In etapa a 27-a, Steaua se deplaseaza 60 km mai la nord-vest, fix la Ploiesti, mai precis pe stadionul "Astra", pentru a intalni pe CS din Otopeni.
Data disputarii meciului: 26 aprilie (duminica). Ora inceperii: 20:30. Televizat doar de GSPTV, din nefericire.
Dupa meciul bun facut in fata CFR-ului in Templu, meciul de la Ploiesti va fi infinit mai usor. De aceea singura posibilitate pe care o intrevedem echipei noastre, este victoria si numai victoria.
Va reaparea in echipa Nicolita? Eu spun ca Dayro ar trebui mentinut acolo unde a jucat ieri. Pentru ca a jucat cu folos. A marcat golul egalizator, unicul gol al Stelei in acel meci, pe care daca l-am fi castigat la doua goluri diferenta ar fi fost putin.
Lovin, celebrul nr 20 din primul "11" al ros-albastrilor, va sta cel putin o etapa. Pentru un gest absolut de neinteles pe care l-a comis asupra balonului. Cum sa te napustesti cu ambele picioare inainte, fix cu talpile asupra ei? Probabil ca Teo Craciunescu e singurul arbitru care ar fi fost dat rosu direct. Si a facut-o!
Sa-i traiasca familia, vor spune toti cei care il fluiera pe Florin la cea mai mica atingere a balonului.
Vom avea prin urmare un meci fara Lovin. Daca Steaua a marcat campioanei un gol intr-o singura repriza fara el, probabil ca in doua reprize la Ploiesti, va inscrie cel putin doua.
Locul lui va fi luat probabil de Tiago. Iar in locul lui Tiago va fi aruncat in focul luptei playmaker-ul Andrei Ionescu.
Cred ca vom invinge! Intotdeauna meciurile cu echipele vitregite de soarta, de arbitri, cu valoare neta sub cea a Stelei, imi miros a inca 3 puncte in clasament.
Steaua trebuie sa joace. Pentru ca poate. Slava Domnului, acest lucru s-a vazut din plin impotriva campioanei nemeritate a editiei trecute. Avem cu ce ma! Avem cu ce!
Si-atunci? Jucati naibii fotbal si faceti-ne fericiti domnilor fotbaliatori! Chiar fara maestrul Lacatus pe banca. Care in mod sigur, dupa ce a fost trimis in tribune miercuri, fiindca si-a dat in petec, va fi eliminat o etapa, doua, trei, deoarece e recidivist...
Pronostic CS - Steaua: 2! Auzi ce nume de echipa... CS*... Ha!
FORZA Steaua!
CS* - Era pe vremuri o echipa care se numea CS. Era din Targoviste si desi il avea in lot pe marele Gicu Dobrin aflat pe final de cariera, se preta la fel de fel de lucruri urat mirositoare pentru a promova in divizia A. In detrimentul Rapidului, ai carui suporteri nu au ezitat sa-i numeasca hoti si sa-i fluiere in meciul direct disputat pe stadionul Republicii. Ce Se Ce Se/Hotii din Targoviste au strigat ei de a rasunat
intreg stadionul...
O tempora, o mores...