Au fost la tribuna 1 niste machedoni ai ciobanului care strigau si dupa ei s-au luat o gramada de sclavi, oi sau cum vreti voi sa ii numiti. La tribuna a doua era afisat un baner IDENTIC cu cel care au intrat jucatorii pe stadion, oare nu e totul facut de cineva din interiorul clubului ?
Le dau dreptate tiganilor si spurcatilor care ne spun ca suntem niste oi.
Acum un an am inceput sa nu mai vin pe Ghencea tocmai din cauza "ultrasilor" cu goarne si cu provizii de nutline. Am mers la meciul cu Bistrita in PN si constat cu stupoare ca nu doar tribunele sunt pline de oi... sunt si la peluze destule.
Ati ramas la nord 10% sclavi ai lui Gigi , 50% sub 18 de ani, 10% femei, 10% persoane cu copii sub 10 ani care stau in colturi datorita faptului ca e biletul mai ieftin decat in alta parte. Cati mai sunteti ultrasi ? Calculati.
Imi e groaza cand privesc inapoi si vad pentru ce mi-am luat pulane pe spate, am fost gazat, s-a tras dupa mine ... Nu mai e un lider de pe timpul lui Jean Pavel.. cati din "ultrasi" ati prins un meci in peluza cu el ? mai sunt 50 pe aici ? Cati din voi ati fost intr-o deplasare ? nu vorbesc de cei de la tribune, ca aia vin in deplasare si pe Ghencea, vin de la tara unii iar restul gandesc ca si cum ar trai acolo.
la meciul cu Bistrita imi venea sa sar in tribuna si sa mor cu voi de gat, nu mai sunteti ultrasi de mult baieti. Singurii care sunt intr-adevar ultrasi sunt cei de la sud, daca va trece prin cap ca spun asta pentru caeu as fi de acolo va inselati. Nu ma mai identific de ceva timp cu Steaua, ca multi dintre voi de altfel.
Va dau un exemplu, pana in 2007 presedintele clubului Partizan Belgrad a fost Zeko Lopov, in 2005 Grobari au inceput un protest impotriva lui, au boicotat toate meciurile echipei pana in 2007 cand nu a mai rezistat si si-a dat demisia, indiferent de rezultatul partidei.
<a href="
Scarbit fiind de samantarii de la tribuna a 2-a , de machedonii de la a-1-a de oierul din loja, de jegul de Argaseala... am ales sa fiu ultras in continuare, chiar daca asta presupune drumuri de 1500 de kilometri pentru fiecare meci. Usor, usor in Ghencea vor ramane doar gornistii si machedonii..
Asa ca fie va gasiti un lider fie va mutati la sud pentru a fi un grup unit. Credeam ca in sfarsit nefiind ciobanul la meci o sa vedeti si voi ca intr-o oarecare masura v-ati atins scopul, m-am inselat.
In incheiere nu vreau de cat sa va doresc luciditate, pentru ca duceti lipsa... daca nu va uniti v-as recomanda sa mergeti la tribuna a 2-a, semintele vi le platesc eu, goarne se gasesc...
Samo jedno ime znam, Partizan Beograd.