O DA...ce mai are si Szekely?
E accidentat.A se citi:"Laca il va folosi doar cand ii va porunci Jiji"...
O DA...ce mai are si Szekely?
E accidentat.A se citi:"Laca il va folosi doar cand ii va porunci Jiji"...
Pacat de Szekely,dar de Banel nu-i nimic ca doar incurca! ![]()
Banel si Lovin nu prea au ce cauta la Steaua parerea mea....cu echipa care ne a ramas in teren eu zic ca batem la cel putin 2 goluri diferenta ![]()
![]()
Oricum echipa e cum e... Lovin isi merita banii pentru ca e printre putinii stelisti din echipa, nu are ce cauta in teren dar pana se va curata clubul de venetici, locul cred ca e la Steaua, nu el ar trebui sa plece primul.Cu Otopeni batem sigur. Hai Steaua!!!!!!!
Se anunta un cutremur mai mare ca aseara, daca nu castigam cu Otopeni ![]()
Sper sa batem 3-0 4-0 . Tot mai sper sa controlam jocul si sa inscriem si noi din niste faze fixe. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aseara,m-a intrebat un prieten:"cu atatia suspendati si accidentati,ce rezerve o sa avem la meciu asta?"...Buna intrebare
Aseara,m-a intrebat un prieten:"cu atatia suspendati si accidentati,ce rezerve o sa avem la meciu asta?"...Buna intrebare
Bicfalvi, A. Ionescu, Ogararu / Golanski , Rusu/Kapetanos , Pedriel , Lungu, cred ca si Filip.
On: Sper sa castigam, 2 solist.
azi ...cei ce vor sta in galeria Stelei vor fi adapostiti de ploaie =))...cei care vor mere la tribuna [printre care si yo =))], vom fi uzi leoarca
)...pan la urma 4 Steaua orice =)), bine ca stau aproape de stadion si ma schimb imediat de haine =))
Pronostic pt diseara.... 1-3 ![]()
Bicfalvi, A. Ionescu, Ogararu / Golanski , Rusu/Kapetanos , Pedriel , Lungu, cred ca si Filip.
On: Sper sa castigam, 2 solist.
De asemenea, la Bucuresti au ramas si Mihaita Plesan, Banel Nicolita, Janos Szekely, Lucian Filip, Ovidiu Petre si Ifeaniy Emeghara din motive medicale. Aici
Deci fara Filip si Plesan pe banca...
Rusu a jucat vineri la Constanta cu Steaua 2, deci nici el nu va face parte din lot.
Steaua bate cu 2-1 ...goluri toha si Semedo ..Forza Steaua .....MEREU THE BEST...
Se joaca pe Astra?la ploiesti nu?
![]()
Steaua bate cu 2-1 ...goluri toha si Semedo ..Forza Steaua .....MEREU THE BEST...
Toja ![]()
Semedo ![]()
Semedo![]()
Pai Semedo e scris bine... ![]()
Pai Semedo e scris bine...
Radeam de faptul ca-i vede ca marcatori.
Radeam de faptul ca-i vede ca marcatori.
Mi-am dat seama ![]()
Cine cunoaste pe cineva din galeria care se deplaseaza spre Ploiesti , anuntati baietii ca sunt asteptati in gara de vest de un grup de 100 de insi. Sa fie cu bagare de seama !
Zapata - Ogararu, Baciu, Tudose, P. Marin - Semedo, Tiago, Bicfalvi, Toja - Stancu, Kapetanos
ceva link-uri?
suntem praf in aparare