Comportamentul de dupa meciul cu Progresul l-au vazut toti cei ce au fost pe stadion, amarat, un bun prieten aflat la tribuna a II-a i-a reprosat, "ce te bucuri bai Laca asa?!?", a inceput sa-i faca semne cu degetul la gura...
Ma intrebam intr-un timp cum este posibil sa-l considere cineva simbol pe unul care injura ca la usa cortului, care si-a scuipat toti adversarii din teren, care a scos din fotbal trei jucatori, care n-a ezitat sa-si santajeze si sa-si injure clubul, care a raspuns degradant de cate ori un suporter stelist i-a reprosat ceva, care si-a lasat propriul tata sa moara in mizerie, cum este posibil asa ceva???
Nu ma mai intreb.
Gica astea sunt amanunte, ok era omul luat de val, era anti-Steaua, etc, pana la urma el s-a bucurat la un succes al lui, s-a bucurat pentru el, s-a bucurat ca ii pare bine cand o fura Steaua dar sa nu uitam ca atata timp cat a fost jucator in momentele importante el dadea tonul, el era in centru si in frunte mereu, iar daca nu recunosti asta e foarte grav. El ca jucator si-a facut treba exemplar, intr-un mod unic, lucru pentru care este astazi apreciat.
Cei care ii scandeaza astazi numele tocmai de aia o fac, pentru ca mereu s-a batut cu adversarii, mereu a aparat Steaua (nu cred ca e nevoie sa iti amintesc de meciurile cu rapid, etc), de cum conducea echipa din teren, lucru pe care putini fotbalisti l-au mai facut din 90 sa spunem.
Lacatus a fost la Steaua fotbalist nu academician, eu il am ca simbol al limbii romane pe Iorgu Iordan, pe Alexandru Graur, pe Hasdeu de ce ar trebui sa il am si pe Lacatus? Lacatus este simbol pentru fotbal si pentru ce a facut el ca fotbalist, nu pentru viata particulara, pentru cum vorbeste engleza, pentru cum si-a educat copiii cum isi conduce masina. Eu nu stiam aspectul legat de tatal sau, te rog sa imi spui mai multe, consider lucrul asta infam daca l-a facut, asta denota un caracter marsav, dar chiar si asa, aici intervine o notiune personala-poate a facut-o din zgarcenie, din egoism, dintr-un diferent, din faptul ca nu si-a iubit tatal etc.
Se apropie ziua cand ori va fi dat afara ori va fi obligat sa demisioneze. Va incepe iarasi cu "cate am facut eu pentru Steaua" si alte asemenea ipocrizii. Lacatus a fost platit pentru tot ce a facut la Steaua, era platit cu 80 000 de dolari pe an intr-o perioada cand Galca avea 25 000. Statea degeaba pe teren 75 de minute, alerga 15 si dupa aceea se urca pe garduri, un alt mod de a santaja clubul.... Pustimea aia de dupa gard de atunci sunteti voi, care urlati meci de meci Lacatus, de cativa ani incoace. Ma intreb, asa, ca sa fiu un pic rau, ar trebui sa-l pupati un pic in cur pe Gigi, v-a adus simbolu la echipa, nu?
Si Hagi a fost platit, si Radoi primea triplu decat media jucatorilor si Esca este platita la Pro TV cat 20 de angajati la un loc, insa nu asta conteaza, ci daca a meritat banii aia, iar Lacatus in perioada respectiva uite ca i-a meritat. Esti departe de adevar cand spui ca statea 75 de minute pe teren, nu ai niciun temei sa afirmi asta, pe urma- cu ce si prin ce santaja el clubul daca se urca pe garduri?
Poti sa te intrebi mult si bine, la fel cum se uite vitelul la gardu nou, intrebarea este de-a dreptul prosteasca, vrei sa ne arati noua ca noi suntem niste prosti care habar avem de fotbal si Steaua, iar tu esti singurul care stie ce se intampla cu adevarat, pe deasupra ne faci si becalisti gratuit.
De ce nu ai scris tu articolul asta despre Laca, anul trecut, acum 2 ani, etc si tocmai acum cand este antrenor? si cand suntem pe 8? Tot ceea ce ai invocat sunt lucruri personale si din perioada cand era jucator, lucruri care nu au de-a face cu ceea ce el este acuma, mergand pe rationamentul tau tu nu ii ceri demisia pentru ca Steaua joaca catastrofal ci pentru ca si-a bagat **** in noi acum 10 ani, el poate sa castige si CL ca tot un dinamovist ramane, lucru pentru care trebuie sa plece huduit, scuipat si injurat de toti stelistii nu?
Tu ii ceri sa plece nu pentru ca este slab ca antrenor ci pentru ca injura si nu stie limba romana, pentru ca nu i-a dat bani lui tacsu' sa isi cumpere medicamente, pentru ca pe teren nu facea nimic iar la sfarsitul meciului-culmea nesimtirii- se suia si pe garduri.
Esti pur si simplu penibil cu astea, frizezi ridicolul si atingi paroxismul in ceea ce priveste frustrarea si ura pe care poti sa o ai fata de un om, ii indemni pe altii sa nu il mai aprecieze pentru ca tu stii ca are un caracter de sant, ne ceri sa il injuram si sa-i strigam si noi lui "m*uie ba spurcatule, dinamovist ordinar, tu nu iti aduci ba aminte cum dormeai 75 de minute si pe urma cum sarai pe garduri? ce simbol esti ba tu, cand ne injuri si cand ne arati degetul mijlociu".