Cel mai probabil, GSP TV.
Cel mai probabil, GSP TV.
poate facem si noi un egal daca avem noroc. ce sa zic... greu meci. eu as juca cel mai bine la 0-0 sa ne bagam cu curu in poarta poate nu primit gol, poate scoatem si noi un punct. bafta baieti !!!
Eu cred ca nu mai castigam pentru ca nu mai are cine sa dea valize si sa apese pe butoane, si nici cine sa faca echipa.... cel mai probabil o face Argaseala, si d-aia pierdem. Nu mai bine o facea Borcea?
Glumeam cu cele de mai sus! Oricum, la fel cum am zis si cu Pandurii ca luam bataie, la fel cum am zis si cu Farul ca scoatem maxim un egal, zic si eu gaz metan ca maxim egal sau ne-o luam pe coaja la vreo 2 goluri...
aprindem gazu.
ori gazul duce la explozia Stelei
stie cineva daca se organizeaza deplasare sau mergem cu trenul ca la Tg Jiu ? Sunt superstitios si mi-e ca o luam iar daca ma duc cu trenul.... ![]()
O televizare, ceva?
GSP TV, ora 16:00
este cineva de prin Cluj care merge??? ![]()
Biletele s-au vandut in 3 ore desi au fost cele mai scumpe din istoria Gazului.
Probabil galeria va fi la peluza 1.
Ne vedem acolo!
Sa sustinem echipa
Putem obtine un rezultat bun , adica o victorie
Gaz Metan joaca pe atac , nu se baga cu fundul in poarta
nasol, or sa ne bata,la ce mentalitati au jucatorii nostri care se pare ca au uitat sa joace fotbal
Putem obtine un rezultat bun , adica o victorieGaz Metan joaca pe atac , nu se baga cu fundul in poarta
S-au dus vremurile in care ne doream sa iasa echipa adversa la atac, nu sa stea cu fundul in poarta...
Daca Gaz Metan joaca deschis, are toate sansele sa ne bata.
iar s-au trezit taranii astia destepti sa puna 50 de le biletul...
Pai s-au trezit bine, fiindca e vorba de cerere si oferta. E cererea de bilete mare, creste si pretul. Stii tu.
Daca ti se pare mult, pot sa-ti avansez eu diferenta de la suma care crezi ca ar fi corecta, pana la 50 de lei. Parol. ![]()
Eu,sincer,il regret pe Dorinel,care a DOMINAT Dinamo,a JUCA FOTBAL cu Bayern la acel 0-3 si a castigat cu Urziceni.Echipa lui Dorinel Munteanu era mult mai rezistenta,toti ucatori gandind ca o echipa,nu erau individualisti.Nu a avut omul timp.atentie!Nu zic ca Dorinel e mare antrenor,dar e mai mare antrenor ca Lacatus.
Dorinel e un antrenor bun, in general pe unde a fost, echipele au luptat, nu au castigat de fiecare data, insa au luptat. Merita sa ramana mai mult timp la Steaua sau la o formatie de top. Cert e ca, clujenii si-au dat seama de potentialul lui, chiar si cei mai putini cunoscatori, deci, in Cluj nu mai are ce sa caute, ci sa mearga in alta parte la o echipa unde poate sa-si demonstreze valoare sa ca antrenor,care poate sa obtina performanta, daca situatia fiannciara a clubului e stabila, deci oamenii nu sunt egoisti, se gandesc la binele lui, la cariera sa de antrenor si-i ureaza succes! In Cluj nu mai dorim sa puna piciorul niciodata!
este cineva de prin Cluj care merge???![]()
da
Lovin asta,dupa ce ca nu joaca nimic,s-a apucat si de aere de vedeta.Ma omoara,cand il aud ce abereaza la Informatia! ![]()
![]()
![]()
Lovin asta,dupa ce ca nu joaca nimic,s-a apucat si de aiere de vedeta.Ma omoara,cand il aud ce abereaza la Informatia!![]()
![]()
Ba', da' sunteti incredibili. Lovin a vorbit cand a fost intrebat, a fost invitat la o emisiune de fotbal. Lovin e jucator defensiv, asta stie el sa faca. De ce plm ii cereti unui brutar sa gateasca cordon bleu?!! A dat o pasa gresita cu Farul la mijlocul terenului, brusc, el e de vina ca am facut egal si pentru jocul slab al echipei. Pai trebuia sa fi condus cu 3 pana atunci si, pe langa asta, apararea sa evite golul primit. Ce parsiva si lasa e lumea... e usor sa dai intr-un singur om. Macar omul ala a avut bunul simt sa isi ceara scuze, spre deosebire de multi alti nesimtiti de pe teren. V-ati gasit tapul ispasitor, ati gasit la Motoci in ultima vreme incat Lapusneanu o sa devina in scurt timp erou national. Falsilor!
@Stanici
Si bunica-mea stie sa paseze cu altceva decat cu latul. Lovin nici faza defensiva nu stie macar sa o faca. Iar la faza ofensiva e un fenomen esuat al naturii.
Bine, ma. Daca scap de la munca si reusesc sa ajung la Medias, o sa ii iau mortii si ranitii si tot neamul, ca el e de vina pentru tot. Frate, daca un jucator nu face fata la Steaua, Conducerea trebuie sa ia atitudine si sa il zboare. Suporterii, nu zic, mai injura pe x si pe y... la cald, pe moment, nu se cade sa ne unim vocile in cor ca sa ii dam la **** unui om care nu este el de vina pentru situatia Stelei si care si-a mai cerut si scuze, pe deasupra. Inteleg, suntem nabadaiosi.. dar nici chiar asa.
Oameni buni, se discuta de Gaz Metan - Steaua, aici. Va rog sa reveniti la chestiune.
Corect, Virgile. Propun ca, indiferent de rezultatul de la medias, sa ne continuam protestul impotriva lui Lovin.
Am si eu o intrebare. Din ce am vazut pana acum la meciurile de acasa si din deplasare galeria nu vine cu bannerele de grupare. Noi, cei din provincie putem sa punem pe gard bannere de oras? Asta pe langa steagurile Romaniei . Pentru ca suntem destui care venim din provincie si am luat bilete la peluza I. ![]()
Brigazile din Bucuresti au luat aceasta decizie ca urmare a razboiului dus cu becail si conducerea. Tricolorul e binevenit oriunde.. cat despre steaguri de gard "locale", nu stiu cat de bine ar fi venite, avand in vedere situatia din acest moment. Sfatul meu e sa nu. Noroace!
da
aveti bilete?
aveti bilete?
inca nu, vedem la fata locului ![]()