http://free-hdtv.go.ro/ mai jos nitel e gsp, sunt mai multe, dar pe asta se vede cel mai bine...si l-am gasit destul de greu..asa ca sunteti datori![]()
k. ms
dau o bere
http://free-hdtv.go.ro/ mai jos nitel e gsp, sunt mai multe, dar pe asta se vede cel mai bine...si l-am gasit destul de greu..asa ca sunteti datori![]()
k. ms
dau o bere
Pentru cei care nu-l doresc pe Cioban dar nici nu-l injura ca cei din peluza,nu intelegeti ca prin atitudinea asta ii dati apa la moara Ciobanului. Cretinul ala intelege ca voi sunteti cu el.
Cei care au venit la meciul cu Gloria pentru prima data si si-au pus tricourile alea bestiale,vor disparea treptat meciurile viitoare. "Fry Gigi"
sa deschidem putin ochii, in momentul actual problema nr 1 a Stelei esta Marius "jarteaua lui gg" Lacatus
Citat comunicat AISS
Toate aceste persoane au fost si cele care au dat tonul huduielilor la adresa suporterilor din peluze
corect
"Tot aceste persoane"
sau
"Toate aceste persoane au fost cele care"
nici sa scrieti nu stiti, vai de voi, dar stiti cine e stelist si cine nu
sfat
Stergeti postul asta si modificati comunicatul, o sa pareti mai inteligenti
Cum e SAMM
. De ce? De ce exista persoane ca el? Unde s-au dus valorile neamului asta? Excelam prin cultura , eram aroganti prin stiinta... De ce nu ne mai place cartea?
M-am zbatut sa-i explic comunicatul in vreo 5 posturi, la alta sectiune a forumului. Cand dadea semne ca intelege a avut o rabufnire scurta si puternica de probleme cognitive aici
.
E greeeeeeeeeeeeeeu cu Becali!
@Samm, ti-ai editat postarea, ghinion.
@ Rossoblue, nu mi-ai raspuns la intrebare.
@SAMM, fa-ma si pe mine sa inteleg, ca sunt mai dobitoc asa de fel si nu inteleg multe. Care e problema ta?
1) Suporterii care-l huiduie pe Becali?
2) Membrii AISS-ului, ca doar ne-ai facut drogati si betivi?
3) Faptul ca suporterii care nu-l huiduie pe Becali sunt non-stelisti? Pai hai sa o luam logic: Becali distruge Steaua, suporterii pro Becali sunt anti Steaua nu?
Ce studii iti dau tie dreptul de a clasifica actiunea politiei, procuraturii si justitiei un abuz? Ai avut acces la dosar si sti toate probele? Daca da, te rog sa ne explici si nou de ce este un abuz.
Deja ati trecut de la iubirea pentru Steaua doar la ura pentru Gigi.... asa cum Steaua poate supravietui si fara Gigi asa poate supravietui si fara voi oamenii care stiti sa judecati doar la nervi... Steaua e Steaua si fara voi si oricand vor veni altii sa va ia locul. Asa cum aveti pretentia sa vina cineva mai bun ca Gigi si restul oamenilor au pretentia sa vina altii mai buni decat voi... stiu ca e greu dar asta e viata dupa logica voastra!!!
Un singur nume, o singura echipa: Steaua!
Deja ati trecut de la iubirea pentru Steaua doar la ura pentru Gigi.... asa cum Steaua poate supravietui si fara Gigi asa poate supravietui si fara voi oamenii care stiti sa judecati doar la nervi... Steaua e Steaua si fara voi si oricand vor veni altii sa va ia locul. Asa cum aveti pretentia sa vina cineva mai bun ca Gigi si restul oamenilor au pretentia sa vina altii mai buni decat voi... stiu ca e greu dar asta e viata dupa logica voastra!!!Un singur nume, o singura echipa: Steaua!
Pai si timp de atati ani cat am stat si am judecat in mod calm, ce s-a rezolvat? Gesturile marlane si atitudinea pe care i-o imputam au continuat bine-mersi.
@MOSENE daca nu e nevoie de noi atunci de ce ni se striga sa incurajam echipa, ca au nevoie de noi, ca impreuna suntem mai puternici?
Ce studii iti dau tie dreptul de a clasifica actiunea politiei, procuraturii si justitiei un abuz? Ai avut acces la dosar si sti toate probele? Daca da, te rog sa ne explici si nou de ce este un abuz.
mai Bogdan, nu inteleg de ce tot va certati. Cu totii suntem "securisti", nu? totul e INFORMATIE, daca stii sa cauti, sa te informezi, sa gandesti, sa analizezi, sa ajungi la o concluzie rationala si obiectiva iar apoi sa-ti imaginezi ca nu ar fi asa si interpretezi simbolic, prin deduceri si comparatii , faci o schema logica uitandu-te in jur. La urma actionezi si gata! Omul e masura tuturor lucrurilor. Da-l incolo de virtual, haideti sa ne uitam la ce se intampla concret in jurul nostru, in tara si in strainatate si sa facem ceva concret pentru toti, inclusiv pt Steaua. Ma duc sa fac ceva important pentru securitatea colectiva si siguranta mea proprie. Am senzatia ca Becali nu va sta in arest decat pana in 12 aprilie (duminica),caci vineri Gigi o se va cai pentru ceea ce a facut. Sper sa iasa mai repede, ca doar poate fi eliberat si conditionat. Al 7-lea simt feminin. Numai bine!
@SAMM, fa-ma si pe mine sa inteleg, ca sunt mai dobitoc asa de fel si nu inteleg multe. Care e problema ta?1) Suporterii care-l huiduie pe Becali?
2) Membrii AISS-ului, ca doar ne-ai facut drogati si betivi?
3) Faptul ca suporterii care nu-l huiduie pe Becali sunt non-stelisti? Pai hai sa o luam logic: Becali distruge Steaua, suporterii pro Becali sunt anti Steaua nu?
problema mea esta ca:
1) AISS nu vede padurea de copaci, Steaua se prabuseste, Becali e la puscarie, tot el e vinovat, de ce nu ne indreptam si spre unul al fel de vinovat, emblema Marius Lacatus, un antrenor de divizia judeteana
2) M-am referit doar la cel care a scris comunicatul, nu la toti membrii AISS nu incerca sa ma pui in disputa cu toti membrii AISS
3) Dar suporterii neutri in zilele astea fata de Becali, cum sunt ? tot Anti-Steaua ? Nu cred
Nu e vorba de studii aici, e vorba de o gandire logica, 3 borfasi l-au reclamat, 3 hoti recidivisti, aia sunt in libertate el e la zdup, e prea lunga discutia asta, dar am impresia ca totul este regizat
PS
N-am nimic personal cu tine nici nu iti stiu varsta si nici studiile, ma gandesc ca tu ai scris comunicatul pentru ca faci in continuare greseli crase de gramatica se scrie "stii" si in avertismentul trimis pe privat trebuia sa pui "scrii".
Pacat
problema mea esta ca:1) AISS nu vede padurea de copaci, Steaua se prabuseste, Becali e la puscarie, tot el e vinovat, de ce nu ne indreptam si spre unul al fel de vinovat, emblema Marius Lacatus, un antrenor de divizia judeteana
2) M-am referit doar la cel care a scris comunicatul, nu la toti membrii AISS nu incerca sa ma pui in disputa cu toti membrii AISS
3) Dar suporterii neutri in zilele astea fata de Becali, cum sunt ? tot Anti-Steaua ? Nu cred
Nu e vorba de studii aici, e vorba de o gandire logica, 3 borfasi l-au reclamat, 3 hoti recidivisti, aia sunt in libertate el e la zdup, e prea lunga discutia asta, dar am impresia ca totul este regizat
PS
N-am nimic personal cu tine nici nu iti stiu varsta si nici studiile, ma gandesc ca tu ai scris comunicatul pentru ca faci in continuare greseli crase de gramatica se scrie "stii" si in avertismentul trimis pe privat trebuia sa pui "scrii".
Pacat
Si daca Jiji e la puscarie inseamna ca e mai putin vinovat?Iti amintesc ca se afla acolo pt alte motive decat Steaua.Daca era arestat pt ce a facut Stelei,puteai sa-l scoti oarecum din culpa...
Schimbarea lui Lacatus ar fi binevenita,dar nu ar schimba nimic.Adevarata schimbare este cea a lui Becali,daca vrem sa ne recastigam stralucirea de altadata!
Becali,pleaca din Ghencea!!!
Si daca Jiji e la puscarie inseamna ca e mai putin vinovat?Iti amintesc ca se afla acolo pt alte motive decat Steaua.Daca era arestat pt ce a facut Stelei,puteai sa-l scoti oarecum din culpa...Schimbarea lui Lacatus ar fi binevenita,dar nu ar schimba nimic.Adevarata schimbare este cea a lui Becali,daca vrem sa ne recastigam stralucirea de altadata!
nu inseamna ca e mai putin vinovat, dar marea problema in momentul de fata e Lacatus, el a adus echipa aici, Olaroiu se mai certa cu el facea compromisuri mai putin, dar Lacatus, intre Lacatus si presul de la usa nu e nicio diferenta, cat a fost Becali liber i-a facut echipa si s-a vazut, acum Becali e la zdup si face Lacatus echipa si chiar mai rau
toja inchizator, Semedo pe dreapta, Nicolita titular meci de meci
numai un mare dobitoc poate juca asa, a incercat 1 data n-a mers, de 2 ori n-a mers, dar ele de 20 de meciuri joaca la fel
@dee din ultimele tale 20 de mesaje n-am inteles nimic. Femeie, te droghezi? ![]()
@SAMM nu eu am scris comunicatul. Si principalul vinovat nu este Lacatus. El este doar un pion. Principalul vinovat il sustii tu ![]()
nu inseamna ca e mai putin vinovat, dar marea problema in momentul de fata e Lacatus, el a adus echipa aici, Olaroiu se mai certa cu el facea compromisuri mai putin, dar Lacatus, intre Lacatus si presul de la usa nu e nicio diferenta, cat a fost Becali liber i-a facut echipa si s-a vazut, acum Becali e la zdup si face Lacatus echipa si chiar mai rau
numai un mare dobitoc poate juca asa, a incercat 1 data n-a mers, de 2 ori n-a mers, dar ele de 20 de meciuri joaca la fel
Marea problema a lui Lacatus este ca iubeste mult Steaua si a acceptat sa fie pres in fata lui Jiji,sperand ca o va ajuta.In plus e un antrenor mediocru,la ce ai scris tu acolo as putea adauga o lista interminabila de argumente in defavoarea lui...
Dar trebuie sa intelegeti ca Becali aduce antrenorii in Ghencea,nu vin ei de capul lor.Nu avem o conducere profesionista,asta e marea problema a Stelei.Cu Jiji nu o sa mai fim niciodata ce am fost!
Astfel de comentarii ma indispun. De unde stiti voi ce facea Olaroiu, Hagi sau Lacatus? Le stiti de pe siteurile proaste romanesti care au tot felul de nume doar pentru a soca si pentru a da ceva senzational, de a pune declaratii rupte din context si nu mai departe de a inventa tot felul de stiri aiurea( cele mai frecvente fiind transferurile). Daca aveti pretentia a face parte din familia Stelei atunci trebuie sa acceptati ca si voi faceti parte din reusite si performante cat si din esecurile Stelei. In momentul de fata prin atitudinea voastra de a-l gasi unic vinovat sau de a gasi mai multi vinovati dar niciodata si pe voi nu va purtati mai normal decat Gigi. Ca sa ma rezum, atitudinea si actiunile voastre duc la o singura concluzie voi si Gigi va meritati! Atat voi cat si personajul nu puteti trai uni fara celalalt si invers, voi pentru ca il considerati tap ispasitor si el pentru atitudinea sa nedemna de un patron adevarat!
@dee din ultimele tale 20 de mesaje n-am inteles nimic. Femeie, te droghezi?
@SAMM nu eu am scris comunicatul. Si principalul vinovat nu este Lacatus. El este doar un pion. Principalul vinovat il sustii tu
nu il sustin pe Becali, poate imi arati o postare unde l-am sustinut
principalul vinovat e Becali, dar foarte vinovat este Lacatus
Steaua cu Lacatus antrenor
"Dacã nu bãteam pe Steaua, atunci pe cine? Mã bucur nespus cã am reușit sã obținem toate cele trei puncte, care sunt sigur cã ne vor descãtușa pentru urmãtoarele partide" - Ionuț Stancu, mijlocaș Pandurii
1. Daca-l mai jignesti asa pe Lacatus, zbori de pe site. Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea lui, si eu vreau sa plece de la Steaua pentru ca e evident ca este un antrenor slab. Dar, macar din respect pentru omul Lacatus(sau jucatorul, cum vrei tu) nu trebuie sa-l jignim. Si da, "dobitoc" este o jignire...
Dar pe Lacatus cine l-a adus desi stia ca nu are valoare ca antrenor(cel putin cand l-a adus a 2-a data)? De ce vrei ca de fiecare data sa ne concetram asupra vinovatului mai usor de inlaturat, ignorand in acelasi timp vinovatul principal pentru situatia de la Steaua?
@dee din ultimele tale 20 de mesaje n-am inteles nimic. Femeie, te droghezi?![]()
pai nu citi ce aberatii spun, faza e ca eu toata ziua lucrez pe calculator ( nu chiar toata ziua
) iar din cand in cand ma mai relaxez si eu si-mi clatesc ochii pe forum. Pai cand va vad ca va certati,ma amuz, dar daca ma simt jignita prin anumite trimiteri, ma enervez si pun forumul in bara de jos si-mi continui munca.Nu ma droghez fii serios, cred ca am vazut prea multe filme de spionaj, ghici ce vroiam sa ma fac cand eram mica cand toata lumea spunea aviator? spion :-) ca "suna" mai bine in fata blocului decat tamplar, croitor,aviator,coafeza etc. Insa nu m-am facut, ca n-aveam nicio sansa sa intru, aveau aia niste probe fizice eliminatorii si mi-am spus bleahhh,... doar niciodata n-am fost buna la viteza, doar la rezistenta ma mai incadram in barem :-) Acuma glumesc si eu, nu mai baga tot timpul in seama si tu, doar stii cum sunt "artistii"- boemi, doar de desen la arde, doar ca eu desenez pe calculator, deci, cateodata mai spun si lucruri interesante.
In toate cele 20 de posturi eu am spus un singur lucru daca nu s-a inteles pana acum: eu consider ca nimeni nu poate fi atacat de la Steaua, adica cineva acre se identifica cu Steaua (suporter,jucator,antrenor,oficial,patron), ci sprijiniti intotdeauna si respectati, ca ei, la randul lor o sa va respecte. Daca voi respectati jucatorii, inseamna ca ei stiu ceea ce le cereti si vor juca mereu bine pentru onoare si respect. Chiar daca nu castiga e fiecare data, nu conteaza, ca doar sunt oameni,important e sa vedem noi ca au luptat, ca s-au daruit pe teren pana la final. Patronul la fel trebuie sustinut, in sensul ca nu-l denigrezi in public ( ca doar si el tine de Steaua), insa mergi la club si discuti cu el politicos,respectos, ii spui tot ceea ce te doare, ca sa nu se ajunga in situatia asta denigranta in care este Steaua (dezbinare intre spectatori,injuraturi...anarhie). Oricat de arogant e Gigi, daca cineva il trateaza cu respect o lasa mai "moale". Ca doar l-am vazut si pe Becali la televizor, daca cineva ii vorbea pe un ton calm, adresandui-se cu domnule Becali, subit Becali se schimba si vorbea si el simplu si frumos. Bine, n-are el vocabular ultra elevat, dar nu asta era important, important era ca cei doi se puteau intelege omeneste. La fel si cu oficialii ar trebui discutat, daca vi se pare ca ceea ce ei dispun (ca-i dreptul lor) e abuziv. Dar cand un om dispune ceva inseamna ca are si ceva "motiv", doar nu-i nebun. Daca te consideri nevinovat si dupa ce te-ai analizat, te duci si discuti cu omul si-i sugerezi ca poate a gresit. Lacatus mi se pare in pozitia cea mai ingrata, ca el e antrenor. El trebuie sa indeplineasca si aspiratiile voastre de suporteri si cele ale patronului si cele ale jucatorilor si ale lui si ale Stelei. Deci, daca Marius Lacatus nu si-a dat demisia, poate ca a constientizat ceea ce a gresit si lupta in continuare sa aduca Steaua pe drumul cel bun. Mie, sincer, mi s-ar parea mai normal ca la meciul urmator, toata lumea sa incurajeze echipa Steaua sa obtina victoria! Doar atunci ii vei putea cere lui Lacatus sa se retraga, ca nu e un antrenor foarte bun, insa mai bine sa se retraga dupa o victorie, un meci frumos, ca e totusi Lacatus, si nu merita o umilinta publica. ( in sensul ca oamenii sa spuna - uite ce antrenor de doi lei e asta, e varza etc.) Adica lui ii pasa de toti, dar la omul Lacatus cine se gandeste?. ca doar sunt sigura ca-si va da el singur demisia, insa macar sa plece cu fruntea sus, se va lasa de antrenorat ca-i mediocru si se va apuca de alta afacere. Pai Hagi n-are hotel? deci Hagi cred ca intelege foarte bine situatia, ca el e si patron, are angajati, are admiratori, are si o familie, e un om complex, din punctul asta de vedere. Adica toti trebuie sa inteleaga ca au gresit si sa se corijeze, sa-si asume raspunderea si sa plece daca li se cere sau sa ramana daca li se acorda o a doua sansa.
1. Daca-l mai jignesti asa pe Lacatus, zbori de pe site. Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea lui, si eu vreau sa plece de la Steaua pentru ca e evident ca este un antrenor slab. Dar, macar din respect pentru omul Lacatus(sau jucatorul, cum vrei tu) nu trebuie sa-l jignim. Si da, "dobitoc" este o jignire...
Dar pe Lacatus cine l-a adus desi stia ca nu are valoare ca antrenor(cel putin cand l-a adus a 2-a data)? De ce vrei ca de fiecare data sa ne concetram asupra vinovatului mai usor de inlaturat, ignorand in acelasi timp vinovatul principal pentru situatia de la Steaua?
respect pentru omul Lacatus? adica pentru un om cu un caracter de pupincurist si vasal ? Prea repede treceti peste nenumaratele auto-umilinte pe care singur si le-a produs, prea repede uitati ca "simbolul" i-a luat apararea oierului impotriva galeriei ori de cate ori a fost ocazia. Mai lasati-ne bai nene voi astia care-l ridicati pe-un piedestal pe manelistul Lacatus . Lacatus a fost un jucator mediocru care se evidentia prin intrari criminale si cam atat. Cu ce e Lacatus mai breaz decat ceilalti jucatori ai Stelei 86 pe care nu vad sa-i adulati atat ? OMUL Lacatus este un om care NU MERITA sa fie ridicat la rangul de idol, oricine altcineva daca facea ce-a facut el in ultimii 2 ani la Steaua pleca scuipat si cu frigiderul plin. Steaua E INFINIT mai importanta decat simbolul fals Lacatus si acum e momentul sa renuntam la ipocrizie si la compromisuri si sa vedem care-i cauza situatiei in care am ajuns, deja am ajuns intr-un stadiu in care negarea problemei poate duce doar la inrautatirea ei.
@urli
o sa iei ban ca l-ai jignit pe Lacatus si nu l-ai injurat pe Becali
parerea pe care o am despre Lacatus o am si despre cativa dintre moderatorii/admnistratorii siteului care foarte probabil se confunda cu membrii fondatori AISS
nu trebuie sa te obosesti sa-mi interzici sa scriu aici, majoritatea celor care scriau acum cativa ani pe forumul asta s-au retras dezgustati de conceptia unor persoane (nu retin nume) care credeau ca daca ei sunt administratorii siteului e ca si cum ar fi site-ul lor personal lasat mostenire de bunici
n-am mai scris de cativa ani aici si nici macar nu prea am mai intrat pe site insa am citit pe stelisti.ro comunicatul asta plin de jeg si de prostie scris de niste anonimi fara niciun pic de respect si m-am simtit scandalizat, am vrut sa trag un semnal de alarma
bafta, pana la urmatorul comunicat AISS scris sub influenta narcoticelor nu o sa mai dau pe-aici, poate va cumintiti si nu va mai expuneti la mistouri cu comunicate penibile
n-am mai scris de cativa ani aici si nici macar nu prea am mai intrat pe site insa am citit pe stelisti.ro comunicatul asta plin de jeg si de prostie scris de niste anonimi fara niciun pic de respect si m-am simtit scandalizat, am vrut sa trag un semnal de alarma
Stelisti.ro? multumim, nu avem nevoie de curve, ce viziteaza site-uri comerciale...
pana la urmatorul comunicat AISS te invitam la o sedinta sa vezi drogatii ![]()
Anonimi? Anonim esti tu, ca te ascunzi in spatele unui nickname. Semnale de alarma nu ai cum sa tragi, ca nu te asculta nimeni. Spor la purtat tricoul cu fri Jiji
@SAMM
Incearca sa nu mai jignesti persoane pe care nu le cunosti dar presupui ca pentru a da un comunicat trebuie sa te si droghezi.Daca esti de acord cu acest comunicat sau nu este problema ta personala si nu iti interzice nimeni sa-ti expui parerile insa daca tot o faci mai lasa caterinca asta ieftina deoparte.
Stelisti.ro? multumim, nu avem nevoie de curve, ce viziteaza site-uri comerciale...
=))))
asta e chiar tare, toti care au vizitat vreodata stelisti.ro sunt curve
baietica, cred ca nici nu ti s-a uscat cerneala pe buletin
de curiozitate: comunicatul a fost scris de o singura persoana sau si-au dat mai multi cu parerea ?