superligii de rugby. In prima etapa Steaua intilneste, in deplasare, pe Poli Iasi. Meciul incepe de la ora 15 si va fi transmis in direct de GSP TV.
Scor final: Poli Iasi - Steaua 20-54
Meci de nivel tehnic scazut, cu multe greseli ale jucatorilor nostri inimaginabile la acest nivel. Sa punem erorile pe seama faptului ca azi s-a jucat primul meci oficial al sezonului.
Sambata, 14 aprilie, de la ora 15.00: Steaua v CSM Bucuresti. Meciul are loc in Ghencea. Intrarea este libera.
Arata bine noul design al siteului. Sa vedem ce o sa iasa in meciul cu cainii.
Parca suntem mai slabi ca anul trecut.
Dinamo- Steaua 31-23 (rugby) Prima victorie a sezonului pentru dinamovisti ![]()
Viorel Lucaci (Steaua): ''Dupa cum ati vazut, nu prea am jucat nimic, mai avem mult de munca. Cu Dinamo totdeauna este un meci greu. Astazi au fost mai buni ca noi, n-avem ce face.'' ( Digisport )
Urmatorul meci pentru Steaua:
29/04/2012 15:00 - Ghencea
Felicitari celor 80 de baieti din Sud care i-au facut ieri pe caini sa se simta exact asa cum le e soarta: mereu in deplasare.
ce comentariu de rahat a dat si lucaci ala ...iti raspund eu ..ba da,ba , intotdeauna ai ce face cand e vorba de meciul cu Dinamo . Faci orice sa castigi . Asta e spiritul stelist . Si voi o luati razna la rugby? nu ne ajung fraierii de la fotbal ...
Steaua-Farul
Duminica, 29 aprilie, ora 15.00
O duminica cu soare, perfecta pentru a urmari un meci interesant de rugby. Pentru cine prefera comoditatea, meciul este in direct pe GSP.
Se duce cineva la meci ?
Eu unul merg...
Si eu am fost...si-a meritat ![]()
Vreme frumoasa, spectacol decent plus aplecarea traditionala a romanului spre haz
Timisoara - Steaua
sambata, 5 mai, de la 15.00
Cine nu prinde gsp TV poate urmari meciul pe Steaua.ro
U Cluj - Steaua
sambata, 12 mai, 10.00
Partida este transmisa pe RUGBYTV.RO
Echipa sub-17 este la Campia Turzii pentru Turneul Final al campionatului juniorilor (12-27 mai).
Maine joaca cu Gura Humorului...in primul meci a batut Focsaniul cu 45 -5
Cat despre echipa mare, ei joaca pe 23 cu Baia Mare
Steaua pierde la ultima faza cu Baia Mare ![]()
http://Steaua.ro/rugby/2012/05/24/Steaua-p...a-cu-baia-mare/
Maine e meci
stadion "Olimpia"
123: De la Gara de Nord via Piata Unirii spre CET Sud, via Real Vitan
124: De la Piata Operei via Piata Unirii spre Splaiul Unirii (Auto Cobalcescu), via Real Vitan
135: De la Pipera via Floreasca, Foisorul de foc spre CET Sud, via Real Vitan
223: De la Linia de Centura (Cartier Domus Style)via Mihai Bravu (statia de metrou) spre CET Sud, via Real Vitan