FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CS Otopeni - FC Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«123457»
Printisor24.04.2009 18:15

bun asa, pan la urma si yo cred ca o sa intru tot in galeria Stelei cu ajutorul unor prieteni :)), o sa pasez invitatia unu vecin :) ca si ala e stelist, barem asa intram cat mai multi stelisti...oricum din cate am auzit pe langa stadion erau multi stelisti care vroiau sa ia bilete:)

darkye24.04.2009 18:26
bun asa, pan la urma si yo cred ca o sa intru tot in galeria Stelei cu ajutorul unor prieteni :) ), o sa pasez invitatia unu vecin :) ca si ala e stelist, barem asa intram cat mai multi stelisti...oricum din cate am auzit pe langa stadion erau multi stelisti care vroiau sa ia bilete:)

poi dak afli ceva dami si mie un PM ceva te rog :) ca nu mi place in tribuna

cu toti samantarii :((

number_624.04.2009 18:31
poi dak afli ceva dami si mie un PM ceva te rog :) ca nu mi place in tribuna

cu toti samantarii :((

Darkye, o sa fie nasol in tribuna cu toti "bronzatii" si "cetatenii" pe care i.am vazut azi la stadion,dar ne descurcam si acolo,doar echipa sa castige.

CoRsSo24.04.2009 18:32

Eu va sfatuiesc sa nu veniti la Ploiesti. O sa iasa urat. Am prieteni petrolisti, si sunt pusi pe fapte mari. :)

Eu o sa fiu in galerie. Norocul meu ca stau langa stadion.

darkye24.04.2009 18:40
Nu veniti la Ploiesti. O sa iasa urat. Am prieteni petrolisti, si sunt pusi pe fapte mari. :)

Eu o sa fiu in galerie. Norocul meu ca stau langa stadion.

prietene nu ne e frica de amentintari :) si nush dak o sa fie noroc la tine ;)

ramane de vazut :) ...galeria stelista e pusa intotdeauna pe fapte mari ;)

P.S am auzit ca autocarul Stelei o sa fie asteptat in padurea de la romanesti

de catre petrolisti si va fii luat cu pietre ... :) nush cat e adevar dar cred ca ar trebui

luata o masura de precautie ....

number_624.04.2009 19:07
prietene nu ne e frica de amentintari :) si nush dak o sa fie noroc la tine ;)

ramane de vazut :) ...galeria stelista e pusa intotdeauna pe fapte mari ;)

de catre petrolisti si va fii luat cu pietre ... :) nush cat e adevar dar cred ca ar trebui

Care iti e sursa informatiilor despre autocar?Sa vedem cat pot fi de adevarate zvonurile

darkye24.04.2009 19:11

sursa ...aproape toti tuciurii de la casa de bilete vorbeau despre asta....

acum nush daca e adevarat cum am si precizat...dar totusi sunt de parere

ca ar trebui luate masuri de precautie :)

aaa si imi mai povestea un pusti de acolo cum ca astea ar fii

"intentiile ultrasilor petrolisti"

number_624.04.2009 19:19
sursa ...aproape toti tuciurii de la casa de bilete vorbeau despre asta....

acum nush daca e adevarat cum am si precizat...dar totusi sunt de parere

ca ar trebui luate masuri de precautie :)

aaa si imi mai povestea un pusti de acolo cum ca astea ar fii

"intentiile ultrasilor petrolisti"

Mi se pare tare absurda chestia asta cu "ultrasii" petrolisti.Nu vad samanta de rivalitate intre cele doua galerii.Petrolistii sa isi vada de Liga lor acolo, sa nu indrazneasca sa incerce ceva impotriva Stelei si galeriei.

darkye24.04.2009 19:22

poi la asta ma gandeam si eu :) dar din cate am auzit de acolo sunt "rai"

Marius24.04.2009 20:00

Ce autocar ma? Ala cu jucatorii? :))))))

Fiti ma oameni seriosi, lasati copilariile pentru copii

darkye24.04.2009 20:06

man eu ti am zis ce am auzit ;) ...nu ti am zis ca asa o sa se intample

CoRsSo24.04.2009 20:23

Nici eu nu am inteles niciodata rivalitatea dintre petrolul si Steaua. Oricum e veche, nu de acum. Sursele mele sunt sigure. Am prieteni in galerie. Eu o sa fiu in galeria Stelei, mi-am mai luat bataie la mine acasa. Sa speram ca va fi ok, si nu vor fi probleme.

Stiu ca suntem pusi pe fapte mari, insa nu ai ce sa faci. Sunt la ei acasa.

Printisor24.04.2009 20:28

e belea si cu gazarii astia, nu pot sa sufar echipele din Ploiesti cu toate ca stau in ploiesti de cand m-am nascut:), incidente or sa fie prin preajma stadionului si la gara daca vor venii ceva suporteri cu trenu....gazarii astia vor sa mai participe si ei din cand in cand la cate o bataie ca prin B p`acolo nu prea au cu cine =))

darkye24.04.2009 20:32

facem noi fata.... :)

number_624.04.2009 20:42
e belea si cu gazarii astia, nu pot sa sufar echipele din Ploiesti cu toate ca stau in ploiesti de cand m-am nascut:), incidente or sa fie prin preajma stadionului si la gara daca vor venii ceva suporteri cu trenu....gazarii astia vor sa mai participe si ei din cand in cand la cate o bataie ca prin B p`acolo nu prea au cu cine =))

Dap,cam asa e.Baietii duc lipsa de activitate extra-sportiva=)).

Sevlow2424.04.2009 21:17

Fi-ti seriosi nu o sa avem nici o problema ,am prieteni petrolisti si au spus ca ei sunt ocupati cu infintarea unei noi echipe .au zis ca o sa le vina si randul lor cand or intra in A.deci stati linistiti.

Forza Steaua 4-1maine

Astristul24.04.2009 21:22

Mda, deci eu vroiam sa ma duc maine sa-mi iau invitatie, dar dupa ce am vazut la stiri acum:

www.prosport.ro/multimedia/jurnal-pro/bilete-gratis-la-otopeni-Steaua-4239197

... slabe sanse.

Culmea Stelistului de provincie: Merg la meciurile de pe Ghencea, dar cand vine Steaua la mine in oras, ajung sa vad meciul la TV ... asta e. E vina mea ca am lasat-o de pe azi pe maine! :(

Si referitor la rivalitatea petr0listilor cu noi, ei aveau mare rivalitate cu cRapid, dar cum s-au infratit cu javrele, au prins ciuda mare pe Steaua. Doar asa se explica.

Oricum, sa lasam frustratii cu ale lor si noi sa ne vedem de ale noastre!

forzateaua

number_624.04.2009 21:30
Mda, deci eu vroiam sa ma duc maine sa-mi iau invitatie, dar dupa ce am vazut la stiri acum:

www.prosport.ro/multimedia/jurnal-pro/bilete-gratis-la-otopeni-Steaua-4239197

... slabe sanse.

Culmea Stelistului de provincie: Merg la meciurile de pe Ghencea, dar cand vine Steaua la mine in oras, ajung sa vad meciul la TV ... asta e. E vina mea ca am lasat-o de pe azi pe maine! :(

Si referitor la rivalitatea petr0listilor cu noi, ei aveau mare rivalitate cu cRapid, dar cum s-au infratit cu javrele, au prins ciuda mare pe Steaua. Doar asa se explica.

Oricum, sa lasam frustratii cu ale lor si noi sa ne vedem de ale noastre!

forzateaua

Dap,ingramadeala mareEram si eu acolo,pe undeva pe sub camera de filmat dar nu apar in imagini:D,am reusit sa prind invitatie dupa 2 ore de asteptat.Cam greu de rezistat printre atatia "bronzati" care au cam exclus dusul din program.

darkye24.04.2009 21:33

eram si eu :D ...poate chiar ne am intalnit :)) si eu tot 2 ore am stat :)

Andy4steaua24.04.2009 22:06
Cel mai bun 11 care poate fi trimis in teren:

Zapata

Golanski-Baciu-Ghionea-Marin

Dayro-Tiago-Toja-Semedo

Kapetanos-Stancu

Pronostic:x,2

Din pacate si Ghionea este suspendat dupa ce a luat cartonas galben.. Ma intreb pe cine baga Lacatus in locul sau.Nu trabuia sa il dea pe Rada

b0RMA25.04.2009 08:06

Pe sport.ro zice ca Banel s-a accidentat.Deeeccciiii reformulez echipa

Zapata

Golanski-Baciu-Tudose-Marin

Szekely-Tiago-Semedo-Toja

Kapetanos-Stancu

Pronostic:x,2

L-am pus pe Semedo in mijloc pentru ca mi-am dat seama ca nu prea are realizari in stanga.Kapetanos nu are inlocuitor pentru ca fara Goian si Ghionea si cu Pedriel in teren in locul lui Kapetanos am avea o talie mult prea mica pentru a putea materializa vreun corner...

_yang25.04.2009 10:37

De parca materializam 2-3 cornere pe meci...

lupi25.04.2009 11:26

Banel si Szekely sunt accidentati.Va juca Smedo pe dreapta si Razvanel pe stanga.

b0RMA25.04.2009 11:28
Banel si Szekely sunt accidentati.Va juca Smedo pe dreapta si Razvanel pe stanga.

O DA...ce mai are si Szekely?

lupi25.04.2009 11:44

Nu stiu exact,dar zicea Lacatus ca e accidenat.e deja de vreo 4-5 etape cel putin

«123457»