Probabil ca trebuie sa iau un ciocan si sa va dau in cap cu el ca sa intelegeti ca Lacatus e anti Steaua in acest moment.
Voi nu vedeti cat de mult se face de rusine in presa? Nu vedeti ce sclav e? Aia e fiara voastraa? Ala e simbolul Stelei?
Lacatus, prin comportamentul lui, a facut Steaua de rusine.
V-am prevenit de mult ca aici se va ajunge. V-am prevenit ca vom fi batjocoriti de rivali din cauza lui si ca vom fi de rasul curcilor. Pacat ca am avut dreptate.
Se masoara in durerea pe care o simti la infrangeri, in bucuria victoriilor, in nelinistea unei faze, in fiorul scandarilor. Pentru mine asta e stelism.
Da' nu te doare cand numele Stelei e tarat prin rahat de jegul ala cu testicole in loc de barba?
Nu iti da fiori cand maimuta aia ii injura pe fostii mari Stelisti?
Nu te supara cand face ce vrea cu Steaua?
Eu îi sustin si pe locul sapte...si din cate vad se pare ca tie nu-ti prea arde sa faci asta...Si atunci cine e suporter de rezultat ?
Inca nu pricepi ca ceea ce facem noi nu tine de locul ocupat de echipa in clasament?
Daca echipa asta retrogradeaza si scapa de cioban, tot cei ca mine vor fi in peluza scandand pro Steaua. Tu?
Tu o sa stai atunci sa te uiti la sport.ro, daca te trezesti la timp.
De ce conditioneyi dragostea ta pentru culori? De ce ceri recunostinta pentru ca esti stelist ?
Cine, ce conditioneaza ma?
Tu gandesti inainte sa vorbesti?
Am zis eu ca nu mai tin cu Steaua pana nu pleaca becalii? A zis careva dintre noi astaa?
BA! Tocmai, ca noi mergem la stadion si ii cerem boului aluia sa plece. Nu ca tine sau ca cei ca tine care merg la meci sa sparga o seminta, sa bage un "**** dinam0", sa faca o poza pentru haicinci si sa scandeze "Forza Steaua" daca echipa marcheaza vreun gol.
Te-ai trezit tu sa vorbesti despre stelism cand tu, la meciul de la Brasov, ai fost in tribuna brasoveana, intre brasoveni, departe de Stelisti.
Pentru tine stelism inseamna locul 2, intrarea in CL si datul mare in fata prietenilor ca echipa ta a intalnit pe real si ca s-a facut de rusine. Asta e stelismul pt tine.