Poate "se schimba" si el dupa mini vacanta asta ... cine stie ... ?![]()
In mai prost ,in altceva nu cred ca are ce sa se schimbe.
Poate "se schimba" si el dupa mini vacanta asta ... cine stie ... ?![]()
In mai prost ,in altceva nu cred ca are ce sa se schimbe.
frate nu avem cum sa jucam asa de infect....... NU E POSIBL !!!!
ori suntem blestemati ori sunt jucatorii prea prosti dar nu miam dat seama pt ca inaintem ai castigam cate un meci ori e o conspiratie gen Steaua joaca prost pana iese cap de miel de la paranie si cand iese incepe sa joace bine sa ne inchida gura ca gata a iesit si a venit cu ideile lui sclipitoare si am inceput iar sa jucam bine....
nu se mai poate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meci mai slab nici cu Pandurii n`am facut...
Fiti pregatiti pentru un munte de declaratii a la Jiji...Si cat de credincios si iubit de Dumnezeu se va crede din nou...Ciobane,cat tu ai fost la zdup/Doar sclavii te-au pupat in fund...
Fiti pregatiti pentru un munte de declaratii a la Jiji...Si cat de credincios si iubit de Dumnezeu se va crede din nou...Ciobane,cat tu ai fost la zdup/Doar sclavii te-au pupat in fund...
Nu are voie sa dea declaratii ca e sub control judiciar ![]()
Am castigat la medias cu 1-0, astfel:
---> inghesuiti in propriul careu in ultimul sfert de ora de o echipa care joaca la retrogradare, aflata si in inferioritate numerica
---> avantajati de arbitru care putea sa nu elimine acel mediesean pentru proteste, in schimb putea sa-l "arda" pe Goian cu 2 galbene pentru coturile lui
---> fara nici un atacant in teren in finalul meciului
---> cu 3 inchizatori
---> cu un joc fara orizont si pase incredibile intotdeauna inspre inapoi sau lateral chiar cand erau 2-3 colegi liberi care ramaneau singuri cu portarul.
Ramane un singur lucru de zis:
Lacatus, DEMISIAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa ne bata CFR-ul la curul gol sa se vada ce penibil e acest antrenor....
A iesit Gigi, nu-si mai bate capul Lacatus cu alcatuirea echipei.
Ne gândim în continuare la Liga Campionilor, chiar dacã este dificil", a spus Lãcãtuș.
![]()
2 fragmente din declaratia lui Lacatus de dupa meci:
"Speram ca aceasta victorie sa nu fie doar un foc de paie si sa continuam perioada buna. "
NO COMMENT (nu stiu la ce perioada buna se refera) ![]()
"Importante sunt punctele in acest moment, nu ne intereseaza spectacolul."
nu sunt in stare sa faca spectacol nu ca nu i-ar interesa ![]()
Tot Pantelis sa ne salveze...Totusi... sa nu ne grabim... este doar pauza...
PS: Conduce Steaua la pauza... de cand nu a mai condus Steaua intr-un meci la pauza...
De la meciul cu Dinamo!
Si inainte cu Lyon.
Sa imi para rau ca nu am vazut meciul?
Ce am vazut eu azi ? Doua echipe extrem de slabe, care au jucat tzurca nu fotbal. Cu centrari in primu om, cu cornere irosite de banelinho ( golul a fost o greseala), cu o aparare inghesuita, cu doi (trei) inchizatori, cu Lovin nelipsit, cu zapata (iar) nesigur in unele faze, si cu un laacatus fara idei.
Concluzia? Lacatus nu are nicio legatura cu antrenoratul. E paralel. E praf. Si trebuie neaparat sa plece, pana nu ingroapa Steaua.
Laca, da-ti demisia !
LE: Mie mi-au placut toja si tiago.
Sa imi para rau ca nu am vazut meciul?
in nici un caz! bucura-te, ca asa ramai doar cu rezultatul! noi astia care am vazut cum a fost obtinut, ramanem cu otrava...
in nici un caz! bucura-te, ca asa ramai doar cu rezultatul! noi astia care am vazut cum a fost obtinut, ramanem cu otrava...
Atunci ma bucur ![]()
noi astia care am vazut cum a fost obtinut, ramanem cu otrava...
Le multumesc inca o data din toata inima mediesenilor pt ospitalitatea lor!
Baieti de treaba.
Salutari lui Baciu,cred ca are si el meritele lui in castigarea celor trei puncte de care Lacatus avea atata nevoie!...
Nu are voie sa dea declaratii ca e sub control judiciar![]()
Atunci,ma duc sa ma imbat
Stiam eu ca nu poate fi asa de rea ziua asta. Si am auzit ca nici la stadion nu are voie sa mearga ![]()
Atunci,ma duc sa ma imbatStiam eu ca nu poate fi asa de rea ziua asta. Si am auzit ca nici la stadion nu are voie sa mearga
Tot degeaba daca nu ne mai putem uita la televizor!... ![]()
Deja realitatea TV si-a improvizat un mini-studio in Pipera.Zilelea astea vom fi intoxicati si sufocati minut cu minut cu toate miscarile maimutei care se crede Iisus!
Cred ca o sa ma axez zilele astea pe Mtv si N.geographic...
Mai bine nu te-ai uita deloc la TV. Asa esti sigur...
Tot degeaba daca nu ne mai putem uita la televizor!...Deja realitatea TV si-a improvizat un mini-studio in Pipera.Zilelea astea vom fi intoxicati si sufocati minut cu minut cu toate miscarile maimutei care se crede Iisus!
Cred ca o sa ma axez zilele astea pe Mtv si N.geographic...
Acolo vei vedea rudele mai evoluate ale lui Jiji.
Bai,dezastru!!! Gibonu' cred ca a stat ieri cu orele la telefon sa dea declaratii la aia de la gsp...Pff...Zloty avea dreptate.Mie unu NU mi se pare ca omu'(daca o fi om,cam greu de zis) a devenit mai calm,mai bun.Parerea mea e ca e si mai rau latifundiarul din piper ![]()
Cat despre irealitatea...Bravo lor,au facut conac inaintea alora de la 0tv..Sau nea diaconescu o avea acces direct la nea Jiji in casa? Parca il si aud:Incredibili,doamnelor si domnilor!Este primul ou pe care il ciocneste domnul George Becali in direct la vreo televiziune.Pff...Concluzie este ca televizoarele trebuie bagate delicat in debara sau eventual la ghena(da' ti-l fura vecinu si poate dupa nu mai poti sa vezi ce s-a intamplat cu elodia...)
Acolo vei vedea rudele mai evoluate ale lui Jiji.
Nici nu exista termen de comparatie intre bietele animale si nea Jijij ![]()
Mie personal nu-mi vine sa cred ca Steaua a resuit sa bata in deplasare
Este un motiv de sarbatoare, dupa atata timp reusim sa castigam. Daca Steaua bate la Cluj si pe Dinamo iar "cainii" se impiedica de-un ciot la Bistrita atunci campionatul se relanseaza si fara dar si poate , Steaua primeste prima sansa, o sansa umpluta cu lumina.