FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat AISS in legatura cu meciul Steaua - Bistrita

«123456»
g_funk2807.04.2009 10:34

ce am fost si ce-am ajuns......

noname_fu07.04.2009 10:38
altfels e va crea o prapastie intre voi si restul stadionului... si e pacat...

Foarte corect si trist ceea ce zici. Insa te rog sa intelegi ca aceasta scindare a fost provocata la meciul cu Bistrita de niste agitatori platiti si adusi cu microbuzele pentru a face atmosfera.

Sunt ferm convins ca in ciuda diferentelor de opinie intre multi dintre cei de la tribuna si cei din peluze, scenele de disolutie nu ar fi avut loc pe Ghencea.

Peluzele au considerat ca este necesar sa fie facut un protest sustinut si ferm pentru inlaturarea actualei conduceri. Peluzele au gandit ca e mai bine sa dai un medicament clubului bolnav chiar daca acesta are niste efecte adverse de moment pentru ca, pana la urma, se va vindeca si va fi mai curat. Incercati sa respectati decizia asta asa cum nimeni nu va cere sa mergeti in deplasari, sa faceti coregrafii sau sa luati pulane pe spate in cele mai ciudate situatii...

STARforce07.04.2009 10:42
modul insultator in care vorbesti denota ca te supara divergenta de opinii:) pot sa tac dk politica 'pumnului in gura' functioneaza la acest nivel

ideea mea era simpla si [ma] exercit in consecinta si la urmat. meci:

1. pot sa protestez sa plece Becali

2. asta nu-nseamna sa nu-ncurajez echipa si pe Laca, k - vezi doamne - nu merita, k-s slugile lui Becali

Omule singurul lucru care ma ingandureaza este ca te contrazici singur>>>Cum sa protestezi si sa incurajezi echipa cand echipa il sustine pe fecali?Laca este departe de orice trasatura de antrenor

Daca tot te dai destept si cu o varsta mai bine protesteaza cu privire la lipsa crasa de profesionalism....si stai linistit nu o sa iti bage nimeni pumnul in gura, cel putin aici pe forum.

SSK07.04.2009 10:50

Mi-e ciuda ca nu se desprind singure concluziile si trebuie s-o faca cineva anume. Observ, ca de obicei, ca dintre cei cu care se poate discuta exista doua tabere:

1)cei din peluze, care au boala pe Becali si-l contesta indiferent de jocul echipei, bun sau rau

2)cei din tribune, care desi au boala pe Becali, sunt de parere ca echipa trebuie totusi incurajata

Problema care se pune este de cantitate: CAT de rau credeti ca e Becali pentru Steaua?

Daca credeti, precum cei din peluze, ca el este un rau teribil, care pe zi ce trece actioneaza in sensul distrugerii Stelei (nu neaparat fizic, dar a Stelei asa cum am stiut-o toti), atunci trebuie sa reactionezi, pentru ca nu poti sa asisti pasiv la distrugerea Stelei.

Daca dimpotriva crezi ca Becali e rau, dar se poate coabita cu el, atunci e normal sa nu cauti un "razboi de exterminare", ci sa-ti doresti ca protestul sa se incheie.

Problema e: cine are dreptate? Are Steaua viitor cu Becali sau se va alege praful?

bijoux_bz07.04.2009 11:22

Din punctul meu de vedere sunt 2 probleme :

1. daca va pleca sau nu ciobanul in viitorul apropiat

2. daca ciobanul nu pleaca si echipa isi revine si ia titlul la anul si prinde eventual si o primavara europeana, atunci oare vor mai ramane pe pozitii macar un sfert dincei care il contesta acum ?

Eu la ambele as spune NU .

chrishornzz07.04.2009 12:20
Omule singurul lucru care ma ingandureaza este ca te contrazici singur>>>Cum sa protestezi si sa incurajezi echipa cand echipa il sustine pe fecali?Laca este departe de orice trasatura de antrenor

Daca tot te dai destept si cu o varsta mai bine protesteaza cu privire la lipsa crasa de profesionalism....si stai linistit nu o sa iti bage nimeni pumnul in gura, cel putin aici pe forum.

merci, - sa inteleg ca - daca aici pe forum pot sa 'stau linistit' - in stadion lucrurile pot sta altfel?:) [intrebarea e retorica intrucat ai fost destul de explicit;)]

STARforce07.04.2009 12:51

S-ar putea sa ma fi inteles gresit, nu sunt genul care isi face dreptate ca jijel...

SAMM07.04.2009 13:19

e posibil ca acest post sa fie sters

sa fie bine inteles AISS s-a descalificat complet cu acest comunicat, a dovedit clar ca scopul asociatiei nu este sprijinirea echipei Steaua ci indepartarea lui Becali

sunt stelist de mai mult de un sfert de veac si nu pot accepta ca niste indivizi (cei care au scris comunicatul) sa spuna ca daca nu l-am huiduit sambata pe Becali inseamna ca nu sunt stelist

sunt un aprig contestatar al acestui cioban nesimitit, care ne-a facut mult, mult rau si care foarte probabil va duce Steaua mult mai jos decat este acum, insa nu pot accepta un abuz fara margini in fata unui om, nu pot accepta un presedinte de tara mafiot, nu pot accepta ca niste indivizi sa injure o persoana desi nici macar nu este pe stadion

repet, AISS a dovedit ca e o asociatie de 2 bani prin acest comunicat, nu ii vad scopul, au blamat sute de mii de stelisti adevarati care oricat l-ar contesta pe Becali nu pot ramane pasivi la un asemenea abuz nemaintalnit dupa 89

bafta

Marius07.04.2009 13:27
au blamat sute de mii de stelisti adevarati care oricat l-ar contesta pe Becali nu pot ramane pasivi la un asemenea abuz nemaintalnit dupa 89

Bai ma lasi, daca vrei iti pot d exemple concrete de cel putin 10 abuzuri mult mai grave ca si "cazul Becali". Ia spune, te autosesizezi si in cazlu lor si iei atitudine?

Fry Gigi praleo!

bijoux_bz07.04.2009 13:28

scopul asociatiei nu este sprijinirea echipei Steaua ci indepartarea lui Becali

bafta

nu inteleg de ce unii asociaza aceste doua lucruri atat de diferite. cred ca le lipsesc mai multi neuroni

SSK07.04.2009 13:32

Nu zice nimeni ca cine nu l-a huiduit pe Becali nu e stelist. Nici comunicatul nu zice asta.

noname_fu07.04.2009 13:35

dar din punct de vedere juridic totul este legic... de ce nu intelegeti asta otvistilor ?! INCERCATI SA ASCULTATI NISTE PARERI AVIZAT NU CELE ALE MAGDEI CIUMAC!

V-AU PROSTIT CU TELEVIZORUL!

Adrian07.04.2009 13:36

sa fie bine inteles AISS s-a descalificat complet cu acest comunicat, a dovedit clar ca scopul asociatiei nu este sprijinirea echipei Steaua ci indepartarea lui Becali

Indepartarea lui becalii inseamna sprijinirea Stelei.

sunt stelist de mai mult de un sfert de veac si nu pot accepta ca niste indivizi (cei care au scris comunicatul) sa spuna ca daca nu l-am huiduit sambata pe Becali inseamna ca nu sunt stelist

Da. Nu esti stelist adevarat. S-ar putea chiar sa nu fii stelist.

sunt un aprig contestatar al acestui cioban nesimitit,

Nu cred.

repet, AISS a dovedit ca e o asociatie de 2 bani prin acest comunicat, nu ii vad scopul, au blamat sute de mii de stelisti adevarati care oricat l-ar contesta pe Becali nu pot ramane pasivi la un asemenea abuz nemaintalnit dupa 89

Dar cand batrani nevinovati erau bagati in puscarie pentru ca vinovatii aveau bani de avocati, de ce nu ai sarit?

Cand ucigasii scapau pentru ca aveau pile acolo sus, de ce nu ai sarit?

Cand suporterii erau batuti de jandarmi, de ce nu ai sarit?

Alea nu erau abuzuri?

Aaa....da' acum, ca a fost abuzat un interlop, trebuie sa sarim.

Ca, vai Doamne!, ce ne facem daca nu il mai avem pe Gigi? La cine ne mai uitam noi la 0teve sau beunuteve?

bafta

Sanatate.

SAMM07.04.2009 13:48
Indepartarea lui becalii inseamna sprijinirea Stelei.

Da. Nu esti stelist adevarat. S-ar putea chiar sa nu fii stelist.

Dar cand batrani nevinovati erau bagati in puscarie pentru ca vinovatii aveau bani de avocati, de ce nu ai sarit?

Cand ucigasii scapau pentru ca aveau pile acolo sus, de ce nu ai sarit?

Cand suporterii erau batuti de jandarmi, de ce nu ai sarit?

Alea nu erau abuzuri?

Aaa....da' acum, ca a fost abuzat un interlop, trebuie sa sarim.

Ca, vai Doamne!, ce ne facem daca nu il mai avem pe Gigi? La cine ne mai uitam noi la 0teve sau beunuteve?

Sanatate.

am sarit si atunci, numai ca nu a dat un comunicat AISS de fiecare data cand un batran era bagat la puscarie si nici nu se deschidea topic pe site-ul asta

ai tu vreun aparat de masurare a "stelismului" sau imparti oamenii in doar 2 categorii sustineti pe Becali nu sunteti stelisti, injurati pe Becali sunteti stelisti

dupa cum vezi sunt inscris pe site-ul asta de vreo 5 ani dupa o perioada insa m-am retras deorece am observat ca nu prea era cu cine sa discuti aici, dovada mai sus un individ deja imi numara mie neuronii, cata lipsa de civilizatie

eu asta am avut de zis, AISS s-a facut de tot .... cu comunicatul asta

PS

voi care il contestati pe gg sunteti singurii stelisti din tara, sunteti cei mai frumosi, cei mai destepti

si eu nu sunt stelist desi am fost pana acum la vreo 200 de meciuri ale Stelei, i-am asteptat la aeroport de multe ori, am fost la antrenamente etc

Adrian07.04.2009 13:52

Da da.

Vad ca esti inscris de mult. Vad si ca ai o clona. Dar asta nu conteaza.

Daca ai sarit si atunci, de ce nu erai in strada? De ce nu a zis presa nimic despre nici o adunare?

Azazello07.04.2009 13:57
Nu zice nimeni ca cine nu l-a huiduit pe Becali nu e stelist. Nici comunicatul nu zice asta.

NU spune asta ad-litteram dar induce in mod clar aceasta idee. Aici este problema.

In alta ordine de idei reactiile unor useri anti-becalisti la postarile care le sunt contrare sunt jignitoare, sau ca sa nu fiu prea dur, sa spun ofensatoare. (nu ma refer la tine, din fericire faci parte din categoria celor cu care se poate purta o discutie, fie ea si polemica). Pantru un post civilizat in care isi expune punctul de vedere SAMM este acuzat ca nu este stelist.

Cata puerilitate !

Marius07.04.2009 14:00

@ rosso_blu36

in viata reala, pentru postul de mai sus, de o inocenta incredibila, profesoara ti-ar fi spus "treci in banca, nota 2".

LE: Azazello,

Adrian nu e purtatorul de cuvant al AISS. Nu e nici macam membru. Asa ca nu asocia postarile lui cu organizatia asta.

rosso_blu3607.04.2009 14:23
@ rosso_blu36

in viata reala, pentru postul de mai sus, de o inocenta incredibila, profesoara ti-ar fi spus "treci in banca, nota 2".

LE: Azazello,

Adrian nu e purtatorul de cuvant al AISS. Nu e nici macam membru. Asa ca nu asocia postarile lui cu organizatia asta.

@Marius

ce anume nu ti se pare normal?

ai auzit de ,, cand doi iti spun ca esti beat,du-te si te culca,,

cand ajungi sa aberezi ca tribunele sunt platite, sa iti arogi dreptul ca ai vb in numele majoritatii suporterilor stelisti sa consideri ca 12.000 de oameni din cei 15.000 care au fost la meci sunt idioti IAR numai cei din peluze(in special sud-ul) sunt adevarati Stelisti

imi cer scz daca te deranjeaza

eu vin pe stadion din 1984

am fost in galerie pana acum vreo 10-12 ani si cunosc mai multi decat voi

Daca nu sunt de acord cu voi inseamna ca sunt platit, burtos, cetatean samd

Sincer. Multi din nord nu va SUPORTA si au ganduri mari cu voi. Sunt scarbit de atata prostie

Iti spun sincer ca,cunosc 3-4 din copii din sud si sunt de o PROSTIE crasa( asta in acelashi timp nu inseamna ca sunt toti, sper)

si prefer un 2 decat sa fiu un frustrat care sa se bucure de raul altuia, sa injure oameni care vin pe stadion de 30-40 de ani, oameni care vin cu, copii mici sau sotii.

Va multumesc ca ma invatati sa fiu STELIST!!!

PS. De ce va injura cam 90% din cei ce posteaza pe alte sit-uri??? aaaa scz uitasem- sunt platiti. Sunteti varza

lucvald-190207.04.2009 14:51
Nu uitati ce a declarat Jean Pavel in legatura cu incercarea de manipulare... Nu este exclus ca baietii care scriu atat de patimas banere pe stadion si comunicate pe site-uri sa fi cedat presiunilor...

Draga simpaticule ,

te anunt ca_castig muuuuuult peste media salariilor din Romania si sunt si sub umbrela familiei mele care are piedestal juridic...atunci , te intreb retoric ca un narator : cine plm crezi ca ar pune presiune pe mine sau pe altii din AISS , care dainuiesc in conditii propice , similare mie ? cine ma , cine ? marafetii lui JIJIgodie sau intimidarile unui argat ?!....te rog , nu mai gandi dupa reperele tale proprii si nu mai epata pe acest forum cu scenarii conspirative si manipulari !

Ba , daca as putea sa va indrept comportamentul cu ciocanul as face-o fara regrete !

Marius07.04.2009 14:55

rosso_blu36

Hai s-o luam punctual:

- cand doi imi spun ca sunt beat, alti 3 sustin contrariul iar eu pot merge drept, fara sa ma clatin, ajung la concluzia ca nu sunt beat. Cei 2 care m-au avertizat ar putea fi cei aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau, de ce nu, rau-voitori.

- spune-mi si mie cine a spus ca 12.000 de spectatori prezenti la meci sunt idioti. Te rog mult sa nu pui vorbe in gura nimanui. Faptul ca o parte din spectatorii de la tribune au primit bilete gratis si chiar bani pentru a-l sustine pe Becali nu este o aberatie, e un fapt relatat atat de noi, cat si de toate posturile de stiri.

- sincer sa fiu, si o spun fara pic de rautate, nu pot sa cred ca vii pe stadion din '84. Ar insemna ca ai o varsta c trebuie respectata, ceea ce nu reiese din felul in care te adresezi si, mai ales, din modul in care jignesti oameni pe care nu ii cunosti.

- "multi din Nord nu va suporta" spui tu. Poate ti se pare ciudat, dar pe langa faptul ca folosesti o expresie generala (multi - n.r.) si nu dai nume, cunosc si eu "multi din Nord" care ne suporta sau, culmea, sunt membrii ai AISS.

- spui ca ne injura "90% din cei care posteaza pe alte site-uri". Din nou, niciun nume si generalizare crasa. In primul rand, ma indoiesc din nou de afirmatia ta, nu cred ca ai contorizat posturile de pe "alte site-uri". Apoi, daca prin "alte site-uri" te referi la prosport, gesepe sau cine a mai preluat comunicatul, afla ca acolo intra foarte multi suporteri ai altor echipe, recte rau-voitori (nu platiti).

P.S. Om fi noi varza, dar macar stim ce inseamna respectul intr-un dialog, spre deosebire de tine, care mergi de zeci si zeci de ani pe stadion si ai o bogata experienta de viata.

P.P.S. Daca mai jignesti o singura data dovedesti ca esti incapabil sa porti un dialog civilizat si vei primi sanctiunea care ti se cuvine.

Stanici07.04.2009 15:06

1) Babelor, nu va mai pieptanati, se intampla lucruri care sunt mai importante decat harjoneala pe net.

2) Rossoblue, daca tot ai fost prin AU, ai facut parte din grupul care a intrat peste conducere cu lanturi in mana cand era domnul Ienei antrenor?

rosso_blu3607.04.2009 15:52
rosso_blu36

Hai s-o luam punctual:

- cand doi imi spun ca sunt beat, alti 3 sustin contrariul iar eu pot merge drept, fara sa ma clatin, ajung la concluzia ca nu sunt beat. Cei 2 care m-au avertizat ar putea fi cei aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau, de ce nu, rau-voitori.

- spune-mi si mie cine a spus ca 12.000 de spectatori prezenti la meci sunt idioti. Te rog mult sa nu pui vorbe in gura nimanui. Faptul ca o parte din spectatorii de la tribune au primit bilete gratis si chiar bani pentru a-l sustine pe Becali nu este o aberatie, e un fapt relatat atat de noi, cat si de toate posturile de stiri.

- sincer sa fiu, si o spun fara pic de rautate, nu pot sa cred ca vii pe stadion din '84. Ar insemna ca ai o varsta c trebuie respectata, ceea ce nu reiese din felul in care te adresezi si, mai ales, din modul in care jignesti oameni pe care nu ii cunosti.

- "multi din Nord nu va suporta" spui tu. Poate ti se pare ciudat, dar pe langa faptul ca folosesti o expresie generala (multi - n.r.) si nu dai nume, cunosc si eu "multi din Nord" care ne suporta sau, culmea, sunt membrii ai AISS.

- spui ca ne injura "90% din cei care posteaza pe alte site-uri". Din nou, niciun nume si generalizare crasa. In primul rand, ma indoiesc din nou de afirmatia ta, nu cred ca ai contorizat posturile de pe "alte site-uri". Apoi, daca prin "alte site-uri" te referi la prosport, gesepe sau cine a mai preluat comunicatul, afla ca acolo intra foarte multi suporteri ai altor echipe, recte rau-voitori (nu platiti).

P.S. Om fi noi varza, dar macar stim ce inseamna respectul intr-un dialog, spre deosebire de tine, care mergi de zeci si zeci de ani pe stadion si ai o bogata experienta de viata.

P.P.S. Daca mai jignesti o singura data dovedesti ca esti incapabil sa porti un dialog civilizat si vei primi sanctiunea care ti se cuvine.

@Marius

iti sugerez sa vezi profilul meu de pe stelist

am stat langa jean(el statea pe frati fagarasanu eu pe stoian militaru) in progresu si veneam la meciuri cu el cu Majearu si alti cativa

in ultimul timp veneam cu Dorin si puriu la meciuri cu toate ca sunt vecin si prieten cu Dan bady si crede-ma ca am f multe deplasari.

Fane07.04.2009 16:29

@rosso_blu36

Am si eu o nelamurire in legatura ultima fraza a postului tau anterior si anume: "sunteti varza"

Crezi ca poti detalia putin la ce te-ai referit cand ai facut aceasta afirmatie ?

Nu as vrea sa te inteleg gresit sau sa interpretez dupa cum cred eu de cuviinta si tocmai de aceea sunt foarte curios sa aflu varianta ta.

rosso_blu3607.04.2009 16:52
@rosso_blu36

Am si eu o nelamurire in legatura ultima fraza a postului tau anterior si anume: "sunteti varza"

Crezi ca poti detalia putin la ce te-ai referit cand ai facut aceasta afirmatie ?

Nu as vrea sa te inteleg gresit sau sa interpretez dupa cum cred eu de cuviinta si tocmai de aceea sunt foarte curios sa aflu varianta ta.

@fane

la modul de gandire,la felul in care injura oameni care vin pe stadion de n ani,la modul in care au inteles sa sustina echipa in lipsa lui Gigi

ce au vrut sa demonstreze injurandul si in lipsa subiectului?din ce cauza crezi ca nu pot sa-mi aduc si copii pe stadion cu toate ca se roaga de mine etapa de etapa? oare echipa merge atat de bine incat nu are nevoie de ajutorul nostru al vostru?

astept un raspuns

ms

@rosso_blu36

apropo

stiti vreun sit sa vedem meciul?

canale-TV nu mai merge

crysty1407.04.2009 16:54
http://free-hdtv.go.ro/ mai jos nitel e gsp, sunt mai multe, dar pe asta se vede cel mai bine...si l-am gasit destul de greu..asa ca sunteti datori :)
«123456»