Un Cristi Tanase ne lipseste..
Si anul trecut ne lipseau un Stancu sau un Szekely...si acum 2 ani un Surdu sau un Plesan. Prin provincie toti par foarte buni.
un meci slab, nu ma asteptam in min 90 sa dea kapetanos deci cand a dat am tipat de mi-am rupt gatu
)))
Petre Marin a revenit ROBERTO Carlos !
Daniel ala nu are ce cauta pe forumul acesta !
off: a
sunt de acord cu yang.....un Thereau ne lipseste
....
Kapetanos este jucatorul Stelei. E aiurea sa faci calcule si sa vezi unde era Steaua fara el. Foarte bine poti face calcule unde era Steaua fara Stancu, fara columbieni, fara O.Petre, scazi la numarul de puncte care il avem acum numarul punctelor obtinute cu golurile acestora si vom ajunge undeva la 4,5 puncte in acest sezon.
Steaua fara Stancu era mult mai buna ![]()
Si anul trecut ne lipseau un Stancu sau un Szekely...si acum 2 ani un Surdu sau un Plesan. Prin provincie toti par foarte buni.
Un jucator care le are, se vede. Iar prin "le are" ma refer in primul rand la tehnica. Nu tin minte sa-l fi vazut pe Stancu nici la Urziceni sa fi fost in stare de cine stie ce preluari sai driblinguri, de avansat cu mingea la picior nu mai zic. Unirea Urziceni are, si a avut si pe vremea lui Stancu, jucatori mai talentati decat el. Bine zicea cineva mai sus ca i-a dat teapa mare Bucsaru lui Gigi... Iar de Szekely, se stie, la Galati era scula pentru ca avea spatii, nu era marcat om la om, si intr-adevar intr-o asa situatie, il avantaja viteza. Insa iarasi, tehnica mai putin.
Si apropo de Cristi Tanase, adu-ti aminte doar ca a fost printre putinii care au jucat fotbal cu Serbia si Austria, iar acolo n-a jucat FC Arges.
Dupa meciul cu CFR ma asteptam ca aceasta trupa de comedianti sa inceapa si ea sa mai lege cate ceva.Nu ca si-ar fii adaugat peste noapte in repertoriu cine stie ce partituturi ci din frica de a nu li se diminua salariile in cazul in care nu vor obtine cal putin locul 2.Nu a fost sa fie asa.Dimpotriva aseara am asistat la cea mai penibila victorie obtinuta de Steaua in ultimii 43 de ani.Numai niste loaze de jucatori pot creea faze in care fundasii se incurca reciproc pentru a pune in situatie favorabila atacantul advers iar atacantii se faulteaza reciproc si cer penalty.
Pantelis, Pantelis, Pantelis, Pantelis, Pantelis, Pantelis KAPETANOS ![]()
Iar, si iar, si iar, marchiaza "salvatorul" Kapetanos, cred ca daca nu erau golurile lui, acum eram sub locul 10...
JUCAM MIZERABIL ![]()
Pai fotbalul nu e matematica... Din fericire!Cu un atacant ca Thereau sau Pepe Moreno am fi fost astazi mult mai sus...
Kapetanos e peste Pepe Moreno...
E ghei, sau cum e peste?
Repriza a doua cu CFR se pare c-a fost doar intamplare.Cu toate absentele,o echipa cu pretentii,de nivelul Stelei,n-ar trebui sa sufere asa cu Otopeni.Iarasi noroc cu Kapetanos,care nu o fi un mare jucator,dar la ce are Steaua acum,e printre cei mai ok,iar poate daca echipa juca altfel,era pus in valoare,pase mai multe,poate avea mai bun randamentul,mai multe goluri.De avea un servant bun,de jucau barem ca-n returul de anul trecut,cu un Mendoza...Pe Pepe Moreno nu-l regret,de anul trecut Mendoza de ramanea.Il regret pe Thereau,care din ce stiu iar e la Charleroi,nu prea joaca.
Personal, cred ca era de ajuns un servant ca Mendoza sa avem cu cel putin 15 puncte mai mult in momentul de fata. Nu atacantii ne lipsesc, ci oamenii care sa le puna mingi utile. Linia noastra de mijloc in general atarna de forma in care se afla Tiago, Ov. Petre sau Toja. Restul...e cancan.![]()
Nu vreau sa-i laud mai mult decat e nevoie pe Toja sau Tiago, insa chiar i-au dat, impreuna cu P.Marin cateva pase si centrari destul de bune aseara. Gracu insa a preluat mereu gresit sau a fost cu 2-3 centimetri sub minge plus ca a faultat destul de mult in momente in care incercam si noi ceva ce semana cu presingul, oferind adversarilor mingea.
Nu mai are rost sa vorbim de faza golului, unde si preluarea si sutul au fost sub orice critica... De aceea omul meciului din punctul meu de vedere e Nae, care stia ca Otopeniul nu are ce face cu un punct si ne-a prelungit agonia cel putin inca o etapa...
sincer...mai bine pierdeam ieri.
asa, poate printr-un noroc fantastic o sa prindem Cupa UEFA iar Lacatus o sa ramana. sezonul viitor va fi la fel ca acesta, o sa ne facem de ras oriunde o sa jucam.
Nu cred sa ramana Lacatus decat maxim pana in vara. Asta daca nu cumva castigam campionatul ![]()
Asta daca nu cumva castigam campionatul![]()
Nici tu nu ai crezut..
dap ...de acord cu tine....jucam MIZERABIL ......
Ar fi urat sa nu jucam nici macar in Europe League...dar asta e...Craiova mai joaca 1 meci din 2...noi sezonul asta nu am jucat , adunat , un meci ca lumea !
E ghei, sau cum e peste?
Ca valoarea fotbalistica,desigur.Normal ca tu nu te poti gandi la altceva... ![]()
Desi nu sunt de acord cu el si chiar daca a avut doar noroc,se pare ca planurile lui Lacatus cam se realizeaza.."Spectacol putin dar adunam puncte"I-am intrecut pe Rapidisti si daca avem noroc,tot asa putem scoate un loc 4.Sincer!!!
ma uit si eu la bayern sa vad ce face un club cu o conducere profesionista si vad ca il dau afara pe klinsmann cu toate ca echipa lui e mult mai aproape de titlu decat este Steaua.
in cadrul unui club profesionist nu se merge pe sentimente ci pe performanta actuala. sefii si-au dat seama ca echipa se afla pe un drum prost si au luat masuri. si klinsmann a jucat la bayern si a inscris multe goluri pentru aceasta echipa, dar fanii nu au contestat cu nimic decizia. ei sunt destul de inteligenti sa inteleaga ca antrenorul klinsmann trebuie separat de jucatorul klinsmann si se gandesc tot timpul la binele clubului.
oare cand vom face si noi la fel?