De ce mama dracului aveam eu impresia ca meciul e azi si mi-am facut programul in functie de el?!
De ce mama dracului aveam eu impresia ca meciul e azi si mi-am facut programul in functie de el?!
Pentru ca, probabil, esti cu capu-n nori. :laugh: Miercurea viitoare avem meci tare. Cu CFR-ul.
meciul cu gaz metanul va fi probabil ultimul al lui Lacatus pe banca Stelei, o palarie mult prea mare pentru el ca antrenor. mi-e teama ca luam bataie la scor, avand in vedere ce joaca aia si ce jucam noi.
tot meciul cu Farul am turbat privind cum se ascundeau toti jucatorii nostri de cel care avea mingea! nu aveau cui sa paseze ca se fofilau toti! incredibil! strigator la cer! iar cum aia de la gaz metan alearga si se misca in draci, vom avea parte de o noua suferinta. asta daca nu jucam cumva cu 6 fundasi si 4 mijlocasi defensivi de la inceput :-(
inca nu, vedem la fata locului![]()
am vazut k s-au epuizat in 3 ore... ![]()
Mi-e greu sa mai sper intr-o victorie la Medias.Este un meci in deplasare,ne vom chinuii din nou,ne va lua din nou somnul la meci.Poate se trezesc Lacatus si jucatorii,macar acum.Ar fi momentul pentru o victorie,mai ales ca am inceput sa nu mai batem nici acasa.Poate revenirile lui Goian si Kapetanos ne va aduce un plus in joc,o sclipire.
Hai Steaua! ![]()
ce bine ar fi fost sa avem un Bostina,un Cristocea,un Paraschiv,un Iacob,un Nicolita de pe vremuri,un Olaroiu pe banca,Protasov antrenor secund si MM Stoica presedinte:)Stiu stiu....vise !
Pana nu se schimba capul pestelui nu ma intereseaza incotro da din coada.
ma doare inima insa 1 solist. asta e! Steaua 1–1 CS Otopeni , Steaua 1–1 Gloria Buzãu , Steaua 1–1 Farul Constanța . Daca acasa nu batem aceste mari echipe ale ligii I...apai in deplasare sa fim norocosi daca nu ne luam rusinea.
Steaua mea a murit pe un camp la Urziceni (vezi meciul de cupa cu sportul
)
...
@ Stanci
stergerea acestui mesaj e cea mai mare INSULTA pe care mi-ai adus-o vreodata!
un pumn incasat ti l-as fi iertat, insa asta nu o sa o uit NICIODATA!
ramai cu "Steaua ta" si distruge-o asa cum iti place sa faci mereu: drept, orgolios,egosit!
Nu era vorba de nicio galerie stelista, ci am sustinut opinia unui roman stelist,care a gandit in aceeasi maniera, fara a jigni pe nimeni!
Fii tu stelist pana la moarte, NOI SUNTEM ROMANI si stelisti dincolo de moarte!
Cand vad ce meciuri facea Steaua mai de mult,chiar si pe vremea lui Jiji,ma minunez.Dar,acea echipa avea si niste jucatori extra,nu ca si acum.Doar anul acesta,inca Goian si Radoi,jucatori ai Stelei adevarate ne-au pastrat numele si onoarea in tur.Acum,gata.Goian,nu prea a mai aratat mare lucru,Radoi s-a dus.Si totusi,la Steaua 2004-2006 aveam niste juatori....un Dica extraordinar,peste nivelul lui Radoi,fara suparare,un Goian,un Dorinel Munteanu,si acel Cristea care salvat la faza cu Valencia.
Acum,speranta Stelei se afla doar la Stancu si Kapetanos,singurii jucatori care mai pot arata ceva.Mizez la un 2-0 pentru Gaz Metan.Si inca nici nu e cel mai rau scor,ca astia joaca fotbal,nu ca Pandurii.
La ce joaca echipa aici e 1 solist. Am vazut ca si Gazul se misca binisor acasa.
1-0 ar fi bine
:hai_steaua:
1-0 ar fi bine![]()
Rau, foarte rau am ajuns, sa cersim un 1-0 cu Gaz Metan ![]()
Sper ca maine sa mearga vreun server ceva... sa vad si eu GSP-ul ![]()
meci de x cel mult pentru Steaua , gaz metan joaca bine fata de noi nu va pierde meciul sigur
Victorie? Egal? Infrangere? Castigam sigur si daca nu macar sa fim la fel de dezamagiti cum au fost suporterii lui Liverpool de rezultat si nu de ce au aratat jucatorii pe teren.
stie cineva daca pot sa vad meciul prin internet???multumesc anticipat!
stie cineva daca pot sa vad meciul prin internet???multumesc anticipat!
www.rojadirecta.com , instaleaza sopcast ca sa iti mearga
Zapata- Golanski, Goian, Ghionea, Marin- Tiago- Nicolita, Stancu, Toja, Ochirosii- Kapetanos
LE: Lovin in locul lui Ochirosii!!!
Prost se vede, si mai am si net prost ![]()
Incearca aici...dar.. http://www.sport-Romania.page.tl/Gsp-TV.htm
Mersi, modemul meu Vodafone gafaie ![]()
gol 1-0 pt noi ieee!!!!!
Declaratie dupa meci "Este o victorie de moral"
)))
Victorie?Nu fii asa sigur.
Ba, n-am mai vazut meci as de plicstisitor si de prost de muult timp...