1) Voi ce vreti sa stea Becali la puscarie sau sa ne lase?
2)Sunteti impotriva omului sau a patronului?
3)Dc purtati razboiul daca adversarul nu este de fata?
4) Cati dintre voi ati stat macar o ora inchisi? P.S.:Daca Becali va face puscarie nu o sa scapam de clanul lui niciodata,mai ganditi-va.Si eu cred ca cel mai bine este sa ne incurajam echipa.
1. Vrem sa ne lase. Daca sta la "mititica" o perioada, o sa vanda Steaua, stai linistit. Momentan, puscaria este cel mai bun lucru care se putea intampla in acest caz.
2. Suntem impotriva a tot ceea ce inseamna Becali. Impotriva nesimtirii, arogantei, impotriva unui om care isi face singur dreptate, capturand niste interlopi ordinari cu ajutorul altor interlopi(!). Suntem impotriva unui nenorocit care ne umileste cu orice ocazie, care pateaza emblema acestui club, sustinut de lingai infecti precum Argaseala, si de foste glorii care accepta sa stea in mucegaiul becaliot.
3. Purtam razboiul de cate ori se iveste ocazia. Momentan un meci de fotbal transmis in prime time atrage cel putin 1 milion de telespectatori, deci e cel mai eficient mijloc de a exprima parerea suporterilor vis-a-vis de acest cancer care distruge Steaua. "Multumita" unei turme din tribune, manipulata penibil de un grup de gorile maneliste cu tricouri cu "Free Gigi", s-a incetatenit ideea, subliniata atat de fin de jigodia Argaseala, ca aproape toti suporterii sunt alaturi de creditor, in timp ce un grup izolat continua sa il conteste pe "razboinicul incatusat". Spui ca adversarul nu este de fata, dar cand Becali ne face "bagabonti" la TV nu e acelasi lucru, nu?
4. Putin imi pasa cum e la puscarie. Nu vreau sa aflu si nu voi afla niciodata. Stii de ce? Pentru ca nu am de ce sa ajung acolo. Nu dau in cap nimanui, nu fur, nu umblu cu interlopi, etc. Becali nu e usa de biserica, iar cei care nu vad asta si inca il mai vad drept credinciosul imaculat sunt fie cretini fie cu un IQ subunitar.
Am mai spus-o: prioritar este sa scapam de Becali.
Momentan exista doua tabere:
1. Suporterii care constientizeaza raul constant pe care Becali il face Stelei, suporteri care sunt gata sa sacrifice unele rezultate pe termen scurt pentru a scapa de tot clanul acesta ordinar care ne mananca de vii.
2. Suporterii de rezultat, oamenii pentru care locul 2 e bun pentru ca ne duce in Liga, oameni care vin la stadion pentru Real Madrid, oameni care in ipoteza in care Steaua ar juca in Liga a doua, ar fugi ca potarnichile si s-ar aciua in peluzele sau tribunele spurcate ale rivalilor, in cazul in care acestia ar juca in competitia banilor, UCL. Aici ii includ si pe cei care vin la meci pentru Becali, aghiotanti PNG, manipulanti burtosi si colorati, manelisti sau suporteri de 2 lei, precum acel Sandu Ion lovit de Meme.
Fiecare suporter are dreptul sa se identifice cu una din cele doua variante.
Problema principala este ca presa vrea sa ne demonstreze ca dominanta este cea de-a doua categorie, acesti suporteri care se ascund in spatele unui cliseu fumat de genul "incurajati echipa", acesti suporteri care vad comploturi comuniste atunci cand unii indraznesc sa il apostrofeze pe "nea Jiji", omul care si-ar da viata pentru Steaua, nu-i asa?
Nu va lasati manipulati, oameni buni! A fi stelist inseamna a vrea binele Stelei, si in acest moment binele Stelei este un concept total divergent fata de numele Becali. A dori binele Stelei in momentul de fata nu este a te bucura pentru o victorie cu Gloria Bistrita!
Nu poti castiga un razboi fara anumite sacrificii. Daca locul 10 ne scapa de Becali, SO BE IT!

Va identificati cu ei? EU NU!