eu asa stiu ..ca stadionul olimpia ala e .. de la vitan
daca gresesc,sa fiu corectat.
eu asa stiu ..ca stadionul olimpia ala e .. de la vitan
daca gresesc,sa fiu corectat.
Pana la meciul de ruby mai este un meci la handbal cu hcm constanta manie la 12.
eu asa stiu ..ca stadionul olimpia ala e .. de la vitandaca gresesc,sa fiu corectat.
Asa este, e cel de la vitan, de langa real.
Steaua - baia mare 26-10
Nu avem adversari.
Arbitrii nu se minjesc in meciuri fara miza...
O sa jucam din nou finala cu umflatii astia fara creier, si vom fi iarasi furati ca-n codru; cu actuala conducere a federatiei si a comisiei de arbitri nu vom cistiga nici un titlu, nici daca o sa avem echipa de 10 ori mai buna decit adversarii
Prea mult spus " nu avem adversari ". Sa nu ne imbatam cu apa rece! Pana acum puteam foarte usor sa avem doua infrangeri cu Timisoara si Constanta.
Cu Timisoara era doar al doilea meci din sezon...multi jucatori de-abia revenisera de la nationala dupa meciul cu Georgia....in plus, desfasurarea meciului a fost cu totul speciala, mercenarii timuisoreni marcind eseuri din cauza neatentiei noastre in momente cind Steaua domina copios; acest scenariu nu se va mai repeta in urmatoarele 50 de meciuri cu timuisorenii.
Constanta are o echipa tinara, cu potential, care dupa ce era condusa la pauza a reusit momente bune in repriza a doua, impinsa de la spate de un public de onanisti care ar trebui executati pe scaunul electric, fara burete, si de un arbitru care fusese probabil amenintat ca va fi linsat pe teren daca nu cistiga bastinasii. 13 minute de prelungiri sunt probabil un record mondial; in conditiile astea, eu chiar ma asteptam sa pierdem, pt ca ratatii aia din tribune, mizerii umane de neegalat, tb sa aiba si ei o bucurie in vietile lor scirbavnice - asta nu inseamna ca nu exista o diferenta clara de valoare. In retur, o sa-i batem la peste 10 puncte...
Astept reactia lui Alin Petrache.
Eu astept sa ma sune mama lui Petrache si sa-mi spuna c-a gatit niste sarmalute minunate, in foi de vita, pt parastasul fiului ei. Mori, nenorocitule! crapa, caine spurcat!
Maine la 11 toti la Olimpia. Jucam cu CSM Bucuresti.
Prezent. ![]()
Toata lumea la stadion !!!! - in perioada 1-3 iulie se va disputa pe stadionul de rugby din cadrul Complexului Sportiv Ghencea turneul amical Eroii Revolutiei in memoria celor 2 rugbysti stelisti ucisi la Revolutia din 1989. Participa echipele: CSA Steaua, RCJ Farul Constanta, Selectionata de rugby a Armatei Franceze, Selectionata de rugby a Armatei Britanice. Meciurile se vor juca astfel: vineri 1 iulie ora 17 Farul - Selectionata de rugby a Armatei Britanice, ora 19 CSA Steaua - Selectionata de rugby a Armatei Franceze, duminica 3 iulie ora 15,30 finala mica - pierzatoarele din prima zi, ora 17,30 finala mare - castigatoarele din prima zi !
Mediatizati si voi toti, pe unde puteti, cum puteti. Ideea e sa fim cat mai multi.![]()
SuperLiga Natională
de Rugby in 7 2011
Etapa 1, Grupa A
Sambata 20 august
Stadion "Steaua" - rugby
09:00 Steaua - Arad
11:00 Steaua - Farul
12:20 Steaua - Dinamo
17:00 semifinale
18:20 finale
Hai sa ne strangem macar cu cainii!!!
RUGBY: SuperLiga, et. 11
Dinamo - Steaua
08 oct, 15:00, "Arcul de Triumf"
Cat mai multi la stadion! ![]()
Pana sambata mai este un meci la hochei vineri de la ora 19:00.
Bilete, preturi, ceva?
Nu stiu la spurcati.
Cel mai probabil 5 lei la peluza si t2 si 10 la t1 (acoperita), daca nu, intrarea este gratuita.
cum ajung de la gara de nord la Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf?
@ Liviu
Poti lua metroul de la Gara de Nord pana la Aviatorilor si de acolo 131, 335 sau 331 o statie si apoi mergi pe jos 200 de m sau poti lua 205 de la Gara de Nord care te lasa fix la Manastirea Casin, vis-a-vis de stadion.
@ Liviu
Poti lua metroul de la Gara de Nord pana la Aviatorilor si de acolo 131, 335 sau 331 o statie si apoi mergi pe jos 200 de m sau poti lua 205 de la Gara de Nord care te lasa fix la Manastirea Casin, vis-a-vis de stadion.
multumesc, voi fi prezent + 2-3 baieti.
205 vine cam la 30 de minute sambata.
Liviu, poti lua si 282 de la Gara de Nord; te lasa chiar in fata stadionului
Cel mai bine cu 282. Il iei de la statia dinspre benzinaria MOL (parca MOL e, nu-s sigur). Daca-l iei fix din fata garii, te duce in sens invers. Intreaba lumea sa te la iesirea buna din gara.