Tot offtopicul despre rugby a fost mutat aici.
Tot offtopicul despre rugby a fost mutat aici.
SuperLiga, et. 13
Steaua - Universitatea Cluj
23 oct, 15:00, "Steaua" (rugby)
Ne strangem si noi macar 15 , sa mergem sa incurajam echipa ?
Dupa parerea mea ar fi bine sa mergem macar la meciurile CSA , daca la cele ale FC Steaua Bucuresti nu mergem !
La toate meciurile CSA vin cam aceiasi 15-20 baieti; vreo 10 din Glas si vreo 10 din Vacarm
Labele de pe forum, onanistii bolnavi care nu termina o fraza fara "Pleaca din Ghencea" nu apar pe la vreo arena unde evolueaza Steaua; daca tot vorbim de rugby, am pierdut 2 finale in Bucuresti (si) din cauza ca stadionul a fost golas rau, iar aurolacii baimareni carati cu autobuzele pina aici au dominat fondul sonor.
Daca asta vreti si de-acum inainte, frecati-o in continuare! la capitolul asta sinteti campioni
Si avertizati-ma! banati-ma! asta inseamna sa fii moderator
CSA Steaua Bucuresti - Farul Constanta
Sambata [ 15:00 ] , Stadion Ghenchea , terenul de Rugby !
Mergem ?
Desigur! Prezent pentru sustinerea CSA , sper sa pot sa vin sa nu intervina altceva...

Cica tot pe arcul de triumf dar imi e greu sa cred ca anul trecut s-a jucat tot acolo.http://www.steauarugby.com/
Nu era pe 27 finala? Am vazut pe Steaua.ro ca scrie 26. Sper sa ne strangem cat mai multi.
Sambata 26 noiembrie, 17:00
Stadion "Arcul de Triumf", Bucuresti
În direct pe GSP TV
Asa scrie,pe 26. Va rog frumos,stiti ceva informatii in legatura cu pretul biletelor?
Anul trecut, s-a jucat tot pe "Arcul de Triumf" si au fost 5 RON la peluza si tribuna a2-a si 10 RON la tribuna 1(acoperita). Normal ar fi sa coste ca atunci.
Iar in ciuda acestor preturi mai mult decat decente, fondul sonor a fost dominat de pleava strazilor baimarene, azvarlita in autocare si carata pina-n Bucuresti. Ma intreb de ce nu i-au adus in carute; mai scuteau din pretul combustibilului, iar la intoarcere puteau arunca cite-un aurolac in fiecare sat de pe drum.
Anul trecut, s-a jucat tot pe "Arcul de Triumf" si au fost 5 RON la peluza si tribuna a2-a si 10 RON la tribuna 1(acoperita). Normal ar fi sa coste ca atunci.
Multumesc! Cam unde tre` sa ma pozitionez pe stadion ca sa nu fie liniste?
OFICIAL!
Federatia Romana de Rugby a pus in vanzare luni biletele pentru finala mica si finala mare a SuperLigii CEC Bank.
Tichetele costa 10 lei la Tribuna 2 si 20 de lei la Tribuna 1. Un bilet este valabil pentru ambele meciuri.
Partidele se disputa sambata incepand cu ora 15.00 pe Stadionul National Arcul de Triumf.
26 Noiembrie " S.N. Arcul de Triumf
15:00"LOC 3-4: Farul-Timisoara:
26 Noiembrie " S.N. Arcul de Triumf
17:00"FINALA: BAIA MARE-Steaua:
sursa:http://www.super-Liga.ro/
Iar in ciuda acestor preturi mai mult decat decente, fondul sonor a fost dominat de pleava strazilor baimarene, azvarlita in autocare si carata pina-n Bucuresti. Ma intreb de ce nu i-au adus in carute; mai scuteau din pretul combustibilului, iar la intoarcere puteau arunca cite-un aurolac in fiecare sat de pe drum.
Au fost surprinzator de multi baimareni, dar fondul sonor a fost dominat cu trompete si tobe, in rest nu se prea auzeau. Au avut si cateva fumigene parca.
Tinere asa pentru cultura ta generala eu is stelist(pana inainte de 2003) si am multii tovarasii prin Bucuresti si am ramas dezgustat de atitudinea unora care au fost prezentii la finala de anul trecut si in legatura cu commentariul tau nu am ce comenta ca nu isi are rostul de polemici.
Inca un lucru spus de un anume tovaras cu care am stat inainte de meci a fost: oare cati dintre acei voinici veneau la finala daca se juca la Baia Mare sau in alt oras?
P.S. : Si anul acesta pe 26 voi fi la finala ...

: oare cati dintre acei voinici veneau la finala daca se juca la Baia Mare sau in alt oras?P.S. : Si anul acesta pe 26 voi fi la finala ...
nu veneam ca voi (adica cu deplasari sponsorizate de club) stai tu linistit. esti d-acolo ar trebui sa stii cine primeste bani de la club sa stranga lumea (sau e de domeniul trecutului asta).
"sustineti echipa locala" zicea pe vremuri cineva ! dar e plina tara de asa zisi" suporteri " stelisti care-si schimba preferintele in functie de rezultate. cand baia mare o ardea prin Liga a 3-a ei erau stelisti , cand stiinta baia mare castiga campionate la rugby ei sunt cei mai adevarati baimareni.
ar trebui sa ramai dezgustat de atitudinea asta , nu de ce ai vazut tu la meci.
biletele costa intre 10 lei si 20 lei ? am citit bine?
biletele costa intre 10 lei si 20 lei ? am citit bine?
10 lei la T2 si 20 la T1, aia acoperita.
nu veneam ca voi (adica cu deplasari sponsorizate de club) stai tu linistit. esti d-acolo ar trebui sa stii cine primeste bani de la club sa stranga lumea (sau e de domeniul trecutului asta).
"sustineti echipa locala" zicea pe vremuri cineva ! dar e plina tara de asa zisi" suporteri " stelisti care-si schimba preferintele in functie de rezultate. cand baia mare o ardea prin Liga a 3-a ei erau stelisti , cand stiinta baia mare castiga campionate la rugby ei sunt cei mai adevarati baimareni.
ar trebui sa ramai dezgustat de atitudinea asta , nu de ce ai vazut tu la meci.
ba eu nu am treaba cu ca cine va castiga sambata ori Steaua ori baia mare ma bucur pentru oricare ... ca sa sti tu eu mi'am platit deplasarea ... da stiu despre cine este vorba si eu nu am nici o tangenta u "ala". Oricum tinere cine ma cunostea stie cum is eu ... Bafta
a cumparat cineva ceva de la shop ? Cum e ?
ce shop?
daca vreti ceva de la shop, faceti o lista, va dau eu tot ce e acolo, la pret dublu ![]()
Daca nici acum nu vom fi in stare sa-i ducem pe baietii astia spre victorie, ne meritam cu adevarat soarta.
Vreau doar sa atrag atentia, in citeva cuvinte, asupra unui dezastru infinit mai putin mediatizat decit cel al entitatii sportive patronate de cioban.
Dupa revolutie, sectiile de jocuri sportive din cadrul CSA au cunoscut un declin al performantelor, in unele cazuri major(EX volei,baschet), in alte situatii mai usor explicabil si suportabil. Am pus asta pe seama tranzitiei, fiind convins ca in citiva ani vor aparea, chiar si-n tara asta careia zeii i-au intors dosul, niste investitori dornici sa se adape din stralucirea brandului Steaua. Nu s-a intimplat asa .discutia e lunga si trebuie purtata, in alt context, cit mai repede, pt a nu pierde ultima speranta ca sporturile de echipa ale CSA pot fi revitalizate. Acum vreau sa spun doar ca, dintre toate aceste sectii, rugby-ul a fost in ultimii ani cel mai aproape de idealul de performanta fixat de inaintasi. 3 titluri in 4 ani(2003,05,06) urmate de o insiruire blestemata de 4 finale consecutive pierdute. Ultimele 2 au o istorie aparte, Steaua ajungand sa fie furata de niste arbitri jegosi, in Bucuresti, iar spatiul sonor al finalei a fost poluat de aurolacii baimareni carati gratis pina aici, in numele spiritului de ultras.
Pentru toate acestea haideti sa facem NOI diferenta, astazi! sa aratam ca in casa noastra, in templul performantei, putem conduce niste baieti minunati spre victorie. Ar fi primul titlu national la sporturile de echipa dupa 3(TREI) ani