Imi pare rau sa o spun insa acest "razboi civil" va continua. S-au creat 2 tabere:
-cei ce il sustin pe Becali sau care cred ca se poate trai cu acesta. Eu unul nu ii inteleg pe acesti oameni,ce vad ei in viitorul Stelei? Ganditi-va ca dupa plecarea ultimului profesionist in fotbal de la club(MM Stoica) Steaua a luat-o pe o panta descendenta si declinul va continua. De la locul 1 si Cupa Romaniei,am ajuns se ne rugam de locul 2 ca sa fim calcati in picioare in CL,pe bani bineinteles. In loc sa fie oameni profesionisti la club,Jiji se sfatuieste cu mari "oameni de fotbal" ca mitica,verii lui corupti si piti-felnicul care stie foarte bine cum e sa castigi un titlu in 4 sezoane 
-tabara anti-Becali. Cei ce sustin ca nu se mai poate cu Becali la echipa(management catastrofal) si ca a jignit tot ce inseamna Steaua. Eu ma inscriu in aceasta categorie. Oamenii uita foarte usor toate umilintele. Bataile incasate de suporteri de la gorilele lui Jiji,jignirea gloriilor steliste(mai ales umilirea lui Hagi),vanzarea palmaresului Stelei ca sa nu faca puscarie,scandalurile cu valize,sau ca sa nu o mai lungim,denigrarea a tot ce inseamna Steaua. Cand spui Steaua acum,spui Becali,iar asta e foarte grav,mai ales daca ne uitam la omul Becali.
Mai exista si o a treia categorie,stelistii cu ochelari de cal. Sunt cei pentru care nu conteaza nici Becali,nici cei anti-Becali,ci echipa si cum joaca. Sunt categoria denumita generica de mine "da ce ma joaca Jiji in teren?".In mod normal acesti oameni ar avea perfecta dreptate,insa au o gandire limitata pentru vremurile negre in care traim. Tot ce se intampla la echipa se intampla din cauza lui Becali,in mod direct sau indirect,pentru ca e patron/dictator(creditor)De ex,degeaba il injura pe Banel pentru ca Lacatus(sau Becali) l-au pus in teren. Iar pe Lacatus tot Becali l-a adus,ca sa potoleasca fraierii care incepusera sa-i ceara socoteala. Tot Becali ne-a lasat fara manager si l-a lasat pe argat-seala a.ka. "maestrul turnichetilor" acu cateva saptamani.
E trist sa vezi cum suflarea stelista e dezbinata insa e un semn ca planul lui Becali a mers,din pacate. O fi grobian si incult insa stie sa manipuleze masele foarte bine,mai ales ca sunt multi oameni in Romania care vad in Becali "romanul suprem,romanul adevarat",care a facut bani multi fara munca ci cu smecherii(nu ca fraierii care sunt cinstiti dar au bani putini) si e un model la care multi aspira.
Vreau sa acord un paragraf si in acelasi timp sa dau multe UE iubitei noastre mass-media in legatura cu cazul Becali. Majoritatea l-a aparat pe Becali pentru ca si-ar pierde un reper in ceea ce priveste audientele daca acesta ar face puscarie. Da,acesta este un abuz,insa Becali tot merita sa faca puscarie,ca si 90% din oamenii din fotbal,alaturi de base,nastase, si mai toti politicenii de sus. Pentru mine nu conteaza motivele pentru face ciobanul puscarie,stiu doar ca merita sa faca puscarie,pentru toate ilegalitatile pe care le-a facut. Capone pentru ce a facut puscarie? Pentru crimele savarsite si activitatea sa de mafiot? Nu,se stie prea bine ca l-au incadrat la evaziune fiscala si l-au bagat la zdup.Mass-media,mai ales cea sportiva,l-a aparat pe jijinho. S-au dat parerile oamenilor din fotbal,adica ale altor mafioti si ale celor pro-Becali. Aici se vede cat de mult depind oamenii din tara asta de Becali si cat de multi sclavi exista. Saracii si gugustiucii abia astepta o pomana de la jijinho,cei de la stirile sportive abia asteapta sa mai scoata o perla pe gura(ba chiar merg la palat ca sa-i bage microfonul in gura) si e invitat sa-si dea cu parerea despre orice.
Cand s-a vorbit despre cei anti-Becali s-a vorbit numai despre oameni manipulati,pusti scelerati,pe scurt oameni care nu stiu ce fac,niste teribilisme ale unor adolescenti domne,las ca o sa creasca ei si o sa-si dea seama ca Becali e painea lui D-zeu si ca fara el Steaua era moarta.
Ah si sa nu uit,multe UE celor de la Telesport care au fost foarte "deontologi" lasandu-l pe safta sa se ia de cei de la Peluza Sud si dand pe post numai mesaje ale celor care sustineau ca in Peluza Sud sunt numai drogati,ca sa nu mai zic ca i-au prezentat pe cei din tribune ca fiind oamenii buni si cinstiti care nu suportau instigarile peluzarilor rai si drogati. Nu fac parte din nici o peluza insa episodul acesta chiar m-a scarbit.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea SI RAMAI LA PUSCARIE!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.