FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pleaca "simbolule!

«12345»
Le reseau pansant12.04.2009 20:52
Comportamentul de dupa meciul cu Progresul l-au vazut toti cei ce au fost pe stadion, amarat, un bun prieten aflat la tribuna a II-a i-a reprosat, "ce te bucuri bai Laca asa?!?", a inceput sa-i faca semne cu degetul la gura...

Ma intrebam intr-un timp cum este posibil sa-l considere cineva simbol pe unul care injura ca la usa cortului, care si-a scuipat toti adversarii din teren, care a scos din fotbal trei jucatori, care n-a ezitat sa-si santajeze si sa-si injure clubul, care a raspuns degradant de cate ori un suporter stelist i-a reprosat ceva, care si-a lasat propriul tata sa moara in mizerie, cum este posibil asa ceva???

Nu ma mai intreb.

Gica astea sunt amanunte, ok era omul luat de val, era anti-Steaua, etc, pana la urma el s-a bucurat la un succes al lui, s-a bucurat pentru el, s-a bucurat ca ii pare bine cand o fura Steaua dar sa nu uitam ca atata timp cat a fost jucator in momentele importante el dadea tonul, el era in centru si in frunte mereu, iar daca nu recunosti asta e foarte grav. El ca jucator si-a facut treba exemplar, intr-un mod unic, lucru pentru care este astazi apreciat.

Cei care ii scandeaza astazi numele tocmai de aia o fac, pentru ca mereu s-a batut cu adversarii, mereu a aparat Steaua (nu cred ca e nevoie sa iti amintesc de meciurile cu rapid, etc), de cum conducea echipa din teren, lucru pe care putini fotbalisti l-au mai facut din 90 sa spunem.

Lacatus a fost la Steaua fotbalist nu academician, eu il am ca simbol al limbii romane pe Iorgu Iordan, pe Alexandru Graur, pe Hasdeu de ce ar trebui sa il am si pe Lacatus? Lacatus este simbol pentru fotbal si pentru ce a facut el ca fotbalist, nu pentru viata particulara, pentru cum vorbeste engleza, pentru cum si-a educat copiii cum isi conduce masina. Eu nu stiam aspectul legat de tatal sau, te rog sa imi spui mai multe, consider lucrul asta infam daca l-a facut, asta denota un caracter marsav, dar chiar si asa, aici intervine o notiune personala-poate a facut-o din zgarcenie, din egoism, dintr-un diferent, din faptul ca nu si-a iubit tatal etc.

Se apropie ziua cand ori va fi dat afara ori va fi obligat sa demisioneze. Va incepe iarasi cu "cate am facut eu pentru Steaua" si alte asemenea ipocrizii. Lacatus a fost platit pentru tot ce a facut la Steaua, era platit cu 80 000 de dolari pe an intr-o perioada cand Galca avea 25 000. Statea degeaba pe teren 75 de minute, alerga 15 si dupa aceea se urca pe garduri, un alt mod de a santaja clubul.... Pustimea aia de dupa gard de atunci sunteti voi, care urlati meci de meci Lacatus, de cativa ani incoace. Ma intreb, asa, ca sa fiu un pic rau, ar trebui sa-l pupati un pic in cur pe Gigi, v-a adus simbolu la echipa, nu?

Si Hagi a fost platit, si Radoi primea triplu decat media jucatorilor si Esca este platita la Pro TV cat 20 de angajati la un loc, insa nu asta conteaza, ci daca a meritat banii aia, iar Lacatus in perioada respectiva uite ca i-a meritat. Esti departe de adevar cand spui ca statea 75 de minute pe teren, nu ai niciun temei sa afirmi asta, pe urma- cu ce si prin ce santaja el clubul daca se urca pe garduri?

Poti sa te intrebi mult si bine, la fel cum se uite vitelul la gardu nou, intrebarea este de-a dreptul prosteasca, vrei sa ne arati noua ca noi suntem niste prosti care habar avem de fotbal si Steaua, iar tu esti singurul care stie ce se intampla cu adevarat, pe deasupra ne faci si becalisti gratuit.

De ce nu ai scris tu articolul asta despre Laca, anul trecut, acum 2 ani, etc si tocmai acum cand este antrenor? si cand suntem pe 8? Tot ceea ce ai invocat sunt lucruri personale si din perioada cand era jucator, lucruri care nu au de-a face cu ceea ce el este acuma, mergand pe rationamentul tau tu nu ii ceri demisia pentru ca Steaua joaca catastrofal ci pentru ca si-a bagat **** in noi acum 10 ani, el poate sa castige si CL ca tot un dinamovist ramane, lucru pentru care trebuie sa plece huduit, scuipat si injurat de toti stelistii nu?

Tu ii ceri sa plece nu pentru ca este slab ca antrenor ci pentru ca injura si nu stie limba romana, pentru ca nu i-a dat bani lui tacsu' sa isi cumpere medicamente, pentru ca pe teren nu facea nimic iar la sfarsitul meciului-culmea nesimtirii- se suia si pe garduri.

Esti pur si simplu penibil cu astea, frizezi ridicolul si atingi paroxismul in ceea ce priveste frustrarea si ura pe care poti sa o ai fata de un om, ii indemni pe altii sa nu il mai aprecieze pentru ca tu stii ca are un caracter de sant, ne ceri sa il injuram si sa-i strigam si noi lui "m*uie ba spurcatule, dinamovist ordinar, tu nu iti aduci ba aminte cum dormeai 75 de minute si pe urma cum sarai pe garduri? ce simbol esti ba tu, cand ne injuri si cand ne arati degetul mijlociu".

dee12.04.2009 20:57

...

Adrian13.04.2009 00:07

Mai fratilor.

Pe vremea aia, Lacatus era un fel de Nicolita un pic mai talentat si mai priceput la fotbal. Omul fugea si centra. Era un muncitor.

Cand o prindea, o bubuia. Si, daca prindea poarta....ma rog, ati vazut la Sevilla.

Sa nu facem din Lacatus un jucator de nivelul lui Pele sau un simbol al luptei impotriva sistemului ca nu are nimic in comun cu Che Guevara.

Nu stiu daca Lacatus e model de urmat. La cum se comporta el pe teren...

Dar nu imi pasa.

Daca voi l-ati facut simbol suprem al Stelei, e treaba voastra.

Eu prefer sa asociez Steaua cu Ion Alecsandrescu, Marcel Raducanu, Ilie Savu, Puiu Iordanescu, Vasile Iordache, Tudorel Stoica, Duckadam, Boloni, Dumitrecu, Ilie, altii si Lacatus, nu doar cu Lacatus.

Repet, nu mi se pare corect fata de alti mari Stelist, Stelisti mai mari ca Lacatus, ca ei sa fie pusi la o parte si toate luminile sa fie aruncate asupra lui Lacatus.

Daca nu va place articolul, nu aveti decat.

Aici e prezentata doar realitatea.

dee13.04.2009 03:54

off topic

Le reseau pansant13.04.2009 06:23
Sa nu facem din Lacatus un jucator de nivelul lui Pele sau un simbol al luptei impotriva sistemului ca nu are nimic in comun cu Che Guevara.

Nu iti place sa-l vezi simbol, dar in schim iti place sa-l vezi terfelit, umilit, schuipat si hudiuit in cel mai pur stil Gigi Becali si OTV, nu?

Nu stiu daca Lacatus e model de urmat. La cum se comporta el pe teren...

Dar nu imi pasa.

Daca voi l-ati facut simbol suprem al Stelei, e treaba voastra.

Pe bune ? Lacatus era ala care nu facea nimic pe teren? hai ba frate da-o in ma-sa te treaba cum poti sa spui asta? cum poti sa il compari cu Banel.

Adi tu spui ca ai 22 de ani, atunci de ce vorbesti de Lacatus daca nu stii nimic de el? cand el se retragea de la Steaua tu abia stiai ce e ala fotbal si Steaua, asa ca nu mai vorbi sa pari ca stii tu ce s-a intamplat atunci. Nu ai citit nicio cronica de meci, niciun comentariu din ziar sa vezi cum il descriau pe Lacatus atunci, nici nu stii ce titluri si articole frumoase erau despre el. Asa ca tineti frustrarile la adresa lui Laca pentru altcineva, eventual vreun user fcsteaua (eventual redondo)!

Adrian13.04.2009 07:37

Tu Dee....da' mult ai scris...Si cat offtopic...

Esti tot mai aproape de banul ala pe care il tot ceri de cateva zile.

Bai, sa fie clar, in curtea scolii, niciunul dintre noi nu a rupt niciodata intentionat un picior. In curtea scolii nu scuipi oamenii cu care joci.

Fotbal mai liber in curtea scolii? Nu prea cred.

Fata de fotbalul care se joaca pe bani, fotbalul pe care il joci cu prietenii e mult mai restrictiv. Nu o sa vezi niciodata o alunecare, un picior prea sus, o intrare la sacrificiu, etc.

Pentru ca joci cu prieteni. Si daca esti certat cu ei, tot ai bunul simt sa nu scuipi sau sa rupi picioare.De ce? Pentru ca aia sunt oamenii cu care ai mers la fotbal toata viata ta. Asa ceva nu se face.

Ceea ce facea pe teren Lacatus, tu nu faci in curtea scolii.

Da' nu are rost sa discutam. Tu esti fata. Nu stiu cat fotbal ai jucat tu in curtea scolii.

Cat despre Che Guevara, toti cei care il cred erou, sunt niste dobitoci. E parerea mea. Ala a fost un comunist jegos pe care eu l-as fi ars pe rug.

Simbol al luptei impotriva sistemului si a libertatii?

BULLSHIT!

Ce simbol al libertatii e ala care sustine un sistem totalitar(eu ma refer la comunismul care a fost, nu comunismul despre care vorbeau Marx si Engels.)?

Pai, de ce nu isi face lumea tricouri cu Oliver Cromwell?Cu Washington?

De ce nu cu Tudor Vladimirescu?

Cu Lacatus sunt destule tricouri.

Le reseau pansant

Nu ii vreau omului raul. Dar nu vreau nici sa faca rau Stelei. Lacatus face rau Stelei, indiferent ca va place sa recunoasteti sau nu. Eu nu l-am atacat gratis. Cei care nu au incredere in el nu l-au atacat gratis. Toate atacurile astea vin ca urmare a relelor pe care el le face Stelei.

Eu am 23 de ani. Da' asta nu conteaza.

Din 94 incoace imi aduc aminte fotbalul destul de bine. Ce s-a intamplat inainte de 94, mai greu.Poate doar cateva meciuri de-ale nationalei. Dar si din meciurile alea ii tin minte doar pe Hagi si Ilie Dumitrescu.

Din 94 incoace tin minte destul de bine ce si cum.

Adi Ilie, Rosu, Panduru, Prodan, Felipe, Rotariu, Gusti Calin, Sabin Ilie, Joe Panait, Dobos, GALCA!!!(unul dintre preferatii mei. ce jucator!!!), Militaru(si el...ca era Militar :D), Parvu, Vladoiu si altii si Lacatus.

Laca era ala cu paru' lung. Ala de tot fugea si era parca peste tot pe teren. Era muncitorul. Era omul cu cursa. Era capitanul si castigatorul de CCE. De aia il priveam ca pe un supraom, ca pe un jucator peste alti jucatori. Dar atat. Il priveam.

Nu iesea in evidenta cu nimic. Nu avea finetea lui Adi Ilie, nu avea stangul lui Galca, nu avea polivalenta lui Rotariu si nici nu inscria asa de mult ca Sabin Ilie(mi-a placut mult de dobitocul asta!).

Lacatus era muncitorul. El era jucatorul care, cand juca bine, o facea pentru ca e el. Iar, cand juca prost....hai ca a prins o zi proasta.

Lacatus era titularul de drept, era capitanul.

Dar sa iasa in evidenta...

L-am comparat cu Banel pentru ca, daca comparam Steaua de azi cu cea din acele vremuri sau cu cele din acele vremuri, vom vedea ca Lacatus e Nicolita.

El era jucatorul spre care aruncai mingi, jucatorul care ara banda, jucatorul cu centrarea, cu pasa de gol, cu sutul in forta, cu intrari in forta, etc.

Pai, azi, asta nu e Banel?

Nu arunca Petre Marin mingile pe banda dreapta, la disperare, cand nu are ce sa mai faca cu ea?

Nu ara Banel banda?

Nu centreaza tot timpul(prost, dar centreaza)?

Nu incearca el sa stea la offside?(fara sa reuseasca)

etc, etc.

Nu l-am comparat pe Lacatus valoric cu Nicolita. Valoric, Lacatus a fost la ani lumina peste Nicolita.

Dar, ca rol in teren si in echipa, sunt aceiasi.

MoWeed13.04.2009 07:58

Lacatus s-a expus singur la astfel de articole in momentul in care a ales sa vina la Steaua a 2-a data(pe mine m-a dezamagit profund acea decizie a lui).

Si eu consider ca a dovedit in acest retur ca nu este antrenorul de care are nevoie Steaua.

Dar s-a ajuns cam departe deja. Adica sa spui ca Lacatus nu facea nimic pe teren timp de 75 de minute este deja prea de tot. Nu iesea el in evidenta precum Adrian Ilie, dar nici nu se plimba pe teren 75 de minute. Fara suparare Gica, dar astfel de aberatii imi aduc minte de frustrarea subpodarilor(ca doar ei sunt cei care neaga adevarul evident). Inteleg ca ai ceva cu Lacatus, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l faci jucator mediocru.

Nu am zis ca imi aduci aminte de frustrarea subpodarilor pentru articol. In definitiv, acolo spui niste fapte pe care fiecare trebuie sa le judece dupa propriul sistem de valori. Foarte bine, ai o parere rea despre Lacatus. Dar haide totusi sa recunoastem si meritele omului, astfel riscam sa cadem in penibil...

MFlo13.04.2009 08:20

Lacatus este jucatorul roman cu cele mai mari performante si culmea toate realizate cu Steaua.

Daca fostii lui colegi, fosti mari jucatori ai Stelei, nu l-au jignit,contestat,gonit de pe banca, doar l-au criticat civilizat, ce drept are un suporter indiferent de locul de pe stadion sa o faca? Culmea pe site-ul suporterilor stelisti si nu pe cel al dinamuistilor, crapidistilor, pulistilor usw. Mirel ca si capitan, fin, jucator nu a fost niciodata tratat astfel. DE CE? Poate pentru atitudinea lui de pe teren, identica as spune cu cea a lui Marius? Se poate pune egal intre realizarile celor doi la Steaua, nu cred. Precizare esentiala pentru un simplu suporter cu cont de 2 zile pe acest forum, dar vizitator constant, nu sunt OAIE, am 39 de ani, si nu mai pot fi manipulat de nimic pe lumea asta poate doar de fiul meu care desi nu are aptitudini sportive de nici-un fel tine cu Steaua. De ce? nu stiu.

fedora13.04.2009 09:09

"Acesta e reversul medaliei la Steaua: din jucãtorii stricați pe posturi care nu li se potriveau, terminați sufletește prin statul pe tușã, ca Rada bunãoarã, și ținuți tot într-o jignire și un afront din mai multe pãrți, un cap mai chibzuit fãcea trei echipe pentru întreg podiumul campionatului." - Tudor Octavian (gsp.ro)

EXCELENT SCRIS !!!

Asta e vina principala a lui Lacatus si numai a lui.

dee13.04.2009 09:13

off topic

Le reseau pansant13.04.2009 09:26
considera ca mi l-ai dat! e ultima oara cand eu mai postez ceva.

pai de ce sa pleci? acum cand te-ai obisnuit? nu spuneai ca ai invatat de la Lacatus sa lupti pana la capat?

Adrian13.04.2009 09:28

Lasati!

Sa nu uitam ca Ion Alecsandrescu a renuntat la "simbol" cand acesta si-a aratat fata urata.

Eu nu am timp sa judec oameni si sa triez calitatile si defectele. Imi aleg modelele si simbolurile in functie de ceea ce simt si ce stiu si mai ales dupa fapte.

Modele, simboluri...toate ti le alegi in functie de ceea ce esti sau ce vrei sa fii.

Voi sunteti sau vreti sa fiti ca Lacatus. OK.

Foarte bine.

Doar sa aveti grija ca Lacatus nu inseamna doar trofee.

Alecsandrescu a fost omul care a stat in spate si a condus tot. El a facut cel mai mult si a primit cel mai putin. Zic asta pentru ca, daca intrebi orice stelist sa iti zica echipa din 86, 100% nimeni nu va mentiona numele "Sfinxului". Dar toti vor incepe cu Lacatus.

Alecsandrescu e un model si un simbol pentru mine.

Eric Hartmann(va spune Marius cine e asta), Neil Armstrong, Mihai Viteazu, Caius Iulius Caesar, lista continua. - Astia sunt modele si simboluri pentru mine.

Poate va veti face o parere despre cum sunt eu si de ce sunt asa de suparat pe Lacatus.

dee13.04.2009 09:28

...

axl13.04.2009 09:37
Mihai Viteazu

Un aventurier.

Caius Iulius Caesar

Un sodomit.

Nu exista oameni fara pacat, altfel toti ar arunca cu pietre.

Le reseau pansant13.04.2009 09:47
Nu exista oameni fara pacat, altfel toti ar arunca cu pietre.

ba da exista fara pacat, momentan sta in celula si se roaga, uneori mai apare si in loja.

ultramoro13.04.2009 09:51

Dee, nu stiu c varsta ai u,dar mai mult d 20 d ani cu siguranta nu ai. Marius Lacatus juca precum Nicolita?...Esti PARALELA cu sportul asta,probabil ai vazut reluarea meciului de la Sevilla si ai tras o concluzie relevanta despre numarul 7 din echipa aia, plus cateva faze dupa youtube, apoi, din discutiile pe forumul asta ai tras alta concluzie isteata si anume ca clubul Steaua(conducere si antrenori), il tineau pe pe M.Lacatus in lot pt a unii masele de suporteri..pt ca lumea il tot apostrofa,era praf,ca Lovin.

Eu iti propun cv:)...dute la baie si...spalate la gura, apoi nu mai intra pe site'ul asta in viata ta pt ca in afara faptului ca nu stii care e peluza si care e tribuna iti dai cu parerea despre jucatorri..asa ca taci in morte tei.

Da frate, Lacatus nu prea se asemana cu Hagi..nici cu Maradona,nici Piturca nu prea era Van Basten sau Romario,defapt ce mare jucator era frate Tudorel Stoica ca nu inteleg,si Boloni ce juca..era praf...nu era ca si Cantona,l'au tinut pt ca avea o varsta si experienta,nu?...si Balint d c juca titular daca nu prea era mai valoros decat marele Eusebio, la fel si Ilie Dumitrescu..era praf s'a dus la tottenham,iar apoi nu l'a mai auzit nimeni,ca si pe Belodedici dupa episodul Valencia,defapt ce mare jucator era Belodedici??

Pana la urma ce cupa a castigat Steaua frate in '86 ca mai frumos a jucat Craiova in UEFA mai inaintea noastra...macar ei au avut adversari mai tari,nu ca noi,nu?..Dinamo la fel,a jucat cu adversari de calibru,semifinala lor se pisa pe cupa noastra..nu'i asa? Defapt ce mai conteaza ca Steaua a mai batut niste echipe in CCE pana in '89 atata timp cat nu a putut sa ia ghete de aur precum cei d la Dinamo.

Ce mai conteaza ca M.Lacatus a castigat 10 campionate si 6 cupe si 1 CCE etc ,daca era un tzaran,un analfabet, fara caracter isi baga pl in ea d Steaua cand se enerva un pic, dar a tot jucat acolo 14 ani,si s'a p***t in gura dusmanilor tot atata timp, ce mai conteaza ca toate performantele astea persista in cartile de istorie si nu vor putea fi egalate in veci de niciun jucator EUROPEAN,daca le'a obtinut cu Steaua dar era un caine sub acoperire si cei de acolo nu'l recunosc:(

Cati dintre voi cei "fara caracter" v'ati baga pl in ea de mancare apoi ati mancat din ea cu pofta,pt ca va era foame..profitorilor! CAti dintre voi v'ati certat si va'ati dat in mrtii lor nevestele sau prietenele voastre apoi le'ati dat ***** dupa impacare:-j...Credeti ca sunteti omaneni in adv sens al cuv,sau credeti ca aveti MORALITATE?...

Cat albastru ai putut cheltui doamne sa nu te vedem?

Ronnie13.04.2009 09:56

Sa nu facem de-acuma un "mini-razboi" Alecsandrescu-Lacatus!

Fiecare a fost un pion imens in formarea echipei '86. Ambii au avut si merite, dar si greseli. Nu exista oameni perfecti in lumea asta. Pana si la Dumnezeu putem constata asta.

Eu ma regasesc in vointa, in forta de lupta a lui Lacatus, in spiritul acestuia. La fel, imi place sa fiu calm si sa gandesc problemele precum o facea "Sfinxul". Si el este o glorie a Stelei.

Simbol, nu inseamna "cel mai bun, cel mai mare", ci cel care reprezinta ceva. Lacatus reprezenta spiritul stelist, cel care nu ceda niciodata. Lacatus era baiatul ala care intr-un meci Brasov - Dinamo, cand a facut o alunecare mai tare si a auzit din public "Bai, speriatule, intra mai usor, tu nu vezi cu cine joci?" s-a repezit la marginea terenului si l-a umplut de "respect" pe cel care il admonestase (Diaconescu).

Asta era Lacatus. Nu ii pasa de ceilalti, el dorea sa castige. Mereu. Il durea in cur de vorbe grele. Lacatus era grenul de atacant care se potrivea ca o manusa jocului Stelei. In viteza, pe poarta, cu rautate si sange rece.

Lacatus si Alecsandrescu sunt precum Regele si Regina la sah.

DelPiero1013.04.2009 10:13

@Ronnie:da,ca jucator.Dar sa nu mai traim din amintiri.Lacatus antrenorul nu e deloc asa.Nici pe departe 'Fiara' ce-a fost.Acum e doar un simplu pion,un mielusel de-al lui Jiji,asa cum e si Arga(t)seala.Incetati sa-l mai priviti pe Lacatus ca jucator...s-au dus de multisor vremurile acelea...

bijoux_bz13.04.2009 12:24

bineinteles ca nu poate pleca acum ca un las dupa ce ne-a adus in situatia asta. cred ca se screme din toate puterile sa ne duca pana la sfarsit macar pe un loc de UEFA dupa care daca mai are un pic de demnitate va pleca. sa speram doar ca nu ne va duce si mai jos decat acum ...

joseph13.04.2009 13:27

mi-e sila de ce am ajuns sa vad aici. ati intrecut orice masura cu jignirile si acuzele aduse. nici macar ciobanul n-a fost facut in halul asta, desi merita de 1000 de ori mai mult.

n-ar trebui sa va plangeti de cenzura cand aruncati cu laturi, ci noi suporterii ar trebui sa ne plangem de lipsa unei linii editoriale a site-ului care sa tina frustratii departe de postul de "gazetar" sau de "moderator". chiar nu e posibil ca in numele libertatii de exprimare sa ne terfelim fostele glorii in asa hal. ati intrecut deja orice masura a bunului simt cand ati mutat problema de la antrenorul Lacatus, la jucatorul Lacatus.

mi-e greata de voi si ma indoiesc ca ati inteles ca la ultimul meci voi ne-ati fortat sa-i strigam numele.

@ fcsteaua

vad ca sunteti mai mult orientati sa obtineti un trafic mare cu initiative de calitate indoielnica(tu.stelist avea prima si singura data cand am intrat 3 greseli gramaticale grave in textul sondajului de pe prima pagina) si ca va chinuiti sa schimbati fata site-ului, dar de calitatea articolelor ce apar nu prea va intereseaza. pacat

Joga Bonito13.04.2009 14:28
mi-e sila de ce am ajuns sa vad aici. ati intrecut orice masura cu jignirile si acuzele aduse. nici macar ciobanul n-a fost facut in halul asta, desi merita de 1000 de ori mai mult.

n-ar trebui sa va plangeti de cenzura cand aruncati cu laturi, ci noi suporterii ar trebui sa ne plangem de lipsa unei linii editoriale a site-ului care sa tina frustratii departe de postul de "gazetar" sau de "moderator". chiar nu e posibil ca in numele libertatii de exprimare sa ne terfelim fostele glorii in asa hal. ati intrecut deja orice masura a bunului simt cand ati mutat problema de la antrenorul Lacatus, la jucatorul Lacatus.

Mda, am fost plecat o vreme si nu am avut timp sa citesc postarile la diversi useri. De la Adrian ma asteptam la orice, insa sunt cativa care m-au dezamagit profund. Asemenea laturi aruncate pe situl fcsteaua.ro nu am avut placerea sa vad din 2004 incoace, de cand citesc zilnic ce se intampla aici.

Desi am fost banat de 2 ori cand m-am luat de anumiti redactori si de niste useri tampiti, in ziua de azi acestia s-au inmultit exponential. Pur si simplu stau si privesc socat cum spiritul stelist se duce de rapa.

Adrian13.04.2009 15:30

Axl

Aventurier, sodomit, etc, etc.

Toti avem fetele noastre urate. E adevarat.

Problema e ca Lacatus are cea mai urata fata. Lacatus e un tradator. DA, UN TRADATOR!

Cred ca stii unde ii pune Dante pe tradatori. Nu mai trebuie sa zic eu.

Aceste randuri scrise de Gica Chioru chiar nu m-au influentat cu nimic. Poate ca sunt adevarate, poate nu.(tind sa cred ca sunt adevarate daca tinem cont de iubirea pe care o are Laca pentru bani). Pe mine Lacatus m-a dezamagit cand a tradat suporterii si s-a aliat cu becalii.

L-am iubit mult si eram gata oricand sa dau genunchi in gura oricarui om care ar fi zis ceva rau de Lacatus dar, cand l-am vazut cum se sclaveste in fata oierului, nu am putut sa mai stau langa el.

Oricat as tine la el, eu nu pot sa imi abandonez convingerile.

Cand a venit la Steaua, l-am privit ca pe un salvator. Stiam ca nu e nu stiu ce ca antrenor dar am sperat ca "Fiara" o sa il puna pe becalii la coltul lui. Am sperat gresit. Lacatus a venit pentru bani si pentru a-si imbogati CV-ul.

Faptul ca s-a intors in aceasta iarna, confirma asta.

Cum sa mai fiu alaturi de un om care m-a tradat, care ne-a tradat?

Cum sa consider un tradator, simbol?

Pe cat l-am iubit si l-am respectat de mult inainte, pe atat de mult il urasc acum.

Bocitoarelor!

PLangeti aici ca v-a fost atacat simbolul si ca cei care scriu sunt niste hahalere si ca nu siteul nu arata bine si ca nu se mai poate si ca bla bla bla...

Da' altceva mai stiti?

In afara de a va plange ce stiti?

Joga Bonito, Joseph

Daca nu va plac articolele, puneti mana si scrieti voi si vor fi publicate.(atat timp cat sunt scrise cu cap )

Aaaa...da' e greu sa faci treaba. E foarte greu.

Asa-i Joga Bonito?

Acum ceva timp te-ai plans cand am fost eu ales sa scriu pentru Site. Ai zis ca "ce dracu cauta ala sa scrie?". Si ai fost invitat sa faci si tu un articol.

Ai facut un articol care ai vrut sa fie pro Lacatus si s-a dovedeit ca l-ai facut atat de prost incat toti au inteles din el ca e anti Lacatus.

Tu voiai sa ne amintim cum era inainte si sa il scutim pe Lacatus si oamenii au inteles ca i-ai zis lui Lacatus sa isi aduca aminte cum era inainte si sa nu se mai sclaveasca atat.

Iti aduci aminte?

Ce tare am ras atunci! Inca mai rad.

Toti cei care gandesc diferit si care nu il urmeaza orbeste pe Lacatus sunt niste "tampiti", asa-i?

Ce mentalitate becaliana!

Cascati ba ochii!

Simbolul vostru s-a luat vinerea trecuta de un suporter pentru ca acesta i-a cerut socoteala pentru situatia in care se afla echipa!

Voi realizati ce inseamna asta?!

MoWeed13.04.2009 15:37

@Adrian

De acord cu tine ca Lacatus a facut cea mai proasta alegere cand a revenit la Steaua. Exact la fel ca tine m-am simtit tradat.

Dar, faptele pentru care il admirai pe Lacatus raman. Daruirea lui in teren, faptul ca era omul care ordona echipa in teren; un capitan adevarat au ramas. De aceea nu cred ca este normal ca Gica Chioru sa zica acum ca Lacatus a fost un jucator mediocru.

Nu de alta, dar sa negi fapte care in mod clar sunt adevarate denota frustrare...

mirceaor13.04.2009 15:41

Articolu asta e ca proverbu cu "un nebun arunca o piatra in balta..."

Foarte interesant cum al nostru Gica ne spune pe de o parte ca Lacatus este un dinamovist sub acoperire care s-a prefacut timp de zeci de ani ca iubeste culorile astea si isi da sufletul pentru ele, cand de fapt era doar un ahtiat dupa bani, iar pe cealalata parte aflam ca al nostru idol este de fapt un prost.

Ce bine se prefacu dom'le, o performanta demna de zeci de oscaruri din partea talambului lacom!

Ne fraieri retardu' nu? Asta ce ne facem pe noi atunci tovarase cu vederea subreda? De-a dreptul tampiti cu acte-n regula, frate! :death:

:steagcruce:

Adrian13.04.2009 15:47

MoWeed

Ti se pare ca eu nu sunt frustrat?

Ti se pare ca pe mine nu ma frustreaza faptul ca omul ala m-a tradat.

Eu sunt foarte frustrat si foarte nervos ca Lacatus ne-a tradat.

Omul despre care intreaga tara stie ca e cel mai mare Stelist si-a bagat picioarele in noi, in Steaua.

Sunt foarte, foarte, foartre frustrat.

«12345»